Ketrin
|
Dobro jutro zaspanke! Ja, vreme je res samo za spat... Violica za pregled!!! Ja, daj si naredi ticker! Se strinjam s Tasyo. Jaz tudi gledam tele naše dojenčke, kolk so zrasli.... O, Barby, kako lepa gesta tvojega možeka!! Sinska, nekje je bilo res nekaj napisanega o kavbojkah... Pa tudi jaz ne vem več kje (ko pa tok čvekamo ) Sem si pa najbolj zapomnila, da je Tosja v MB v HM kupila vraga in pol za 150 EUR! V LJ pa ni NIČ!!! Kekec in mojca, Tosja je rekla da je par dni ne bo zaradi selitve, če se ne motim.... Saj veš, da je nadzornica Glede trgovin pa: Goriza je tako majhna, da sigurno kaj najdeš. Ena trgovina je Bernardi (tam imajo samo cunjice) Potem pa je enih par privat (ne vem imen) čisto v centru. To so tiste majhne tipične italijanske trgovine... V eni imajo npr. vozičke z Disney motivi... Ful cortik. Če bo šla v Gorizo naj parkira nekje v centru in se sprehodi....Sigurno bo našla, je res vse na kupu in ne more falit! Drugače pa je v Udinah Chiccolandia, trgovina od PP, pa tale Il bambino.... To pa so že večji centri, ki so tam ob obvoznici... Drugače pa vprašaš...negozzi per il bambini pa ti bodo povedali... Sva pa šla včeraj z v Baby center (kok je tam vse drago ) In sva gledala vozičke. No, primerjala sva PP GT3 in Chicco S3. Pa se mi zdi PP bolj vodljiv in praktičen. Chicco se res lepše zloži, ampak ima plastična kolesa No, ja, samo v vednost! Lep deževen dan!
|