Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 . 
			 .
 .  . Zdaj konec nosečnosti je to misija nemogoče. Razganja me do amena, pol pa ko se spraviva zraven pa je samo še aua in boli
 . Zdaj konec nosečnosti je to misija nemogoče. Razganja me do amena, pol pa ko se spraviva zraven pa je samo še aua in boli .
 .  
  . hvalaku*** on čuti enako.
 . hvalaku*** on čuti enako.  
  . Res mi paše
 . Res mi paše . Mal pa se bojiva, zarad bebice, nisva sproščena.
 . Mal pa se bojiva, zarad bebice, nisva sproščena.   
  . Enostavno ne čutim potrebe po seksu, sem preutrujena, najraje bi samo v objemu zaspala. Upam, da bo to obdobje že skoraj minilo, saj se navsezadnje zelo rada seksam, samo zraven se ne morem spraviti. On pa vsako minuto izkoristi, da me nagovarja in se gre nekih paritvenih plesov
 . Enostavno ne čutim potrebe po seksu, sem preutrujena, najraje bi samo v objemu zaspala. Upam, da bo to obdobje že skoraj minilo, saj se navsezadnje zelo rada seksam, samo zraven se ne morem spraviti. On pa vsako minuto izkoristi, da me nagovarja in se gre nekih paritvenih plesov  . Ampak če mi ni
 . Ampak če mi ni