Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mislila, da ga dava, ko bo star 3-4 mesece oz. ko bo prerastel zibelko. Pa seveda je odvisno od njegovega ritma, kar se tiče hranjenja. 
Mi pa tebi nazaj iz megleno-oblačne Ljubljane
blazno fino dojila, to je bil meni ful pozitiven znak, pa zdrava je bila ful, pa rada se je v vozičku vozila, sem bila lahko cele dneve zunaj na sprehodih.... Kaj češ, ne more biti vse tipi topi.
!
?!
S
E N
....jaz že vidim, da so se mi začele preglavice s pozami za spanje, da mi je udobno. Pa že tko se vsa napihnjena počutim zvečer, zdej sem ugotovila, da se tko počutim če pojem kej al pa ne....spim pa večina na levem boku, ker imam na tej strani svojega
.....se pa pol mal prekucnem še na desni bok, pa spet na levga in tako to 6.15 ure zjutraj.
...včeraj je bil pa tak mraz, da je vse bilo pod ledom....res je čudn ta vreme....A si kaj lepega kupila za svojega
?