Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sej sva midve čist pridne punce a ne.
Aja, a sva sam midve na bolniški, kaj pa če vse tako zagnano delajo. Nama pa dolgčas. Ravno razmišljam, da bi mi pasala vroča čokolada s kupom smetane. Sam kje naj jo pa dobim, če nikamor ne smem. Moja sestra je ravno danes nesla potrdilo zdravniku od g., za na komisijo, je rekel, da je ža malo pozno. Bova kmal že drugo odločbo doble. 
sem se zredila 14 kg, pa se nisem nč merkala, na koncu sem se ful nažirala. Zdej bi pa vseeno manj kg rada prdelala, tam 12 bi blo kr ok.
meni se ne zdi, da bi tolk velik več pojedla, sam pol vidim, da postanem lačna pred mojim
četudi sva prej skupaj jedla
jezna sem sama nase včasih ampak, kaj naj..lačna ne morem spat
prej pa nikoli nisem mogla jest tko pozno, če sem bila sita, nisem zaspala, zdej pa glih kontra. Ja nč, bom šla pa šivat cunje v fabriko padal, kaj naj. Dieta bo itak padla takoj, ko bo po porodu in dojenju možno, tega se zavedam.
. no pa sm pol drug dan rodila. ta drugič se mi je poznal že v tretjem mesecu, tko mal, na koncu sem bila pa kar precej bolj okrogla kot prvič in sem si res stežavo čevlje zavezovala. zdej se mi pa trebušček čisto malo pozna, najbolj smešno pa je ker se utrudim pri zavezovanju čevlejv, kar neki. predvidevam, da bom na koncu kot balon.