Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 10:46:03
Zahi
jao.. to je zih kaka ženska pisala.. moški smo mnogo bolj preprosti.. ni tukaj nekih ceremonij in priprav.. vse kar potrebujete je usta in roka.. pol pa mal šart gor pa dol.. stvar je končana
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 10:51:37
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi vse kar potrebujete je usta in roka.. ja to pa mam...
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 10:58:53
Mina1
hm tale stavek na koncu: ...vaš partner pa vam bo dobrotno povrnil mi je mmm najmi, se splača ne , matr, skoz mi hodi nekaj po glavi in se rolam mmm
_____________________________ I don't care what they say, I just wanna live my life
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:02:05
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček IZVIRNO SPOROČILO: Zahi vse kar potrebujete je usta in roka.. ja to pa mam... torej.. daš ga v usta.. zraven pa z roko hopacupa.. in to je to.. kakih blaznih postopkov in tehnik, tukaj ni.. smo simple
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:14:20
Anonimen
To kar zase govori
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:16:30
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To kar zase govori ti tudi.. ali pa vsaj na kak anonimni forum.. kjer se skrivajo
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:17:35
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen To kar zase govori No,torej napisano drži ali ne drži Sicer pa da ne bo pomote,moj je zmeraj videt zadovoljen,ampak celo življenje se učimo-kaj češ
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:17:41
Mina1
torej.. daš ga v usta.. zraven pa z roko hopacupa.. in to je to.. kakih blaznih postopkov in tehnik, tukaj ni.. smo simple pozabil si, daš ga čistega v usta ne tam scaganega od vseh 24 ur
_____________________________ I don't care what they say, I just wanna live my life
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:18:43
Mina1
pozabil si, daš ga čistega v usta ne tam scaganega od vseh 24 ur no prov no, pa obratno seveda tudi velja ne...
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:19:28
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 torej.. daš ga v usta.. zraven pa z roko hopacupa.. in to je to.. kakih blaznih postopkov in tehnik, tukaj ni.. smo simple pozabil si, daš ga čistega v usta ne tam scaganega od vseh 24 ur Bljask
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:19:52
Mina1
Bljask itak
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:27:04
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 torej.. daš ga v usta.. zraven pa z roko hopacupa.. in to je to.. kakih blaznih postopkov in tehnik, tukaj ni.. smo simple pozabil si, daš ga čistega v usta ne tam scaganega od vseh 24 ur no.. vsekakor.. sam da je v ustih
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:28:50
Mina1
no.. vsekakor.. sam da je v ustih itak...pa tole zahi, ti raje stojiš in prilagajaš hitrost in globino, ali raje ležiš, pa ona ustvarja ?
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:33:22
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 no.. vsekakor.. sam da je v ustih itak...pa tole zahi, ti raje stojiš in prilagajaš hitrost in globino, ali raje ležiš, pa ona ustvarja ? je najbolje kar v položaju 69, da uživata oba naenkrat
_____________________________ Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:34:16
Mina1
je najbolje kar v položaju 69, da uživata oba naenkrat ja ja, samo da se kdo ne zaduši zraven , naš zahi nima malega .
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:34:25
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 itak...pa tole zahi, ti raje stojiš in prilagajaš hitrost in globino, ali raje ležiš, pa ona ustvarja ? jaz raje ležim.. naj mojster opravi svoje.. sej tut mehanika verjetn ne motiš pri delu ne?
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:35:53
Mina1
jaz raje ležim.. naj mojster opravi svoje.. sej tut mehanika verjetn ne motiš pri delu ne? no lepo to
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:36:07
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 je najbolje kar v položaju 69, da uživata oba naenkrat ja ja, samo da se kdo ne zaduši zraven , naš zahi nima malega . potem je pa bolje, da stoji. on in un!
_____________________________ Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:37:18
Mina1
potem je pa bolje, da stoji. on in un! opa, zahi, kaj praviš?
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:39:16
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 je najbolje kar v položaju 69, da uživata oba naenkrat ja ja, samo da se kdo ne zaduši zraven , naš zahi nima malega . ni krize.. tut 69 sfolgamo
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:39:44
Mina1
ni krize.. tut 69 sfolgamo hm moj kaliber potem
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:40:37
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 potem je pa bolje, da stoji. on in un! opa, zahi, kaj praviš? sam da stoji.. kljub temu, da nimam polnega mehurja
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:41:07
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1 ni krize.. tut 69 sfolgamo hm moj kaliber potem kakšen pa je to?? lahko v inčih
RE: kako ga oralno zadovoljiti? 21.6.2007 11:42:49
Mina1
kakšen pa je to?? lahko v inčih kaj res, pa da me dajo spet na odsterl, da kaka packa da sem .
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Dečkova mama.пеперутка16 Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?