Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Pridna si da so šli kg dol... pri meni dober kg

sam povej...kaj to ti zdaj še drži? Jaz bi tud šla po probno frizuro...pa me je strah, da bi potem še par dni tak spedenana hodla okrog
, joj ma je rekla da bomo še vidli kako in kaj da bo provala kaj skombinirat, držte pesti da gre bolj pole!
, drugače ti naj pa reje tolk prej pove da je ne bo da ti v miru najdeš zamenjavo ... ali si se odločila da boš imela to frizurco ali boš še kakšno probala
In tako se je na poti v porodnišnico porodila misel da bo Timotej
,ostalo pa drži,so pa ok,sam ta Krištof je men tok posrečen,poznam enga fantka s tem imenom in je tok corti da to ni res.
Sem si namislila, da bodo imeli vsi naprsne šopke- tisti, ki bodo z nami cel dan. Tisti na svatbi (sej sploh ne vem, če bo kdo samo na svatbo prišel
Bom vprašala v cvetličarno, koliko pride tak šopek, me prav zanima. Koliko pa navadno pridejo ti šopki cenovno? Resno, a se je kera že zanimala? Ena cvetličarka (sicer haj klas) mi je rekla, da je 100 ojrov takoj
- kavbojke, srajca, jopica in kravata- kavbojke in jopico še zdaj nosi skoraj vsak drugi dan. Super nakup in bom tako tut naprej prakticirala. Srajca in kravata je pa tako- bolj za smejat se varianta