|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 1:07:26   
pupi
Helo mamike!
Ne morem spat, pa sem malo k vam pokukala. Pa Freycha zanima me kaka je tvoja izkušnja z spinalno sem ti to že pri nosečkah napisala, pa vem da nimaš časa brat veh teh čvekarij, upam da te bom tu zahaklalauser posted image !! Kaj res boli, ko ti otroka vzamejo ven in pregledujejo trebušno votlino oz. treb. organe tipajouser posted image

Upam, da sevam čim prej pridružim, ker ve bote že prave strokovnjakinjeuser posted image

LN user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 9:26:27   
Freycha
Rumba, hvala za včeraj, full si me potolažila, pa očitno si imela prav. Mala je od včeraj do danes pridobila 30g, kar je največ do sedaj in je bila njena potreba po mleku veliko večja, kot sem ji ga lahko nudila. Danes sem se zbudila s polnimi, toplimi dojkami, iz katerih se je mleko kar cedilo. Malo sem takoj nahranila in sedaj zadovoljno pančka. Pa komaj čakam, da jo grem spet dojit. Sicer pa imamo za svaki slučaj Aptimil doma, bom bolj vesela, če smo vrgli tistih 14€ stran, pa ga nikoli več ne uporabimo, po drugi strani pa ne bom takega stresa doživljala, ker je bila toliko časa lačna.......

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 9:28:35   
rumba
Freycha user posted image user posted image user posted image  Joj, kako sem vesela zate!!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 11:49:07   
majrim
freycha...nikoli ne smeš obupat!!!...to je itak prvo pravilo življenja - saj je bilo meni v bolnici isto,a ko sem prestopila hišni prag pa kar lije..pa še nekaj!!...kupi si čaj ANGELA VARUHA - ina ga spij dva litra dnevno...ga prodajajo v DM ,je v taki rjavi škatlici (pokončni) narejen pa samo iz naravnih sestavin, pa ko kuhaš daj not še malo kumine (proti napenjanju)...saj je prav piten!!...jaz imam tudi aptamil doma - sem Igorju že v bolnici naročila ko sem imela krizo...zdaj stoji tam na pultu,za vsak slučaj(kar je ziher je ziher).
rumba pa je zakon...kadar jo rabiš je na mestuuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 12:01:32   
baja*
Rumba res si zlata, da nam pomagaš. Tvoje besede delujejo ful pomirjujoče. user posted image  Drugače pa sem že probala s tistimi kompresami od Multi-Mam pa mi niso kaj preveč pomagale. Sedaj se že tretji dan mažem z Bepanthenom pa bomo vidli, če bo kak učinek.
Glede mleka se je tudi pri meni danes vse uredilo. Smo pa mi zgleda da ravno v tistem prvem "preskoku rasti", ko naj bi otrok zahteval več mleka. Ponoči spali kar 6 uruser posted image  (upam, da to ni prevelika pavza za ponudbo-povpraševanje), samo ne vprašajte kako zizo sem imela, ko sem se zbudla. Trdo kot kamenuser posted image . Sem mogla najprej malo ven spumpat, da je mali sploh lahko zagrabil.

Freycha super, da ti je ratalo.

Majrim je kaj bolje glede krčev?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 12:49:45   
majrim
user posted image baja...je danes je že bolj umirjena,pa tudi ponoči je bila kar pridna...evo,zdej me kliče...jojjjjjjjjjjjjjjjjj,moram ituser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 14:28:09   
Anonimen
Hejla... mi smo pa nazaj iz pregleda v neonatalni ambulanti. Od sobote smo se poredili za 82 g. Ni veliko, a pediater pravi, da je dovolj in naj se kar naprej tako dojiva kot do sedaj. Tudi zlatenica bojda nazaduje, tako da bo sčasoma dojenje še lažje. Imamo pa danes teden spet kontrolo.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 15:28:31   
Afnica
Pozdravljene julijke in "julijke".
 
Vidim, da ste že kar pridne! Kar ne morem verjet, da sta danes Lan in Lana stara že 2 meseca in da bi pravzaprav včeraj morala komaj rodit. user posted image
 
Baja, a tvoj Rene mora tudi v razvojno ambulanto zaradi nedonošenosti??
Kdaj imaš pa ti pregled po porodu pri svoji ginek.? Imava isto, a ne? Jaz sem naročena komaj 18.7., kar 9 tednov po porodu. user posted image
A je Rene že oblekel tist lep moder kompletek iz h&m, ki ga imata z našim Lanom istega? Jaz sem ga našemu včeraj oblekla prvič, pa mu je še malo prevelik. user posted image

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 15:59:04   
baja*
O Afnica, pozdravljena!
Uau, Lan in Lana sta že stara 2 meseca? Ja čestitke!!!user posted image  Kako hitro mine, ne? No, jaz bi pa ta torek morala roditi. Nama pa se je mudilo, kaj?user posted image  Kako sta kaj tvoja cukrčka? Sta pridna? Ponoči spite? Joj, ne znam si predstavljati, kako obvladaš dva.
Rene ne rabi hodit v razvojno zaradi nedonošenosti. Imel je samo en pregled v neonatalni ambulanti v P en teden po odpustu. Ker je lepo napredoval, nas niso več naročli. Ima pa v četrtek še kontrolni UZ glavice, to pa je tudi vse.
Pregled pri G. imam se mi zdi da 24.7., to bo 7 tednov po porodu. Jaz sem tudi mislila, da naročajo 6 tednov po poroduuser posted image . Sem pa slišala, da je bla (mogoče je še vedno, ne vem) najina G na dopustu in jo je nadomeščala Završnikova.
In ja, sem mu že oblekla tisti lepi kompletek.user posted image  Zdaj en dan, ko je bilo bolj hladno. Kaki cuker je biluser posted image . Samo mu bo hitro premaliuser posted image . Upam, da mu bo jeseni, ko bomo povijali brez tetra plenic spet prav,saj so H&M štev. baje malo večje.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 18:56:53   
Anonimen
Moja porodna zgodba (skopirana iz mojega bloga):

No, je naprej nisem nameravala napisati, ker sem jo želela pozabiti in čimprej potisniti globoko v možgane, v predel nezavednega. Ampak me vse preveč ljudi sprašuje in vsakemu posebej razlagati... Neee... Prevečkrat podoživljat pa sploh ni fajn...

Kakorkoli...

Kot veste so me 19. 6. sprejeli v porodnišnico zaradi nenadnega visokega pritiska in suma zastoja rasti pri plodu. Pritisk je bil res nekoliko visok, a nam ga je v parih dneh s pomočjo tablet uspelo uravnavati. V porodnišnici sem bolj ali manj samo ležala, brala knjige, telefonirala in sprejemala obiske. Ni mi bilo hudega. Če odmislim grozne, ponavljajoče se jedilnike, da je bila večerja večkrat oblnejša kot kosilo, in da so bile porcije sumljivo male (pa spadam med ljudi, ki količinsko veliko ne pojejo).

No, po parih dneh mi je uspelo od sobne zdravnice izvedeti, kaj me čaka. Čist flegma je rekla: "Kaj, ja prej boste rodili, sprožli bomo, takoj po praznikih." Šok, naval hormonov, jok... No, po praznikih pa naenkrat ni bilo več take sile, je zdravnica rekla, da bomo počakali na polnih 38 tednov, torej je bil pred nama še en teden v enem kosu. V četrtek, 28.6., mi je zdravnica naredila UZ, kjer je bilo videti vse v redu, celo rekla je, da se ji otrok ne zdi premajhen. In da mi bo naslednji dan razložila, kaj me v prihodnjem tednu čaka. Ampak v petek ni bilo iz tega nič. Ni prišla do mene, mirno je spokala na dopust, mene pa prepustila v dvomih kaj in kdaj me čaka. Zvečer sem se po telefonu pogovarjala z Gregorjem, kjer sem mu med jokom priznala, da me najbolj skrbi, da se zdaj prislika kak ginekolog in reče, da gremo kar rodit.

In ker meni gre vse narobe, je v soboto zjutraj prišla vizita. Doktor je vprašal v katerem tednu sem in na moj odgovor vprašal, če bi šla zdaj kar rodit. Jaz sme seveda rekla, da ne. Da bi rada počakala na julij. No, na moje besede se je nasmehnil in rekel, da naj pridem na UZ, da bo izmeril pretoke. Pa sem šla. Pretoki so bili v redu, se mu je pa zazdelo, da je premalo plodovnice in da je plod strašno premajhen. "Gospa, to bomo pa kar sprožli. Kar v porodno sobo."

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Po ginekološkem pregledu sem izvedela, da sem odprta že za prst. Tako so mi ob 10h dopoldne predrli mehur in mi je odtekla plodovnica. Nastavili so mi infuzijo (dvakrat) in preko nje dovajali umetne popadke. Strah me je bilo za znoret... Popadki so se začeli kar hitro in bili so katastrofalno boleči (pa imam visok prag bolečine). Ampak dokler so bili poredki, je bilo vse za zdržat. Ob 13h sme poklicala Gregorja, če bi mi prišel delat družbo, češ da mi je dolgčas. No, do dveh, ko je prispel, pa so popadki začeli šopat že eden za drugim in sem lahko še samo predihavala v bolečini in dremala tiste pol minute vmes, ko je bolečina popustila. Od 14h naprej pa vse do poroda so se popadki vrstili eden za drugim brez premora. In to je bilo najhujše. Da se med enim in drugim nisi mogel spočiti, mirno zadihati. Samo čakal si lahko, kako hitro bo vsekal naslednji. No, ob 14h sme bila odprta 2 cm in ob tem podatku so se mi obrnile oči, saj sem pričakovala, da smo v odpiranju napredovali več. In v tisti agoniji nenehnih popadkov sem lahko mislila samo na to, da se povprečna ženska odpira 1 cm na uro, in da se moram odpreti na 10 cm. Še 8 ur... Ne bom zmogla.

Nekje ob 14.30 sem ugotovila, da mi je lažje, če med popadki spuščam zvočne signale. Tako sem se pričela dreti in kričati, ko je bolečina postajala prehuda. To je bilo posebej takrat, ko so mi med popadkov delali preglede in tiščali vame roke in instrumente. Kričanje mi je olajšalo popadke toliko, da nisem zategovala mišic. Namreč, če sem poskušala biti tiho, potem sem zakrčila vsako do slednjo mišico na telesu, kar pa je bolečino samo okrepilo in popadek podaljšalo. Krik pa je mišice sprostil. Vsak moje. Gregor je vsakokrat kar otrpnil. Še dobro, da so bile porodne sobe vse prazne (sumim, da so me zaradi tega tudi poslali rodit, jim je bilo dolgčas).

No, ob 15h sem bila odprta že 6-7 cm. Aleluja! To pa gre hitro. Ampak zame je bilo še zmeraj prepočasi. Boli... Utrujena... Od 14h naprej mi niso pustili piti, jaz pa izsušena. Jaz sem bila že čisto obupana. In izmozgana. Gregor pa mi je bil v oporo. Res v oporo.

Ob 16h sem bila odprta 9 cm oz. samo nek rob ustja se je še držal. Zato so me ročno pomagali odpirati. Drla sem se kot žival. Boli.

Kolikor sem imela moči, sem ves čas spraševala, če je vse v redu. Ja, gospa, vse je dobro. A vedela sem, da ni tako, da ni dobro. Namreč pri normalnem porodu je zraven babica, če je kaj težavnejšega pride še porodničar. Zraven mene so ves čas bile 3 babice, 2 porodničarja, 2 sestri, pediatrinja s kolegi pa je ves čas čakala za vrati v njihovih prostorih.

Ob 16h smo prvič poskušali poroditi otroka. Potiskala sem kolikor se je dalo. A ni šlo. Ni šlo. In počutila sem se nesposobno. Med 16. in 18. uro so plodu 4x vzeli kri iz glavice, da so preverjali nivo kisika v krvi. Vsakokrat med posegom je moral Gregor ven iz porodne sobe. Ko bi ga najbolj potrebovala, ko so bile bolečine najhujše. O otrokovem stanju me nihče ni obveščal (obveščali so Gregorja), le v tisti CTG so ves čas buljili. Ob šestih smo ponovno poskušali poroditi otroka. Dve babici sta se mi vrgli na trebuh, ostali so me držali za noge, porodničara sta pomagala spodaj. Ne gre in ne gre.
Hitro so poklicali Gregorja, mu razložili, da mi bodo naredili vakuum, če ta ne bo uspešen pa greva takoj v operacijo in na carski rez. Meni so vmes s tremi inekcijami omrtvili spodnji del, otroku namestili kapico za vakuum, babice spet na moj trebuh. Gužva v porodni je bila taka, da je Gregor stal med mojimi nogami za obema porodničarjema, saj bliže k meni ni mogel. Ob prvem popadku in tiščanju so me prerezali. Čutila nisem ničesar. Slišala sem, da je glavica zunaj, da je trup zunaj. Slišala sem tudi, da ima ovito popkovino okrog vratu. Čutila ničesar razen neznosne bolečine popadkov in utrujenosti. V zadnjih bolečinah sem vprašala po spolu. Gregor se je že prebil do mene in vse kar sme lahko, sem rekla: "Fantek je, sem vedela da bo fantek." Ura poroda: 18.13.

Izak ni zajokal. Samo mimo mene so ga odnesli na povijalno mizico, ga zavili v tiste zelene ponjave in ga odnesli na pregled k pediatru. Jaz pa sem si tako želela videti ga. Ga pobožati. Pa ga nisem.

Porodničarka je hitro po porodu prišla, da mi zašije notranje raztrganine in posledice prereza presredka. Gregor je moral spet ven. Jaz pa sem tako želela, da bi vsaj on bil ob meni. Nekje vmes so mi pripeljali Izaka v topli posteljici, mi razložili, da je utrujen od poroda, in da je zanj najbolje, da bi šel na intenizvno počivat. Za pol minutke so mi ga zavitega v pleničko položili na prsi. Pobožala sem ga po glavici, ga prijela za ritko in podplatke. Potem so ga odpeljali.

Po končanem šivanju je k meni spet prišel Gregor. Tolažil me je, mi pomagal pojesti večerjo, mi nosil vodo... Jaz sme bila izčrpana, Gregor prav tako. Vmes je šel pogledat Izaka, ga poslikal in mi povedal, da je z njim vse v redu. Do 21.30 sva bila skupaj v porodni, nato so pa mene odpeljali na oddelek, Gregor je pa šel domov. Izaka sem k sebi dobila naslednji dan ob 13h.

Izkušnja poroda? Nič kaj lepa. Želela sem si naravnega, spontanega začetka. A žal so se zdravniki odločili drugače. Še danes v meni zvenijo besede, ki sem jih kakšno uro po porodu rekla Gregorju: "Saj en otrok je dovolj, ne? Jaz ne grem več skozi to." Gregor pa je naslednji dan rekel, da ga je občutek nemoči, da bi mi lahko pomagal, tako prevzel, da če bova še imela kdaj kakšnega otroka, da bo razmislil, če bo pri porodu zraven.

Upam, da nisem koga prestrašila.... ;)

Aha, še tole... Šele po odpustu iz porodnišnice sme izvedela, da je bil za vse neuspešne poskuse poroda kriv naš Izak, saj je imel ves čas patološki CTG in se ni gibal. Enostavno ni pomagal pri porodu, ni se spuščal niže. Jaz sem se pa cel teden obtoževala, da sem kriva jaz, ker nisem čisto ubogala babic. Ker nisem znala potiskati s pravo močjo. Ker sem se samo drla, drla in drla...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 19:18:36   
majrim
zvesta...ko sem brala ta tvoj post sem samo jokala,ker je bilo isto, kot da bi brala svoj porod, le da se je moj končal drugače in je hvala bogu šla ven s pomočjo babice in ginekologonje,ki jo je potisnila kar nekajkrat,da je le šla ven..ampak vse ostalo pa je isto..ti umetni popadki ubijajo in še danes se vsak dan zahvalim Igorju,da je bil zraven,ker ne vem,kako bi  prenesla brez njega.....in če danes gledam nazaj je bilo bolje, da mi nihče ni govoril,kako to boli...tudi jaz imam kar velik prag bolečine,ampak to pa presega vse meje - jaz sem hkrati imela še krč v desni nogi ...
..in tako lepo ,kot je imeti otroka,dvomim,dda bomo imeli še kakega ravno zaradi te izkušnje...bomo videliuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 20:06:41   
Ronči
ja ne grem rodit user posted image , sem si kar premislila user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 8:07:50   
Freycha
Jaz bom na naslednje 5x kar s carskim zaključila user posted image user posted image user posted image

Punce, koliko vam je še kaj nosečniških kg ostalo?
 

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 9:16:16   
Anonimen
Freycha... Jaz sme kar zadovoljna. Meni so ostali sedaj 3 kg viška od poroda. Sem bila včeraj blazno vesela, ko sem se za na pregled zvalila v prednosečniške kavbojke in me nikjer ne vežejo in ne tiščijo. Jupi....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 9:39:54   
baja*
ojej zvesta, boga kak si se namatrala. Tudi meni so Reneja takoj odnesli, samo lupčka sem mu lahko stisnila in je šeluser posted image . To mi je blo res najbolj žal, da se nismo mogli prve tri ure cartat.

fraycha meni je ostalo še kakih 4 ali 5 kil. Pa jih po mojem še kar nekaj cajta ne bom spravla dol, ker se non stop filam z nekimi sladkarijami. Če mi pa ful paše. Zgleda, da so moje nosečniške lušte po čokoladi kar lepo ostale z mano.user posted image  Sicer pa imam obseg še vedno povečan na riti, stegnih in seveda bušiju - dobim samo ene hlače od prej gor pa eno kiklco (za doma se seveda najde več cot, ampak te res niso za javnost); ni glih neke izbire, naga pa le nisem.user posted image  

Kaj vaši otročki tudi kaj bruhajo oz. polivajo? Rene že dva dni po hranjenju močneje poliva, ne glih vedno, ampak včasih pa celo porcijo nazaj bruhneuser posted image . Ne vem, če je to kaj povezano s kapljicami AD3, ker jih je ravno takrat začel jemati. A te kapljice dobijo vsi otročki al kak to gre?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 9:50:22   
Freycha
Baja* meni se pa linške oči full lušta jesti (piškote), sicer pa s kilami kar padam dol.... imam še 4 kg dol za spraviti, pa pomoje ne bo takega problema. Jaz se sploh ne sekiram, če ne spravim navadnih hlač gor (niti še nisem probala), bom pa še malo nosečniške nosila..... saj so kavbojke take, da se jim sploh ne vidi, da so nosečniške.

Moja Dita poliva ja. Enkrat več, enkrat manj....... najbolj takrat, ko se preveč naje in je ne zrigamo do konca. Če pa smo zelo uspešni pa malo polije, ali celo nič. Sedaj sem se že navadila na to in mi ni več tako grozno. Mi je bilo pa na začetku full. Aja, za AD3 kaplice vem le to, da rade napenjajo. Če bi pa zaradi tega Rene tudi polival pa ne vem... malo pobrskaj po forumih...
Če se ne motim, pa te kapljice dajo vsem otrokom, čeprav so nekaj časa govorili, da poletnim ni potrebno, ker so stalno na soncu. ne vem, če je to fora MB porodnišnice al je to povsod, ampak če se ne motim, v MB vsi dobijo te kapljice.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 12:42:11   
Anonimen
Hej!

Mene pa zanima, če svojim bebicam kaj čistite bibice iz noska. Moj Izak sicer kiha, a nikoli nič ven ne pogleda. V nosku ni ničesar za videt, pa me zanima, če moram kljub temu kaj njegove kanale čistit? user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 12:58:21   
majrim
zvesta...meni je patronažna rekla,da do enega meseca naj ne tikam noska ne uha...da so še malo preveč občutljivi...tako jo le malo bolj intenzivno umijem in to je to..
..o kaki h AD3 kapljicah pa govorite?? Mi tega nismo dobili oz. vsaj jaz o tem ne vem nič...

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 13:26:13   
baja*
zvesta jaz mu nosek tak čistim, kot so pokazali v MB P - saj veš, z zrolano mokro vato. Pa kar dostikrat potegnem kako muco ven. Sem pa o čiščenju noska vprašala tudi pediatrinjo v posvetovalnici in je rekla, naj kar naprej tak delam, s fiziološko pa le, če bi bil prehlajen.

majrim jaz sem te kapljice dobila v posvetovalnici, gre pa za vit. A in D za kožo, očke in kosti.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 14:11:14   
Anonimen
baja* pa a čistiš tudi, če nič umazano ne zgleda? vsak dan?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 15:20:17   
baja*
Zvesta ponavadi očistim, ko vidim, da ima umazan nosek, ampak se itak skoraj vsak dan kaj nabere not, tak da skorajda ne mine dan, da mu ne bi očistila noska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 17:52:09   
Freycha
jaz ji ga še nisem očistila, pa tudi nimam občutka, da bi bil umazan. Sem pa po pravici povedano tudi pozabila nanj, čeprav mi je sestra v P prav posebej pokazala, kako se to dela (se vidi, da sem prvič mama hehehe). Bom pa v torek patronažno vprašala......

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 19:20:23   
Anonimen
No, potem pa poročaj.

Viš, meni pa nihče ni pokazal. Razen tisto v materinski, ampak na umetnem dojenčku ni kaj dosti za videt.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 20:32:28   
ikonca
Meni so tam pri julijkah skoraj vse ušle. Ne vem kako bom zdržala do konca meseca čist sama! Rok imam 27. julija!
user posted image


Sem pa vesela, da se imate tako fajn. Sami crtljavčki! Že komaj čakam, da se vam pridružim!!!! Upam da bom tudi jaz tako pogumna pri porodu in da bo res hitro minil! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Julijke 2007
14.7.2007 21:29:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

No, potem pa poročaj.

Viš, meni pa nihče ni pokazal. Razen tisto v materinski, ampak na umetnem dojenčku ni kaj dosti za videt.


saj meni tudi ne bi, če ne bi bila ena sestra ekstra prijazna do mene (pa pojma nimam zakaj), pa mi je to pokazala. Sicer pa se tudi nihče ni kaj dosti zmenil. Tudi sestra, ki mi je nego pokazala je na to očitno pozabila....... mah, njim je to rutina, mi pa iz vsake stvari znanost delamo......

Ikonca, saj tu se tudi kaj pretiranega ne dogaja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?