Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
ker ne nikakor nemore uredit to!njegova mama še kar ne da miru! ravno je šel k njej da ga bo še bolj prpričala v nasprtno! drgač pa..me ljubi in me ma rad in vse..nikoli ni bil takšn da se ni postavil za mene! vedno sem mu bila jaz na prvem mestu zdaj pa kr nekak vse drugače
To pa mi res ne gre v glavo. Lyra, a ti lahko nekaj svetujem.... pojdita skupaj nekam za en vikend. Bodita sama in rešita probleme med sabo. Če prideta do tega zaključka, da se želita poročiti in se iskreno ljubita, to naredita! Saj bosta vidva živela skupaj in ne s komerkoli od njegove družine, zato na to ne bi smeli imeti vpliva in bi mogli bit tiho. Če pa nihče noče na poroko prit, pejta na mauricius, se tam sanjsko poročita, ostanita kak mesec dol, domačim pa sam kos torte prnesta in povejta, da sta zdaj eno. Pa naj se požrejo, ko vama v zelje skačejo