|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.10.2007 11:03:49   
Špela100
Dinki jaz nimam bolečin, tudi špika me ne nič, niti dol vleče, sam vse me tišči, se mi zdi kot, da bi imela trebuh velik za 9 mesecev. Da se mi bo kar razpočil. Posebej zvečer, ko sem utrujena, ne morem ne sedeti, ne stati, grem hitro spat pa je mir, če ne sem sitna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.10.2007 11:56:28   
lucalu
Punce, evo mene iz morfologije!
Kri odlična! Maternični vrat zaprt, maternica je tam kjer mora bit.
Srček dela kot bi moral, ledvičke so vredu, mehurček vredu, možgančki vredu, hrbtenička zaprta, težek je 330 g... skratka vse je BP, oz. tako kot bi moralo bit! user posted image
Je pa detece zelo živahno, niti sekunde ni pri miru, sedel je na ritki in BAJE je fantek... ni 100%, ker se ni hotel obrnit, ampak G je rekla, da je skoraj prepričana.
Sem pa tako vesela in dobre volje, ker je vse vredu, da vam sploh ne znam povedat... kar vriskala bi!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.10.2007 12:11:10   
Dinki
Lucalu čestitke user posted image user posted image ...končno ena zares dobra novica user posted image .....še jaz sem vesela in upam, da vse marčevke pridemo s takimi rezultati!
Kako je kaj izgledalo? Ali dolgo časa opazuješ pikico? Malo nam povej za tiste nevednice, ki še ne vemo kako to izgleda user posted image .
Zdej pa sam še Nasy sporoči svoje dobre rezultate pa je!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.10.2007 12:13:51   
Lona76
user posted image user posted image user posted image user posted image Lucalu za lepe novičke. Kar tako naprej vse marčevke

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.10.2007 12:19:07   
lucalu
Dinki ona ga je gledala pol ure, jaz pa kakih 10 min. Ko je blo kaj zanimivega, mi je pokazala... Je pa rekla, da se ji zdi, da se skoz smeji! Pa še predlagala ni je naj grem nekam kjer imajo 3D ultrazvok (ker ona ga nima), da bom tam boljše videla, pa na CD ti ga posnamejo. Ampak je rekla, da je bolje počakati vsaj do 24 tedna, da še malo zraste.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.10.2007 12:39:50   
Dinki
Super Lucalu....tud jaz že komaj čakam user posted image . Sej slikce si pa verjetno kakšne prejela? Pa boš šla ša na 3D? Jaz imam posnetek 3D iz NS pa moram rečt, da mi sploh ni tolk všeč kot pa navadne UZ slikice. Je pa res, da je otročiček verjetno čist drugačen videti po 4. mesecih....
.....še trije tedni do moje morfolgije......oz. 2 tedna in 6 dni user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.10.2007 12:53:00   
lucalu
Ja, sem dobila 3 slikice... ampak zdaj je že tako velik, da ga celega več ne dobi not, tak, da so bolj tko tko. Mam slikico glavice z rokicami, pa mislim, da hrbteničko, pa še nekaj kar morem razvozlat... user posted image  Jaz mam tudi 3D iz NS, ampak na CD-ju je baje full fajn! Ena kolegica ma, pa ga vsak dan gleda - je čisto nora!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.10.2007 13:00:55   
eva78
Lucalu!!! Čestitke!!!!user posted image user posted image

Jaz sem še ena, ki imam danes UZ,vendar šele ob pol sedmih zvečer.. Upam,da bom lahko sporočila enako vesele novičke!!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.10.2007 13:38:25   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zas super novičke. Za tiste, ki še čakate današnje preglede pa držim pesti.user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.10.2007 14:48:01   
san
ena je govorila o bolečinah. jaz jih imam. spodaj levo pri jajčniku, ravno tako kot med menstruacijo ali pa tik preden sem jo dobila. čudno v glavnem. in tudi kadar prehitro vstanem iz postelje me tako zaboli, da je joj. pozabim da sem noseča in da moram počasi vstat in postrani, ker mi iz enostavno iz glave uide.

super user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede tistim, ki ste jih mele. jaz imam naslednjega šele 6. 11. in takrat bom imela tudi mofologijo. komaj čakam.
dugače pa je moje detece kar aktivno. sedaj ga že malo večkrat in bolje čutim.

lepo se imejte in uživajte na današnjem sončku

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.10.2007 17:01:29   
Čakajoča
Dinki: kar se tiče bolečin si opisala kot da bi jaz to pisala. Popolnoma enake bolečine. Tudi na desni strani. V nedeljo si nisem mogla niti pobrati copatov, ko sem šla iz postelje.
Sem te bolečine omenila zadnjič G pa je rekla, da to ni nič takšnega. Nevrno je, da se pojavijo krči. Dokler pa so bolečine, pa je OK (ginekološko OK, za nas sigurno ne).

Lucalu: vse čestitke. Mislim, da si 1.marčevka, ki je dala skozi morfologijo. Vse smo ti "fauš", da si lahko dala to že skozi. Še enkrat user posted image user posted image user posted image !

Mene pa zanima, koliko so kaj vaše mere od maternice do popka (tisto, kar ti meri G in vpisuje v mat. knjigo)?

Jaz jih imam 19 cm.

Uživajte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.10.2007 17:26:16   
lucalu
Jaz ne vem kake so mere, meni je samo rekla, da je maternica tam ko mora bit... Bom potem pobrskala po materinski

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.10.2007 19:36:10   
Dinki
Čakajoča user posted image ....vidim, da nas je velik na istem. Problem pri meni je, ker me sedaj doma boli še 5-krat bolj kot me je danes v službi user posted image . Ok, sem se sprijaznila, da je to normalno, sam me skrbi, da taka ne bom mogla delat v službi...me tolk boli, da ko hodim imam občutek kot da se sploh ne morem čist zravnat...k ena baka user posted image . Pa je pri tebi zdaj že boljše oz. koliko časa je trajala ta bolečina? Men se je začela kar naenkrat, sem prav jezna user posted image .
Drugače pa mi G še ni merila razdalje po kateri sprašuješ. Po mojem bi mo na naslednjem pregledu. Kje ti pa to vpiše, pod kaj?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.10.2007 19:39:16   
Katy13
Lucalu - čestitke user posted image .

No, sama nimam tako močnih bolečin, kot jih je opisala Čakajoča. Bolj imam občutek tiščanja, kot da mi je nekaj obležalo user posted image

Tudi meni G ni meril razdalje med maternico in popkom user posted image  Čakajoča, kam v materinsko pa vpiše te podatke? MOgoče ni meril zaradi tega, ker se mi trebuh ni poznal ne vem koliko user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.10.2007 19:40:49   
Katy13
Ravno poslušam vreme in ugotavljam, da nas ne čaka nič kaj prida mraz, dež, sneg celo do 1000 m n. v. user posted image  No ja, se bomo pa grele pod kocami in počivale.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.10.2007 19:51:49   
Dinki
No ja, ni glih zavidanja vredna napoved, bo pa vsaj tako kot praviš - se bomo vsaj mal stiskal doma pod dekcam in se orng spočil user posted image . Men so najbolj moreča jutra od tega ponedeljka dalje, ko je avto čisto zamrznjen in je mrrrrraaaazzzzzzz.....ampak tako bo zdaj še nekaj mesecev in mormo se navadit....ko pa pridejo na svet naše male pikice se bo pa še narava začela zbujat in bomo vse spet kmalu tekale naokol s svojimi vozički in možički user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.10.2007 20:02:29   
Nasy
Helou bejbike, evo poročam! Sem imela toliko vsega danes, da nisem utegnila prej do računalnika! Torej, videli smo glavico in nos, obrazek je stran obračal, rokici-mali nam je pomahaluser posted image želodček, pljučka, ledvičke, hrbtenica zaključena, vse..le nogice je mali pamžek tako tiščal skupaj, da nismo mogli videt, kaj skrivauser posted image Sramežljivček mali. Vse pa je okuser posted image   Za maternico mi piše da je zadaj, homogena. To je verjetno ok, glede na to, da ni nič rekla? Je bil moj zraven, oba sva bila čist iz sebeuser posted image jst bi kr ležala tam in gledala malegauser posted image A ni zanimivo, kako gledaš svojega otročka, včasih niso mamice imele te možnosti.
No, to je tko, poročilo na hitro. Čutim vsake toliko premike tako, da zgleda, da mali kr telovadi

< Sporočilo je popravil Nasy -- 17.10.2007 20:03:09 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.10.2007 20:11:38   
Dinki
Nasy juupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ne boš verjela sem glih mislila na tebe zakaj se nič ne oglasiš...verjamem, da imaš danes za sabo en prekrasen danuser posted image . Čestitke tebi in tvoji sramežljivi pikici, ki se noče razkriti user posted image ...važno, da je zdravo. No, zdej grem pa lahko v miru spat k ste vse take lepe novice danes sporočile; razen jst k sem vsa neki boga....ampak računam, da bo jutri že bolje....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.10.2007 20:20:29   
Nasy
Dinki, čajček in na toplo..pa pod dekco user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.10.2007 21:43:37   
*medica*
pozdravljene marčevke

se še jest oglasim in sporočim lepo novičko...tudi jest sem bla dones na pregledu...in tko sem srečna in vesela da sploh ne znam opisat...bebika nam je cel cajt kazala rit..user posted image user posted image ..če se je pa obrnu z obrazkom pa se je že hit nazaj obrnu...tko je živahn..user posted image user posted image vidla sem srčka, želodček..hrbtenico..nogice je mel eno čez drugo da sva se z G nasmejali ko da bi hotel po turško se usest..user posted image user posted image naročena sem spet čez dobra dva tedna na morfologijo..komaj čakam..in upam da bom tudi jest sporočila lepe rezultate kot lucalu..lucalu drgač čestitke na tako lepih rezultatihuser posted image user posted image ..
moram pa omenit tudi da zadnjih pet dni že fajn čutim brcike al obrate bebice...nevem kako nej drgač rečem...kak dan mam občutek ko da bi čutla cel dan neke premike včas pa ko da bi cel dan spal..user posted image user posted image in ni nič...

punce uživajte  ....lp

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.10.2007 23:04:03   
Pingvinčica
Nasy - sem stiskala pesti in mislila nate. user posted image user posted image user posted image user posted image za super novičke. So pa tile naši otročički zgleda res sramežljivi, ker se tudi naš na prejšnjem pregledu ni hotel pokazat.
Dinki - upam da bo jutri resnično bolje.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.10.2007 5:43:33   
lucalu
Dobro jutro punce! Hvala vsem za čestitke, zdaj pa še ve dobro "porihtajte"!
Nasy user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno morfologijo... naš je tudi sedel ne ritki, ampak ga je potem G malo ruknila s sondo, pa se je na hitro pokazal. user posted image
Dinki upam, da si danes že bolje!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.10.2007 9:22:47   
jagoga
Dobro jutro,
tudi jaz sem vesela za vse te lepe novice, mogoče pa vaši malčki nočejo še pokazati svojega spola in hočejo, da bo za vas presenečenje vse dokler jih ne boste držale v naročju.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.10.2007 10:09:50   
Dinki
Dobro jutro souser posted image ,
sem vesela, da ste se spomnile name. Jaz sem danes že bolje, hvala bogu! Ne rečem, da nič več ne čutim, ampak je mnogo bolje od tistega včeraj popoldne, tko da sem že optimistična. Pa še fajn, da je pred nami skoraj že vikend user posted image . Ste me pa potolažile že ve ko sem videla, da vas ima kar nekaj podobnih "težavic". Sem upoštevala včeraj Nasy, šla pod dekico in spila en velik topel čaj, pol šla spat in danes je OK. Upam, da tako tudi ostane. Mogoče pa pikica tako pridno telovadi in se preteguje user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.10.2007 10:18:29   
Katy13
Dobro jutro.
Ravno dasnes zjutraj sem izvedela žalostno novico, da je imela ena moja kolegica splavuser posted image . PDP je imela 11.2.. Kar verjeti ne morem, da se lahko to zgodi še tako pozno, ko misliš, da je že vse hudo za tabo. Do kdaj lahko trepetamo za naše pikice, predvidevam da kar do konca nosečnosti, potem pa so zopet nove skrbi.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku (...
Preberite resnično zgodbo nosečnice, ki je nosila enojajčna dvojčka, v nosečnosti pa je prišlo do anomalije imenovane TT...

Nakup igrač
Admin

Kako pogosto kupujete igrače svojim otrokom?

Le ob posebnih priložnostih (rd, božiček...) (52%)

Vsak mesec nekaj novega (11%)

Vsakič, ko opazim igračo, ki bo otroku verjetno všeč (16%)

Ne kupujem igrač (20%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!