|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Epiduralni porod !
8.6.2007 12:19:10   
Anonimen
Jaz sem odločena, da grem rodit v Postojno že iz časa, ko še sploh nisem bila noseča. Pa imam Izolsko porodnišnico pred nosom, jo vsak dan vidim skozi okno. In sem odločena iti v Postojno kljub Darjini smrti, saj vem, da bom tam zagotovo dobila EA, da imajo veliko možnosti načina poroda, da je majhna porodnišnica in imajo bolj oseben odnos, več izkušenje z EA itd. Mi nekako 6 čut pravi naj grem tja in jaz ga nameravam ubogati.
Tam sem tudi bila na NS, v nedeljo grem tja na 3D in če bodo spet tako prijazni kot na NS jim je samo za čestitati. Že takrat so se max potrudli, celo vaginalno mi je naredila UZ, ker sem rekla da me zelo zanima spol in ga je tako dolgo iskala, dokler ga ni našlauser posted image . Tudi sestre so bile prijazne, celo gospa ki dela v sprejemni in sem ji poravnala račun je bila polna štosov, pa je bil ponedeljek zjutraj ob 8h, ko smo ponavadi vsi malček nataknjeniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Epiduralni porod !
9.6.2007 18:24:14   
Anonimen
Jaz sem imela epiduralno in jo priporočam vsaki bodoči mami, ja v lj moraš imeti veliko sreče da jo dobiš tako da če si jo res želiš je najbolje da se pozanimaš kje jo je res možno dobiti Postona je že ena takih porodnišnic in tudi kakšna druga odvisno kaj je zate zanimivo, kje živiš. Če te zanima kako poteka  je najboljše dase oglasiš pri anastezistu tudi v lj ti prijazno pojasnijo kaj in kako, postojna pa ima celo predavanjeo tem.

Odloči se kot ti misliš da je najboljše zate, pogovori se z svojim ginekologom in če imaš res smrtni strah pred bolečino je to zadosten razlog da ti jo omogočijo tudi v lj.

Lp

(odgovor članu lik)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Epiduralni porod !
9.6.2007 19:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če imaš res smrtni strah pred bolečino je to zadosten razlog da ti jo omogočijo tudi v lj.

Lp


ja, če verjameš v palčke......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Epiduralni porod !
9.6.2007 20:23:35   
lasekP
Pebiram vaše odgovore in me zanima, če ste po EA imele kakšne probleme pri dojenju. Eni pravijo, da pol nimaš tolk mleka?user posted image

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Epiduralni porod !
9.6.2007 20:33:59   
lasekP
A ima katera izkušnje z EA v Celju?

(odgovor članu lasekP)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Epiduralni porod !
9.6.2007 23:59:54   
Anonimen
Jaz sem imela ea in nisem imela nič manj mleka zato hormoni še vedno delujejo. nastajanje mleka ni odvisno od tega ali si imel pri porodu bolečine ali ne saj imaš tudi po carskem mleko... nastajanje mleka je odvisno od genetske zasnove (ene so mlekarice), psihe (predvsem moraš biti skuliran), količina pa je odvisna od velikosti žleze za nastajanje in stimulacije (dojenje,črpanje)

Lp

(odgovor članu lasekP)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Epiduralni porod !
10.6.2007 0:04:39   
Anonimen
Tudi v Lj se da dobit EA sploh ni vse tako črno kot želite prikazat, je pa res da jih veliko ki pridejo v Lj rodit niti noče. Se pa seveda lahko zgodi da si jo želiš pa zaradi velikega števila porodov, bolj nujnih takih ki res potrebujejo anastezista (npr. CR) lahko ostaneš brez nje. Sicer pa če si jo tako zelo želiš greš v Postojno, ne?!? al greš vseeno v Lj in se prepustiš rokam strokovnjakov...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Epiduralni porod !
10.6.2007 9:13:17   
draja
Jaz sem imela EA in CR, pa še hude strese, zaradi krvi v blatu pri hčerkici prve dni v porodnišnici, pa sva se vseeno dojili in po dveh dneh doma, tudi zvečer nisva nič več dodajali. V bistvu smo v porodnišnici morali dodajati bolj zato, ker je mala skoz spala in je ni bilo mogoče podojiti in so jo potem "prisilno" futrali po flaši.


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
al greš vseeno v Lj in se prepustiš rokam strokovnjakov...

Tole pa ni vredno komentarja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Epiduralni porod !
11.6.2007 6:56:16   
Zvezdica
Meni je pa ljubljanska porodnišnica všeč.
Rodila sem naravno, čeprav sem veliko razmišljala o EA, ampak nekako sem se odločila za naraven porod.
In ker je šlo pri meni zelo hitro, verjetno ne bi zdržala popadkov v avtu do postojne, ker so bili tako močni, sem se sprehajala.
Vidim, da zelo lepo pišete o postojnski porodnišnici. Poznam veliko parov, ki so se odločili za porod v PO in so zelo zadovoljni, razen ene gospodične, ki pa itak ni z ničemer nikoli zadovoljna. 

Vendar sem tudi jaz zadovoljna z LJ porodnišnico. Predvsem strokovnost je treba izpostavit, prijazni so bili vsi in ves čas. ZAkaj strokovnost. Sama sem med nosečnostjo imela "normalen pritisk", ampak to za moje telo ni bil normalen pritisk, tako da so me dobr zrihtali, ker taka nenadna spremeba je hudo nevarna.
Torej, LJ porodnišnica ni noben bav bav, res pa je, da je drugje možno opraviti EA kadarkoli želimo. Ampak LJ porodnišnica sprejme na dan ogromno št. porodnic, torej spet nekaj kar ne gre zanemarit. Druge bolnišnice so manjše in zaradi tega bistveno prijetnejše in prijaznejše mami in otročku.
Kmalu začnemo delati otročka in vseeno razmišljam o EA.

Vsaki od vas želim veliko sreče

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Epiduralni porod !
11.6.2007 9:00:23   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: draja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
al greš vseeno v Lj in se prepustiš rokam strokovnjakov...

Tole pa ni vredno komentarja....


se strinjam s teboj Draja....

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?