Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
Ej, Daddy...ko bi ti vedel kaj vse sem jaz ''kradel''....bi ti še mene poslal k fajmoštru po odvezo
~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
V bistvu sem začela z njim, ker sem hotela bivšega prebolet, potem pa sem se noro zaljubila vanj, skupaj sva slabe 4 leta. Jaz sem živi dokaz, da ni nič kaj takega začeti z drugim ker hočeš pozabit bivšega.
on je bil frej, jaz pa ne (sem imela vezo na daljavo, kao. tu se je definitivno potrdil rek: "daleko od oči, daleko od srca"). in kaj to pove o naši družbi? prav nič. tako je bilo v prazgodovini in tako je danes.
malo me je zmotilo tisto: "kako ste prišle do svojih mož", kot da bi jih lovile, ali kaj
< Sporočilo je popravil artista7 -- 23.6.2007 0:07:17 >
Aja, midva sva bila oba fraj.
evo: babe smo vedno krive. al tipe ulovimo, al smo pa nezveste
Jah saj ne moreš omožit ta prvega, ki ti prekriža pot. Pa, če s tipom ne živiš, nimaš kakšne planirana skupne prihodnosti ali celo otroka to zame ni resna zveza.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?