|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
[Anketa]

Rdeč ali rjav izcedek


rdeč ali rjav izcedek, uspešno sem donosila otroka ali pa sem noseča
  48% (293)
rdeč ali rjav izcedek ki je vodil v SS
  20% (126)
povečan, vendar normalen izcedek
  17% (107)
brez kakršnihkoli sprememb
  12% (77)


Skupaj glasov: 603


(Zadnji oddan glas : 2.12.2017 8:01:52)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
21.10.2009 7:33:54   
mišamaša77
jaz tudi mela rjav izcedek 3 dni, na wc papirju 2x tudi rdeč, šla h g., je bilo neko vnetje, z bebo vse ok! Tako da pejte h g., si vsaj pomirjen!

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
25.10.2009 16:34:56   
Anonimen
mene pa zanima ali je imela katera že podoben primer..... in kaj ste storile

Menstruacijo sem imela 18.9. Ker si želim otročička user posted image sem imela nezaščitene spolne odnose. 18.10 sem naredila test in je bil pozitiven. 20.10. sem opazila rdeč izcedek in sem opravila še en test, ki je bil negativen. Krvavitev se je stopnjevala in je bila kot čisto običajna menstruacija, ki se je pa končala 23.10. (tudi to je običajno za mojo menstruacijo) po končani krvavitvi sem naredila še en test in je bil prav tako negativen. Počutim se popolnoma normalno, le v trebuhu čutim manjšo napihnjenost. Ali je možno da je bil prvi test nepravilen? Ali je imela že katera kakšno podobno izkušnjo in kako bi ve ravnale v mojem primeru - ginekologinje še nisem klicala, ker se mi ni zdelo potrebno. Naj povem da je to moja druga nosečnost in da je prva potekala bp.

(odgovor članu mišamaša77)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
6.11.2009 12:24:11   
ANDREA2010
pozdravljene!
sem v sedmem tednu nosečnosti, pred 5 dnevi sem imela rjav izcedek, ki je trajal 2 dni, sedaj pa je zopet belo-rumen, bila sem pri ginekologu in je menda vse ok, srček pa se še ni videl zanima me ali je to normalno, sicer pa sem stara 27 let in je to moja prva nosečnost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
6.11.2009 12:32:10   
divans1
To je normalno.

(odgovor članu ANDREA2010)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
6.11.2009 13:20:03   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ANDREA2010

pozdravljene!
sem v sedmem tednu nosečnosti, pred 5 dnevi sem imela rjav izcedek, ki je trajal 2 dni, sedaj pa je zopet belo-rumen, bila sem pri ginekologu in je menda vse ok, srček pa se še ni videl zanima me ali je to normalno, sicer pa sem stara 27 let in je to moja prva nosečnost


A za izcedek si povedala G? Drugače belo-rumen izcedek ponavadi pomeni glivice, ko sem ga jaz imela sem dobila vaginalne tablete. Rjav pa pri nekaterih ni pomenil, da je kaj narobe, pri enih pa. Sam, če je blo vse ok na pregledu potem je pomoje kul user posted image


_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu ANDREA2010)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
6.11.2009 14:23:48   
ANDREA2010
ginekologu sem povedala saj sem zaradi tega šla na urgenco, pa je sicer rekla, da je dobro, da je rjav izcedek in ne sveža kri, sedaj moram počivati naslednji teden pa imam pregled pri svojem ginekologu. Sicer pa mooooočno upam, da bo vse ok.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
13.11.2009 17:17:03   
Anonimen
V 6 t sem opazila rjav nitkast izcedek. Na UZ mi je G videl manjši hematom, ki je izginil po enem tednu in pol. Vseeno se mi rjav nitkast izcedek pojavi na dva do tri dni. Včeraj nekoliko močnejši.

Ima katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu ANDREA2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
14.11.2009 12:41:42   
Anjuša
Pozdravček!
Sem v 16. tednu in tudi jaz sem imela rjav izcedek, nato sem krvavela....to se je dogajalo od konca 8. pa tam do konca 12. tedna. Šla sem k G, na urgenco, še enkrat k G....predpisal mi je Dabroston in mi še povedal, da lahko krvavim tam do 13. tedna - naj bi bilo "normalno" če te krvi seveda ni preveč. Tako je tudi bilo pri meni.
Jaz sem imela najprej samo rjavkasto rdeč izcedek, kateremu je 4x sledila za velik pljunek količine krvi. Vendar na vsakem pregledu BP! Mislim, da če katerakoli user posted image krvavi, naj bo to malo ali veliko, obvezno k G, ker edino tako boste pomirile svoje živčke, saj drugače še stres vpliva na vse to v negativno smer!


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.5.2010 13:52:40   
dvojcica
Pozdravljeni,

30.3.2010 sem imela 1 dan zadnje menstruacije, nosečnost je potrjena. V 6t sem začela opažati rjavkaste izcedke, vendar so izginili. Sedaj so se pa ponovno pojavili, vendar je umes tudi občasno sveža kri. V soboto 15.5 sem bila zaradi tega na urgenci, naredili so ultrazvok, plod je v maternici, vendar srčka še ni zaslediti. Dr. Zavrtanikova mi je rekla da trenutno mi ne more še nič rečt, ker je še prezgodaj, predpisala mi je tablete Dufaston, jemljem jih 5 dni, vendar rjavi izcedki in kri še nista izginili, in me zelo skrbi, seveda počivam že cel teden. Zelo vesela bi bila, če bi mi vi upali karkoli svetovati kako naprej, oz. me nekako "potolažiti", da ne bom toliko v skrbeh. Pri svoji ginekologinji imam v ponedeljek pregled, vendar sem zelo neučakana ali je z plodom vse vredu.

Z odgovorom se vam že v naprej zahvaljujem, pa lep pozdrav.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.5.2010 18:55:47   
mazonkla
dvojcica, da te malo potolažim user posted image jaz sem naslednji dan, ko sem izvedela, da sem noseča začela krvaveti. Ni sicer bilo močno a vedno je bila na papirju kri in to sveža. Seveda, sem takoj naslednji dan klicala gin. in me je sprejel. Videl je sicer, da sem noseča, vendar ni bilo še srca. Dal mi je dabroston in mi rekel, da počivanje nima veze s tem ali se bo zadržalo ali pa ne.
No ko sem jedla tablete in bila zaskrbljena je po nekaj dneh kri izginila. Bila sem vesela a nisem vedela kaj je na stvari. Čez 2 tedna sem šla na pregled in videl je srček in vse je bilo uredu.
Čez dan ali dva na soboto sem zjutraj direkt iz postelje šla na wc in ko sem se obrisala je bila sveža kri, vendar količinsko veliko več kot prej, bila pa sem v 9 tednu. Letela sem na urgenco in živčno čakala 2 uri na ginekologinjo. Ko me je pregledala si je oddahnila in rekla, da je z otročičkom vse ok in d aje živahen. Meni so solze kar polzele od sreče, predpisala pa mi je zopet daroston tablete. Zopet se je vse uredilo, sem pa čez nekaj dni zopet videla kri vendar zelo malo in bolj rjavkasto.

Tako, da ne se sekirat, ker gre v večini primera samo za prekrvavljenost in žilce zelo rade popokajo. Boš vidla, da bo vse uredu z otročičkom. Javi kako bo na pregledu. user posted image

(odgovor članu dvojcica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.5.2010 20:43:27   
dvojcica
mazonka hvala za odgovor, nekoliko si me potolažola user posted image ja zdej sm zelo neučakana, da le dočakam ta ponedeljek in čakam na to da bo rekla da bo vse v redu. samo ta vikend se mi tko vleče, pa še ko morem počivat, se nevem več kako dat, ku so že use poze izrabljene user posted image   veš da bom jaula kako je bilo na pregledu,... pa hvala.

(odgovor članu mazonkla)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
24.5.2010 15:55:55   
dvojcica
Posteljica je zrasla za 7mm, vendar plodu ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da se počaka še 1 tedn če bo kaj drugače, čene sledi čiščenje,....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dvojcica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
24.5.2010 19:01:35   
DIANE
jaw dvojčica groza vem kakšen je to občutek sem ga že na žalost dvakrat doživela...
žal mi je zate...drži se...upanje umre zadnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dvojcica)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.6.2010 20:54:23   
ivaa
ojla, sem nova clanica!
imam eno vprasanje, ce bi mi katera znala odgovorit in svetovat!
sem v 6 tednu nosecnosti, na ultrazvoku se se ne vidi nic! in seveda ker se ne vidi, moram na ginekologijo v mb. moj g. predvideva da je izvenmaternice nosecnost, mene pa to mocno skrbi, sicer sem imela rjav izcedek, boli me nena nic????
mi bodo vzeli otrocicka al kaj???????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.6.2010 21:18:03   
tejči28
ivaa v 6t se pri nobeni ne vidi nič na UZ razen mogoče gestacijske vrečke,ker je prehitro.Na prve preglede se naročamed 8t in 10t,vse prej je prehitro.Pa tudi rjav izcedek ne pomeni nujno hudega,bolj bi bil problem rdeč izcedek,pa še to ni njuno.Srečno.


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ivaa)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.6.2010 21:24:53   
ivaa
najlepsa ti hvala, sem se malo pomirla!!!! jutri bom pa 100% kaj bo!!!!
upam da bo vse vredu!!! se enkrat, HVALAuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
22.6.2010 21:29:13   
tejči28
aja pa še to sem pozabla,tudi ni nujno,da si noseča 6t,ker če si imela ovulacijo kasneje,si lahko sedaj v resnici recimo v 5t.Ne se sekirat vse bo vredu boš videla.Kdaj pa si sedaj naročena na ponovni pregled? Aja jutri si naročena,če ti reče¸jo da se nič ne vidi,še malo počakaj,preberi si za nazaj,dosti punc so hoteli poslat na čiščenje,pa so počakale en teden in je bilo vse vredu.   Držim pesti!user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil tejči28 -- 22.6.2010 21:32:02 >


_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu ivaa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
13.7.2010 19:05:54   
nogica
Pred nekaj dnevi sem naredila test nosečnosti in je bil pozitiven. Zadnjo menstruacijo sem imela 2. maja. Pred dvema dnevoma sem opazila temen izcedek in se zelo ustrašila. Je to normalno? Vem, da je najboljše it k svojemu ginekologu, a še to sem se komaj not vrinla za termin, ko sem povedla, da sem nardila test. A je možno da ob taknih izcedkih splaviš?user posted image
Hvala vam za odgovore.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
30.9.2010 23:55:08   
petrussa
Dečve, mene pa neki zanima...
Ali je običajno oz. se je že kateri zgodilo, da je cca. teden dni po ovulaciji dobila malo močnejši izcedek z malo neprijetnim vonjem? Rdečko tečko bi naj dobila enkrat po 5.10. - upam da je ne bo!

(odgovor članu nogica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
1.10.2010 6:31:31   
Nefretiti
Ponavadi, če je močnejši vonj, ali če je spremenjena konsistenca (npr. skutast izcedek) je znak glivičnega nesorazmerja, če pa smrdi po ribah je znak za okužbo s trihomonasom. V tem primeru moraš kar hitro k zdravniku, da dobiš antibiotike. (Pa malo raziskat od kod je ta stvar prišla v tvoj spolni krog).

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
23.1.2011 10:49:52   
klaudijaa
živjo!man en problem sem noseča v 35 tedne,zjutraj opažam da imam rdeč izcedek bledo rdeč, odvečara pa več ne! par dni sem to že opazila pa samo zjutraj!????

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
15.2.2011 11:05:22   
dekle23
pozdravljene

če ima katera podobne izkušnje bi prosila za kak nasvet. bom klicala tudi ginekologinjo, vendar dela popoldne tako da bom še malo počakala.
včeraj sva imela s fantom spolni odnos, in na koncu sem opazila čisto rahel rjavkast izcedek (ni bila sveža kri), naj še povem da sem v 19 tednu nosečnosti z dvojčki. naju pa zelo skrbi da je kaj narobe. ko sem šla kasneje na wc, je bilo še malo izcedka, vendar le na papirju, kasneje pa nič več.

je imela katera kaj podobnega? hvala že vnaprej za odgovore

(odgovor članu klaudijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
11.3.2011 18:11:47   
trnyulch
Pozdravljene!
Zadnjo menstruacijo sem imela 8 tednov nazaj, opravila sem dva testa-oba pozitivna :). Prvi pregled pri ginekologu imam šele čez dva tedna. Razen velike slabosti, drugih nevšečnosti nisem imela. Tri dni nazaj me je začel boleti trebuh kot pred menstruacijo, samo krči so bili v večjih intervalih. Danes sem opazila kar velik rjav izcedek-imam ga še vedno. Par odgovorov sem že prebrala, pri nekaterih je to vodilo v ss, pri drugih je bilo vse ok. Zanima me samo kaj mi svetujete glede takojšnjega ukrepanja. Moja ginekologinja je danes delala dopoldan, tako da v ordinaciji ne bi nobenega dobila. Naj grem na urgenco? Ali počakam še kak dan? Sem prvič noseča, tako da res ne bi vedela kaj je najbolje da naredim.. Hvala za vaše odgovore :) LP

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
11.3.2011 18:17:02   
nadka30
pojdi se pokazat pa srečno

(odgovor članu trnyulch)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Rdeč ali rjav izcedek
5.5.2011 12:12:29   
nnadja
Moj primer je pa tak:

zadnjo menstruacijo sem imela 16.4. in potem vse normalno in čez kašn teden so se mi pojavile krvavitve. (ne tako močne kot menstruacija, kot beli tok, malo močnejše samo da je kri).
Nekje sem prebarala da je to lahko znak nosečnosti in sem naredila test in je bil pozitiven in potem še dva testa in spet pozitivna.
Ni nič narobe ker s fantom sva želela otroka vendar pa me skrbi zakaj te krvavitve, ki še kar trajajo  in se nič ne zmanjšujejo?

Gin. pregled imam juti, naročila me je pa takoj v roku enega dneva. Nazaj na vrh user posted image user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 7 [8] 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?