|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a bom sploh še kdaj spala?
27.7.2007 15:36:40   
viv_
Otroci so različni. Meni je prva začela spat celo noč pri 4. mesecih, druga pa šele pri 8. mesecih. Ampak, zdaj spimo.

Pa kaj vas tok moti vse, če se otrok premetava po postelji. Pa naj se! A ve se zbudite v isti pozi, kot se uležete, a kako. Moja tamala je v otroški posteljici vsako jutro počez, pa noge skoz rešetke ven...

Jaz sem to spanje trenirala takola:
1. zvečer spat ob isti uri in po točno določenem postopku
2. ko je enkrat v postelji, ni več vzdigovanja ven, pa če je ne vem kaj
3. dokler je jedla ponoči - v temi in tišini v naročje, pojest flašo in takoj nazaj v svojo posteljo. Ta prvo sem pa dojila - vzela k meni, podojila in takoj nazaj v posteljo.
4. pri tamali smo pri pol leta ukinili nočno hranjenje in začeli dajat ponoči samo za pit.
5. pri 7 mesecih smo ukinili pit ponoči in smo dajali samo dudo
6. 2x sva jo pustila nekej mjavkat po 15 minut, potem je pa skužila, da ne bo nič iz tega in lepo spi.
7. 200 ml ni obilna večerja za 17 mesečnika - tolk meni poje pri 8 mesecih. Pa ne v ml, ker ne pije čokolešnik po flaši, ampak lepo ta gostega poje z žlico.
8. absolutno sem proti spanju v skupni postelji. Kot prvo ni komot. Kot drugo pa - zanč je tamala ob 7 zjutri prišla k meni, jaz sem zaspala, tamala je pa odpuzala s postelje in si razbila nos.

Pa srečno user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: a bom sploh še kdaj spala?
27.7.2007 16:08:12   
dory
No pri nas sem ga dala k sebi v pojstlo pri 6m,ker enostavno nisem imela vec energije,ker se je dobesedno non stop drl...in ker ne zivim sama v eni izolirani bajti, sem mogla tud mal miru privoscit ostalim...

sviral mi ga je do 2leta....ce sem hotla da zvecer zaspi sam, sem imela celo sobo pobruhano...poskusala sem mal vec k en teden,da bi mejbi tamal skuzil,da ne bo nc pomagal...potem sem se navelicala smradu in pranja non stop...tko da vsi otroci niso enaki in tud spartanski slog ne nuca vsem :)

potem sem popustila in hodila z njim spat...sele po dveh letih se je ucil spat celo noc....potem pri treh sem zacela tko,da sem kako noc sla z njim spat kaksno pa ne...in je ratal...tamal spi CELO NOC :)...ja ponoc v moji postli, medtem ko opoldansko spanje hoce opravit v svoji postli...

pa se ne sekiram dost...nej bo pa pr men se en cajt...vazno je da spimo...ko bo cas,ga bom ze delozirala v njegovo sobo oz ga bom tko zmanipulirala :)..upam :)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?