asso
|
Ojla zrak... veš, da ne vem, če ti bi priporočala Primapappa Sej ni slab, ampak po dveh v tem stovčku mogoče je boljši uni leseni, ampak spet moraš pazit kakšen, ker s Tarin znam znoret, ker se non stop vleče ven. Zdej jo v Primapappa kar privežem, kar Nastie nisem nikoli pa tudi v unem, ki se ga da samo na mizo ji uspe zlest ven. Meni se zdi v redu tisti iz Pikapolonice, ki sem ti ga kar nekaj časa nazaj poslala na mail... čaki da poiščem... evo ga itak na začetku so še tako majhni, da uni pladenček ne rabijo, ko so pa malo večji pa lahko grejo zraven mize. Tistega naslona na stolčku itak ne rabiš, ker ne sedijo not v nedogled in niti ne spijo noter (vsaj moji ne), drugače pa tega Primapappa čist simpl model bi bil ok, tako da ni potrebno toliko zapravljat zanj. Ja, ko to prvič kupuješ se ti zdi vse super, potem pa iz praktičnega vidika ugotoviš, da ni glih vse tako lepo kot izgleda. Ja mene pa moti tudi to, da se v vse tiste režice hrana lepo zasidra in to če takoj ne spucaš je potem en za spucat... Lahko prideš mimo in se v živo prepričaš. Mogoče v soboto na pizzo Majrim in Neža čestitke, pa tudi Matii od Thaiss. Mela jaz tudi hodim k Rončevič in me prav čudi, da vztraja pri cepljenju. No, ne vem. Jaz nisem nobene cepla. Tudi vsa ta cepljenja niso nedolžna. Edino kar sem iz svoje iniciative je cepljenje Nastie za klopni meningitis, kar čaka tudi mene in Tarin. Druga ne obvezna cepljenja jaz raje ne bi. Danes pa bi tudi jaz najraje bila doma na kavču pod deko pred televizijo s takim vremenom Joj, že deseta ura je, jaz pa nisem še nič naredila. Evo grem, ker če ne bo prej ura za it domov. lep vikend vsem, pa čeprav deževen
< Sporočilo je popravil asso -- 28.9.2007 10:07:01 >