bt08
|
U ste se razpisale.Pridne,mam saj kerj za brat. Midva z Ožbejam sva bloa pa na sončku mal,ker je prov luštn zuni dans,jaz pa sedaj med 4 stene. Ja mazole so mi stiskal,pa sem taka kot ena 15 letnc po faci ,prov boli me.Sej tiste masaže pa piling je cool,sam 15 minut sem pa misnla da ji bom iz mize ušla,res me je bolel,pa nimam tko nizkega pragu bolečine. Jah bom pa čez ene dva dni lepa.Dans bom pa kr pudr vrgla nase,da se me na šiht navjo ustrašl. Japunce pa boste ja na poročno noč aktvine s svojim partnerjem,kok bote zmatrane? Jaz vem da nam,se bom cel dan šparala za mojga,če vrjamete? Se mi zdi ja,sam dol bom padla,pa me nav do ne vem kdaj. Ja kale so lepe ful,jaz ne znam tukej nič limat,mi ne gre,pa ne vem zakaj,sem zgleda anti limalec slik. Jaz vem sam da ko po mene prišel,mu dam iglo za kravato zlato,pa vgravirat jo bom dala,on pa men šopek.Ne vem kako presenečenje ne pričakujem,ker ni tak tip človeka. Wellnes bo pa dobu februarja k bo 30 star,moje darilo za oba seveda. Zj pa šibam delat,že spet!