|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
10.5.2010 8:45:26   
zvezdan
Jaz sem bila samo enkrat v parku zvončkov. Skoraj leto dni sem porabila da sem lahko odšla tja. To je najbolj mil in nežen kraj. Pustila sem mojemu angelčku igračko in prižgala sem mu svečko. Ne vem ampak od takrat sem bolj mirna. Igra se z vašimi angelčki če ne na trati za zidkom v parku pa vsaj na oblačkih na nebu. O kako ga pogrešam. Moj mali M...... mamica te ne bo nikoli pozabila... rada te imam.

Barbchen tudi tebi en velik velik objem. Sploh ne znam povedati...tako ste mi blizu vse ve punce na forumu mogoče ker nas vse povezuje ta grozna izkušnja in spremljajoča bolečina. Potem se počutim, da le nisem tako zelo sama. Prav imaš Barbchen veliko nas je....preveč!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
19.5.2010 9:50:31   
zvezdan
...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..."

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
24.5.2010 21:19:48   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

Danes sem bila v Parku zvončkov in me je stisnilo pri srčku - od mojega zadnjega obiska pred 2 dnevoma je bilo 6 novih ploščic z imeni 6 angelčkov, torej 12 žalujočih staršev več - PREVEČ NAS JE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image


Ja Barbchen... veliko preveč. In veliko preveč tudi osebno poznam mamic s takšno izkušnjo. Le kakšna spoznanja so nam namenjena v življenju...

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
18.6.2010 8:29:31   
amm4
tudi jaz imam 2user posted image  (izgubila pikico v 5. tednu novembra 2009 in nato v 8. tednu konec januarja 2010)...danes kot da bi vleklo sem...včeraj sem ob pospravljanju našla eno majhno voščilnico od hčerke (11 let), kjer piše (napisati so morali željo):želim si še naprej imeti tako dobro družino in da bi dobila še kakšnega bratca ali sestrico....me je čist zvilo...user posted image

objemčke vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
5.7.2010 16:14:18   
Smejka11
Pozdravček!!

Dodajam novo zgodbo v temle forumu... Na nebu od 23. junija letos biva najin  user posted image . Rojen je bil v 33. tednu, ko mu je  user posted image  prenehal bit.

Najina pravljica se je pričela lani novembra, ko smo spočeli (IVF) to majhno bitjece. Nosečnost je potekala brez vsakršnih zaploetov, nevšečnosti, slabosti... Vedno je bilo vse b.p. Še v petek 18. junija sem na UZ gledala svojega fantiča (bil je fantek), kako je živ, kako mu srček bije, kako se z glavico navzdol pripravlja na odhod iz telesa... Nato se je popoldan umiril, v soboto sem čutila le en gib (mislila sem si, da sem ostale "spregledala"), v nedeljo pa nič več. Zato sem v ponedeljek odšla k G, kjer je z UZ samo še potrdil moje črne slutnje... ni bilo več utripa... v meni ni bilo več življenja!!!!!!! Šok... sledila je premestitev v bolnico, ponoven pregled z UZ in ponovna potrditev mrtvega ploda.
Začeli so me pomirjevat, dali so mi pomirjevala... me sprejeli v sobo... tam pa se je začelo najtežje obdobje mojega življenja!!!
Postopek sprožitve popadkov je trajal dobra dva dni (od ponedeljka do srede) s pomočjo tablet. Nato se je v sredo zvečer, ob 23.40, končala moja nosečnost z rojstvom mrtvorojenega fantka... okrog nogice je imel zavozlano popkovnico, kar je bil razlog za smrt! Bil je krasen... najin... z mojim noskom in očkovo glavo... res lep fantek... težek 2200 g, velik 46 cm... pravi ded!!!
Naredili so nama odtis nogice in rokic, ga zavili in odnesli... Šele nato se je ponovno začela kalvarija joka, stokanja in spraševanja v stilu ZAKAJ NAMA...?!!! Odgovorov ne bova dobila, ker jih ni! LAhko se le sprijazniva z nastalo situacijo in poskušava dvignjenih glav iti mimo novih preprek...
Najinega srčka smo pokopali na Polje belih vrtnic, mu prižgali svečke in verjamem, da mu je sedaj lepo, ko se lahko igra s svojimi novimi prijatelji (čeprav bi mu z nama bilo še lepše!!!!!!). Vsak dan ga greva gledat, prižgat svečko in dodava tudi svečko za vse ostale angelčke, ki nas gledajo in bodrijo!!!

Rada te imava, pa kjerkoli že si!!!! user posted image

(odgovor članu amm4)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
5.7.2010 19:15:35   
BA2008
Tako mi je žal..........jočem z vamauser posted image user posted image user posted image .......moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
6.7.2010 7:57:42   
zvezdan
Smejka11 iskreno sožalje...po tem pisanju se mi zdiš tako zelo močna kljub tej grenki izkušnji in ti po eni strani zavidam ker sama nisem tako močna in še vedno jokam za mojim angelčkom( v nedeljo je bilo eno leto odkar je odšel) Želim ti, da bolečina ne bi bila tako močna.....jokaj kolikor te je volja...poskusi izjokati vso to grozno bolečino. Jaz se tolažim s tem, da imam svojega angelčka, ki naju čuva....nima ga vsak. Imajo ga le posebni ljudje. Srečna sem da se mi je zgodil, ker so bili to najlepši dnevi mojega življenja...tudi ti poskusi tako razmišljati.

Pogovarjaj se o njem...s časoma ti bo lažje, čeprav bolečina in srčna rana ostajata za vedno. Če bi se rada kdaj pogovarjala o tvojem sinku mi lahko pišeš na zs

Bodi močna user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu BA2008)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
12.7.2010 18:00:31   
Smejka11
Danes tri tedne nazaj se je začela najina najhujša zgodba življenja!!! Tak čas sem se počasi začela zavedat stvari okrog sebe in srce se je od takrat trgalo!!!!
Najin srček počiva in upam, da pazi na naju?!
Rada te imava!!!!


_____________________________

:S
Smejka11

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
13.7.2010 8:42:40   
zvezdan
smejka11 vajin fantek bo vedno z vama....v vajinih srčkih. Neka punca je pisala na forumu, da ima za svojega angelčka prav poseben znakec in ga vedno napiše nekam v kot razglednice, pisma, sporočila ki ga pošlje. Tako je del njenega življenja in zdi se mi zelo lepo. Tudi ti najdi svojo pot da boš vedno čutila njegovo prisotnost. Hudo je vem in mati, ki preživi svojega otroka je neuničljiva...nič je ne more več bolj prizadeti.

Pogovarjaj se veliko o njem, če tako čutiš. Sama bi se zelo rada pogovarjala, ker me vežejo najlepši trenutki ko je bil še v mojem trebuščku, pa se partner noče. Pravi da se ne more pogovarjati o njem. Prišli bodo težki trenutki, midva se šele po enem letu počasi sestavljava in v tem času samo trdna ljubezen premaga te težke trenutke. Bodita si v oporo.

Pogumno smejka11 naprej, kmalu bo tudi vsem nam namenjen otroček, naši otročički-angelčki pa nas bodo čuvali.


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
13.7.2010 10:29:27   
Smejka11
Hvala Zvezdan za podporo!!!

Hvala bogu se s partnerjem pogovarjava o najinem fantku, skupaj hodiva na pokopališče, kjer se zjočeva in malce bolj pomirjeno zapustiva njegovo "bivališče". Prizadet je, to se mu vidi, in to tudi pokaže... Včeraj mi je sporočil, da je sodelavec dobil hčerko. Ko mi je to razlagal, sva se jokala, čeprav sva jima privoščila srečo. A v nama je kričalo, kdaj pa bova midva tako srečna?!! Bil je grozen popoldan in komaj čakam, da grem danes prižgat svečko za najinega fantka in za vse ostale angelčke (tudi tvojemu, zvezdan), ki nas opazujejo od zgoraj...
In kot si dejala, resnično upam, da bo enkrat tudi nam namenjeno biti srečna mati...

Če želiš govorit o otročičku, se oglasi preko zs. Rade volje bom klepetala, ker bo tudi meni lažje...

_____________________________

:S
Smejka11

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
15.7.2010 12:02:53   
koala
Draga Smejka11 iskreno sožalje izrekam tebi in tvojemu. Želim vama razumevajočo okolico in veliiiiiiko moči da bosta zmogla to grozno izkušnjo. Mislim na vaju in vajinega angelčka, pa tudi vse ostel angelčke in njihove družine.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
20.7.2010 15:15:39   
mayci
smejka, velikokrat se spomnim nate,čeprav se osebno ne poznamo (avgustovke),pa vendar mi je tvoja zgodba segla globoko v srce...user posted image Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image in ti želim, da se tudi vama kmalu nasmehne sreča, da bosta tako željeno bitjece lahko stisnila k sebi...user posted image user posted image
Drži se!


_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
20.7.2010 15:56:05   
Smejka11
Mayci, hvala!!!

Kako si ti?

lp

_____________________________

:S
Smejka11

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
21.7.2010 15:03:25   
katy83
Smejka, ob tvoji izkušnji pa sem resnično zajokala. user posted image user posted image user posted image  In se hkrati zavedla kakšno sreči imam, da imam mojga miškota ob sebi. Rodil se je 1 mesec prej s podobnimi merami kot tvoj angelček...ah, pa ne bom zdaj o tem.
Tebi in tvoji družini izreakam iskreno sožalje. Ostanita močna z dragim, vajin user posted image  pazi na vaju.
Naj se ti, ko boš pripravljena za to, nasmehne sreča. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
21.7.2010 15:12:37   
arabela*
Punce...katere ste prestale hude izkušnje, vedite, da vas  angelčki zmeraj čuvajo in so z vami...

Mislim na vas in vam pošiljam velikuser posted image user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
21.7.2010 21:23:58   
Smejka11
Hvala za lepe misli!!!

Ker je bil fantič spočet z IVF, sem se naročila na posvet. Le-ta se bo izvršil septembra, ko bom imela verjetno milijon vprašanj... V postopek pa zaenkrat še ne nameravava, ker še nisva pripravljena!!
Danes je ravno štiri tedne od mojega poroda in ko sva fantku na polju belih vrtnic prižgala vsak svojo svečko, sva ponovno jokala kot dež!!! In pa zato, ker me stisne, kadar vidim nosečnico, pa vozičke... vem, da še ni čas za nove boje!!! Morda pa bova naslednjega otročička spočela spontano - naravno?! Nihče ne ve!!!

lep pozdravček vsem!!!

_____________________________

:S
Smejka11

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
21.7.2010 22:05:56   
Nitkica11
Smejka11 en velik user posted image ob tvoji zgodbi sem se ponovno zjokala. Vem kako ti je in mi je žal da se ti je to pripetilo, tudi jaz sem bila avgustvka venar sem tudi dobila svojega user posted image
Naj vaju user posted image čuva in da nove moči za naprej in verjamem da vama bo ratal spočeti otroka naravno ko se zanj odločita! user posted image

_____________________________

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
23.7.2010 8:55:13   
zvezdan
Smejka11 nikar ne hitita...ko bo čas bosta vedela. Midva se počasi pripravljava da bi zopet začela na otročku. Od izgube mojega srčka je že več kot eno leto pa si še ne upava. To so hude stvari in najprej morata žalovati in izjokati bolečino. Meni je sedaj lažje...zdi se mi da se obdobje žalovanja počasi le umika in daje prostor v mojem srčku za novo veselje. Mojegauser posted image pa bom vedno nosila v srčku. Drži se smejka 11 in joči kolikor želi srce. Meni je bilo lažje ko sem pisala na tem forumu o svojih občutkih in RR-ke so mi dale moč da grem naprej.

Hvala vsem mamicam user posted image user posted image


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
29.7.2010 14:42:49   
mayci
Smejka, jaz sem dobro, še vedno v pričakovanju dneva D, še vedno z mislimi velikokrat pri tvojem user posted image ... Prav je, da izjokaš svojo bolečino, kajte le tako boš šla lahko naprej... Drži se! user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
17.2.2011 1:15:11   
vitachi
Pozdravljene,

tudi sama se Vam pridružujem s svojo tragično zgodbo. Smejka 11, iskreno sožalje z moje strani. Vem kako ti je.
Tudi sama sem po več letih truda zanosila z IVF, z dvojčkoma. Veselje je bilo veliko in vse do nuhalne je bilo vse OK. Štirinajst dni po nuhalni so se pričele težave in morala sem ostati v bolnici. Od takrat pa vse do 6 meseca nosečnosti sem se borila vsak dan, vsako uro za življenje svojih dvojčkov. Ker pa mi je pri enem dvojčku odtekla voda, kar je vodilo v naslednjih dneh v vnetje, ki se je bliskovito širilo, sem morala iti na urgentni porod, kjer sem rodila dva otroka, ki pa sta samo zaradi nerazvitih pljučk umrla, drugače sta bila oba super razvita, z močnim utripom srca, kateraga ne bom nikoli pozabila.Tik, tak, tik, tak...
Dopoldne sem sem se poslušala močno bitje obeh src in bila ponosna mamica, zvečer istega dne pa sta bila oba sončka mrtva...
Po porodu-splavu sem bila še nekaj dni v porodnišnici, potem pa sem bila odpuščena domov.
Po enem tednu sem morala iti na še eno čiščenje, saj je velik del nosečnosti ostal v meni...
Sedaj sem upam prišla iz šoka in žalujem za svojima dvojčkoma. So slabi in dobri dnevi.

Sončka moja, vajina mami in ati mislita na vaju vsak trenutek svojega življenja. Zelo Vaju imava rada.Hvala za izkušnjo biti starš, pa čeprav samo šest mesecev. Mislim na vaju.

Prosim za punce, ki imajo isto izkušno, če mi lahko pomagajo s kakršnim koli nasvetom, kako si lahko pomagam. Iskrena hvala vsem. 

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
17.2.2011 13:02:48   
zvezdan
vitachi...žal mi je da si morala skozi tako grenko izkušnjo. Sama nisem verjela besedam drugih da čas in edino čas celi rane. Ampak je tako...bolečina postaja manjša in v srce se ti naseli le še hvaležnost in toplina da ti je bilo dano občutiti svojega otročka. Ni besed ki bi ti pomagale...enostavno moraš skozi čas žalovanja. Meni je zelo pomagal park zvončkov na Žalah kjer raztrosijo pepel naših angelčkov. Velikokrat sem zahajala tja in se pogovarjala z mojim angelčkom. Sedaj me že dolgo ni bilo več tam. 8.2. bi moral biti prvi rojstni dan mojega angelčka in sem mu prižgala svečko na okenski polici...v malih stvareh bo vedno z mano.

Drži se in naj ti bo čas žalovanja čim krajši! Srečno


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu vitachi)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
17.2.2011 13:25:19   
nadka30
samo to bom rekla da mislim na vas in vam pošiljam en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image
vsaj približno vem kako se počutite saj imam tudi sama enega angelčka, ki ga ni več z nami, od nas se je poslovil v oktobru 2009 v 12t, ampak hotela sem vam povedat samo to da se nam je skoraj leto potem pridružila mala punčka, ki je naš sonček, tako da punce želim da čimprej občutite to srečo.


(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
19.2.2011 18:48:15   
mala kepica
Pozdravlejni!Sama nimam takše izkušnje pa vendar večkrat preberem kakšno žalostno zgodbo,zelo mi je težko pri srcu in večkrat se razjokam, razmišljam o tem kako eni v danem trenutku trpijo ko je drugim lepo mislim da bi tako morali razmišlati vsiuser posted image Rada bi vam izrekla iskreno globoko sožalje,vsem podarjam objem in naj povem da večkrat pomislim na vas, ter večkrat prižgem z svojimi otročki svečke za vse angelčke tega svetauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
19.2.2011 21:47:36   
Sonrisa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Mamice malih angelov-koliko nas je na RR?
25.2.2011 13:23:57   
petra36
Meni umrila dva sinova rojena v 34 tednu.Vzrok  dihanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sožalje vsem.

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?