|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočaranje
17.5.2007 21:24:41   
Anonimen
Bljak user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Razočaranje
17.5.2007 21:45:43   
Anonimen
hm, dobro, da tvoja mati ni razmišljala tako kot ti!!

drugače pa- ne vem, zakaj si sploh to napisala, ko pa si  vedela, da te nobena ne bo podprla, jaz si kaj takega ne bi upala pisati, pa tudi, če bi res tako čutila!!

Upam, da te bo to minilo, ko boš videla svojegauser posted image , čeprav res ne vem, če si otrok zasluži tako mati, kot si ti!!





(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Razočaranje
17.5.2007 21:59:29   
Anonimen
Resnično upam, da gre za provokacijo. Če pa ne gre, pa nisi vredna, da sonce nate posije, resnično. Ne pa da ti je narava dala tako veliko darilo kot je rojstvo otroka. Prav žalostna sem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Razočaranje
17.5.2007 22:01:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Resnično upam, da gre za provokacijo. Če pa ne gre, pa nisi vredna, da sonce nate posije, resnično. Ne pa da ti je narava dala tako veliko darilo kot je rojstvo otroka. Prav žalostna sem.user posted image
se podpišem!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Razočaranje
17.5.2007 22:01:41   
Zamima
Mogoče je pa Razočaranje (kot je naslov teme) njeno pravo ime user posted image . Če je se ji vse oprosti. user posted image

Drugače pa bolano do konca, pa če je provokacija ali ni. user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   Razočaranje
17.5.2007 22:12:24   
karatina
Ne morem vrjet, da lahko nekdo kaj takšnega resno misli!!!

Ko sem videla naslov teme, sem jo s strahom odprla, saj sem pod ˝Razočaranje˝ pričakovala še eno žalostno zgodbo, pol pa tole user posted image ! Se sploh zavedaš, o čem govoriš?

Če si pričakovala, da se bo kdo strinjal s tabo, bi poiskala kakšen drug forum, ne RR, kjer se srečujejo starši, ki jih skrbi zdravje otrok in obupane ženske, ki si zaman želijo user posted image . Tvoja tema je prava žalitev in norčevanje iz nas, ki trepetamo za zdravje svojih otročkov, ki jih nosimo pod srcem.

Nisi vredna, da karkoli dalje komentiram. Če bi bilo po moje, bi te bilo potrebno izbrisati iz seznama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Razočaranje
17.5.2007 22:31:20   
caillou
Okej, razumem da hormoni podivjajo, razumem, da si si želela nekaj drugega, ..., ne razumem pa, kako lahko s tako lahkoto na forum mamic v pričakovanju napišeš nekaj tako težkega in krutega ?

Če je tole provokacija, si dosegla svoj namen, če misliš resno, si hitro poišči strokovno pomoč.
Želim ti, da se ti um zbistri in da bo tale post že jutri samo medel spomin na hudo nočno moro.

Veš, izbiraš lahko med modro in rdečo jopico, spol otroka pa je tvoja usoda. Sprejmi jo in nekoč boš srečna prišla na svoj cilj.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Razočaranje
17.5.2007 22:31:25   
madela
Mislim,da sploh nima smisla se ve ukvarjat s tem postom,smo povedale vse.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Razočaranje
17.5.2007 23:25:38   
Anonimen
Nimam besed za osebo, ki je to napisala, ker ni vredna niti ena same lepe, npr.mama. Otrok več kot očitno tega ljubeznivo ne bo dobil. Joj, bogi otrok!!!!

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Razočaranje
18.5.2007 7:50:25   
mtina
Kja naj pa jaz dodam? Po resnici napisano sem si čisto potiho želela fantka in ga dobila; kaj pa v drugo; itak da bi rada punčko, samo kaj če ne bo? Bova vsaj priišparala na cunjicah - ne bo treba roza kupovat. user posted image

Kakor koli, jaz mislim, da je bil trenutni šok. A je že otrok pobrcal? Ko bo, si boš definitivno premislila.

user posted image    Da si sploh noseča.  user posted image

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Razočaranje
18.5.2007 8:39:53   
Anonimen
Samo 2 možnosti sta:
1. da nas fino nateguješ
2. da si zrela za psihiatra

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Razočaranje
18.5.2007 8:52:55   
superfly
Anonimna, kolk si pa stara? Kaj takšnega se lahko po moje plete po glavi le kakšni nezreli in butasti najstnici, ki se ji je zdelo super fajn frajersko da že seksa in celo zanosi. Pa si je že celo pravljico v glavi pripravila kako lepo roza bo življenje brez skrbi in obveznosti ... Pa je dobila prvo klofuto in sedaj se ne zna nositi s posedicami svojih nespametnih in neodgovornih dejanj... Žal se mi zdi, da je dandanes na svetu vedno več takih kot si ti, ki živijo po načelu - če ni tako kot jaz hočem pač ne bo nič! In potem so nič krivi otroci tisti, ki nosijo posledice. Ne razumem vas.

superfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Razočaranje
18.5.2007 9:02:36   
Anonimen
No, jaz te ne morem razumeti. Očitno ti spol otroka pomeni več kot dejstvo, da bi bil zdrav, da bi bil srečen... Dekleta in ženske, ki tako razmišljajo, se mi smilijo. Zakaj? Ker v svoji glavi nimajo poštimanih prioritet v življenju.

Lahko pa se ti zgodi, da boš se za drugega otročka, če ga boš kdaj hotela imeti, močno trudila in ga ne boš mogla več imeti. A ti potem ne bo žal za te besede? Boš sploh lahko kdaj odkrito pogledala temu otroku v oči, če si se mu pripravljena odpovedati, ker je napačnega spola?

Globoko upam, da je to samo provokacija. Če pa ni, pa resno razmisli o posvojitvi - nekdo drug bo zelo vesel, če bo lahko k sebi stisnil drobno bitjece, četudi ne ratse pod njegovim srcem.

Sama pa upam, da bo te zaradi tovrstnega razmišljanja nekoč globoko pekla vest.

Otroci so dar, ne glede na to, kakšnega spola so. In jaz sem tako vesela, da mi je usojeno, da bom imela doma dve takšni darili. Najin user posted image , ki mu ni bilo dano ugledati luč sveta,  pa bo pazil na oba.

Ob takšnih besedah, ki si jih napisala ti, pa lahko samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu superfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:03:32   
Pikicapokica6
Ko boš po rojstvu prvič dobila svojo malo jokajočo štručko na prsa in te bo prvič pogledala, boš vidla, da ti bo čist vseeno, katerega spola je. Naenkrat boš ugotovila, da je ta majhen drobižek edina stvar, pravzaprav bitje na svetu, ki je zares popolnoma popolnoma tvoja in ti je nihče na svetu nima pravice vzeti. Ne moreš vedeti, kakšen občutek je to, dokler ne boš tega doživela. Prepričana sem, da si boš v trenutku, ko boš zagledala svojega user posted image , premislila. Nekatere mamice pravijo, da so ob rojstvu od same sreče pozabile vprašati za spol otroka. Boš vidla, da takrat ne boš več tako razmišljala. In enkrat se boš sramovala svojih grdih misli. In bolje, da jih nihče drug ne sliši, da tvoj otrok tega ne bo zvedel.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:21:11   
mmiro
Hmmmmm.Punca ne da bi te obsojal,ampak mislimm,da je s tabo nekaj zelo narobe.Pomisli na tiste,ki ne morejo imeti otrok!!!!!Ko boš enkrat doživela izgubo otroka...mogoče boš takrat razumela vse nas ki te zdaj obsojamo!!!!!!
Upam pa da razumeš,da ti tega ne preželim!!!!Saj je žena predkratkim imela UPN v 22t.Poglej na netu kako to zgleda,pa boš mogoče vse to gledala drugače!!!No ne bom nakladal in ti moraliziral,ker itak odločaš ti!!!Ampak deklca pomisli vendar,da nosiš nekaj najlepšega pod tvojim srcem.......sej ni važno al je fantek al pa punca vaćno je da je zdravo in živo!!!!!!!!!Jaz bi se enako veselil fantka al pa punčke!!!!!Lahko smo le srečni,da nam Bog podari zdravega sončka!!!!!Pomisli mal in želim ti velik sreče v nosečnosti!!

Miro

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:23:56   
Anonimen
Ne vem kaj bi ti rekla. Kako lahko sploh kaj takega napišeš. Ob tvojih besedah mi gre kar na jok. Ti se zmišljuješ kakšen spol naj bi otrok imel. Jaz za svojega vem, da je hudo bolan in se mu nisem odpovedala. Upam, da bo preživel in da bom ob njem, ko bo odraščal.

Si ena navadna sebična ženska.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:32:39   
prymorka
eee... pri takih bi mogla socialna ukrepat in odvzet takim kretenom otroka... ne zaslužijo si niti videt rojenega otroka!!!! kdorkoli že si anonimna si ženska brez une osnovne ljubezni, predvidevam da si hudo bolana (v glavi) in ti privoščim da bi bilo z otrokom vse ok in s tabo še kako narobe, da vidiš kaj je trpljenje ki ga verjetno otrok že čuti v tebi!!!!

vse ostale punce pa boljše da ne odgovarjamo več na to neumno temo, ker ta kokoš se sigurno smeji ko bere naše odgovore...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:44:48   
Anonimen
Če je provokacija, ok. bolano.
Drugače pa, NUJNO strokovno pomoč. Svetovanje psihologa, nujno omeni svoji ginekologinji...
Ostale pa, mi je bilo kar slabo ob vašem pljuvanju. Če želite pomagati temu nedolžnemu otroku, ki ni nič kriv, pomagajte tako, da pomagate tej nosečnici. Kajti otrok je od nje odvisen. Njo jemljite kot bolnika.
Še enkrat. Nujno priskrbi zase strokovno pomoč.

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:51:44   
nina166
Saj ne morem verjeti. Po mojem mnenju si še vedno ena razvajena smrklja, ki si ne zasluži biti mama, ker tej vlogi še zdaleč nisi dorasla. Otrok ni nekaj, kar se kupi v trgovini in lahko izbiraš med večimi ponudbami. Otrokovega spola ne moreš izbrati in karkoli že je, je del tebe. Bodi vesela, da sploh lahko imaš otroka, kajti vse več je žensk, ki bi dale vse za to, da bi ga lahko imele, pa ga ne morejo.

Če ga res ne moreš sprejeti, ga daj v posvojitev, saj mu bo tako definitivno boljše, kot pa pri takšni mami kot si ti. Nekoč pa ti bo za tvoje razmišljanje in tvoja dejanja še krepko žal, boš videla. Nekoč boš dojela, da je pri oroku pomembno samo zdravje, drugo, predvsem spol, pa je postranska zadeva.

Smili pa se mi edino otrok. Pa kot so ti svetovale že druge, obišči psihiatra.

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Razočaranje
18.5.2007 10:56:36   
mika
Ostale pa, mi je bilo kar slabo ob vašem pljuvanju


ja kaj češ......men pa ob razmišljanju anonimne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Razočaranje
18.5.2007 11:02:29   
pravljica
...ne da se mi v podrobnosti...ampak mi gre spet najbolj na živce to..."kaj pa tisti, ki si želijo otroka in ga ne morejo imet user posted image  "...kaj ima spet to veze z njeno nosečnostjo user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Razočaranje
18.5.2007 11:39:14   
Anonimen
Anonimna rada bi te nekaj vprašala.

Saj razumem žensko, da si želi določen spol in je potem, če se ji želja ne uresniči, razočarana, ampak da zaradi tega ne bi sprejela svojega otroka in ga imela rada, tega pa rez ne morem razumet. Zato mislim, da obstaja pri tebi en razlog, zakaj ne moreš sprejeti otroka, čeprav ni takšnega spola kot si želiš. Iz enega posta sem razbrala, da si želiš punčko (pardon, če se motim). Kaj se ti zdi, da so punčke bolj cartkane? Kaj se mogoče bojiš, da bo fantek preveč podoben očetu (glede na to, da nista skupaj in se ne moreš obrnit na njega, sklepam, da nista v nevemkako dobrih odnosih)? En razlog mora obstajati in mogoče bi ti lažje pomagale, če bi vedele zanj.

Pa še nekaj. Če boš rodila otroka, katerega spol ti ne odgovarja, iz napisanega sklepam, da ga tako ne boš imela rada. Kaj pa če bi (samo domnevam) rodila otroka takšnega spola, ki si ga želiš in bi bil le ta bolan (npr. bi imel dawnov sindrom ali cerebralno). Bi ga imela rada ali bi ti bil spet odveč, ker spet ne bi bil po tvojih merilih?


(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Razočaranje
18.5.2007 12:00:23   
Anonimen
Živjo!

kar zasule so te z kritikami. Jaz pa mislim da ne misliš resno, oz. ti je spol tako pomemben, da se trenutno tako počutiš. Hormoni tudi delajo svoje, včasih smo brez razloga tečne, drugič nenormalno vesele, drugič vidimo vse črno, naslednjič belo...., vsaj jaz sem taka... Če boš otroka obdržala mislim da ti ne bo žal. Že ko bo privekal na svet boš v trenutku pozabila in ti sploh ne bo pomemben spol. Boš videla to ti garantiram!!!! Kar pozitivno v svet, ti je že tako namenjeno, navsezadnje boš še zelo ponosna na svoje bitje....user posted image

pozabi na to in uživaj vsak trenutek, tako si vsaj jaz vedno govorim.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Razočaranje
18.5.2007 12:06:22   
sanci
kaj?????Punčka ali fantek, pa saj sploh ni pomembno, POMEMBNO JE LE TO, DA JE TO TVOOOOOJ OTROK!KATASTROFA!!!!!!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Razočaranje
18.5.2007 12:12:18   
Anonimen
Ojoj, kaj se tukaj gor vse ne dogaja.....

Tudi jaz sem si že od nekdaj želela user posted image  in si zamišljala kaj vse bova skupaj počeli itd. Pa nosim v sebi user posted image  in se ga tako veselim, da bi ga kar danes iz sebe "vzela", samo da bi se ga lahko dotaknila, pobožala, povohala, si ga nagledala.....Sploh ne morem več čakati te 4 mesece, vsako noč ga v sanjah srečam in sem neizmerno srečna in niti za trenutek več ne pomislim na to, da bi moral biti user posted image . Sedaj bi me celo kap zadela, da na koncu nebi bil user posted image , ker se je G mogoče zmotila, ker jaz tega mojega fantiča že tak zelo pričakujem. Pa je mož kot vsi moži tudi malo navijal za fantka, ampak istočasno pa bi mu bilo čisto ravno če bi bila punčka, samo da je zdravo. Še celo rekel mi je, da se bo naslednjič bolj potrudil ina naredil user posted image  user posted image .

Če ti res tako razmišljaš, kljub temu, da je minil že en dan in si svoje misli v tem času prespala, ti resno svetujem obisk pri psihologu, ta ti lahko pomaga urediti svoje misli, od kod tebi tako zakoreninjena želja po spolu otroko in morda še rešita situacijo in se boš sprijaznila in vzljubila bitje v sebi. Strah me je, da bi user posted image  res lahko še kaj hudega naredila ali celo sebi že sedaj med user posted image . če pa se res ne moreš sprijazniti (pa mislim da nisi edina, samo nobena nima "jajc" kaj takega napisat na RR), pa se odloči za posvojitev. Še predstavljaš si ne kako bo nekdo drug vesel tega otroka in mu bo nudil samo najboljše v življenju. Tebe bodo nekateri sigurno obsojali, nekateri pa bodo morda razumeli da si se znašla v veliki stiski in da je tako bilo najbolje zate in za user posted image .

Madonca, ko sem vse to prebirala mi je na misel prišlo, da ga meni prinesi, midva sva se dve leti trudila in en SS je za mano in bi imela kar dva takoj.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?