Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:28:51
Anonimen
Jaz bi rekel samo tole ... Dvojček ... dobr ampak DOBR pofukat tole tvojo .... kot da ti je zadnjič !!! ...potem pa lepo noga. In čimprej v družbo ... najd eno bejbo al pa tri ... pa še ti mal uživaj. No, pol pa neki časa nič ... pol si pa eno normalno najd :)
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:37:47
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela
To kar si opisal so FANTAZIJE!!! Tukaj pa govorimo o tem,da si je žena te fantazije uresničila
BTW,tud midva z imava take in drugačne fantazije,da je bolj lepo in bolj noro,pa kaj jih moram zato uresničit
Moras ne.. ampak ce pa nekoc jih bos hotla.. kaj bo pa potem? Bos vesela stavka partnerja.. da ce si kaj takega zares umislis.. pa bojo kufri.. al pa kej podobnega?
Skoda k nimam cajta.. glih.. samo to da si tega niti pod razno ne dovolite.. je cist samo EGO! Kaj naj bo druzga? Ljubezen ne more bit..
In dvojcku sem svetoval naj gresta skupi.. pa pac on ni hotel.. in je sla sama.. in ker je videla.. da je njega to kljub vsemu prizadelo.. je drugic hotela skrit.. in zdej je konc bonusov.. in zdej bo sploh skrila.. ce bo se hotela iti.. tko da ni to ravno to.. o cemer sem jst pisal..
Za njo je bila to ista velikost problema.. ker on ni bil za to.. da bi sla skupaj.. kot za njega.. ker je ona to hotela iti.. ampak itak, da vsi obsojajo njo.. ker je splosno mnenje taksno..
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:43:29
baguSka
Moras ne.. ampak ce pa nekoc jih bos hotla.. kaj bo pa potem? Bos vesela stavka partnerja.. da ce si kaj takega zares umislis.. pa bojo kufri.. al pa kej podobnega?
Se strinjam. Spet ima vsak clovek neko toleranco.. mejo.. men bi recimo moj dragi ustregu, ce bi zelela uresnict svojo fantazijo z zensko, ce bi jo hotla z moskim, pa bi sigurno kufri skoz okno letel in jaz takoj za njimi. Ampak jaz sploooh ne razumem zakaj?? Ker u bistvu gre za isto zadevo: izpolnitev fantazije!
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:46:14
Anonimen
tav
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
Torej ni tako močan, da ji je to dovolil, ampak samo tako nepredstavljivo mu je bit brez nje.
Ravno tole mene malo skrbi pr dvojcku.. ker dolocene izjave pac kazejo na tole ja.. ampak vseeno.. je prezivu.. ceprav z dolocenimi posledicami.. tko da za cestitat mu pa je.. Naslednjic bo ze boljs..
Jst osebno bi na tvojem mestu.. dvojcek.. izbral varianto.. da bi bil zraven..
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:46:29
Taula
samo to da si tega niti pod razno ne dovolite.. je cist samo EGO! Kaj naj bo druzga? Ljubezen ne more bit..
baguSka..pol ima tvoj velik EGO..ker bi te vrgel ven ob želji da bi še z enim tipom?
recimo moj dragi ustregu, ce bi zelela uresnict svojo fantazijo z zensko, ce bi jo hotla z moskim, pa bi sigurno kufri skoz okno letel in jaz takoj za njimi.