|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
22.7.2007 7:35:18   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image ,

eto da nadaljujem. Ma seveda, da bom ostala MIDuser posted image . Moji otročički sledijo takole:
punčka 6let in pol, še ena bo kmalu 13 mesecev, tretji pa je na poti. Prikukalo bo nekje sredi decembra (tam od 11-15.12), datum še niso določili. V četrtek sem imela pregled, vse je ok, je full nagajalo ginekologinjiuser posted image , ko je hotela merit dele telesa. Tudi za spol sem vprašala, ampak bo zaenkrat ostalo presenečenje, tudi za mojega, ker ta bi hitro počvekal okol. Pa vidla sem, da ni zanimivo prej povedat, kaj pričakujemo, ko sem pri drugih sama povedala, da bo punčka. pri prvi pa ni hotela pokazat.

Vidim, da ste nekatere na dopustu oziroma ste že bile, komaj čakam da grem čez 14 dni na morje.
Potem si bom probala rihtat bolniškouser posted image user posted image .
Grem juhico kuhat dok ne začne vročinauser posted image user posted image , pa klapo od mojega grem obiskat, ker so danes imeli nočni ribolov.Če so sploh lovoliuser posted image








(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: mamice iz Krasa
22.7.2007 12:49:22   
ona
user posted image user posted image Najprej dobrodošla ANAKARIN user posted image user posted image user posted image user posted image
Zgleda,da se je splačalo,da sem odprla še en poziv k debatiuser posted image
V glavnem več kot nas bo,bolj luštno bouser posted image
Še da ti čestitam za tvojo 3 nosečnost!jaz prav občudujem vse ki imajo 3 ali več otrok,ker jaz bi po eni strani tudi imela še tretjega,a se nikakor ne moremo odločit!Mogoče pa še pride čas al pa bo šlo vse mimo!Če bi ga planirali ne vem če bi se tako hitro odločili,če pa bi nam ratal,pa bi ga sigurno obdržala!user posted image
 
MID,si pa pohitela na internet.a?te je firbec martral,koliko smo te opravljaleuser posted image
Po moje se ti je nonstop kolcalo tam na morjuuser posted image
Kaj češ malo braun boje,jo imam jaz za prodajat,saj sem včeraj štela,da sem bla na takem enodnevnem kopanju še enih 15x,in po cele dneve več al manj v vodi in okoli nje,pa sem kot čokolada.Imam pa bolj temno polt,tako,da niti krem ne rabim!
Ma kaj KAROLINA je šla ta vikend na dopust?
Ma meni se ne zdi,da ja,ker je nekaj govorila,da bo šla včeraj v Sesljan,pa je tamala boga z učkami,tako,da ne vemuser posted image
KAROLINA,če pa si šla na dopust pa ti želim vse najlepše in uživajte!!user posted image user posted image user posted image
 
Mi pa menda letos ne gremo nikamor,ker pač mož ne more pustit firmo,kaj šele zapret za en teden.Imamo pač toliko naročil,da enostavno ne znese!Tam septembra se bo malo umirilo in smo se že poghovarjali,da bi šli pa pozimi nekam v tople kraje!A imate kakšno idejo kam?Jaz bi šla na kakšne <kanarske otoke ali kaj takega!Saj vem,da visoko ciljam,a če 2 leti ne greš nikamor,pol si pa zaželiš kaj drugačnegauser posted image
Ala,imam pbiske sedaj pa grem malo pripravit...
Fajn se mejteuser posted image
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: mamice iz Krasa
22.7.2007 16:45:06   
karolina*
Še sem tle, še sem tle user posted image

MID- dobrodošla nazaj!! Vidim, da ste uživali. In edino prav je tako. Vroče je blo pa itak tudi tle, tako da nej ti ne bo žal, da si bla tam dol. Si se lahko vsaj v morju mal ofrišala. Nič brawn boje praviš. Si pol en tak patron ku js- skuzi v senci in če sam pomolim kožo na sonce sem polna peg in rdeča ku rak. Taku da sm rajši u senci. Včasih sm se pražla po cele dneve, ja, ma so pasali cajti. Si šla na referendum dns user posted image  Boš primorka al notranjka user posted image  Ma kukr je že rekla Anakarin-pustmo politiko, sam da fajn čvekamo in smo fajn ljudje, ne!?

Mi gremo na dopust v sredo zjutrej. Smo rekli, da počakamo, da vikend mine, da ne bo kšne hude gužve na cesti. Pa še moj je šel mal pohajat ta vikend s klapo, taku da smo same s ta malo. Učko je že bulše. Tudi nam so že v porodnišnici dali Tobrex, pediater pa Sulfasol, prejšnji mesec smo pa ble v Šempetru pri okulistu in so mi tudi "oblubli" prebadanje kanalov. Upam,da se bo samo uštimalo. Jaz ji masiram očesni kotiček in ji izpiram s fiziološko. Meni so rekli, da ne smem s kamilicami, ker baje izsušijo očesno sluznico, zdej pa ne vem kaj je prav in kaj ne.

Anakarin, čestitam za malo pikico in seveda za obe veliki pikici. Ti želim, da bi rodila 15. kej doš dobila bon od Quelle v vrednosti 150€. Mi smo ga, ker je naša rojena 15.01.07 in smo ga že veselo zapravli user posted image . Tudi jaz si želim tri otročke. Sicer bomo vidli, če bo šlo po željah in planih, ma zaenkrat upam, da bo. Ha, da nista moj in tvoj danes kje skupaj lovila ker tudi moj je šel nekam k vodi user posted image

Ona, kar šibaj pozimi v tople kraje. Jaz sem do par let nazaj vsako zimo šla za en mesec na toplo. Sicer v Azijo, bolj potovat kot dopustovat, ma vseglih. To je prelep občutek. Tu pri nas zima, mraz, burja, tam pa toplo, kratki rokavi, sladoled... mmm... Jaz bi-če bi šla na Kanarske- izbrala otok La Gomera (http://www.gomera-island.com/turismo/ingles/index.htm)- je malček bolj odmaknjen, mal manj gužve, pa še fenomenalna narava je tm. Sicer še nisem bla na nobenemu od Kanarskih, ma glede na slišano, bi si js zbrala ta otok. In zdej bi blo res fajn, da ti greš in mi pol u živo poročaš kako in kaj.

Taku, zdej sm menda vse povedala. Prtljaga je u večini napravljena, še v avto je treba znosit, pa bo. V tork gremo še po špežo, pol pa veselo na pot. No, ma sej se še kej beremo do takrat.

Ala, lep preostanek nedelje...Pa kej finga pojejte...meni je zdej pizza zadišala in bom menda kr Hallo poklicala, da mi jo prpeljejo. lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: mamice iz Krasa
23.7.2007 13:06:46   
Anonimen
Dan,

vroče še vedno, a ne?! zdajle mam malco pa mam čas, da kej poklepetamouser posted image . Včeraj sm ceu dan preživela s klapo od mojga ob reki Nanoščici v hladu, dok so oni ribe lovili, ostali smo spali, preležali, se igrali, neumnosti zganjali,....tako da nismo prau nč čutli vročine.
KAROLINA nevem kulku je tvoja mala stara (nism zasledila med vašimi ostalimi čvekanji)? moja mala (stara 13mes) je imela tako eno učko od rojstva do 7 meseca, non stop sem ji spirala samo s prekuhano vodo ali s fiziološko raztopino, ki jo kupiš v lekarni; ceneje greš skozi, če prekuhaš vodo s soljo, ker to je eno in isto. Tiste kapljice (ne Sulfasol, ne tobrex)ji niso nič pomagale. Kamilico so mi vsi odsvetovali, baje da nepomaga tako kot so mislili.
ONA nimam pojma kam bi ti svetovala pozimi, kar se tičejo tople kraje. Pri nas so edino rešitev kake toplice.

zdej pa grem nazaj delat, se tipkamouser posted image

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: mamice iz Krasa
23.7.2007 22:46:15   
MID
Ojla;
Končno malo relaksacije.user posted image včeraj sem imela strašansko željo za se malo oglasit,ma ni blo volje.Smo imeli cel popoldne en tak mini piknik ki se je kar zavlekel pozno v večer in še povrh vsega me je bolela glava,tako da sem komaj čakala v posteljo.
ONA ja res sem v soboto kaj kmalu šla gledat ali vas bom našla in mi je kar srce prepevalo ko sem vas zagledala na prvi straniuser posted image .Sem bila strašansko ponosna na vas!!!Pa da ne govorimo o uspehu pridobitve nove članice.Na morju se mi je tudi tu pa tam pokolcalo po vaju in netu splošno,saj sem vajena na vsakodnevno večerno relaksacijo,tam pa te možnosti na žalost ni bilo.
Mogoče bi pa mogla to mojo večerno relaksacijo zamenjat s kakšnim športom?!user posted image No,vsekakor mi pri moji postavi nebi škodilouser posted image
ANAKARIN tudi moje čestitke ob odločitvi za tretjo pikico.Ja,vsekakor je bila včasih tudi moja želja imeti tam 3 otročke,pa narava - bog ali kdorkoli že ni hotel tako.Prvi otrok namreč je privekal v moje življenje pri mojih skoraj rosnih 32-ih,pa tu je še rahla prostorska stiska v najini mali hiški.Za enkrat imamo samo eno sobo.Ok;v planu imava še enega,potem se bo pa tovarna zaprla.Če naju ne bo seveda kaj presenetilouser posted image user posted image .
KAROLINA sem prav vesela da sem te dobila še pred dopustom.Pametna poteza,tole o odhodu med tednom.Vsekakor bo manj gužve.V vsakem primeru pa verjetno ne taka kot proti jadranu.
Sem vesela da je mali učko že boljše.Kar se tiče teh kapljic(Sulfasol in Tobrex)moram reč da tudi pri nas niso učinkovale več kot momentalno do 7 ali 10 dni.Ja je bila kar zoprna zadeva.Glede kamilic za spiranje pa je tudi najina pediatrinja omenila da jih nove študije ne prikazujejo več kot primerna zadeva za reševanje pri očesnih vnetjih(raznoraznih).Vendar glede na to da sva s pediatrinjo že zelo stari znanki(bila je tudi moja otroška zdravnica in se že zelo dobro poznava)mi je takole kot moja mama rekla;vedno smo reševali takšne probleme s kamilicami in vedno so otrokom pomagale.Novi študiji pa tega ne priznavajo več.Tvoja odločitev je....Vsekakor pa mislim,da ji ne morejo škoditi,saj so jih vender naši starši vedno uporabljali pri takih problemih in nobenemu zaradi kamilic ni bilo nič.Stara šola pa tudi vendar nekaj velja kajne?
Tole z masažo je baje tudi zelo dobra zadeva,čeprav si moja tamala ni pustila.Pa se je tudi pri naju zadeva popravila tako kot pri Anakarin nekje okrog 7.meseca sama od sebe.Boš vidla,tudi pri vaju se bouser posted image !
Ti zdaj razmišljaj samo o lepem dopustu in skušaj pozabit na tegobe.Boš vidla,da bo vse ok.
Če se slučajno do dopusta več ne beremo,ti želim....da bi imela natanko takšen dopust kot si ga želiš sama!!!
ONA zate mi je pa kar žal da ne morete skupaj kot družinica preživet nekaj dni na morju skupaj.No pa saj če praviš,da greste septembra nekam dlje,bo tudi super kajne.Samo kako bo pa s sinom?On začne šolo kajne?Ali je res da imajo celo osnovnošolci kot en dopust ki ga lahko skoristijo katerikoli del šol.leta?Baje 7 dni?
Glede priporočil kam it,pa ti tudi jaz ne morem pomagat,ker dlje od Grčije še nisem bila.Predlagam da odpreš novo temo tam pod skupnost RR(mislim da se tako imenuje)kjer jih je veliko več gor,pa naj dajo svoje predloge.Znaš dobit veliko mnenj.
ANAKARIN kam ga pa vi mahate čez 14 dni?
No,zdaj pa dovolj!
Lahko noč vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: mamice iz Krasa
24.7.2007 18:39:41   
Anonimen
Ojla,

dokler mala spi, mam čas da kej tipkam. Nimam pojma kaj naj nardim za večerjo razn solate, kr moj dela ta tedn do 8 zvečer.
Pa še večja hči je šla s taščo na Kolpo in je vsi pogrešamo, četudi non stop kokodaka, poje, sprašuje za vsako malenkost,...

Aja, ma hvala k me občudujete, da bom previjala še tretjega user posted image . Tud jz sm se čudla drugim mamicam, da zdržijo tempo prvih 5 let (norenje enim za drugim, vse imet na očeh,...) Zdej bomo pa vidli iz kakega testa bom jz.
Za tretjega user posted image nism mela jz v planu, samo moj je čvekal, da bi lahko čez kako leto, eto pa se mu je tudi usralo. Ma kako sem bila v šoku user posted image , pa vmes tudiuser posted image , ker sm mela tudi jz svoje plane in je vse padlo v vodo. Kaj čm, se bo pa nadoknadlo kasneje.

MID, ne sekiraj se zarad leta, ma niti za prostor. pri nas je med prvo in drugo razlika 5 let in pol glih zaradi stanovanja. Smo kupli stanovanje v stari bajti, pa jo trenutno povečujemo in obnavljamo. Prejle smo vsi spali v dnevni sobi. Potem ko sm hodila naprej na fax, da smo zid zrušli, dobili spalnico in dnevno s kuhnjo. Danes pa počasi delamo še otroško sobo in dnevno. Komaj čakam da bom imela svoje zatočišče pred otrociuser posted image user posted image user posted image .
Zdej pa bo razlika med drugim in tretjim 18mesecev-halo. user posted image

Na morje pa gremo na KRK v Kornić. Prvič bom v tem kraju, a v ostalih sm že bla (Baška, Omišalj, Njivice,...)Upam, da se nam bo dopadlo, da lahko gremo še naslednja leta dokler so mulci majhni.

Eto se je mala zbudila, pa lep večer vam želimuser posted image



(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: mamice iz Krasa
24.7.2007 21:42:29   
ona
Ojla,
končno spet jat,se mi zadnje dni tudi meni ni dalo dosti pisat!Včeraj sem vas malo prebrala in potem šla spat,ker sem bila ful utrujena.Imam pač na grbi ljubico od tastauser posted image  in sem malo gostiteljica,upam,da mi vrne kdajuser posted image
da ne bo pomote,imam tasta,ki je vdovec,torej nimam tašče in ta naš gospod si je omislil eno ločeno žensko iz LJ in zdaj uživa 100 na uro.Ma saj je prav,da ne bo sam na stara letauser posted image user posted image
In zdaj je ta gospa pri nas par dni,tako,da je treba bit malo tudi z njo.Je pa uredu ženska in se da z njo ful lepo imet in pogovarjat,pa še otroci jo obožujejo!
MID,septembra bomo še videli,če bomo šli oz. če se bo meni dalo,saj jaz sem privrženec morja,mojemu pa morja ne kazat prevečuser posted image ,tako,da bomo še videli kako bo z dopustom.V šoli pa imajo res za vzet en teden dopusta,tako,da ni problema.Je pa sin priden v šoli,tako,da ni panike,če ga ne bo en teden.Bomo še videli!
Glede tvojega športanja pa te vabim ob priliki na tek,saj jaz tečem vsak dan enih 15-20 minut in se ful dobro počutim.res da nisem neka suhica ,ampak s tekom se pa ne rabim odrekat nobeni stvari,tako,da mi je prav fajn!Če maš voljo pa se mi kar pridružiuser posted image
ANAKARIN;tebi pa sploh ne vem kaj napisat.bajtico boste že uštimali počasi,ostalo pa še pride,kajneuser posted image
KAROLINA,tebi pa želim en lep dopust in možgane na pašo,pa še tole za popotnico:
user posted image


ala,lepo noč vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: mamice iz Krasa
24.7.2007 22:26:48   
karolina*
Ojla

Se sam na hitro oglasim preden grem. Avto je napolnjen, prtljaga je zložena, mi vsi veseli. Jutri zjutraj torej štartamo proti Avstriji, za jutri imamo predviden en kamp, za naprej bomo pa sproti vidli. Če bo vse ok in bo ta mala dobro sprejela novo platneno hiško, nas ne bo do 13. avgusta, če ne bomo pa prej prišli domov.

Lepo se mejte, pridno čvekajte, pa vsaj mal me pogrešajte. Če bo prilika, se bom kaj oglasla, drugače se pa beremo ko pridemo domov.

Pozdrav, pa kašno novo čveko povabte med nas


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: mamice iz Krasa
24.7.2007 23:05:32   
karolina*
A ja- Ona hvala za slikco. Upajmo da bo vsaj tako lepo user posted image .

No, zdaj grem pa res spat.

lp

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: mamice iz Krasa
24.7.2007 23:07:06   
MID
Hello!
Tole današnje vreme je bilo za pop...Soparno,da ni bilo za živet.Hvala bogu,da se je pred dobro uro malo uscalo,da se zdaj lakše diše.Je kar fajn bliskalo in grmelo,tako da še do svojega športauser posted image nisem mogla.
ANAKARIN vidim da ste kar pridni kot mravljice.V današnjih časih mora bit res kar malo grozno(predvsem iz finančne plati mislim)se lotit karkoli zidat.Hvala bogu je nama kar se tega tiče kar malo sekira v med padla,tako da razen o dozidavi kakšne sobice več nam ni treba razmišljat.user posted image Vse bo,boš vidla.Počasi se daleč pride.Tudi do zasebnega kotičkauser posted image .
ONA hvala za povabilo na tek.user posted image Še bolj bom vesela povabila na kavicouser posted image .
Tole z vašo novo Lady je pa fanj,da se razumete in da jo imajo otroci radi.Če smem vprašat-kako pa tvoj mož gleda nanjo.Saj me razumeš kaj mislim.Mogoče nisem fer do očeta(in upam da mi ne bo nikoli treba bit ker imam mamo hvala bogu še živo)ampak jaz mislim da druge ženske kar nebi mogla sprejet.Ne vem,no...
KAROLINA upam da bo vse naj,naj in da se vrnete šele 13.avg.Če imaš priliko se le javi,mi te pa bomo vsekakor ogovarjaleuser posted image !
Srečno pot!
Vsem trem pa sladke sanje!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: mamice iz Krasa
25.7.2007 22:31:21   
MID
user posted image user posted image user posted image user posted image kje pa ste?user posted image Še vedno vaju ne vidim!user posted image
Punci ali vama je tako vroče,da se vama ne ljubi nič,ali se vama pa nič ne dogaja.user posted image
No,saj tudi pri meni se ni zgodilo nič kaj posebnega,le to da smo imeli na večerji moževe sorodnike iz tujine in je če ne drugo celo popoldne potekalo v znamenju priprav večerje.
Torej,najedli smo se,moja večerna rekreacija potekauser posted image ....
Ma KAROLINI mora bit lepo...tam na svežem alpskem zraku,pod zvezdnatim nebom...mož jo streže s toplim čajčkom....na žalost brez ruma,ker mamica menda še doji....oh jauser posted image ...
No pa sladko noč,če se nočeta nič z mano pogovarjatuser posted image !

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: mamice iz Krasa
26.7.2007 14:02:08   
Anonimen
Ojla,

ma jz mam bolj slabe dneve v službi in doma me še izčrpajo domača dela, da nimam niti volje gledat v pc zvečer, samo še posteljo vidim.user posted image

Ma ne da se mi prav nič delat, sploh nimam volje hodit v službo, komaj čakam da bo kmalu dopust in po dopustu si bom rihtala bolniško - ko ga j...! Že zdaj bi vzela, samo so se mi nakopala dela, ki jih moram rešit.

Oh KAROLINA sigurno uživa!user posted image  Sm ji fovžuser posted image .

ONA imaš srečo da se razumeš z "bodočo" taščo. Jz bolj da moje ne omenjamuser posted image , je vredu glih za otroke čuvat, pa morm bit tiho za marsikaj in pogoltnit vsak drek.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: mamice iz Krasa
26.7.2007 16:36:55   
raglja1
Sem vas že enkrat prebirala, ampak čez vse se nisem utegnila prebiti, ampak že iz naslova ugotavljam, da pašem med vas. ČE me vzamete, priseljeno Ljubljančanko v vasico pri Divači? user posted image
Sem včasih kar nekaj časa presedela pred ekranom, ampak zadnja dva meseca in pol smo bili zaradi strele brez modema, na adsl pa še čakamo user posted image .

No, pa malčki tudi malo prispevajo k temu, da mami zvečer raje omaga v posteljo, kot pa pred tole škatlo. Imamo namreč štiri crkljivčke, skoraj 7 letnika, 5 letnico, 3 letnika in 2 mesečnika. Skratka dolgčas nam ni!
Bom pa v bodoče malo večkrat pokukala k vam, ok?

lp raglja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: mamice iz Krasa
26.7.2007 18:02:31   
ona
OOOO;najprej dobrodošla RAGLJA1!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prav vedela,da bo še kakšna padla notuser posted image user posted image
najprej čestitke k 4 štručkam in štrucam!To mora bit pa res zabavno pri vas in verjamem,da je pc zadnje na kar včasih pomisliš!
v glavnem ti me vse želimo lepo bivanje v naši družbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

MID,sem še tukaj,včeraj smo se šli kopat,zvečer pa je tamala dobila vročino,ne vem lahko,da smo pretiravali z morjem al kaj!
al pa je slučajno zbolela.Danes sem jo peljala k dohtarci in ima angino,samo ni tako slaba,se prav dobro počuti,le mamico malo bolj rabi v takih trenutkih.
lady od tasta pa sem ugotovila,da ni bogve kaj in res špila samo ljubico,ne naredi nič,ne vpraša nič,če mi kaj pomaga samo jest hodita k nam,ker itak že jaz skuham tudi za tasta,zdej moram pa še zanjo!Saj z otroci je super ona,se lepo ukvarja in jo obožujejo,a kaj ko za drugo ni prav nič in ne vem kako da si spodaj pri celi kuhinji in priboru ne moreta sama kuhatuser posted image
ma me prav jezi že tole,najlepše je ko smo sami ,jutri menda greta v LJ,tako,da bo lepo user posted image
ok,naj jim bo zdej,drugič pa nema mene,al pa da pride ona živet k njemu bo tudi red od prvega dneva dalje,vsak na svojem koncu in pikauser posted image


KAROLINA,pa res uživa,pa še vreme ji je naklonjeno in zgleda da bo še naprej lepo.kar naaj uživa!!!

ANAKARIN,ti si pa kar bolniško zrihtaj,kaj bi trpela v tej vročini!
Ala,se beremo

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: mamice iz Krasa
26.7.2007 18:06:17   
ona
Tole je pa za naši dve novi članici za dobrodošlicouser posted image user posted image

                user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: mamice iz Krasa
26.7.2007 23:42:13   
MID
Hello,hello!
Sem,pozna kot vedno,a danes prav posebno dobre volje!user posted image user posted image Ne boste verjele(itak marsikaj zamujam ne samo touser posted image )danes sem si na dolgo prigovarjanje prijateljice končno privoščila IR sauno in potem dve pijački-beri mami se je končno malo sprostila in naredila nekaj za svojo dušo po 17-IH MESECIH!!!Ne morem verjet.Še sama sebi ne.Ne da bi imela namen zapostavlajt družinico,ma to je tako pasalo...Še se bom kam odpravila.Služba se mi grozno hitro približuje,tamala je že itak večja,tako da ju s tatom komot pustim sama za 2 urici zvečer tako da ni blema.Mož me že itak celo porodniško naganja naj grem vendar kam ven se malo sprostit brez tamale tako da...
Ja,ja vse se tako lepo sliši al kaj ko ne vem če se bo to tako tudi zgodilo.Trenutno imam velik zagon...pa kaj čem ko vem da je to samo trenutnouser posted image .
Kot prvo RAGLJA 1
user posted image
Tudi jaz sem vesela za tvojo priključitev naši grupici in to da si iz LJ sploh nima veze!Si naša ali nisi?!user posted image Čestitam za 4 bebike.Upam le da se boš lahko čimvečkrat oglasila.
ONA se ti ne zdi da nam tele nove delajo hudo konkurenco-z otročki mislim.Bo treba pohitet da ju doidemouser posted image .Ma tole mora bit ful lepo(ok tudi naporno)imet več otrok.
Tole z vašo lady pa res v bodoče če se bo še to dogajalo zrihtaj.Če se boš na začetku pustila,boš kasneje težko spremenila.Ne pusti se bit suženj.
A je s tamalo že vse vredu?
ANAKARIN nikar ne odlašaj z bolniško!Jaz sem pri firmi že 10 let,preden sem zanosila nisem imela niti dneva bolniške in večkrat delala bolna tudi z visoko vročino.Vedno sem govorila,da ko bom pa noseča bom šla pa s prvim dnevom na bolniško.In ne boš verjela,šla sem šele v končanem 4.mesecu nosečnosti zaradi krvavitve,ki je nastopila na delovnem mestu zaradi napora.In jaz bk bi delala še v nedogled,če nebi prišlo do tega.
Ja vse te izuči,misliš,da brez tebe nebi šlo,da bi bilo vse narobe,povrh vsega in najbolj zaradi tega se bojiš zamerit šefom.Pa te stvari izučijo...Nikoli si nebi mogla odpustit,če bi izgubila otroka zaradi službe.Sem pa sedaj prepričana,da grem v naslednji nosečnosti(če bo bog dal)res takoj na bolniško.
Ti kar lepo odrajtaj ta svoj dopust in potem gas na bolniško.Tudi če tvoj šef začne slabo mislit o tebi smo me s tabo!!!In te podpiramo!!!
KAROLINA....,KAROLINČICA....;kako mora bit tebi zdaj lepo....user posted image ....bi prav bla zdaj na tvojem mestu....user posted image user posted image user posted image ...
Nič lep pančkajte,se beremo jutri!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: mamice iz Krasa
27.7.2007 17:55:48   
Anonimen
Lep pozdrav,

kako ste?user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej čestitke za novo članico (ne glede iz kje izviraš)user posted image user posted image user posted image user posted image REGLJIuser posted image

Ma glede službe bom itak zrihtala bolniško po dopustu, ker imam eno projektno delo za končat. In ko dobim soglasje od vseh, plačan račun, ej takrat pa ko jih j.... (sory izrazu). Itak si bomo vsi sodelavci probali najti drug šiht, no na našem področju se bo videlo, če si bom lahko sploh jaz najdla.

ma s kje potegnete take lepe slike??

Kakor Reglja čaka za adsl, tako mi čakamo za AMIS TV. Net imam prek Amisa (živimo oddaljeno od vasi cca 500m, pa kabelska ne bo nikoli za cca 5 naročnikov) kr edin tako lahko mamo net doma. In nam gredo te navadne antene na jetra (če je na strehi ali v podstršju=isto sranje=se skoz neki premakne), imamo tud satelitsko, pa ne dela že 2 meseca, a mojstre ne dobiš. Probali smo sami poštimat, pa dobimo ene in iste (tam enih 5) angleške programe, a navadli smo se na risanke na Super RTL, pa RTL2, ....

Aja MID, to pa je lepo, da si si vzela čas zaseuser posted image user posted image user posted image , to malo žensk danes dela. preden sem zanosila v tretje (glih po končanem dojenju) sem najprej tekla za cca 30min (da moje kg gredo dol in boljše sm se počutila po hitri hoji) , kak dan vzela kombinirano masažo (ko sem dobila varstvo), uf kak spet to pogrešam. V savni pa nism bla cca 3 leta.
Joj al bo treba telovadit drugo leto user posted image , da pridm spet do stare konfekcijske št.
Eto končno vikenduser posted image , če se ne oglasim user posted image , uživajte!

user posted image user posted image




< Sporočilo je popravil anakarin -- 27.7.2007 18:01:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: mamice iz Krasa
28.7.2007 22:43:14   
MID
čer...
ste čisto vse na vikendu al kako?Se počutim prav osamljenouser posted image .No,samo da me ne bo ratalo strah...user posted image
Pri nas drugače nič novega,še vedno žge kot pri norcih,tako da se držimo bolj globoke sence.
Vse kar je bilo danes pestrega je bilo pucanje bajte in ja seveda....večerja pri taščiuser posted image .
ANAKARIN tudi KAROLINA je če se ne motim že spraševala kje dobimo slikice.Da ne iščem zdaj naslovov,klikni z desnim gumbom miške na slikico in klikni na lastnosti.Iz URL naslova boš takoj na začetku razbrala naslov.Če ne bo šlo,ti kdaj drugič prilepim naslov.
Lahko noč vsem!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: mamice iz Krasa
29.7.2007 12:13:05   
ona
Dobro jutrouser posted image user posted image
končno mi je uspelo malo dlje spat,sin je popedenal tamičkeno in sta lepo gledala risanke,mama in tata pa sta drnjohala naprej do 10.30.Sem pa sedaj prav polomljena od toliko spanjauser posted image
Včeraj sva šla z mojim v Rijeko oz. tam blizu Grobnika,ker je enemeu našemu delavcu umrla mama in smo šli dat soželje in nesli ikebano in sveče.pogreb bo v ponedeljek nekje tam pri karlovcu,a moj se ga ne bo mogu udeležit,tako,da sva šla raje včeraj opravit svojo dolžnost.Je pa tale delavec iz Postojne,starše pa ima tam.je bilo prav naporno,saj sva skoraj 2,5 ure porabila za vožnjo in iskanje tele vasi,še dobro,da imamo klimo v avtu,saj če ne bi zgorela notriuser posted image
Sva štartalaa ob 14,domov pa prišla močno zmartrana ob 21.
v glavnem je šlo mimo tole nepričakovano pohajanjeuser posted image
danes pa me ne spravi iz hiše noben buh!!
kaj mislite,da Karolina misli kaj na nas?po moje se ji mora kolcat,a?
MID,včeraj ko smo šli mimo vaših koncev,sem prav mislila nate,vešuser posted image
Ala,se beremo....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: mamice iz Krasa
29.7.2007 19:12:56   
Anonimen
Čer,

vikenda konec, jutr spet delatuser posted image . Glih razmišljam, da ta tedn nebi šla delat kao da se slabo počutim, ker se mi res neda it poslušat šefovo tarnanjeuser posted image .
Samo potem imam že dopust, eh dan ali dva bom ostala domauser posted image user posted image .  Ma me prau zanima, če mi bo osebna dohtrca dala bolniško za 2 dni zaradi slabega počutja??!
Nism nikoli jemala bolniške, razn v prvi nosečnosti (ma tisto je bla druga štorija).

Upam, da ste preživele lep vikend, se tipkamo.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: mamice iz Krasa
29.7.2007 21:26:20   
MID
Čer!
Joj ONA sem tako počaščena....user posted image user posted image user posted image ...,da vsaj kdo misli name....user posted image .Pa si mogla kaj omenit,bi te na en hladen pir povabla z možem,saj veš da jaz ne hodim spat pred polnočjo!Mislim da bi se ti po vseh teh opravkih in poti prav pošteno prilegel.user posted image In ja ne moreš verjet,da nisi šla mimo moje hiše kaj več kot tam 400-500m.
Ja naporne so takele obveznosti,ni kaj.Pa še tako dolga pot,turizem,kolone na mejnem prehodu,vročina....Mi verjameš da mi od petka do ponedeljka niti v misel ne pade,da bi se šla kopat tja čez.Sedaj ko imam otroka pa sploh.Ali je tam pri vas za vikende ko se grete kopat v Sesljan tudi taka norišnoica?Pri nas je kar se tiče prometa ob vikendih mesto čisto ohromljeno.Vsi komaj čakamo september.user posted image
ANAKARIN  ti si kar privošči.Jaz mislim da s tvojim izbranim zdravnikom glede bolniške ne bo problema,če je vsaj kolikor toliko človeka.Pa konec koncev kdaj si boš z mirnejšo vestjo privoščila bolniško kot sedaj?Ti uživaj,drži se sence veliko pij in privošči si za jest kar ti pašeuser posted image user posted image !Zdaj MORAŠ poskrbet za to neobogljeno bitjece ki raste v tebi,pa če kdo razume ali ne!Njegova stvar!
Lepo si zrihtaj fraj,počasi poskrbi da boš vse spakirala za na morje in pojdi dan ali dva pred dopustom delat,da ne bo nevšečnosti.
RAGLJA 1 ko boš imela kaj časa se oglasi.Te pogrešamo.
KAROLINA,KAROLINČICA...upam da nas vsaj pol toliko pogrešaš kot me tebe?!
Ja,bi verjela,da se ji malo kolca po nas,saj se je meni tudi.Sploh ob večerih,kot sem vajena.Pa tudi če se ji ne,ni prav nič narobe.Zdaj ona uživa tako kot sem jaz...sama s svojo družinico daleč proč od vseh...user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: mamice iz Krasa
30.7.2007 18:54:04   
Anonimen
Pozdravljeneuser posted image ,

ste nekm zaposlene vidm. Danes sem mela generalko doma predn gremo na murjeuser posted image , da mi ni treba ko pridemo nazaj.

Upam da KAROLINA ne doživlja take nevihte kot so danes pr nas, piha, vse odnaša z dežjem, prav mrzlo. Ma men tuki malu paše osvežitev, ampak na dopustu....user posted image
REGLJA kaj so te otroci okupiraliuser posted image ali računalnik? ma kaj si doma z otroci al hodiš v službo? mora bit kar naporno a? Upam da ste že zrihtali škatlo oziroma modem.

ONA, MID kaj vidve kej počenjate? Ma mi je kar dolgčas danes, moj dela že 14 dni do večera, mala itak kej zaspi popoldne, večje še ni doma, upma da jutr pride, saj je nisem videla več kot 14 dni, ker moja tašča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma dolga zgodba, nima smisla razlagat.

Lep večer vsem, grem zdej palačinke delat.













< Sporočilo je popravil anakarin -- 30.7.2007 19:04:08 >

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: mamice iz Krasa
30.7.2007 21:18:28   
ona
ANAKARIN,ma si smotka,veš,da sem jaz tud palačinke delalauser posted image user posted image
kam jo pa vi mahate na dopust,ne vem,če si kaj že napisala al pa je šlo mimo meneuser posted image
MID,glede prometa do Sesljana je prav ok,ni nobene gužve,razen ob sobotah lahko naletimo kdaj za nazaj na majhno kolono Italjanov,ma jaz v bistvu nisem še čakala na menji z Italijo.ja pri vas sem pa na lastni koži doživela gužvo in sva do Rijeke rabila več kot 2 uri in če ne bi mela klime v avtu bi user posted image user posted image
drugače pa z mojim nimava izkušenj na tem prehodu,ker sva ko sva šla na morje ali šla z letalom ali pa čez Dragonjo oz. tam okoli.Sva pa imela zmeraj srečo in nič gužveuser posted image
za drugič pa,če bi jaz vedela prej da grem tja bi ti javila,a sem zvedela zadnji moment in sva se na hitro odpravila tja,telefona tvojega pa nimam,tako,da se pa za drugič zmenimo,okuser posted image

Ja za KAROLINO pa res ne more bit fajn,če ima tudi tako vreme.Upam in ji želim,da bodo dobro preživeli tale mraz in jim ne bo hudega,ker menda kampirajo s šotorom,kot sem razumela.Ajej,res jim želim vse najlepše!

ja,RAGLJA pa ima verjetno dosti dela z otroci,ma samo da uživa in da ji ne delajo sivih lasuser posted image

pri nas je pa vse po starem,zebe me ko user posted image ,ma saj ni normalno to vreme,saj da pade tam na 25 je že ok,ne pa da prav zebeuser posted image
Tamala je zdrava,in sicer je mela 1 dan vročine,danes sem jo pa že peljala v vrtec,ker ima energije za jo prodajat in ji nič ne fali!
Ala,uživajte se beremo
pa še tistim,ko niste pekle palačink
user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: mamice iz Krasa
30.7.2007 21:29:52   
MID
Hello!
Ja,danes je pa res en nebodigatreba dan.Pa saj bo baje jutri boljeuser posted image user posted image user posted image Tudi meni je bilo popoldne za znoret dolgčas,pa sem šibnla malo do mojih,da ubijem tugo.
Ja,tudi jaz upam,da KAROLINA nima tam gor tako slabega vrenena kot mi tle.
ANAKARIN si vendarle zbrala pogum in ostala domauser posted image .Tudi jaz sem si hitela pred dopustom vse spucat,tako da sem prišla domov na čistouser posted image .Upam da so ti palačinke uspele.Kakšne nadeve pa kaj uporabiš?Pri nas smo glede palačink bolj švoh zamisli(z nadevi mislim).Poznamo samo marmelade takšnih in drugačnih okusov in pa Nutelo.Moram pa priznat,da jih zelo poredko pečem.Ne vem zakaj toda rajši se spravim kakšno zakomplicirano sladico pečt kot pa palačinke.Moj jih ima sicer zelo rad ampak ker ve da se mi malo pritisk dvigne ko moram narest palačinke je to postala ena izmed redkejših željauser posted image .Ne vem zakaj vendar jih res sovražim delatuser posted image .
Kot vidim se s taščo ne razumeta ravno najbolje.Ma,dej jo pa vsaj pokoristiš lahko če ne drugega,tako da ti je tu pa tam malo lažje.Bi pa verjela da če ti imajo stari starši več dni otroka,ga po vrnitvi domov skoraj ne spoznaš več in ga kar težko spet spraviš na realna tla.Tako vsaj drugi pravijo,jaz tega še ne poznam ker je tamala še premajhna,bom pa vsekakor skušala komu stopit na prste preden bo prepozno.
RAGLJA 1 javi se...user posted image
ONA kaj pa ti štrajkaš?Moje povabilo na pir še vedno velja...user posted image
No pa bodi dovolj!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: mamice iz Krasa
30.7.2007 21:35:08   
MID
ONA si me pa kar malo prehitela.Ja,kaj čem če pa toliko gobcamuser posted image ,pa še hitro tipkanje mi je loša stranauser posted image .
Samo veš kaj....s temile princes krofki ali karkoli so že me pa ne moreš zrajcat!
A če bi pa prlimala gor kakšno pico,burek ali en msn sendvič....bi pa za posledice odgovarjala!!!user posted image user posted image user posted image
Ajd,drži se!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?