Nasy
|
Jah, upam, da bo s cukrom vse ok, sem dobila en listek z navodili pri sestri od G, pa je rekla, da ni treba bit tešča, da naj bo čim bolj normalno, kakor vsaki dan. Grem pa v laboratorij v Domžalah, ker imam tam tudi G. O kriza, san, to je bilo pa kr hudo, da se ti je kar stemnilo, kako si pa domov prišla Jaz sem razmišljala, da bi začela jest po principu čelanove diete, ker to v bistvu ni huda dieta, je le en način prehranjevanja..samo ne vem, če bi mi uspelo zdaj. Ampak nekaj pa le moram nardit s to prehrano, ker vsega pač ne morem vase zmetat, ker se mi vsaka stvar pozna, k jo pojem, zdej pa sploh. Pa se mi ne zdi, da toliko pojem, le kruh.,.to je strup zame..pa da je še svež..dolgo nisem jedla belega kruha, zdej pa mi je vsak kruh všeč. No, vsaj na sladko mi ne vleče, vsaj to. Edino kak sladek jogurt mi včas potegne, pa čokolino Boste naredile bučo? Jaz imam na počitnicah sestro, bova delali skupaj, kot vsako leto