|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
22.10.2007 16:20:23   
lucalu
A si bla na morfologiji eva? Vsekakor čestitke user posted image za user posted image !

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.10.2007 17:01:39   
Katy13
Oglašam se samo na hitro. RAvnokar se spravljam, da bom šla iz hiše, na sprehod do doma, vendar mi ne diši preveč, ker je zunaj slabo vreme. user posted image

Dobrodošla med nami vtitag.

Eva, čestitke za user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.10.2007 19:49:34   
Nasy
vtitag, dobrodošla, rok imaš na moj roj. danuser posted image
Eva, čestitke zauser posted image !
Kaj je pihalo danes cel dan, ko prava zima..jst pa še mam po omarah poletne cunjeuser posted image user posted image Jutri bom verjetno imela akcijo menjave oblačil in proba, če kaj še nase spravimuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
23.10.2007 7:08:52   
eva78
Dobro jutro! Danes pa sem najbolj zgodnja!Popoldan,ko pridem iz službe, sem tako utrujena, da se mi ne da več za računalnik.  In vas berem kar  v službi, dokler me šef ne zaloti. user posted image

Hvala za čestitke za user posted image .

Včeraj sem morala zaradi težav z glivičnim vnetjem predčasno h ginekologu in sem hkrati imela še morfologijo en teden prej. Je bilo zelo lepo in škoda,da mojga ni bilo zraven. Vse sva pregledali, pa tudi vse je pokazala, zdaj že lahko rečem naša punčka.user posted image user posted image  Sem bila res tako vesela,ker so lepi izvidi in ker je celo  user posted image , čeprav to sploh ni toliko pomembno. Ampak skoz sem že sanjarila,da bi imela punčko.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
23.10.2007 8:00:29   
Nasy
Super eva, lepo, jaz tudi sanjarim, da bi bila punčka, čeprav nama je v bistvu vseeno, le, da bo vse ok, ampak lažje bi mi bilo s cunjicami, ker imam že veliko doma za punčko, pa še vsak, ki me vpraša, mi reče, da za punčko pa lahko kaj posodiuser posted image

Kja se pa kaj marita skriva?
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
23.10.2007 9:20:20   
Dinki
Hojla...
eva78 najprej čestitke tudi iz moje strani za uspešno opravljeno morfologijo, seveda tudi za user posted image , predvsem ker si si jo želela user posted image ....
veš, da tudi jaz visim na forumu največkrat le v službi....ko imam le priliko grem pogledat na tale forum....če bi moji šefi vedeli bi me za ušesa user posted image ....prav zanimivo kako ti ratajo v tem obdobju zanimive čisto drugačne stvari....jaz bi skoz lahko brala o nosečkah user posted image ...
drugače smo mi OK, zmeraj bolj ugotavljamo, da navadnih hlač ne zapnemo več, tko da nosimo le še ene hlače zauser posted image  in pa trenerke user posted image .....shoping kliče!!!!

Kaj pa vaši bušiji?
Si jih redno mažete?user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
23.10.2007 9:26:18   
Anonimen
joj jaz si nisem še niti enkrat namazala trebuščka

ampak ne v prvi ne v drugi nosečnosti nisem dobila nobenih strij pa kar upam, da bo tudi sedaj tako

v petek imam pa jaz morfologijo pa da vidimo ali bo kje zrastel lulček ali bo ostalo pri deklici

(odgovor članu Dinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
23.10.2007 9:30:39   
lucalu
Dobro jutro punce!
Dinki jaz si dokaj redno mažem trebušček, no ja, v kolikor ne pozabim - kar se pa rado dogaja... user posted image
DIANA 5 držim pesti za morfologijo v petek... pa itak, da bo vse vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
23.10.2007 9:52:02   
san
o eva, čestitke za deklicouser posted image

jaz tudi pozabljam na moj trebuh, da bi ga bilo fino začet mazat. si ga ravno tako kot diana tudi v prejšnjih nosečnostih nisem prav veliko mazala, sem preveč pozabljiva in na srečo strij ni bilo. tudi kreme si nisem nobene še kupila, imam sicer doma ene par krem za telo, pa olj, pa si ga bom, če se spomnim, s tistim namazala.

drugače pa je počutje super. čutm sicer še vedno občasno špikanje in neke menstrualnim bolečinam podbne bolečine, pa detece se mi zdi malenkost bolj aktivno, kot je bilo. tudi lakota me še vedno daje. lahko bi skoz jedla, pa seveda ne, ampak sploh nikoli nimam občutka, da se sita in ena je spraševala, če ima katera težavo z lakoto zvečer. ja jst jo imam in takrat se tudi res najbolj napokamuser posted image , ker lačna pa res ne morem spat. že tako se zbujam ponoči in mi začne krulit po želodcu, če sem predolgo budnauser posted image .

hlač si nisem kupila še nobenih in še v svojih okli skačem, no pa me že vedno bolj daje, da bi si kakšne nabavla. no, sej, ko bo nuja, si jih gotovo bom.

lepo se imejta in čim manj naj vas zebe

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
23.10.2007 9:55:05   
san
in seveda, vtitag dobrodošla med namiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
23.10.2007 10:17:28   
Pingvinčica
Eva čestitke za user posted image . Dobrodošla nova souser posted image . Vsem ostalim pa lep mrzel pozdravček.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
23.10.2007 10:20:04   
Katy13
Dobro jutro!
Sama si redno mažem trebušček, in sicer zjutraj in zvečer. Kupila sem si kremi od Afrodite (dnevna, nočna). Trenutno sem zadovoljna z njima, bomo pa videli kaj še bo. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
23.10.2007 11:01:51   
Dinki
No, jaz se tudi mažem 2-krat na dan. Zvečer pred spanjem se namažem z mandljevim oljem, zjutraj pa s karitejevim ali kakavovim maslom...sem rekla, glede da je to moja 1.user posted image  bom probala na tak način - upam, da bo obrodilo sadove in ne bom imela strij...res srečnice tiste, ki se v prejšnjih user posted image  niste nič mazale pa nimate strij...jst sem od mojih znank res vzela to mazanje za nujno zlo, večina jih strije kar pokasira...je pa res da je največ odvisno od kože pa mazanje gor ali dol. Če bom po moji mami, bo super user posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
23.10.2007 11:22:49   
meridaub
Pozdravljene,

Tudi jaz si trebušček mažem z oljem - EUCERIN , sem ga kupila v lekarni, je pa mešanica mandljevega in jojobinega olja, pa diši tako prijetno, otroško.
Začela sem čutiti, kako je malčica postala živahnejša, posebej sredi noči, se mi zdi, da jo kar čutim, kako se zaletava v moj trebuh. Tudi jaz imam menstrualnim krčem podobne občutke. Pa intenzivne mehurčke.
Hlač več ne zaprem, nosim jih pa s sponko, pa majica ali srajca čez.
Komaj čakam morfologijo po 10. novembru, še nimam določenega datuma, da izvem, če bo čisto zares malčica.
San - ti imaš isti PDP kot jaz, ti si že imela morfologijo?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
23.10.2007 11:23:35   
meridaub
Dobrodošla vtitag med marčevkami.user posted image user posted image
Čestitke evi za user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
23.10.2007 12:11:15   
TENDAI
Drage moje sonosečke!

Evo mene direkt z morfologije!
Vse je O.K. srček, ledvičke, želodček. Imamo cca 480g, veliki smo ravno prav.
Aha pa še lulčka mamoooooooo!!!!user posted image user posted image

Mi pravi gin. tole bo pa poba poglejte kako se mu lepo lulček vidi, jaz pa "budala" kje a mi lahko s prstom pokažeteuser posted image

No pa mi ga je in je res en lepi luli!user posted image

Imejte se skrajno lepo! Srečkauser posted image !

(odgovor članu meridaub)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
23.10.2007 12:13:26   
lina10
Živijo! Dinki me sprašuješ kako mi to rata še sama ne vem jem veliko in takrat ko mi paše ni važna ura samo kilogrami se me ne primejo verjetno bom vse nadomestila v kasnejših mesecih bomo videli samo da je vse o.k..user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
23.10.2007 12:23:15   
Dinki
Tendai user posted image user posted image ....lepo je slišati, da maš že pravega korenjaka user posted image ....

si danes prvič zvedela za spol ali so ti enako napovedali že na NS? Sprašujem namreč zaradi mene...me zanima kolikim so na morfologiji drugače napovedali spol kot  na NS? Seveda tiste, ki vas je to sploh zanimalo?

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
23.10.2007 12:33:23   
TENDAI
Dinki!

Danes prvič zvedela, da imamo user posted image !

Na NS je spal in se nikakor ni hotel obrniti in pokazati kaj ima med nogicami!

So mi pa pri prvi že na NS povedali, da je user posted image  in je tudi bila!

Je pa res, da se zmotijo, sestra je 7 mesecev mislila, da bo punčka (so ji tako tudi parkrat rekli) pa je bil na koncu fantek!

LPT!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
23.10.2007 13:11:58   
Dinki
Tendai super,
pol boš imela user posted image  in user posted image ...zame najboljša kombinacija user posted image ....me je zanimalo, ker je meni na NS napovedala user posted image , je pa zatrdila, da je ne smem za besedo držat...naj še vprašam in zdej me zanima če bo na morfologiji, ki jo imam čez 14 dni kej drugač (če je lulček odpadel user posted image  ali se še drži)

Ursi84, zdej nam boš pa lahko spet mal seznam marčevk dopolnila, te nič ni na spregled user posted image

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
23.10.2007 13:27:46   
eva78

Tendai, čestitke za user posted image
Ursi84, zdaj boš pa res mogla dopolniti seznam, jaz komaj sledim, katera bo imela user posted image  in katera user posted image . user posted image
Super,da vsem tako lepo kažejo izvidi na morfologiji..user posted image user posted image user posted image  Me tak veseli, brati tako dobre novice!.
Vse tiste, ki pa še čakate na morfologijo, pa držim pesti,da dobro zrihtate.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
23.10.2007 13:30:27   
san
San - ti imaš isti PDP kot jaz, ti si že imela morfologijo?

ne še, 6.11. jo imam in že komaj čakam. se mi tako vleče...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.10.2007 13:33:01   
san
no tendai, to je pa krasna novička, samo, da je vse okuser posted image user posted image

glede spola so meni pri hčeri celo nosečnost govorili, da bo fant, dva dni pred porodom pa sem izvedela, da bo punčkauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.10.2007 13:36:16   
lucalu
TENDAI čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Me pa zanima koliko si noseča, da je tvoja pikica oz. pikec user posted image  težek 480 g?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.10.2007 14:33:20   
eva78
Lucalu, to sem se jaz isto vprašala, ko sem prebrala o Tendai. user posted image user posted image  Naša user posted image  je za točno 20.teden nabrala 350 g. Tvoj user posted image  je itak še močnejši,da ne govorim o Tendai user posted image . Mislim pa,da ima Tendai PDP tam okoli 1. marca, če se ne motim.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

življenje
Siana

Kje se bolje počutite?

V hiši (79%)

V stanovanju (17%)

drugje (3%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!