Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pozdravljene aprilčice 
!
ali
rahlo presenetila, ker sva se v prvo kar mogla precej namatrat da nama je ratalo, tokrat pa niti nisva mela plana še enga otročka met, sva hotla še kako leto počakat, se pa zato ni manj ne veselim.
mal žalostna, ker imam pregled KOMAJ 23.08.
11.04.2008
tosja
help
prišla. Pa ledveni del me boli. A ima katera še vedno take bolečine?
še naslednjih par tednov še čist v negotovosti in sva se z mojim nekak odločila, da tja do konca avgusta še ne bova nič sanjala o tem. Upam, da ne bom naletela na zgražanja ostalih deklet, samo poznam se tako dober recimo, da dokler ne bom iz tega že delala ne vem kakšnih planov, bom tudi jaz čist o.k.. Ko pa imam enkrat že vse v glavi, pa so tudi pri meni razočaranja huuuda. Svet se mi za kake par ur čist podre; se pa tud kar znam pobrat;vsaj do zdaj no, je bilo tako.