|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Policistični jajčniki
20.6.2007 14:33:16   
sončica23
HOJ !

Danes sem amalo iz sebe. Pred nekaj dnevi sem zardi selitve zamenjala G. Novi G, je ob rutinskem pregledu ugotovil, da imam policistične jajčnike PCO. Rekel je naj počakava še nekaj časa, če še kar ne bom noseča pa naj se vrneva. Sprašujem se ali bom sploh kdaj zanasoila ? Kakšne izkušnje imate vi ?user posted image

hvala vsem za odgovore user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Policistični jajčniki
20.6.2007 15:06:38   
fortun
oj,
tut jaz imam PCO in če boš malce prebrskala po forumu, boš videla, da še zdaleč nisi edina.
zanosila po vsej verjetnosti boš, saj so mnoge - čeprav se bo potrebno malo bolj potrudit.
jaz sicer ne govorim iz svojih izkušenj - kajti sem trenutno v postopku umetne oploditve, kajti midva pa imava še to "srečo", da ima moj dragi zelooo malo spermijev... so nama rekli v ambulanti dr.Reša, da bi nama po redni poti MOGOČE uspelo v 200 letih!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
torej - pogum!!

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Policistični jajčniki
21.6.2007 13:52:32   
*ajetam*
to, da imaš policistične jajčnike lahko ni nobena ovira. tako da le pogumno. ima jih gromnooo žensk....
in nekatere brez težav zanosijo. ene se oač dlje časa matramo, a to ponavadi zato, ker imamo še kakšne druge težave. (jaz  imam policistične jajčnike in tudi povišan prolaktin)

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Policistični jajčniki
22.6.2007 13:25:27   
sončica23
Hvala za spodbudne besed in držim pesti tudi za vaju !

lep konec tedna

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Policistični jajčniki
23.6.2007 20:44:06   
Anonimen
Pozdravljene,
tudi jaz imam policistične jajčnike, in sicer mi je to ginekologinja povedala 5 mesecev nazaj, ko sem bila na laporoskopiji zaradi ciste. S fantom sva nekako začela delati na tem in po 4 mesecih poskušanja se je prijelo.juhuuuuu. zdaj sem v 5 tednu. upam, da bo vse ok.

Dršim pesti za vse!!!!!!!!

(odgovor članu sončica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Policistični jajčniki
24.6.2007 13:20:08   
pot
Tudi jaz imam PCO, zanosila pa sem po 1,5 leta poskušanja. Tudi vam bo uspelo. user posted image PCO je loterija, veliko puncam uspe zanositi, če ni kak problem še pri partenerju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Policistični jajčniki
26.6.2007 9:29:54   
tamala_82
sončica23 - imam PCO in so naju tut vsi povprek strašili, da nama ne bo ratalo brez hormonov!!! ampak ...... sem srečka nosečka!!! Uspelo nama je v prvem poskusu user posted image user posted image user posted image tako da ne nasedaj ... vi2 lepo sproščenouser posted image pa boš videla, da bo vse OK!!! Nekatere rabijo malce dlje, nekaterim rata v prvo!! Verjamem, da si v tej ta drugi skupini user posted image



(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Policistični jajčniki
27.6.2007 10:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pot

Tudi jaz imam PCO, zanosila pa sem po 1,5 leta poskušanja. Tudi vam bo uspelo. user posted image PCO je loterija, veliko puncam uspe zanositi, če ni kak problem še pri partenerju.


ni rečeno da je problem pri partnerju! lahko je mož vredo pa tut ne  rata. za neplodnost sta kriva oba, ne  samo eden

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Policistični jajčniki
27.6.2007 10:46:08   
curkica
Dekleta s PCO, vidim in verjamem, da se da zanosit, ampak me nekaj zanima; Tudi jaz imam PCO, ampak moj problem je, da jaz zaradi tega sploh nimam menstruacije. Torej, kako bi naj zanosila, če nimam menstr. in s tem tudi ne ovulacije? Če si je ne spodbudim s tableti, sploh ne pride, za ovulacijo pa so mi tudi predpisali klomifen, na katerega sicer sem reagirala, ampak iz neznanega razloga še nisem zanosila.
 
Zanima me, ali sploh imate svoje menstruacije?
 
Hvala za odgovore in lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Policistični jajčniki
27.6.2007 11:10:26   
ivanap
Veš meni moj prvi G. ni nikoli niti omenil, da imam PCO. Ko pa sem nenačrtovano zanosila in takrat tudi zamenjala G., mi je na prvem pregledu povedala, da imam PCO. Torej tudi s PCO lahko rata vprvo. Držim pesti!user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Policistični jajčniki
27.6.2007 11:26:47   
curkica
Uh, blagor tebi, ivanap, če bi blo pri meni res tako, potem bi mogla že pred 3 leti imet dojenčka.
 
Res pa je, da je PCO lahko prisoten v različnih oblikah - ene ga imajo, pa je bolj blage oblike, pri nekaterih pa je lahko še hujše (kot pravi "ajetam" malo višje na tem forumu). Jaz sem mislim da ravno nekje na sredi. Pco imam na levem jajčniku, saj je na klomifen do sedaj odreagiral samo desni jajčnik. Ampak zakaj potem vsaj nimam menstruacij?
 
Ah, čist sem že obupala. Predno sem začela s KT pred 10 leti je blo čist drugače. Sicer nikoli nisem imela redne, imela pa sem jo. Odkar pa sem pred 4 leti nehala s KT, je pa vse narobe.

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Policistični jajčniki
27.6.2007 17:50:28   
jesalba
Curkica!
Jaz imam isti problem kot ti. Pred dvema letoma sem nehala jemati kontracepcijske tablete in od takrat naprej je prava zmeda. Sicer prej res nisem imela rednih user posted image , ampak sem jih vsaj imela. Ne pa sedaj ko ne dobim user posted image  brez tablet. Niti enkrat samkrat je nisem dobila brez pomoči tablet! Sama sumim, da imam PCO, čeprav to ni potrjeno s strani moje G (ne vem, če ji ne bom drugič rekla da sumim PCO in če lahko preveri). Zaradi tega se zelo obremenjujem in sem vsa iz sebe, ker se bojim, da ne bom mogla zanositi.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 10:29:15   
Anonimen
Hello,

meni so na laparo. postavili diagnozo sy. PCO -verjetno to pomeni sindrom PCO. Kaj naj bi to točno pomenilo? Sestra v bolnici mi je rekla, da je najbolje začeti čim prej z user posted image  in tako sva že 4 dan začela, na vsake cca 4 dni. Danes je 32 dan od moje zadnje M, ki sem jo imela 27.5. in sem na hlačkah opazila svetlo rjav izcedek. Mi je pa od laparo skoraj vsak dan malo slabo. Berem na forumih, da so vse nekako počakale taprvo M in potem šle v akcijo. Bojim se, da se je kaj prijelo in da zna bit kaj narobe.

Dajte mi malo odgovort.

Hvala...

(odgovor članu jesalba)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 12:22:30   
curkica
Anonimna, ne smeš že vnaprej mislit na slabo. Tudi za KT pravijo, da je po jemanju najbolje počakati 3 mesece, pa nekatere v prvem šusu zanosijo in je z njihovimi sončki vse OK.
 
Mogoče pa si res user posted image ! Probaj nardit test!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 12:23:36   
fortun
čestitam vsem srečkam user posted image , ki vam je uspelo to, kar midva "poskušava" že skoraj 2 leti... uf, zdaj ko sem napisala se mi zdi še bolj grozno user posted image user posted image
pride dan, ko se že čist na koncu z živci in z upanjem, da se bo tudi meni user posted image  sreča in da bom zagledala user posted image , pa so potem spet dnevi, ko si pravim, saj bo, user posted image , samo ne se sekirat... in tako tečejo dnevi, pa meseci, pa...  uf, spet me je malce zaneslo - no, pa bodimo optimistični in upajmo, da drug mesec ne bo user posted image user posted image . Potem pa bom NAAAJSREČNEJŠI človek na svetu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 13:27:57   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

Uspelo nama je v prvem poskusu user posted image user posted image user posted image
tako da ne nasedaj ... vi2 lepo sproščenouser posted image pa boš videla, da bo vse OK!!! Nekatere rabijo malce dlje, nekaterim rata v prvo!! Verjamem, da si v tej ta drugi skupini user posted image



user posted image  oprosti, ampak tvoja izjava pa je user posted image  in to na forumu:Težave z zanositvijo user posted image
...bom rekla samo še to - glede na tvoj nik, si precej mlada user posted image  zato tud razmišljaš tako...
 
Če bi se delili - na tiste, ki jim rata v prvo in - tiste, ki rabijo malo dlje user posted image  A sploh veš, da je vsak mesec LE 25% možnosti zanositve pri zdravem paru in rednih odnosih???
 
 
...verjamem, da NE, ker pol ne bi take klobasala...

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 13:29:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

za neplodnost sta kriva oba, ne  samo eden


user posted image   user posted image  še ena cvetka...


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 14:02:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

za neplodnost sta kriva oba, ne  samo eden


user posted image   user posted image  še ena cvetka...




kaj pa je s tem narobe??

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 14:07:53   
Majabo
prosim naj mi katera razlozi ali je policistični jajčnik prirojena zadeva ali  se lahko pojavi kadarkoli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Policistični jajčniki
28.6.2007 15:07:40   
Sandra-4
Meni je moj ginekolog rekel, da je to pri "meni" prirojeno, res pa je, da imam jaz sindrom policističnih jajčnikov.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Policistični jajčniki
2.7.2007 12:22:16   
sončica23
Hej !

Hvala vsem za optimistične odgovore. Tudi sama sem se odločila, da bom na stvar gledala z veliko upanja in optimizma. Ne vem zakaj ste nekatere tako negativno nastrojene in napete, to vam vsekakor ne more koristiti. Tosja želim ti vse najboljše in veliko upanja in veselja.

lep dan vsem

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Policistični jajčniki
3.7.2007 22:05:01   
Ayo
Se javlja se ena s pco, ratalo po 1 letu!
Je pa imela tudi moja mama zelo neredne M, tako da cisto mozno da je pri meni prirojeno!
Pa veliko srece vsem! user posted image

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Policistični jajčniki
5.7.2007 23:07:07   
stuhica
Draga sončica,

kot so ti nekatere napisale se še vedno da zanosit tudi z PCO:

Jaz sem bila med fosilkami ki kar ene par let niso uspele zanosit, no pa mi je lani uspelo imam PCO in na leto sem imela le 4-5 x menstruacijo zelo zelo neredno.  Praav tako sem si M spodbujala z tabletkami. Sicer sem imela 2x nesrečno IMN  nosečnost a v tretje je uspelo.

Na zanositev veliko vpliiva tudi psiha, poskusi malce pozabiti na te PCo in vzemi klomifenček in drži pesti da ti uspe!

Če te še kaj zanim a mi pa piši na ZS!



_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Policistični jajčniki
6.7.2007 9:33:04   
šemalo
IZVIRNO SPOROČILO: fortun

čestitam vsem srečkam user posted image , ki vam je uspelo to, kar midva "poskušava" že skoraj 2 leti... uf, zdaj ko sem napisala se mi zdi še bolj grozno user posted image user posted image
pride dan, ko se že čist na koncu z živci in z upanjem, da se bo tudi meni user posted image  sreča in da bom zagledala user posted image , pa so potem spet dnevi, ko si pravim, saj bo, user posted image , samo ne se sekirat... in tako tečejo dnevi, pa meseci, pa...  uf, spet me je malce zaneslo - no, pa bodimo optimistični in upajmo, da drug mesec ne bo user posted image user posted image . Potem pa bom NAAAJSREČNEJŠI človek na svetu user posted image user posted image user posted image


KOT BI BRALA O SEBI.......user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Policistični jajčniki
23.7.2007 9:54:03   
polonca78
lepo pozdravljene!
za vas imam eno vprašanje: kolegici je bila postavljena diagnoza PCO, na srečo je že v prvem mesecu poskušanja zanosila, ker pa noče brati raznih forumov, da se ne bi kakorkoli prestrašila, me je prosila, da vas vprašam če je in kaka je razlika med PCO in PCO sindromom. najlepša hvala za vaše odgovore in seveda držim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?