|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.10.2007 14:19:28   
jagoga
Vsi UZ po 10/12 tednu se delajo preko trebuha. Meni osebno je NS delal vaginalno, ampak kasneje se dela vse preko trebuha, ker se že zelo lepo vidi otroka.
Jaz sem prve brcike v 1. nosečnosti čutila okoli 18 tedna, zdaj v drugo pa 16t5d, ampak ta teden ko sem pa doma in se ves čas kaj ukvarjam s tamalim, pa kar pozabim in jih sploh ne čutim, se tolažim s tem, da ima otočiček veliko prostora pa še ne čutim prav vsak njegov gib ali pa tisto zadnjič sploš še niso bile prave brcike.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.10.2007 14:28:56   
Anonimen
Najprej vsem marčevkam lep pozdrav!

Že dolgo vas berem, sedaj pa sem se odločila, da se vam tudi v klepetanju pridružim.

Najprej podatki: PDP je 14. 3.2008, čakamo user posted image , to bo moj prvi otrok (IVF postopek).

Morfologijo imam 31. 10. pri dr. Miglarju , nato 5. novembra pregled pri svoji G in nato še 21. 11. enkrat morfologijo v mariborski porodnišnici.
Trebušček je že kar velik, normalnih hlač več ne morem obleči (doma nosim sicer raztegnjene trenerke), mi je pa možek zadnjič kupil v Bennetonu dvoje žametne nosečniške hlače.
Sem pa zadnji teden staknila od nečakinj nekakšen črevesni virus in sem en dan skoz bruhala. Še sedaj ni tako kot bi moralo biti, sem še občasno na čaju in prepečencu.

Vsem lep pozdrav iz sončenga Prekmurja, še posebej *medici*, moji soborki med majčicami-junijčicami

(odgovor članu Dinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.10.2007 14:33:33   
lucalu
roda17 dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image
Dinki morfologija se dela preko trebuha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.10.2007 16:26:47   
Nasy
No, so ti že druge odgovorile Dinki, da morfologijo delajo preko trebuha. NS mi je pa delala vaginalno, verjetno zato, ker me je mal več skupaj in je bilo bolje videt.
Roda, dobrodošla med namiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.10.2007 18:15:57   
eva78
Roda pozdravljena med nami!!!! Še en fantič bo na seznamu! user posted image  

Povej nam,kje v Benettonu pa imajo tudi nosečniška oblačila? A v MB ?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.10.2007 20:10:59   
*medica*
pozdravljena roda17(soborka) in dobrodošla med marčevkami...
se že dolgo nismo slišale..kako se počutiš ...a bebika že kej brca..v katerem tednu si že..no upam da se čim prej pozdraviš od viroze...

lep pozdravček vsem puncam
sam malo sem prišla prečekirat zej pa letim..čaoči

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.10.2007 20:22:22   
meridaub
Hvala  dobrodošlico!!!!!

Tudi jaz že nekaj časa berem klepete, pa sem si rekla, da zdaj je pa res že čas, da še jaz kaj vprašam in povem.user posted image

Čakava punčko - tako je bilo v 12 tednu rečeno na NS. Lahko da bo pa še sprememba. Do 14 tedna, mi je rekla G, lahko še kaj ven pokuka pri fantku user posted image V nedeljo se mi konča 18 teden. Gibov še nisem začutila. Rok poroda je 23.3.2008 in ne 25.3. kot je zaisala mislim da Ursi. Stara sem 31 let iz Ljubljane, čakam prvega malčka, oops malčico.

Moj trebušček se pa veča, v zadnjih dveh tednih se je kar napihnil, posebej zvečer zgleda kot v kakšnem 6 mesecu user posted image . Zredila sem se okoli 2 kili, se pa nisem pred nosečnostjo tehtala, tko da točno ne vem. Zaenkrat imam samo ene nosečniške hlače iz H&M, so pa kar velike številke, sem vzela small, pa so mi prevelike. Stvari za malčico še nisem šla niti gledat, niti še nisem nič kupila. Že kaj kupujete in kje se splača?

Morfologijo - povedali na kliniki - delajo po izpolnjenem 21 tednu, ker mora biti plod dovolj velik. Očitno so informacije različne. Mislim, da je to odvisno od velikosti ploda, glede na to G presodi, kdaj je čas za M. Ta ni plačljiva, možna pa je potem še kasneje ena morfologija, ki pa je plačljiva.

Veliko nosečniških užitkov!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.10.2007 20:38:35   
Anonimen
Eva78, majhen oddelek za nosečnice imajo v Bennetonu v Murski Soboti v nakupovalnem središču Maximus.

(odgovor članu meridaub)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.10.2007 22:51:07   
Katy13
Lucalu - obljubila sem, da se bom pozanimala kaj se je zgodilo moji kolegici. V bistvu ji je počil mehur in je morala roditi. user posted image  Očitno pa je bilo še prehitro in da otroka niso mogli rešit. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.10.2007 8:53:28   
lucalu
Dobrao jutro punce!
Katy hvala za informacijo! Samo, da vem, da je bil razlog... sem mislila, da je  bilo kar brez razloga.
Drugače pa je zunaj zima!!! user posted image  Kaj bo šele decembra, če bo šlo tako naprej...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.10.2007 13:20:58   
Katy13
Živjo.
Pri nas je že snežilo in imamo ful mraz. Sploh mi ne diši, da bi šla iz hiše. user posted image  Bom raje kr na toplem, sem bolj zmrzljiv tip šloveka. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.10.2007 16:50:06   
Anonimen
v prvi nosečnosti sem se zredila 12 kg

v drugi 11 kil

v tej pa 1,5 do sedaj kaj pa ve?

naj povem, da shujšala pa nisem še nič, tako, da imam 20 kg preveč. ITAK.

(odgovor članu Katy13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.10.2007 16:50:50   
Nasy
Prej so na radiu vrteli pesem Na božično nočuser posted image , pol pa je začelo mal snežit še pr nas. Ni kej, vročine definitivno ne bo več tko da, zadnji cajt da pospravimo poletne cunje in kremo za sončenjeuser posted image
Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.10.2007 8:37:55   
san
v prvi nosečnosti sem se zredila 12 kg

v drugi 11 kil

v tej pa 1,5 do sedaj kaj pa ve?

mene vedno čisto na koncu razneseuser posted image , tko, da se ne bi preveč hvalila, ampak zaenkrat še nič. bom proti koncu povedala, kolk bom pridelala

ja zunaj je mraz, ma smo šli včeraj po kosilu ven, pa sem celo pot komaj čakala, da pridemo domov. tko me je zeblo, ker je močno pihalo. danes bom kar žabe, pa kapo gor dala, ker ne mislim po nepotrebnem zmrzovat. pa še piknik naj bi mel danes

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.10.2007 13:46:01   
eva78
Diana 5, jaz sem se do 20.tedna zredila 6 kg. Sploh ne morem verjeti,da toliko. Nimam trebuha, ampak me kar celo napihuje. Predvsem rit in stegna. Nevem,kaj še bo. Sploh ne,da bi imela apetit in da bi kaj več jedla kot prej.Mi je kar neprijetno,kaj mi bo gin.rekla na naslednjem pregledu. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
21.10.2007 18:57:52   
lina10
Zdravo punce!Jaz sem se do sedaj zredila le za 0,5 kg in mi je G rekla da moram več jesti in da naj jem tisto kar mi paše.Pojem zelo veliko več kot ponavadi sam prime se mi nič.Čakam na morfologijo ki jo imam 6.11. pa bom potem izvedela kaj nosim glavno da je vse v redu.Kar sem opazlia da se mi počasi veča trebušček gibov pa še ne čutim ali pa ne vem kakšni   so sem pa v 19.tednu.Lepo se imejte in uživajte v svojemuser posted image .

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.10.2007 22:50:19   
Nasy
Punce, zimaaaa..pravkar sem se vrnila iz vetrovne primorske, kjer se tudi že čuti vpliv mraza. A se nam bliža tudi kaj otoplitve ali misli tale zima že čisto resno? Jst še nebi snega, nouser posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.10.2007 9:12:44   
Nasy
Dober dan, punce! Kako smo? Mene se verjetno loteva nespečnost, zadnje noči zelo slabo spimuser posted image sem mislila, da se bo to začelo kasneje?!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.10.2007 9:33:32   
Lona76
Dober dan vsem!
Tudi jaz ko se enkrat zbudim težko zaspim nazaj, potem pa kar hodim po stanovanju. Kaj čmo tudi to bo minilo.
Ja prava zima se je začela. Pa še dež je cel teden napovedan user posted image . Pa še čez vikend, upam, da bodo tile vetrovi tole malo premešali in se nam pokaže še kakšen sonček.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.10.2007 10:00:14   
lucalu
Dobro jutro punce!
Kaj bo dobrega? Mraz gotovo ne... user posted image  Pri nas je zjutraj tako pihalo, da sem mislila, da me bo odneslo... za znoret! Sem jezna ko user posted image ! Fora je v tem, da me zima niti ne moti, ampak oktobra???

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.10.2007 12:01:52   
Špela100
Ja tudi mene nespečnost daje, oziroma slabo spim, tako težko zaspim, pol se premetavam, zdaj sem začela bolj pogosto na wc hodit, pol vstanem ne morem več zaspat, zjutraj pa zvoni ura , jaz bi pa spalaaaaaa........

Ja mraz je prišel v vas...če mene vprašate ful prezgodaj...je bilo lani tako lepo, smo bili v tem času ob morju v kratkih rokavih. Danes pa v bundah. Letos bo dolga zima, če se je že zdaj začela...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.10.2007 13:44:59   
vtitag
Ojla! Da se vam pridružim, tudi jaz sem marčevka.
PDP imam 30.3. 2008, spola pa zaenkrat še ne vemo.
Se bova pa pozanimala, ker sva oba full ferbčna.
Lep pozdravček vsem marčevkam

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.10.2007 14:01:21   
lucalu
vtitag dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vtitag)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.10.2007 14:34:52   
Dinki
Živjo vse user posted image ....vidim, da smo vse tolk zamrznjene od mraza, da nismo niti na forumu več tolk aktivne user posted image
Lepo dobrodošlico želim novima marčevkama - Meridaub in Vtitag user posted image   upam, da se dobro počutita....
Lina 10...ti pa imaš na isti dan morfologijo kot jaz...verjetno jo tudi ti že komaj čakaš. Drugače pa tudi jaz še ne čutim gibov, le nategovanje v spodnjem delu vsake toliko časa, tko da bi rekla, da kar rastemo user posted image ...mogoče so pa to te t.i. metuljčki pa tega sploh ne vem user posted image .....omenila si tudi, da si se zredila le 0,5 kg....le kako ti to ratauser posted image  Men se je šele zdej orng odprl apetit...me kar skrbi....skoz bi neki jedla...najhuj pa je k me zagrabi zvečer, da bi jedla....ma še kera podobne izpade?
Pozdravček vsem...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.10.2007 15:13:58   
eva78
POzdravljene vse nove marčevke!!!  In lep deževen dan vsem ostalim user posted image . Za mene je kljub slabemu vremenu kar posijalo sonce. Imamo user posted image !!! user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

organizator zabav

Ali bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?

da (29%)

ne (71%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!