Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, vse krasno, fajn, sva tik pred gradnjo hiše........... jaz pa ne vem več, kaj še delam v tem zakonu (trenutno). moža imam rada, a trenutno sem čisto izgubljena, in mi ni do tega, da bi
, še objema ne prenesem najbolje. je to zaradi stresa (služba, problemi s taščo) ali sem se ohladila???

sicer pride pa včasih tudi odide tako,da takrat ni panike,ko pa se zadeve kar kopičijo in kopičijo....takrat nastane problem....pomoje je najbolje razčistit najprej sam seboj,nato z partnerjem......verjetno je res,da se stvari enostavno privadiš,navadiš in tako živiš....vendar nastane problem drugje a si srečen?zadovoljen v življenju in samopodobi?ko se te vrline začnejo podirati se ti podere svet in ugotoviš da tako naprej več me gre.kaj je najbolje naredit....hja kaj pa vem pobrat se in odrvet daleč proč