|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
5.8.2007 18:47:26   
mila1
A opremo za tamalga pa že imate vse,pojslco,voziček,...?Jaz še namreč nimam nič,razen oblaćila.Namreč najino novo stanovanje dobiva podobo hiši,selila se bova tik pred zdajci,tudi to je nekaj.Tako da še bom mal počakala in konc avgusta začela opremlat stanovanje,predvsem pa otroško.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
5.8.2007 19:41:45   
Anonimen
Jaz sem zato da se otroka v vseh letnih časih ima v košari ko se gre na sprehod z vozičkom. Za avto je pa primerna samo lupinica, so mi mamice na eni drugi temi povedale da košara ni primerna za prevažanje v avtu ker ni imela dobrih rezultatov na testih če se zgodi nesreča.

(odgovor članu mila1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
6.8.2007 12:24:46   
mala pikica
Mi dobimo našo dete januarja, pa smo se tudi odločili vsekakor za košaro, lupinico pa za v avto. Se mi zdi prav kruto otroka sredi zime prevažat po sprehodih samo v lupinici, saj ima ja obrazek ves čas na mrazu in vetru.

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
6.8.2007 16:41:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

Za avto je pa primerna samo lupinica, so mi mamice na eni drugi temi povedale da košara ni primerna za prevažanje v avtu ker ni imela dobrih rezultatov na testih če se zgodi nesreča.


Peg Perego-va košara Navetta je homologirana tudi za v avto in je varna! Seveda moraš dokupiti še Kit Auto Navetta in vse skupaj montiraš na zadnji sedež. V Kit Auto Navetta dobiš oblazinjene pasove (kot za lupinico), s katerimi zaščitiš otroka. V avtu je torej pritrjena košara in otrok v njej je zavezan! Ni to mišljeno, da kar daš otroka v košaro in voziš..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
6.8.2007 23:04:21   
pupika27
a mi lahko prosim poveš ceno kompleta peg peregota z vsem tudi tistim za v avto da se da košarica not montirat?lepo prosim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
7.8.2007 15:44:42   
Anonimen
Ja jaz sem kupila PP Modular System Top (Primo viaggio sip, Navetta, Pliko p3). Cena pri nas je 645€, zato sem šla v Monfalcone, kjer je razlika v ceni do 200€!!! Pa še dodaten popust ti dajo + kakšno darilce. user posted image  Kit Auto Navetta pa je okrog 30€.

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
17.8.2007 13:59:12   
barby_
tianna kdaj pa si kupila ta voziček? v kateri trgovini?
ker sem brala da je šla ena  kupt voziček (julija) v trgovino TUTO PER IL BAMBINO in je dala za ceu komplet 549€

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
23.8.2007 11:56:39   
marita
definitivno košara. Lupinica je za une k radi frajarjo. Za otroka je lupinica definitivno samo za v avto, sploh novorojenčka.

Marita

(odgovor članu barby_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: lupinica na vozičku - pozimi
23.8.2007 14:35:35   
Tinča1
Tudi mi pričakujemo prihod user posted image januarja in mi niti na misel ne pade, da bi ga izpostavila mrazu. Sicer mi je en pediater rekel, da user posted image mnogo lažje prenašajo mraz kot pa vročino, le temu primerno morajo biti zaščiteni. Kar pomeni, da v košari je dojenček lepo zavarovan pred hudim mrazom malo pa ga ščiti še pred vetrom, katerega se moramo baje najbolj bat. Ko piha veter takrat je v zraku največ prašnih delcev in druge umazanije, ki jih otrok vdihne, in zardi tega pride do raznih okužb.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?