Azzurra
|
Leni, pri mojih julijkah06 je bla ena punca z enako težavo kot ti - so jo potem operirali v Izoli. Lahko ti dam stik z njo, če želiš. Ti bom poslala na ZS njen nick, pa jo magari vprašaš kako naprej, ker kolikor vem je ona potem še dolgo zelo uspešno dojila. Včeraj smo imeli obiske, je blo ful fajn, Liam je govoril kot da je na baterije, Daša je bla pridkana in se je tudi ona prav pogovarjala, jo je blo prav lepo videt. Je dobila ful lepo darilo - igralni center od Tiny Love in danes se že cel dan igra z živalcami in se gleda v ogledalo Je ni niti slišat, sliši se samo šelestenje teh živalic, ki jih boksa Kaj boste delali med vikendom, če bo dež? Mene je prav groza. Liam ne zdrži v hiši, prvo stvar kar reče zjutraj je GREMO VUN madonca, ima prav en štajerski naglas, da ki VUN... In če on ne gre VUN, potem je cel škandal...Si bo treba omislit pelerino, se mi zdi. Sem jih zadnjič iskala, pa so imeli samo in izključno rozaste.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|