Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, zdej boš mogla pa nadoknadit in veliko klepetat še za nazaj

.
) in opreme. A ste ve že kaj kupovale, al se vam zdi prehitro?
jaz že imam voziček, sicer rabljen pa lupinico, zibko si bom izposodila, posteljico sva kupila prenosno, ker je bila v akciji, ena me pa še čaka doma od sestrice. Zdaj ni več tolk zgodaj za nakup, vsaj meni se ne zdi, ker počasi bo treba stvari na kup dajat. Meni je bolje, da se malo porazdelijo stroški kot pa, da bi morala vse v dveh mesecih nabavit.
se tudi odpravljam v ikeo, da nabavmo še dodatne regale, pa morda še kaj pametnega za otroško sobo, ker bodo pri nas kar vsi trije skupaj. tko da, verjetno je kar pametno začet nakupovat že prej, samo za vozičke se pozanimaj kdaj bodo akcije za določen model, ker znajo določene modele občutno znižat v zač. prihodnjega leta. baje pa da so akcije že decembra, samo to pa ne vem, to sem tukaj na forumu zdaj en dan prebrala.
pa to nič ne moti
...
. VSe bo OK! Samo čimveč optimizma. Tudi mene vsake toliko preplavi strah, pa ga poskušam odgnati vstran. Je pa prav lepo, da lahko takole klepetamo o osebnih stvareh, pa se sploh ne poznamo.
v Celje in sva šla gledat vozičke v Ariela in Baby center. Sicer imava plan iti v decembru v Avstrijo v Toysa, vendar sva malo pogledala pri nas za cene. In sem se zaljubila v ta voziček:
,
.
. Ti ga pa verjetno ni prilepilo, ker je ful velika slika, verjeno je prevelik file za sem