Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...če rabiš družbo...pa še klepetamo ko srake
Ne, sem jaz prezgodnja, sem bla zmeri že ob 9ih dol, k tam do 12ih pa morem bit že doma zaradi kosila. Danes sem pa samo z avtom šibala mimo vas, sem šla iskat mojga, k je bil z obema v Izoli, ker je imela Diti sistematski, Draž je pa pol odmarširal domov z nono in nonotom. V glavnem, danes družinsko sprehajanje ;)
) kako stvar, ki nam je še ne bi blo treba, je pa rekla P da ve, da je to težko pri naslednjih otrocih se držat do pikice, k pač tamali hočejo isto jest, kot vsi drugi. No ja, upam, da zaradi tega ne bomo imeli kakih težav kasneje.
lepo da me pogrešaš
ni hotel obleči v to, kar sva z očkom pripravila. 3/4 ure jokanja in stokanja, da se je na koncu le oblekel in užaljen odšel v vrtec. Kje so tisti cajti, ko niti vedel ni, kaj ima na sebi?! Potem pa rečejo, da smo ženske obsedene z oblačili...
mi poveste v čem je fora, s čim naj jo zmanjšam da bo tako lepa in razločna kot vaše ???????