|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
3.2.2008 22:24:42   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina
Ma kje je Mela danes,  je pojedla preveč krofov in ji je slabo???

če se je najedla preveč krofov sigurno zdej troši kalorije user posted image ...joj ne morem prilimat unega slončka ki poskakuje!!

helenav si bomo za dobro družbo na plaži user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.2.2008 22:25:13   
helenav
majrim pa kje si pa ti danes........da te niso marsovci vzeli
user posted image

ma jaz bom tudi počasi šla.....me tišči trebuh danes, je notri svega i svašta, pa se je potrebno dat v vodoraven položaj, da se porazdeli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.2.2008 22:27:51   
helenav
helenav si bomo za dobro družbo na plaži

thaiss ma ti si visoka.....in jaz imam plazmo xxl....in še mikena sem...noge debele in kratke..kolena ko dva krofa
user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.2.2008 22:29:14   
pocka
Čer,
če dovolite bi se vam tudi jaz pridružila na čveku. No, naša pupa je Taja in je stara 10,5 mesecev, včeraj sem zaključila porodniško, tako,da mi je preostalo še nekaj dni dopusta, pol pa v službo.user posted image
Sem marčevka drugače, tako,da me nekatere že poznajo (Thaiss, ...), občasno vas malo preletim, za kaj napisat pa si nisem nikoli vzela časa.user posted image Sem pa tudi jaz izolanka, ki vsak dan pohaja po Luciji in Portorožu, včasih tudi z neno26.user posted image
No, toliko od mene za začetek, pa se še kaj oglasim...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.2.2008 22:31:35   
nektarina
Lahko noč Helenav. Jaz grem pokukat v hladilnik  in bom še malo počakala če se še Mela kaj oglasi.
P.S  MA za kile ne se  sekirat,  poletje je še daleč   plazme XXL pa so danes moderne, une koštajo eno uko z  glave

by

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.2.2008 22:33:59   
thaiss
pockauser posted image user posted image user posted image  končno si nas prišla pozdravit!!!! danes se kej dosti ne dogaja, ponvadi imamo kr pestre večereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.2.2008 22:34:39   
thaiss

Lahko noč Helenav. Jaz grem pokukat v hladilnik  in bom še malo počakala če se še Mela kaj oglasi.
P.S  MA za kile ne se  sekirat,  poletje je še daleč   plazme XXL pa so danes moderne, une koštajo eno uko z  glave

by

moja pa je đabeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.2.2008 22:35:55   
nektarina
Ciao Pocka. Ma koliko  izolank je tukaj.
Koprčanke kje steuser posted image
Jaz sem celo poletje pohajala po Luciji in Portorožu ( 2 ista vozička) mogoče sva se srečali. Zdaj pa  v vikendih  ko je moj doma gremo  v Portorož( od Marine ,ob obali  tam nekje do centra Portoroža) ) ,  ko pa sem sama sem v Izoli ali v Kopru.
user posted image  ja leto gre hitro okoli in treba jit nazaj na delo, pa prav ko se navadiš bit domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.2.2008 22:36:45   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pockauser posted image user posted image user posted image  končno si nas prišla pozdravit!!!! danes se kej dosti ne dogaja, ponvadi imamo kr pestre večereuser posted image

thaiss  jaz čakam na večer pri Zraku....da se malo off-am.....Dragi je že cel vikend na preizkušnji in hodion mirit Klaro, ko se zbudi in zajoka zaradi grdih sanj....in mu kar uspeva..tako, da komaaajj čakam

Upam,da se res zmenimo in da je Zrak bila  resna pri ponudbiuser posted image

Ma bem zdej pa res grem.....sem preveč pojedla danes-me peče vest, zato grem prej spat...saj veste kako gre to..samo še danes...user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.2.2008 22:38:57   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

by

moja pa je đabeuser posted image

ja ma treba vzdževat
jaz jem same packarije in  sem dobila celulit, vse  visi,  uni teden po porodu pa sem imela  noge kot  manekenka .. škoda ,da se nisem slikala

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.2.2008 22:44:15   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Ma bem zdej pa res grem.....sem preveč pojedla danes-me peče vest, zato grem prej spat...saj veste kako gre to..samo še danes...user posted image user posted image

....in jutri je ponedeljek in čisto zares začnem z dieto................user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.2.2008 22:45:35   
pocka
thaiss - ma ja sem malo ksna, mi je rablo dolgo,da sem kaj napisala, ben meglio tardi che maiuser posted image . Bom pa zdaj večkrat prišla pogledat kaj se dogaja...Ful lepi Matia maškara user posted image user posted image , pa druge maškare so tudi ful kokoleuser posted image

nektarina - čisto možno,da smo se kaj srečali, jaz grem vsak dan od TPC-ja do ploščadi v Portorožu (no zadnje dni gremo kar do Pirana) in nazaj, pol pa na kafe, itakuser posted image

nočko, grem spat, če ne mi bo zjutraj žal

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.2.2008 22:50:33   
nektarina
Lahko noč Pocka.
Taja se pa je rodila na isti dan kot jaz, lep datumuser posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.2.2008 23:06:46   
dskubin
danes je bila tuga v Izoli...niti ene maškare.

Itak, če so bli pa v dvorani na toplem in suhem user posted image , sej sem prilepla včeraj, kje se bo dogajalo. cccc, ne slediš, ne slediš!

ma kja po vseh teh krofih, ste šli vi na tortico

Škoda, mi smo tudi najprej mislili it v Zvon na tortico, pa smo pol rajši šli v Mignon na gelati.

pocka, čau, sem se že spraševala, kako, da se tle nič ne oglasiš. Nam pride prav še kaka čveka, če ne se more helenav vsake tolko sama s sabo pogovarjat. user posted image

thaiss nehaj z dietami, mi delaš slabo vest. Včeraj zvečer na poti iz avditorija sem kupla 15 krofov, danes nismo imeli kaj zajtrkovat user posted image , smo vse požrli u međuvremenu.

Bom še jaz zdej dala fotke na računalnik pa pol prilepim naši maškarci. Aja, Izolanke, nič se niste izkazale danes z obiskom rajanja v dvorani, sem srečala samo tejčico.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.2.2008 23:48:13   
dskubin
Nobene več, ku da bi šle jutri delat. Z mano se noče nobena pogovarjat user posted image

Evo še nas maškarce:
user posted image
user posted image
user posted image

Nič, grem pojest še en krof (sem danes nabavla nove user posted image ) in pol pogledat še kako risanko, pol pa spat.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.2.2008 0:14:18   
NAVT
Evo, mi smo bli spet malo v bolnici. V četrtek noter, v petek ven. Imamo gripo tipa A. Dr. Smajla nam je predpisala Tamiflu. Še dobro da nimamo ptičje gripe, ker bi pocrkali. Zdravila namreč v radiusu do Ljubljane in Trevisa ni za dobit!!!

Zdaj nabavljam inhalator. A ga katera ima? Zanimajo me izkušnje, kakšnega imate (če ga sploh)... Upam, da ne boste spet veselo spregledale vprašanja !

Austen, sem kontaktirala rijo in jutri mi pošlje pumpico za nosek, pol bom pa poročala, kako deluje ta reč.

Aja, v bolnici je bila hrana kar dobra, nič človeški okus ni imela :)))

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.2.2008 0:22:18   
dskubin
NAVT, samo da ni nič hudega. Z inhalatorji ima se mi zdi kar nekaj izkušenj Sibil RR, ti bo znala kaj svetovat. Če se sama ne oglasi ji piši ZS, ti bo sigurno kaj svetovala.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
4.2.2008 8:13:04   
Sibil_
NAVT-inhalator sem kupila v Sanolaborju, stal je cca 90 eurov.Ko ga kupuješ moraš pazit, da ima maskico v katero lahko daš zdravilo, pa da ima otroške nastavke.In sveda maska mora bit na cevi-ne pritrjena, ker otroka ne moreš imet nad aparatom.Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.

Drugače pa punce iz Obale lahko pumpice kupite pri meni, jih imam doma.Tako za info.Enale kot rija.

Dskubin-ma ke lepe maškare, Diti je pa prav navihana, se ji vidi, hehe.Ti nisem nič fouš.user posted image

Ostale maškare so pa tudi lepe, kaj se vidimo v torek?Vreme je ful škifo napovedano, tako da jaz ne vem če bomo šli kaj ven.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.2.2008 8:47:16   
tejčica
Luštne vse maškarce.user posted image user posted image user posted image

No, tu je še naš levček v kletki in pa dobra vila.

user posted image
user posted image

Vid niti pod razno ni dovolil, da bi mu kapico od levčka na glavo dali, tako da je bil maškara sam napol.

Smo pa bili včeraj na otroškem pustnem rajanju v Izoli in je bilo prav fino. Srečali smo tudi našeljeno družinico Dskubin. Luuuuuuštni!user posted image  Pol smo šli pa še v Kp v Taverno mal pogledat, pa nam ni bilo preveč všeč. Taja je šla malo na vrtiljak, ma drugače pa nič kaj pametnega ni tam dogajalo. Pa še vse mokoro in mraz... Upam da bo jutri vreme ok, da se dobimo v Kp.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.2.2008 8:56:27   
pocka
Jutro
tejčica,dskubin - da še tu pohvalim vaše maškarceuser posted image user posted image , smo tudi mi včeraj razmišljali,da bi šli malo v dvorano pogledat, pa se nam pol ni dalo,smo kar doma ostali.
Danes bomo Tajo končno malo namaškerali, se gremo k pranoni pokazat. Naša niti noče imet kapice od kostuma gor, ji bom dala spodaj navadno kapo, pa pol čez še tisto, pa bomo videli, če mi jo bo uspel vržt na finto.user posted image

No, ko vse o teh krofih govorite, jaz se glih en brioš ob kavici zmazala, pol me pa še en krof čaka...user posted image

Sem gledala pri italijanih napoved, pa kaže,da bo jutri malo lepše vreme, upam,da res, da gremo lahko malo ven

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.2.2008 8:59:38   
thaiss
Joj, upam da bo res malo lepše vreme jutri, vsaj brez dežjauser posted image
Jaz sem pa jogurt pojedla, ker krofov ni več??user posted image

NAVT- kje ste pa staknili to gripo?? A vsi al samo B in N??? En košek pikapok, da boste čimprej zdravi!!user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.2.2008 9:03:45   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Naša niti noče imet kapice od kostuma gor, ji bom dala spodaj navadno kapo, pa pol čez še tisto, pa bomo videli, če mi jo bo uspel vržt na finto.user posted image

Mi smo tudi tako probali in ni šans da ima kapo od kostuma gor. Pa smo se še igrali in sva malo moj, malo jaz njegovo kapico od levčka imela na glavi, pa ni bilo nobenega rezultata. Na koncu je bil jok še ko sem mu navadno gor dala. Je pa mali med vožnjo v avtu ugotovil, da je rep prav fajen za cufat.user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.2.2008 9:06:41   
tejčica
Navt, user posted image user posted image user posted image  da se hitro pozdravite. Z inhalatorji pa nimam izkušenj.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.2.2008 9:32:03   
helenav
jutrooooo

NAVT  user posted image

vaša družinica pa pobira rekorde s temi vražjimi virusi in bakterijami, tako ali drugače...si bodo fajn okrepile imunski sitemuser posted image z inhalatorji, pa tudi jaz nimam izkušenj...

maškare še enkrat čestitke za lepe kostumčke..

thaiss ti pošljem jaz kašnega...jaz pa jih jem in jem..da čimprej zmanjkajo..samo kaj , ko jutri bodo spet frišni...od none od tašče..itd...

meliss, majrim?????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.2.2008 9:43:36   
thaiss
helena ti kr pošlji, sam frišne ne une od včerajuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

odvajanje
Lelly28 RR

Kdaj ste začeli otroka odvajati od plenic?

z 11 meseci (32%)

1-2 letih (37%)

2-3 letih (32%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!