|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
6.8.2007 9:06:55   
tejč29
Pozdravljena tejka, tudi tebi čestitke...baje da pride do SS zaradi okvare na plodu in ga zato telo samo izloči - narava sama poskrbi za te zadeve, tako da SS, žal, ni moč preprečiti

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: aprilčice
6.8.2007 10:18:42   
Mikica
    

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: aprilčice
6.8.2007 11:08:08   
Naša črtica koraka
Dobrodošle aprilčice!user posted image

user posted image

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: aprilčice
6.8.2007 12:07:28   
Anonimen
Punce, povejte mi ali vam tekne kava? Meni še kr in to spijem 2 na dan. Je to prav ali je bolje dozo zmanjšati?user posted image

Kaj pa vaše misli? Jaz dostkrat pomislim, joj kaj če bo kaj narobe, ali pa da bi se zgodil ss. Kako se naj rešim teh misli in zaživim pozitivno?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: aprilčice
6.8.2007 12:19:29   
tejka**
Mene pa zanima kako je s plavanjem? Ali boste šle še kaj na morje in ali veste, če je plavanje v morski vodi priporočljivo (v bazenu baje ni)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: aprilčice
6.8.2007 12:42:04   
Katja 271
Anonimna, glede kave si lahko tukaj prebereš mnenja:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1657626
Jst sem pa drugače strastna kafetarca, ampak sem full zmanjšala doze. Jutranjo šalco na polovico (prej sem kahle pila - 3 dcl), tisto ob malici sem nadomestila s pol litra vode, popoldansko pijem pa samo za okus z veliko mleka, tako da je vsega skupaj 1 dcl. Si bom pa nabavla brezkofeinsko, če bo kdaj huda sila.
Kar se tiče pa grdih misli - jst jih brcnem v rit in naženem stran user posted image  Prav zavestno si preženem take misli in si rečem naj raje uživam v tem najlešem dogodku mojega življenja. Hkrati se pa zavem še tega, da si lahko s takimi mislimi sama res prikličem kakšnega user posted image . In pol te packe kar odidejo, men se pa zasmeji, saj sem srečka nosečka! Jujujuhuhuuser posted image

Tejka, po moje lahko brezskrbno plavaš v morju, le pazi, da si boš takoj, ko prideš iz vode preoblekla kopalke!! Ja, bazeni in reke niso priporočljivi zaradi glivic in vnetij, morje pa ni panike! Kar uživaj!



(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: aprilčice
6.8.2007 12:50:04   
tejč29
Po navadi sem spila 3-4 kave na dan, sedaj pa 1, ker mi pač paše ... mislim da nebi smelo biti nič narobe...bom pa jutri na pregledu vprašala mojo g. kaj ona pravi.
Kar se plavanja v morju tiče pa.....glede na to da živim ob morju si vsak dan vzamem čas za plavanje in mislim da nebi smelo biti nič narobe - če pa ima katera pomisleke obstajajo posebni tamponi, ki preprečujejo vhod vode v nožnico (so prav primerni za nosečnice) - jaz jih uporabljam v bazenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: aprilčice
6.8.2007 12:55:20   
tejka**
Hvala za vsak nasvetuser posted image

Zdaj rabim pa še enega. Kdaj povedati v službi. Jaz sem na kr zahtevnem projektu, sicer ne sama sem pa koordinator in  me je kr malo strah posledic. Vem, da bi morala gledati na sebe, vem da jim bo šok ampak tako je, nažalost nosečnost ni takšna stvar, ki bi ratala čez noč.
Kaj mi svetujete oz. kako ste speljale ali boste ve?user posted image

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: aprilčice
6.8.2007 13:11:22   
tejč29
sama vem da ne bom mogla biti celo leto na porodniški, zato upam da bo vse OK z nosečnostjo in porodom... sem pa že v postopku iskanja sodelavke oz. nekoga ki bo pomagal krpati luknje v moji odsotnosti in verjetno bom četrtino dneva na telefonu, kaj čmo? Bodo pa malo potrpeli - nič hudega če bodo ostali malo več delali

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: aprilčice
6.8.2007 13:17:54   
Katja 271
Povedala nisem niti najbližjim, tako da v službi bodo izvedeli nazadnje.
Najprej bom počakala prvi pregled in povedala domačim in prijateljem.
V službi pa po nuhalni. Bo še vedno dovolj časa za primerno ukrepanje.
Čeprav me skrbi kako bom obrazložila vse te sprehode do WC in morebitna kasnejša bruhanja :)

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: aprilčice
6.8.2007 13:55:29   
tejč29
Jaz imam uradno "neko čudno virozo"user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: aprilčice
6.8.2007 14:12:17   
Anonimen
Vidim, da že pridno čvekate. Testa zaenkrat še nisem naredila. Ali moraš počakat, da je zamuda ali ga lahko narediš tudi prej. Moja user posted image  ni nikoli točna, včasih je prej ali pa kasneje. Mam pa vse značilne znake za nosečnost. Moj je še vedno v šoku. Nikoli niti ni razmišljal o 3 otroku, zato je precej zmeden. V službi bi doživeli šok. Nikoli nisem razmišljala o 3 otroku in bi menda bili vsi ful presenečeni. Pa ne pozitivno. Termin bi imela okoli 20. 4.

(odgovor članu tejč29)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: aprilčice
6.8.2007 14:24:08   
Anonimen
sem pa A3.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: aprilčice
6.8.2007 14:33:57   
tejč29
A3, če imaš že očitne znake oz. če "čutiš" da je to to poskusi narediti test...jaz sem tudi vedela da semuser posted image  še preden je test pokazal user posted image . (je pa pokazal že 3 dni preden bi jo morala dobiti)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: aprilčice
6.8.2007 15:28:12   
Anonimen
Bom šla, kar danes v lekarno po test. Pa, da vidimo kaj bo. Po eni strani me je strah, po drugi si ful želim. Čist sem zmedena.

(odgovor članu tejč29)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: aprilčice
6.8.2007 17:15:54   
matejka ..
aprilčice 2008

majazmaja  PDP 3.4.
anonimna 2 PDP 4.4.
tejč 29         PDP 5.4.
matejka ..    PDP 6.4.
Katja 271    PDP 12.4
anonimna 3  PDP  20.4.


A3 držim pesti pa še
user posted image za srečo


tejka**user posted image user posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image



(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: aprilčice
6.8.2007 17:20:45   
matejka ..
danes sem imela pregled, in ko sem jo prašala glede kopanja v bazenu da naj samo tampon dam not pa je vse ok., če je voda premrzla pa naj sploh ne hodim not. glede kave mi je pa rekla da dve lahko maksimalno,jaz samo eno zjutraj, popoldne mi pa ne paše, ker mi je malo začelo slabo postajati v popoldanskem času.glede hrane pa samo surovega mesa naj ne jem.na ultrazvoku se je pa samo postlca vidla ker je še prezgodaj.joj kako že komaj čakam da trebušček dobim.a katero matra nespečnost in kako se spopada s tem?

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: aprilčice
6.8.2007 17:24:48   
majazmaja
Lp dekleta, vidim da ze na veliko cvekate. Sem kar malo ven padla. Sem mislila da do prvih pregledov ne bo nic kaj za povedati. Moram reci da me zadnje case zelo boli glava in mi ne pase buliti v racunalnik.
Drugace bi bilo pa zanimivo slisati se kaj o vas. Jaz sem drugace stara 26 let, to bo prvi otrok in sem iz Celja. 

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: aprilčice
6.8.2007 18:07:02   
Naša črtica koraka
Uf, me napada taka utrujenost kot da bi šla v hribe. Slabo mi je pomalem ves čas in vonji kemikalij (tudi šampona in mila) mi na razdražen želodec še manj pašejo. Pač tipični znaki, poznani še iz1. nosečnosti.

Taprvič nisem povedala nikomur do 12. tedna (nism pa šla na NS), zdaj pa kar sem. Staršem še ne, prijateljem in bratu pa sestri pa. Me je kar ganilo njihovo veselje.

Za službo tudi jaz nimam pojma, kako čem povedat. In predvsem kdaj. Ko bo kdo opazil? Vsekakor pa taktrat ko prerastemo 1/3. Imam pa pogodbo za določen čas, tako da zaradi mene ne bodo "trpeli". Mi je pa kar hudo, ko bom imela tako negotovo porodniško. Če bo sreča bom šla prej v službo (sicer pa na zavod za zaposlovanje user posted image ). V vsakem primeru je za user posted image , ampak tako pač je. Bolje kot biti brez user posted image .

Ne zamerite mi, ker še nisem zato, da bi se natančneje opredelila od kod sem in koliko sem stara. Za vse to bo še čas ...

V petek grem pa 1. na pregled in vam povem, kako bo.

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: aprilčice
6.8.2007 18:46:55   
Anonimen
Nisem naredila testa. Ko sem omenla mojemu je postal čisto nervozen in mi rekel, da prehitevam in naj lepo počakam, do nedelje saj zaradi ene male napake pa ja ne morem takoj zanosit.  Mislim, da sam sebe tolaži. Trenutno sta oba otroka malce naporna (pubertetauser posted image ) in mu ravno ni do tretjega. Naj še uživa par dni v iluziji user posted image . Bom si ga šla na skrivaj kupit. Enega bom pa uradno kupila v ponedeljek. In tako bo volk sit in koza celauser posted image . Bolj podrobno se bom predstavil, ko bo vse potrjeno. Drugače pa imam user posted image in user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: aprilčice
6.8.2007 18:47:35   
Anonimen
Zopet sem pozabila sem anonimna 3.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: aprilčice
6.8.2007 20:41:22   
tejč29
prvi test sem tudi jaz na skrivaj naredila in to v službi da moj ne vidi, samo iz firbca....
Drugače mi je pa že dva dni tako slabo, in to ne zjutraj ampak nekje od 12 naprej. Komaj čakam jutri kako bo na pregledu...vam javim.
Drugače pa bo to moj prviuser posted image  pri 29 letih - z mojim user posted image  sva skupaj že deset let, ampak nikakor se ni mogel odločiti (jaz bi že zdavnaj če bi bilo samo od mene odvisno), zdaj pa žari od sreče ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: aprilčice
7.8.2007 8:01:40   
Katja 271
Danes sem dobila datum za prvi pregled. To je 11. september, ko bom v 9 tednu nosečnosti. Se mi zdi da ne bom dočakala tega datuma, tako daleč se mi zdi. Že danes sem vsa nestrpna in na trnih kako je z najino pikico.

Kako kej vaši znaki? Vam povzročajo veliko preglavic? Jst se počutim zaenkrat še čist odlično. Razen rahle utrujenosti in pogostih obiskov WCja sem čist vredi.

Majazmaja, fajn ideja da še katera kaj o sebi napiše, da si bomo lažje zapomnile katera je katera in da se bolj spoznamo. No, jaz sem Katja, stara 27 let, prihajam iz Dolenjske. Sem zaposlena, hkrati pa tudi študiram ob delu (še 8 izpitov in diploma). Gre pa za mojo prvo nosečnost.

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: aprilčice
7.8.2007 8:38:28   
tejč29
še ena večna študentka kot jaz user posted image .... ravno včeraj em oddala diplomo in zdaj pridno čakam na zagovor.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: aprilčice
7.8.2007 9:09:58   
Katja 271
O pridna Tejč! Čestitam za diplomo! Upam, da čimprej dobiš datum za zgovor in da se dokončno losaš faxa. Al boš šla še kej naprej študirat?user posted image
Jst sem na enmu faxu-visokošolskem že diplomirala. Zdej pa še UNI delam. Pa bi res rada čimrej finiširala, da se bom lahko pol 1000% otročku posvečala. Čeprav ni ravno realno popucat 8 izpitov v 8 mesecih. Al pa tud. Če fajn zagrabim.... mogoče. Samo kaj, ko to zraven prinese še 6 obsežnih seminarskih in zagovore. Bljah... bruha se mi že po tem študiranju. user posted image

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?