|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samohranilka in drugi otrok
29.8.2007 21:16:04   
Anonimen
Ne vem kaj bi rekla user posted image Da te je lahko sram, tebe in tvojega partnerja, tega ne morem reči, ker vidva nimata vesti, zato tudi ne sramu.Imata denar za hišo,planirata še enega otroka in zraven študirata, kako čim bolj nategnit državo, oziroma davkoplačevalce.Zakaj pa misliš, da zdaj preverjajo? Samo zaradi tistih, ki lažejo in goljufajo.Zato bodo nasrkali tisti, ki so pomoči res potrebni.Moje mnenje.
Pa še to. Hvala Bogu, da se tukaj ne more pisati anonimno, ker bi dobila malo več podpore, tako pa so bolj kritike.In to upravičene.

(odgovor članu KORINA)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Samohranilka in drugi otrok
29.8.2007 21:22:55   
Anonimen
Če živiš v najemniškem stanovanju poleg tega gradiš hišo in vse to ob povprečnih dohodkih, ti vsak euro, ki ga lahko dobiš zraven prav pride. Tudi če je to par evrov otroških dokladov in par deset evrov nižji vrtec.


Ne, ne dobiš ga, tudi iz mojih davkov ga lažno vzameš.

Ne bom te obsojala, ker si se že sama. Za nekaj par in deset evrov, kolikor jih sama navajaš, si se prodala in postala lažnivka. Ja, res je žalostno. Najbolj zate. In vsaka palica ima dva konca, tudi davčna in vse pogosteje poje tudi drugi konec.

(odgovor članu KORINA)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Samohranilka in drugi otrok
29.8.2007 21:35:11   
KORINA
Vau! Vidim, da vas je moje vpršanje precej razburilo in to kljub temu, da sem že v uvodu povedala da ne rabim neumesnih komentarjev. Pa nič zato. Zahvaljujem se Luckici, Darji Kos, Natalijis, Ninici, Anitiz, Pety78, Triši, Kleji, ... in ostalim za podporo in nasvete.

Za Karin24:
http://www.infotv.si/?page=prikaz&id=16303

Vsem ki me obsojate pa sem že tako povedala, da ne bom razlagala o tem koko bom gradila, niti zakaj bom imela dva otroka in nisem uporabila kontracepcije..... ker imam kaj bolj pametnega za razmišljat tik pred porodom. Pa punce, nobena ne bo obogatela na račun tega da ne bom več samohranilka in ne se tolk razburjat na mene.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Samohranilka in drugi otrok
29.8.2007 21:37:21   
Anonimen
ker imam kaj bolj pametnega za razmišljat tik pred porodom


To pa globoko verjamem. Srečno, punči.

Ampak hecno je pa še vedno user posted image

(odgovor članu KORINA)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Samohranilka in drugi otrok
29.8.2007 22:03:02   
cmokec
Meni se ta taki primeri kr mal smilijo. Ker oni res verjamejo, da delajo prav. Ker so tolk ubogi, pa tolk jih nihče ne razume, da mi gre kar na jok. In, ko krdejo še bolj ubogim, je kar mal bolš, ane. Ja, saj vem, to je samo portal, samo eni so pa res reveži. Ker ubogi otroci, ko bodo lagali, da jih je očka zapustil, pa jim ne bo nič jasno. Res ubogi ljudje. Naj imajo tiste evre, mogoče vsaj jokali ne bodo. Pa delat jim ne bo treba, pa vsaj zakone poznajo, da lahko lažejo. Bogi. bogi. A si predstavljate, kako težko je živeti brez vesti? Hudo.

Kaj pa, če bi imela še tretjega otroka, ker pol je pa še otroški dodatek večji?

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 6:04:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KORINA
Zahvaljujem se Luckici, Darji Kos, Natalijis, Ninici, Anitiz, Pety78, Triši, Kleji, ... in ostalim za podporo in nasvete.

Moje osebno mnenje nima nobene posebne zveze z odgovorom, ki sem ga napisala (da nikogar ne briga, s kom seksaš). Napisala sem samo dejstvo oz. striktno odgovor na vprašanje. Je pa res, da mi je sladko ravno za to, koga podpiram s svojo plačo. Po zakonu mi tako ali tako trgajo od plače in če mi že morajo, potem raje dam neki lažni samohranilki, ki si poskuša z nekajmesečnim ali nekajletnim nategovanjem države izboljšati standard zase in za svoje otroke v prihodnosti, kakor pa za nakup nekih Falconov in oklepnikov, pa čeprav naj bi le ti varovali mene. MENE osebno n država še nikoli varovala čisto nič bolj, kakor me mora po ustavi in po vseh tistih bednih deklaracijah o človekovih pravicah, tako, da sem pač na strani tistih, ki se znajdejo. Pa kakorkli že. V preteklosti sem tudi jaz prejemala DSP oz. še ne tako zelo dolgo nazaj razliko od moje plače do polnega DSP-ja, ampak kaj - to mi je po zakonu pripadalo in s tem zakona nisem kršila. In tudi zdaj ga ne, ko vsake toliko oddam vlogo za IDSP. So mi jo že in odobrili in zavrnili, pa sem imela obakrat enake dohodke - no, pa tukaj išči logiko. Država smo že mi, davkoplačevalci, ja, ampak o tem, koliko bomo mi dajali kam, pa odloča naš preljubi parlament. Skočite enkrat malo tja na Šubičevo ali Prešernovo in povejte, da hočete narediti tako, kakor s prostovoljnimi prispevki za društva pri dohodnini - če nam že morajo trgati od plač, potem naj bi vsaj tako, da se sami odločimo, komu bomo dali. In jaz bi prej dala lažni samohranilki, kjer imata tako ona kot on minimalno plačo brez možnosti, da se zakreditirata za streho nad glavo. Evo, na, tle maš, pa si kupi parcelo in sezidaj nekaj vsaj za svoje otroke, mater, da se njim ne bo treba ****t z najemninami, kakor nam. Tiste Falcone in Patrie in podobno si pa lahko nekam vtaknejo. Ko me bo kdo prepričal, da to osebno potrebujem, če že osebno dajem od svoje plače - no, potem pa sledi še kakšen € za njih.

Hvala Bogu, da sem tisti svoj post "Za vse tiste, ki želite od države dobiti čimveč" objavila 2 leti in pol nazaj, ko Ringaraja še ni bila tako podivjana. No, pa saj sem jih tudi takrat fasala od vseh prisotnih RRovk. Zdaj pa v jok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KORINA)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 8:07:42   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

ma joj ste pa napadalne....se ne čudim, da je svet tak, eč pa se otroci tega naučijo od svojih staršev.
  
user posted image user posted image user posted image user posted image  točno tko - naučijo se tudi krast in lagat (raje imam otroka, ki je malo nastrpen pri tem, da mora povedati kar si misli iskreno in direkt, kot pa otroka, ki laže in krade).

Pa še eno vprašanje za vse "samohranilke"? A potem otroke učite, da lažejo, da očka ne živi pri vas? Namreč dost je, da ena socialna delavka vpraša vaše otroke o tem....

Aja pa ne bi poskušale igrati še, da vaš otrok zaostaja v razvoju, mogoče bi še kaj "potegnile"??

Jaz nikomur ne govorim kaj sme in kaj ne sme delati - me pa izredno moti, če se takšna lažnjiva in kradljiva dejanja zavijajo v celofan, kot da je to nekaj lepega in normalnega! Napiši post - lažem in kradem in potrebujem nasvet kako naj to uspešno počnem še naprej.

In nezakonito (kaznivo) dejanje ene osebe NI OPRAVIČILO za nezakonito (kaznivo) dejanje druge in ostlih oseb. (izgovor "saj vsi to delajo" zlo hitro izgubi svojo veljavo - razen pri pranju lastne vesti)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 8:26:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: KORINA

Kako lahko to argumentiraš na sodišču?



Lažeš, kot doslej. Očitno s tem nimaš problemov. Aja, pa to ni kritika, saj so to dejstva. Če je šlo pri prvem, bo najbrž tudi pri drugem, ne?

Pa, sram te bodi in vse ostale, tebi podobne, tudi.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu KORINA)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 8:32:55   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: NATALIJAS
Glede na to kako opozarjajo da rodnost v sloveniji pada, še pa naj nekaj glede tega "postorijo".
Se ti ne zdi?!


To o padanju rodnosti se trenutno ne izpostavlja, ker rodnost ne pada. Vse statistike kažejo, da rodnost raste. Je pa to taka oguljena floskula...

Poleg tega poglejte malo po tujini, koliko jim pomaga država - samo primerjajte dolžino porodniških, pa odstotek porodniškega nadomestila, pa boste vidle...



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 8:34:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: KORINA

Kako lahko to argumentiraš na sodišču?



Lažeš, kot doslej. Očitno s tem nimaš problemov. Aja, pa to ni kritika, saj so to dejstva. Če je šlo pri prvem, bo najbrž tudi pri drugem, ne?

Pa, sram te bodi in vse ostale, tebi podobne, tudi.
user posted image user posted image user posted image  Ne bi mogla bolj zadeti.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 9:07:30   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: KORINA


http://www.infotv.si/?page=prikaz&id=16303




Uf, tega pa nisem vedela. Ja, ni samo vrtec najdražji, kot sem že povedala imamo tudi najvišje cene za hrano, plače pa ostajajo zadaj...user posted image


_____________________________



(odgovor članu KORINA)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 9:47:18   
smigli

[/quote]

Država smo mi ki plačujemo davke! In sori, zakaj zaboga bi jaz nekomu pomagala njegove otroke preživljat? Po možnosti nekomu k ma več k jst.  Vsak naj svoje preživlja, če jih lahk nardi jih lahko tud živi. Drugač naj jih pač ne dela! Kakšna logika....država pomagatuser posted image


In tist izrek sam si pomagej pa ti bo še bog pomagal ne pomeni da goljufaš ampak da premakneš svojo rit in poskrbiš da bodo tvoji otroci siti in na toplem!
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 17:49:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Kaj pa, če bi imela še tretjega otroka, ker pol je pa še otroški dodatek večji?


Počakaj da hišo zgradi user posted image  user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:28:21   
mafra
Oh kako ste smešni, prav tipični Slovenci, nevoščljivci, itd.

Marsikaj v tej državi ni prav in nikoli ne bo. Vsak naj se zase briga.

Če imate že toliko za povedat proti samohranilkam, takim in drugačnim, kaj potem pravite na tiste otroke, ki bi lahko delali, ker se delo najde za vsakogar, pa sedijo doma, pri plačah obeh staršev, pa vseeno vlečejo socialno, ker se jim po domače povedano ne da rit zmigat. Če se pa poročiš, te pa mora partner preživljat in največkrat je zraven tudi otrok. No v slednjem primeru so tri osebe z eno plačo, v prvem prav tako trije pa dve plači pa še socialna pomoč. Sram naj jih bo.

Ne se kregat za prazen nič, naj se vsak znajde po svoje.

Čestitam vsem.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:32:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image


Kakor komu paše jaz pravim. Enkrat se pa slej ko prej tud take stvari nehajo. Ponavadi so na koncu zelo boleče.

(odgovor članu mafra)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:32:28   
Anonimen
Vsak naj se zase briga.


Forum je javen user posted image .


(odgovor članu mafra)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:34:46   
Anonimen
Ja res je. Sam v takem primeru pametni odnehajo, mar ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:37:38   
cmokec
A ostali pa še naprej kradejo in lažejo?

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:40:02   
Anonimen
Molk lahko pomeni, da se z lažnivcem strinjam. A se v tem primeru ne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:42:53   
Anonimen
Takim ponavad pri drugih stvareh ni luštno. Vse se vrne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:49:20   
Anonimen
Ja, verjamem user posted image .

Meni se v osnovi smilijo.

Ker so odvisne od partnerja.
Ker so odvisne od države.

Ker morajo za svojo odvisnost še lagati. V navedenem primeru za par oz. nekaj deset €.

Poceni prodaja neodvisnosti in lastne kredibilnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Samohranilka in drugi otrok
30.8.2007 21:57:58   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: KORINA

Sem pričakovala, da me boste napadle ampak ne bom več komentirala ker nima smisla. Če bi si zaradi vas premislila in nehala igrati samohranilstvo bi bila pač še samo ena žrtev na račun katere bi se okoriščale ostale "samohranilke" - ki pa jih ni tako malo.

LP 
Le bodi taka, kot so drugi! 

(odgovor članu KORINA)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Samohranilka in drugi otrok
31.8.2007 6:34:34   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mafra

Oh kako ste smešni, prav tipični Slovenci, nevoščljivci, itd.


Aja, nevoščljivi bi bili, če bi nekomu zavidali nekaj njegovega, nekaj kar mu pripada, kar si je zaslužil. Tako pa ji ne ZAVIDAMO nakradenega denarja (ki ga je ukradla vsem nam!). Tudi sama sem bila v situaciji, ko bi lahko kradla in lagala, pa nisem. Hej ponovno sem v situaciji ko bi lahko kradla in lagala, še lažje, saj živim s partnerjem, ki ni biološki oče mojemu sinu. Pa ne bom. Izpolnjujem vlogo za otroški dodatek in prav tako bom vpisala njega (z dohodki), kot svojega partnerja. Našla sem šloveka s katerim sem resnično srečna, ki je resnično pravi srček in niti slučajno ga ne bi prodala za nekaj 10€, še moj ponos je vreden več od nekaj 10€.

In mafra, ti si dala samo vprašanje, kdo je bolj len, kdo bolj krade in kdo bolj laže. Kajti sin, če živi pri očetu in mami - težko, da dobi socialno podporo (zaradi njunih dohodkov) - razen če lažejo in kradejo, če pa sta oče in mama tako nora, da podpirata njegovo lenobo in ga živita je pa to na njunih plečih.

In kraji rečeš - naj se vsak znajde po svoje?? Vse tiste, ki o tem menite, da se pač vsak znajde in da je ok, pozivam, da sporočite svoj naslov, zapustite stanovanje in ga pustite odklenjenega - postregli si bomo sami. Kajti to je prav tako kraja, kraja nečesa vašega - samo bolj očitno je.


(odgovor članu mafra)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Samohranilka in drugi otrok
31.8.2007 19:37:14   
mafra
MaruškaŠ ti pa si pametna. Kar tako naprej.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Samohranilka in drugi otrok
31.8.2007 19:49:43   
Anonimen
maruškaŠ user posted image user posted image nebi se mogla bolj strinjati. Samo ljudem brez vesti in sramu lahko plozamo non-stop, pa ne bo zaleglo.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?