Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in naju kliče vsakih toliko.po posvetu z lokalnim ginekom se je odločil da mi še nč ne da proti krčem samo jesti pa tudi ne morem. ....
. 
sem poslala v trgovino po bebe čaj...ta mi je tako dober. Pa prepečenec...če se bo ponavljalo, pa bom stopla do zdravnice. Saj Rupurut mislim, da tud lahko jem. Sam jaz bi rada brez zdravil...
.
.
. Zaenkrat izbiram nekje med Jane Slalom Pro, Bebe Comfort High Trek in Quinny Buzzom - mi pa noben ni ne vem kaj. Zdi se mi pa, da je tudi tale (o katerem se je danes debatiralo) tam nekje. Jaz še vedno upam, da do spomladi pride ven kak nov zanimiv model, čeprav bom malce živčna, če mesec pred porodom še ne bom imela vozička.
posteljica je moja še fajn, avtosedeža pa rabljenega in scufanega tud nočeva
in
.
!
pa po tem hitro poročati...
.
za podaljšanje bolniških, pa za vse preglede oz. MF. Važno je, da so
zdravi.
. Pa škoda mi je zapravljat denar po nepotrebnem, če pa vem, da ga bomo potrebovali za kaj bolj pomembnega...
Vse najbolješe (sicer za nazaj