|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.10.2007 10:25:16   
lucalu
Kaj si nora Katy? Kaj pa je bilo narobe??? Sploh ne morem verjet, da je to lahko tako pozno...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.10.2007 10:29:08   
Dinki
Ja zgleda, da je skoz neka nevarnost in je res pomembno, da poslušamo svoje telo in reagiramo takoj ko se nam zazdi, da je lahko kaj narobe....sam to nekateri ne razumejo....res je zelo pomembno, da vse mislimo pozitivno in da nas ni strah....držmo se punce user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.10.2007 10:30:46   
Katy13
Očitno je možno še tako pozno. Pa si misliš, da če daš prve tri emsece skozi, pol pa že bo.

Ne vem točno kaj se je dogajalo, baje ji je voda odtekla user posted image  in da je imela splav. Mogoče beseda splav ni ravno rpava, ne vem, mogoče je šlo za prezgodnji porod. Bom povprašala in sporočim.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.10.2007 10:40:35   
lucalu
Moja svakinja je avgusta rodila zelo, zelo prezgodaj. Ne vem točno ali je bila v 6. ali 7. mesecu, vem pa, da ji je pol plodovnice odteklo in je morala v Ljubljano... kjer je morala strogo ležati, da bi čimbolj donosila... No in ker so čez kakšen teden ugotovili, da ji plodovnica še uhaja in, da je nevarno za dojenčka, so sprožili porod. Tako je rodila deklico, težko 750 g. No, po vsemogočih zapletih in 2 operacijah, ima zdaj 2 kg in 130 g in gre v ponedeljek domov.
Aja, plodovnica ji je pa odtekla, ker je v službi opravljala težko delo...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.10.2007 10:59:08   
Nasy
O kriza, Katy, a res user posted image No, saj sem jaz tudi zadnjič tako razmišljala na ta način, da kdaj si sploh mirnih živcev? Od pozitivnega testa dalje po mojem nikdar več.
Joj, kaj je danes zaspan dan, skuhala sem marmelado, še dobr, da mi je mojuser posted image pomagal, da je mal hitreje šlo, pa seveda bil za moralno podporouser posted image Bom verjetno kr malo zalegnla na kavč
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.10.2007 11:16:28   
jagoga
Punce, vse se dogaja, tako lepe in vesele novice, kot pa slabe in žalostne. Nikoli nisi v miru in brez strahu, še takrat, ko bodo stari dvajset in trideset let. Mati je vedno v strahu za svojega otroka pa ni važno ali je že rojeno ali pa ima že svojo družino. Ne smemo živeti v strahu, kaj bo, če se bo zgodilo to pa to, ampak moramo uživati življenje vsak dan posebaj in se ne obremenjevat s črno prihodnostjo. Dajte v ta namen danes svojim partnerjem, otrokom, vsem ki jih imate blizu in rade, en poljub prav s tem namenom.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.10.2007 11:37:23   
Nasy
Jagoga, veš, jaz se velikokrat zamislim, ko vidim nesreče in take žalostne stvari. Mojemu večkrat povem in pokažem, kako ga imam rada, prav tako moji sestrici, ki je moj sonček. Oba rada objamem in ju polubčkam, saj mi pomenita največ v življenju. Zdi se mi, da je to nekaj, za kar je vredno živeti. Radi se imejmo!
No, malce sem zašla s teme..sori..ampak vas imam pa tudi rada
user posted image  

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.10.2007 11:50:35   
Dinki
No tako, ja....normalno se odgajajo tudi zelo, zelo grozne stvari, ampak me moramo bit od trenutka ko smo zagledale user posted image  še bolj močne kot kdaj koli prej. Ne sme nas vsaka slaba novica iztiriti...pomislimo na naše male pikice, ki potrebujejo sedaj le pozitivno mamo, brez stresa.....(to jst neki govorim k obvladam teorijo, ki jo ne znam prenesti v prakso user posted image , predvsem kadar gre za službo se pre-prevečkrat obremenjujem).
Ampak zato imamo okrog sebe ljudi, ki jih imamo radi in obratno....kmalu bomo imele še nekoga, ki nas bo imel najraje user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.10.2007 12:02:50   
meridaub
user posted image tudi jaz sem marčevka 2008, moj rok je 25.3.2008, tako da se vam vsa srečna pridružujem.

pišite, če se vam trebušček že kaj pozna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.10.2007 12:06:31   
meridaub
user posted image oops mislim, da sem na napačen link odgovorila...se vsa presrečna pridružujem marčevkam, moj rok poroda je 25.3.2008. Pišite, če se vam trebušček že kaj poznauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.10.2007 12:09:09   
lucalu
Dobrodošla meridaub! user posted image user posted image user posted image
Trebuščki pridno rastejo... vsaj moj!

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.10.2007 12:23:37   
Dinki
meridaub pozdravljena user posted image . Ja kje si se pa skrivala do sedaj? user posted image ....
moj buši tud raste...sva se glih z mojim včer pogovarjala, da še 7 dni nazaj nisem mela nič trebuha, zdej mam pa prav bušija...tazga luštkangauser posted image  pa ti?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.10.2007 13:04:55   
Nasy
Meridaub user posted image kje si se skrivala tako dolgo, dobrodošla!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.10.2007 13:05:57   
Nasy
Uf, moj buši je že pravi bušouser posted image no, rezerve je še precej od prej (preveč)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.10.2007 13:12:08   
Katy13
meridaub dobrodošla med namiuser posted image .

Tudi moj buši pridno raste, počasi toda vztrajno. user posted image  Od soboto do danes se mi je obseg pri popku povečal za 3 cm. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.10.2007 13:46:19   
Čakajoča
Dinki: pri meni se te bolečine ne pojavljajo vsak dan. Ampak ko se, so hude. Ko me prime, moram obvezno CEL DAN POČIVAT. Tudi sprehod mi ne paše.

Glede tiste mere, ko sem spraševala je to v materisnki knjigi na strani 15, ko piše razdalja simfiza/fundus v cm.

Koliko cm imate?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.10.2007 13:54:30   
san
pozdravljena meridaubuser posted image

moj trebušček tudi raste, sicer se meni zdi, da se mi že zeloooo pozna, ampak ostali pravijo, pa da niti ne (sej po večini imajo vsi očala). in včeri srečam kolegico (ma tudi očalauser posted image ), pa sploh ni mogla verjet, da sem nosečauser posted image . hm, jst pa vsa ponosna že na moj trebuh. no, razn moja hči, je v nedeljo rekla: joj mami kakšn trebuh, pa joške maš! sej takrat, ko je to rekla, mi pa to sploh ni blo preveč všečuser posted image .

so me včeri ene hlače zamikale nosečniške, pa niso imeli moje cifreuser posted image in pol so ostale v trgovini. no in danes mi ni več žal, ker itak res lohk še vse svoje hlače nosim. sem pa ugotovila, da se zopet širim v napačno smer in sicer v križ (sploh noč trebuh tko lepo kot žogica vn gledat, ampak tko grdo se v križ širim) in seveda v stegna. ne vem zakaj ravno stegna, to me mal moti, pa ne vem kako preprečit? se verjetno ne da.

fajn se imejte in mislite pozitivno

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.10.2007 13:58:37   
san
men te dolžine sploh še nič ni vpisovala in tudi v prejšnjih materinskih niti nkrat ni nikjer omenjena ta dolžina.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.10.2007 14:26:21   
lucalu
Jaz tud nimam tam nič vpisano. Men je G sam rekla, da je vse točno tam, ko mora bit!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.10.2007 14:46:11   
Nasy
Jaz tudi tam nimam še nič vpisanega, je pa rekla, da je vse ok, naj ne bom nič v skrbehuser posted image Vsaj to.
No, lepo pobožajte svoje bušite, jaz mojmu pravim, naj mu kej zapojeuser posted image pa se samo smeje in pravi, da ne bo reveža že zdej šokiral, naj vsaj na svet najprej prideuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.10.2007 15:03:15   
Katy13
Tudi meni G ni nič meril ali pa vpisoval. user posted image  Ne vem, mogoče pa bo še.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.10.2007 15:07:36   
Nasy
Jaz imam vpisane meritve od morfologije, ampak imam listek in je spet v knjižico

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.10.2007 15:07:59   
Lona76
Živjo meridaub, midve mava pa na isti dan rok. Jaz mam že ornk trebuh.

Eva, kako je bilo včeraj na UZ. Nisi še nič sporočila.

Tudi jaz te dožine še nima vpisane v materinski.

Glede bolečin pa je bilo v prvi nosečnosti, da sem G enkrat pojamrala da me jajčnik boli, pa mi je povedala, da tam k jst kažem ni več jajčnik, ker se je premaknil. In da me neki špika in ne vem kaj, je rekla, ko boste pa rodili vas bo pa vse nehal špikat. No pa sva ble zmenjene. user posted image Z mojo G sem zelo zadovoljna, je realna in ti pove (na prijazen način) tako kot je. Verjetno nas vse neki špika, če pa ornk boli, je pa drugo. Sploh če ne morte biti pokonci. Jaz bi mal G vprašala kaj bi to lahko bilo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.10.2007 15:25:51   
meryy
ojla user posted image
včeraj se nam je pokazal mali lulek zgleda da bomo imeli malega bebolinotauser posted image ...... kar presenečena sem gledala v gineko cel čas pa sem se pripravljala na user posted image  zdj pa ..fantek... včeraj presenečena  danes  že navdušena! imela bom malega pobalina!
no punce to so pa naše kisle kumarce pa jota pa sarme ...fantje so za kislo
user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.10.2007 16:13:02   
lucalu
Čestitke meryy za pobalinčka! user posted image
Jaz sem tudi bila prepričana, da imamo user posted image , pa je očitno user posted image . Ampak jaz pa nisem nič kaj preveč kislo jedla...

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

buče
Lelly28 RR

Ali ste za noč čarovnic izrezali bučo?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!