Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz pa olupim nekaj strokov česna in ga skupaj z nekaj belega vina zmiksam. Meso posolim, popram in dodam malo mešanice mediteranskih začimb (je pa dobro tudi brez njih), zlijem na meso to zmiksano "kašico" iz česna in vina, ter prilijem kakšno žlico olja. Premešam, pokrijem, dam v hladilnik čez noč.
Uporabljam dve "varianti": 1. osolim in posipam z mepšanico začimb za perutnino ter malo naoljim 2. osolim in premažem z gorčico.
Dober je tudi zavit v alu folijo, ali zalit s pivom.
enako tudi mi naredimo, gorčico vzamem dijonovo. Bom pa še sprobalo to z folijo. Sem ravno en recept včeraj našla, ko daš kup gobic, na kolobarje narezan in na pol skuhan krompir, vino, začimbe in prsovino.
Jaz pa olupim nekaj strokov česna in ga skupaj z nekaj belega vina zmiksam. Meso posolim, popram in dodam malo mešanice mediteranskih začimb (je pa dobro tudi brez njih), zlijem na meso to zmiksano "kašico" iz česna in vina, ter prilijem kakšno žlico olja. Premešam, pokrijem, dam v hladilnik čez noč.
Jaz delam točno tako, kot je opisala Jessy, le da sem ugotovila, da je za žar boljši mleti česen, da se ne prižiga. Jaz iz piščančjih prsi naredim ražnjiče, da jih razrežem na večje kose, začinim in nato nataknem na paličice, vmes pa še kakšno papriko (najraje rdečo, ker malo posladi), lahko tudi kakšen kos pancete, melancane ali bučke, tudi čebulo lahko, pač kar komu paše.