baguSka
|
Hej hoj! Fuuull mi je zal ker nisem mogla pridt, ampak me je zadnji trenutek poklicala mami, da ji pridem neki pomagat, pol sva sle pa se prstancke skupi gledat... In sem ga nasla zase!!! Samo da ga nismo mel v tej poslovalnici, ampak v eni drugi, pa sva sla dons ga z mojim pogledat in je bil tud on cist navdusen... In sva ga kr kupila!! :))) Samo ga dobim sele v cetrtek, ker mi ga morajo za eno stevilko pomanjsat.. Res je fuuuuuull lep! Iz belga zlata pa s kamencki je posut. Ga bom dala v album, ko ga dobim.. :))) Zdej pa morava samo se enga za mojga najdt, ampak on ni tok zbircen, tko da bo pomoje full lazje.. Sicer pa on itak prav, da ga bo verjetno kr na verizci nosu, ker ga mot ce ga neki tisci na roki.. :))) Men je itak vseen.. Dons sva pa sla pa k njegovim na kosilo, da sva jih sploh seznanila z najino poroko.. In so bli tooook navduseni, da so skor s stola padli.. Pa fuuuuull sem ponosna na njih in na svoje, da so tako lepo sprejel najino odlocitev, ki se btw tud njim zdi full sponska hehe.. In se cist nic ne pritozujejo, ker oni niso povabljeni... :))))) Sej mal so ze prej vedel, da mava tako zeljo, ampak nisem bla prej se cist ziher kako bojo v resnici sprejel to, ko jim bova sporocila novico. Pa so se odlicno izkazal!! In potem po kosilu, ko je sel moski del v dnevno, sva z njegovo mami ostale same in mi prinese prstan.. z belga zlata z diamantki... :)))) In mi pravi, da si full zeli da ga vzamem in da ji bo v cast, ce ga bom sprejela.. baje da ga je dobila, ko je rodila mojga partnerja... Pa ji je premajhen in ga je dala meni... Aja pa se to: sva sla dons z mojim po prstan in ga se enkrat probam in mi moj potrdi, da je res fuuull lep in da ga bova vzela in hocem dat denar iz zepa, da ga bom placala in me prehiti in ga on placa... Niti najmnanj nisem pricakovala tega... res je blo fulll lepo.. :))) Drugic ko se dobite cvekice, pa upam da bom prisla. :)) Lp.
|