Muca83
|
No, da še jaz malo pripomorem k čvekanju. Vsa sem že na trnih, ker imam čez 2 dni končno NS. Prav težko mi je že držati to veselo skrivnost v sebi, ko bi jo najraje zavpila celemu svetu. Danes sva bila z enim sodelavcem sama v pisarni eno uro in sva se pogovarjala o tem in onem in sem se kooomaj zadržala, da mu nisem povedala. Prav na koncu jezika sem imela pa sem se le uspela zadržat. Še dobro, da imam vsaj eno sodelavko, ki ve, da malo njej morim s svojo srečo. Ampak dela v drugem nadstropnju, tako da si bolj maile piševa. Bo treba zdržat še vsaj 2 dni. Drugače me pa zelo muči tale mraz. Vsak dan grejem stanovanje z električnim radiatorjem, ker temperatura pade na 20°C. Komaj čakam, da začnejo kuriti. Za ven sem pa tudi kar začela nosit puloverje. Sem že tako bolj zmrznjene narave, zdaj se mi pa zdi da še bolj. Moj trebušček je pa ogromen. Že od prej imam malo maščobnih oblog, zdaj se je pa tako napihnil, da izgledam kot nekatere v 5. mesecu. Tako, da malo pazim kaj oblečem, da se ne vidi preveč, glede na to, da folk še ne ve. Punce lepo se imejte in uživajte s trebuščki!