Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem imela nezaščitene spolne odnose. 18.10 sem naredila test in je bil pozitiven. 20.10. sem opazila rdeč izcedek in sem opravila še en test, ki je bil negativen. Krvavitev se je stopnjevala in je bila kot čisto običajna menstruacija, ki se je pa končala 23.10. (tudi to je običajno za mojo menstruacijo) po končani krvavitvi sem naredila še en test in je bil prav tako negativen. Počutim se popolnoma normalno, le v trebuhu čutim manjšo napihnjenost. Ali je možno da je bil prvi test nepravilen? Ali je imela že katera kakšno podobno izkušnjo in kako bi ve ravnale v mojem primeru - ginekologinje še nisem klicala, ker se mi ni zdelo potrebno. Naj povem da je to moja druga nosečnost in da je prva potekala bp.
krvavi, naj bo to malo ali veliko, obvezno k G, ker edino tako boste pomirile svoje živčke, saj drugače še stres vpliva na vse to v negativno smer!
veš da bom jaula kako je bilo na pregledu,... pa hvala.