|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
6.11.2009 9:32:15   
adrijana.sara
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Hvala.
Zanima me a ste vse imele sistematko sedaj pri treh letih?Jaz sem imela pri vseh do sedaj ne vem zakaj me pri Gregatu ne pokličejo,moram vprašat.


me še niso poklicaliuser posted image


Mi še tudi nismo imeli. Baje so fejst v zamudi, to je pa tud vse kar vem. Na srečo ne rabimo nič tam naokoli hodit, tako da nimam možnosti vprašat.
Razen zobozdravnika, pa prestavili sma se k otroški zobozdravnici in že dvakrat šli zalivat brazde na zobkih in sama pohvala zobozdravnici. Tako si čas vzame, vse razloži, pokaže, poimenuje, da sploh ni težav. Pa pravi, da naju bo večkrat naročila, da se navadi, da ji šarijo po ustih. Res lep odnos, kaj takega še ne odkar sem rodila, da bi se kdo tako zavzel za svoje delo.

Tejcha in Tevža hvala za čestitke. Zdaj se že res počutim nosečka. Očitno bomo imeli fantka Davida (ima Sara izbrano ime že kakšno leto) in smo se ga tako navadili, da smo ga čisto za sebe vzeli.

NMAGK krasno otročeki in res majhne starostne razlike. Bi bila en dan muha na steni, da vidim kako to poteka, ker si sploh ne znam predstavljati.

Tejcha sem včeraj ugotovila, da imava skupno znano. Poglej na facebook. Te je kaj kolcalo? Sma te ogovarjali user posted image - samo pozitivno in sami komplimenti seveda!
Kako služba? Zadovoljna?



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Septemberke 2006
6.11.2009 22:27:12   
žiža
user posted image Ojla punce,
Sem, po dolgem času spet malo pokukala sem gor pa vidim, da ste kar pridne. Jaz sem tale RR čist na stranski tir potisnila, pa mi je včasih kar malo dolgčas po njem. Ampak je čist prehitro ena ura mimo, če se vsedem za računalnik.
Moram najprej čestitam vsem nosečkicam in pozdraviti novo septemberko. NMAGK te pa res občudujem, bravo za tako korajžo in odločitev za tako veliko družino. KOliko je pa star najstarejši? A si ti druagče zaposlena ali si ostala doma? Joj midva bi tud imala veliko družino, če bi imeli doma dovolj prostora. No sej zadnje besede glede števila družinskih članov še nisva rekla, tako da so še vse možnosti odprteuser posted image  . Pa oblekce in opremo imamo tudi še vso prišparano.
Mi smo pa že imeli sistematski pregled. Prejšnji ponedeljek sta imela oba,  Urban pri 3 letih, Sara pa pri 5 letih.  Vse je OK, teža je sicer na zgornji meji, tako, da glih sekirat se mi ni teba, če kakšen dan ne poje kosila. Se drugače čudim od kod njemu vsi kilogrami, ker je precej neješč otrok oziroma ima zelo ozek izbor hrane, ki jo je. Tistega česar ne mara niti slučajno ne proba. Ah se ne sekiram, ker vso kri okoli hranjenja mi je itak Sara spila. Videl je dobro in je prepoznal vse slikce, edino na vprašanja je malo čudaško odgovarjal. Na vprašanje kdo je večji, pes ali mačka je odgovoril Sara. Ko pa je moral izbrati kdo je večji mami ali oči (razlika je zelo očitna) pa je izjavil, da je ON največji user posted image  Kaj stori ko je lačen? Kuhat gre...user posted image  Ja res jih stresa, da se mu lahko ves čas smejimo.
Drugače pa sem zadnje pol leta spt preživljala bolj žalostno. Aprila mi je hudo zbolela še mami. Prav tako kot ati je tudi njo ožigosal rak in 2.10. je tudi njo premagala bolezen in ji za vedno ustavila srce. Sem še zelo pretresena, ker sva bile res tako zelo močno povezane, da ne znam opisati besedami. Tako zelo sem hvaležna, da imam moja dva sončka, ki me res držita pokonci. Ki imata take zlate sposobnosti, da me kljub žalosti znata spraviti v smeh in dobro voljo.
Res upam, da bo čas prinesel svoje in da se bodo rane zacelile in bo bolečina popustila in da bo zmanjkalo vprašanj na katere vem, da ne more nihče odgovoriti...

Tako, malo sem se razpisala. Nič ne obljubim, kdaj se spet oglasim. Mogoče bo zdej pozimi, ko mala dva prej hodita spat, več časa za RR.
lepo se imejte
Muser posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Septemberke 2006
6.11.2009 22:27:46   
nmagk
Adrijana.sara cel dan se nekaj dogaja nimam nič miru vedno kakšen kaj rabi,tako je pri meni,no na kako kavico včasih pa skočim sama ali z možekom,kadar so vsi doma in jih Nejc počuva,je zelo spreten in priden fant,čeprav ga razmetava puberteta.user posted image user posted image user posted image  za fantka,pa boš imela parček,kako lepo,ti se le čuvaj in uživaj v nosečnosti.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 9:07:59   
NATAŠI
adrijana o fantek bo user posted image  user posted image  user posted image . Timotej tudi full lubčka trebušček in govori dojenčku kako ga ima rad.. zelo lepo sprejema in je razumen, da ga ne morem okrog nosit... bomo pa videl kaj bo. Še en mesec in pol hodim v službo user posted image  user posted image

tejchi mi imena še nimamo, upajmo da bo prej kot pri timoteju (ko sva ga izbirala na poti v porodnišnico). .. tako da če imate kakšne ideje za fantke in punčke kar na plan user posted image

nmagk kako luštne otročke imata user posted image  ... sistematskega smo pa imeli in psihološkega... in to že 2 meseca nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 12:31:02   
nmagk
žiža user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in iskreno sožalje,naj te tvoja sončka še naprej držita pokonci.
Ti naši otročki kako zelo so nam v oporo,kadar nam je hudo.
Moj najstarejši je star 16 let,potem so pa 10,8,3 in sedaj 7 mesecev,sem zaenkrat v službi,sem vzgojiteljica v vrtcu,samo po končani porodniški pa bom ostala doma,ker ima mož s.p.in ga ni po cel dan doma,bi bilo zelo težko,otrok pa ne mislim puščat samih ali obremenjevat mami,so moji in hočem biti ob njih,ko odraščajo in to možnost imam in jo bom polno izkoristila.Dela mi ne bo zmanjkalo,imam veliko hišo,torej veliko za pospravljat,ker nas je veliko torej veliko perila za oprat,potem imam pa še dve kužiki,prinašalko in malo šicujko,več kot dovolj dela.

Pozdravček vsem.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 13:02:48   
adrijana.sara
 Žiža iskreno sožalje. Vem, da so to najtežji trenutki, ampak verjemi čas celi rane, lepi spomini pa ostajajo. user posted image user posted image user posted image   

Nataši vidiš mi teh težav nismo imeli, je kar Sara določila ime. Za punčko sma pa nekako rekli, da bi bila Hana, pa ni bil ati čist nič navdušen. Tak, da če se tale fantek spremeni v punčko bomo pa še mi gruntali.
Vprašajta Timoteja, sigurno bo potegnil kakšna imena iz vrtce, mogoče ga pa vzamete za svojega kot smo mi user posted image .

NMAGK popolnoma upravičena razlaga zakaj bi ostala doma. Pri petih otrocih in veliki hiši verjamem, da ti ni nikoli dolgčas. Pa saj zdaj ti že priprada, da ti država plačuje prispevke, vsaj minimalne, če se ne motim. Zakaj pa ne bi izkoristila, ker drugače znajo tamo samo jemati, če je le kje kaj. Otroci te pa zdaj tako najbolj potrebujejo in to je najpomembnejše.




(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 13:36:15   
žiža
nmagk in adijana hvala, res me mala dva držita pokonci. Kljub njuni družbi in veselju sem pogosto čist na tleh, da bi bila pa sama... Si ne znam predstavljati.  Za enkart imam občutek, da me je smrt staršev za vedno spremenila, sploh ker sem izgubila oba v tako kratkem času in vsaj 20 let prezgodaj.
Prav super, da lahko ostaneš doma. Jaz sem danes samo 4 ure delala, ker sta Sara in Urban čez vikend zbolela (vročina, kašljanje, smrkanje). Včeraj jih je tašča imela, danes jih je pa mož imel do 10.30 potem je šel on v službo jaz sem pa domov prišla. Pa je prav luštno delat po 4 ure. Če bi nam finančno zneslo bi bila takoj gospodinja. Pa ne da ne hodim rada v službo, samo ful mi je fino, da zjutraj lahko ob eni normalni uri otroke v vrtec/šolo pospremiš pa da lahko v miru kosilo skuhaš. Pa da popoldne lahko preživiš z otroci. Pa da potem ob normalni uri spat hodiš. Ne pa da potem do poznih ur likaš pa pospravljaš pa po možnosti za naslednji dan kuhaš... Cela norija.  To ni zame.
Vau pa še vzgojiteljica si, potem ti ne manjka idej kako zaposliti in kratkošasiti otroke. Sama imam občutek, da danes straši samo še iščejo, v kakšne tečaje in krožke bi lahko otroke vtaknili, ker sami dejansko nimajo ne časa ne energije, da bi jih kakšno stvar sami naučili. Je kar žalostno, ko se enkrat zaveš, kaj vse si zamudil med otrokovim odraščanjem.
A ta velik potem že v prvi letnik hodi? Ste slišati prav zanimiva drščina. Kako se pa kaj razumejo otroci med sabo?
Zdej pa šibam, ker se je Urban zbudil in kašlja kot en star kadilec.
lep pozdravček vsem,
M.

< Sporočilo je popravil žiža -- 10.11.2009 13:37:40 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 18:34:42   
nmagk
Žiža verjamem,da je hudo,moja starša živita spodaj torej sem že celo življenje nekako z njima in si sploh ne predstavljam,da bi kar naenkrat zgubila oba,samo kaj ko je usoda včasih zelo kruta,drži se že zaradi svojih sončkov verjamem da je hudo.

Moji hodijo samo na krožke,ki jih veselijo,Matic igra harmoniko,Ana pa v šoli hodi na gubeline in poje,Nejc je že v srednji šoli,v prostem času pa hodi malo brcat nogomet,Grega je doma zaenkrat še ni v vrtcu.Ja jih zaposlim,včasih se imamo prav fino,samo ko se pa raspustijo je pa pri nas kot sredi đungle,pa mora tudi to bit.
Med sabo se ful razumejo en brez drugega ne morejo,se pa tud sklofajo,največkrat Nejc in Matic,Matic bi bil ful rad že tak kot Nejc,tega pa mal meče puberteta in ima svoje muhe,Matic je pa še premali,med njima je 6 let razlike in se sedaj kar pozna,ampak bo minilo.Nejc je Maticu velik vzornik.Ana pa je zelo odgovorna in pridna punca,njej sem jaz vzor in ful lepo skrbi za Gregata in Karolino,mi je zelo v pomoč,čeprav ima komaj 8 let,naš triletnik Grega je pa model,njemu se ful nasmejimo,take stresa včasih,da se lahko samo smejiš,ko je zadnjič soseda malo vzela Karolinco v roke,je rekel,da jo naj da nazaj in si naj gre kar svojo kupit,češ,da naše ne bo pestovala.Mala pa je zaenkrat zelo zelo pridna pupika.

Ja nekateri pa vtikajo otroke vsepovsod samo,da imajo mir,poznam tudi take,žalostno.Sama komaj čakam počitnic,da so vsi doma.

Sedaj pa grem večerja,umivanje,crklanje in spanje.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 18:37:29   
nmagk
Adrijana.sara ja izkoristila bom ta zakon,kar pač nudi,prispevke in delovna doba ti gre naprej,nekaj je,boljše kot nič.
Čuvaj se in uživaj lp.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: Septemberke 2006
10.11.2009 20:18:39   
Tejcha
Žiža, drži se, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .





_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Septemberke 2006
11.11.2009 14:25:49   
NATAŠI
žiža  user posted image  user posted image  user posted image , si ne predstavljam te izgube (upam da je še ne bom kmalu izkusila) ... ostanejo spomini, naj te pomirijo

nmagk dobra odločitev da ostaneš doma.. res ti pri tako veliki družini dela ne primanjukje in pasalo bi kdaj pa kdaj da ti ga še kaj ostane za sebe

adrijana.... joj timotejeva paleta imen je pa user posted image  user posted image  .. a veš kakšne ima da se smejimo vsi v prek ... tako da mu dava še kakšna dva meseca na izbiro potem bo treba pa malo resneje razmisliti o tem

smo pa mi tud nekaj bolani.. .timotej full kašlja in nosek zamašen v iber ... vročine še ni, tako da je tud ostal danes doma in verjetno ga ta teden ne bova več dala v vrtec... mah sem čist razočarana nad vrtcem. mi smo bili prej v privat vrtcu kjer je bilo optimalno.. zdaj tukaj je pa 21 otrok, ven grejo zjutraj ob 10 ko je še megla... trak oz. kapo dajo gor ali pa tud ne, rokice ima skos full spokane od mraza ... ah ja ... pa kaj čmo. V privat vrtcu je bil že najstarejši tako da so vsi nekje do 3.leta in sva se odločila da ga dava med vrstnike


(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Septemberke 2006
11.11.2009 14:26:06   
NATAŠI
ja pa martinova je danes- na zdravje user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Septemberke 2006
11.11.2009 17:28:32   
nmagk
Na zdravje tudi z moje strani.user posted image


_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Septemberke 2006
16.11.2009 5:43:48   
Tejcha
Jutro!

No, da nas malo dvignem ...

Lotila sem se priprav na dva izpita in zato strašim ob čudnih urah. Pralni stroj in sušilec sta zalaufana, iz pomivalca zloženo, zdej pa me čaka še ene 30 strani, preden odpeketam v službo.

Nataši, pa si vzg. kej omenila? Pri nas vedno pomaga, če na kaj opozorim. Se pa imata oba mulčka res fajn in si ne predstavljam, da bi iskala drugačno vrsto varstva. Vrtec ruuulz!!! Držim pesti, da se tudi pri vas navadite! A ja, a vlogo za znižano plačilo ste oddale? Danes je zadnji rok.
A pozdravili ste se že? Mi se zaenkrat še uspešno borimo z vsemi virusi ... in trkaaaam ...

Nmagk, pri vas mora bit pa res luštno. Asica si, da furaš med vsemi obveznostmi, ki jih prinaša tako konkretna familija. user posted image user posted image

Glede krožkov pa: js si pa želim, da bi mulca želela početi čim več reči. Pa ne zato, da bi se ju rešila, ampak zaradi tega, ker sem sama preizkusila pa menda res čisto vse, kar je obstajalo. In mi je bilo fuuuuul fajn. In talepi spomini na OŠ in že prej na vrtec so sestavljeni predvsem iz tega, kar se je dogajalo dodatno (glasbena, plesne, dodatni krožki, razne predstave, projekti, taborniki, kuharski,  ... ).

Nosečki, a vozička že imata nagledanega? Bo ostal prejšnji al bote šli v novo akcijo? Ostala oprema? :)

Tk, zdej pa akcija s knjigo ...

Lep dan!

T




_____________________________

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Septemberke 2006
18.11.2009 8:23:44   
adrijana.sara
Hej!

Tejcha vidim, da si še vedno vsestranska in univerzalna. Res kapo dol punca, kaj vse ti obvladaš naenkrat. user posted image  Očitno se že približuješ diplomi, dobra si res.

Dobimo kakšno slikico vajinih otročekov. Zdaj sta že verjetno full zrasla odkar smo se nazadnje videli v Celju.

Sistematskega še mi vedno nismo imeli in me niti nič ne vleče tja noter v ZD med bolnike. Tole  bo kar kriza, pa potem v laboratorij z vsemi bolanimi... pa kaj pa vem kaj vse še. Se poskušam izogibat gužve in množic, ker kake gripe res ne rabim zdaj.

Krožki Sara hodi na telovadbo, ima jih klub Svizec in super uživa. Prvotno je bilo mišljeno, da bi imeli dvakrat na teden, pa ker jih je zdaj samo pet imajo samo enkrat. Čeprav Sara bi šla vsak dan, če bi bilo po njeno. Ravno danes ima in je čisto navdušena. Je pa full dober, ker jih kar pobere ob treh iz vrtca, gredo v sosednjo šolo v telovadnico, mi jih pa poberemo ob štirih in so tak naspidiran in dobre volje, da jih je pravo veselje gledat. Tako, da me potem vsak četrtek nagovarja, če lahko gre danes tudi na telovadbouser posted image .

Moje počutje se izboljšuje, čeprav me še občasno zdela, pa je že lažje živet. Res ne morem verjet, da me je tako izmučilo. Drugače pa vse ok, buši se že širi in jutri bom dopolnica 16. tednov user posted image . Glede opreme pa samo voziček bomo nabavili drug, pa še ne vem točno katerega. Bom še mal brskala. Ostalo pa tako imamo, cotk za fantka pa že imam obljubljenih ogromno, tako da ne bo nekih velikih nakupovanj, razen za lušte kaj.

Lepo se imejte in javite se kaj! 

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Septemberke 2006
18.11.2009 8:45:32   
NATAŠI
pozdravček...

tejcha, ja pozdravili smo se in smo spet zboleli.... ima angino user posted image , tako da bo celo teden doma, jemljemo ospen na 8 ur ... ah ni da bi govoril.
No glede vozička, bom imela kar od Timoteja (je itak univerzalne barve-oranžen) in je bil takrat nov, uporabljal se je pa dobro leto, tako da je še full lep. Ostale stvari pa stojijo user posted image  ... se še čisto nič ne pripravljam, verjetno potem v januarju ... me pa na momente full mika da bi šla kar na full v šoping user posted image . Zdaj če bo punčka ne bomo ravno vsega porabili od Timoteja tako da si bom dala duška user posted image . Sem imela pa včeraj pregled, smo v 28. tednu, za enkrat vse ok, brca na polno ... me pa full špika in vse boli tako da me precej matra ... pa bomo že zmogli... zanimivo je kako različni nosečnosti sta si


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Septemberke 2006
19.11.2009 20:06:40   
tevža
ojla,
prav lušno je brati vse te nosečkaste debate. vesela sem.... user posted image

adrijana, oglasi se kaj...če prideš kaj do CE, zavij v knjigarnico, ker sem večino časa tam. tejcha, ti tudi...in ostale seveda!!

ja, naši 3-letniki pa rastejo in moram priznati, da gre vse skupaj kar malo prehitro.... matevž za vsak "ne" najde (tehten) argument za. ima neverjetno voljo za pregovarjanje in včasih ni ne kraja ne konca...govori kot navit. v avtu se skozi pogovarjamo, na sprehodu, doma (še ko gleda risanke, se pogovarja) ... akcija kar naprej.

midva imava pregled pri psihologinji 25.11., sistematiko pa 9.12. bomo videli... meni se zdi tako zelo odrasel, otroške fore sploh ne palijo user posted image  

zdravje-že 2. v roku 14 dni imamo virozo z visoko temperaturo. obakrat mu je dr. pregledala kri, a brez posebnosti. joj, upam, da bodo temp. čim prej padle pod 0, da bacili pocrkajo. 15 st. sredi novembra- halo??!

na telovadbo oz. kakšno drugo dejavnost ne hodimo, ker se januarja (spet) selimo. nazaj v celje user posted image  user posted image
tako da ga bom tam dala. sem pa oddala mag. nalogo in čakam na "žegn" mentorja za zagovor. končnoooo; 3 leta sem rabila samo za nalogo user posted image  

huh, sem se razpisala... no, za konec pa še vabilo v knjigarnico: v sob., 28.11., bomo imeli otroško doborodelno zabavo z Miminimi Dobrimi vilami. Peli bomo, se zabavali, čarobni napoj naredili... Vstopnina: knjiga, ki jo je otrok prerastel, velikokrat prebral, jo pustil nekje v kotu... Zbrane knjigice bomo podarili vsem bolnim vilam in škratom Pediatričnega oddelka bolnišnice Celje. Za pravljični december....

lep večer še naprej....


(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Septemberke 2006
20.11.2009 22:31:07   
nmagk
Ja tudi naš triletnik ima čas za pregovarjanje in pa v nedogled zna spraševat,,zakaj pa,,,...ni konca,je pa tako prefrigan da je kaj,sva šla zadnjič s Karolino,peš v šolo po Matica in Ano in je nekaj časa hodu potem pa rekel,,mami a je nama kdo avto ukradu,,sem rekla da ne in da je v garaži,on pa ,,a ja sem mislu k morm peš hodt,,,.....kako mu delajo klinkerji v glavi,se mu nasmejim do solz včasih.

Lepo vas je brat sploh vas nosečke,me kar mal stiska,zame je to zaključena tema,samo kaj čmo leta gredo naprej.....

Lep vikend vam želim,mi bomo imeli delavnega,preurejamo kuhinjo.lp

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Septemberke 2006
22.11.2009 20:01:27   
adrijana.sara
Pozdravček!

Tevža spet se boste selili - saj sem vedela, da brez Celja ne boste zdržali user posted image . Potem se pa morama za kakšen sprehodek in kavico zmenit. Ker v mesto res skoraj nikoli ne grem, razen če je kakšen opravek na hitro ali pa sprehod med vikendom (res redkost), boma pa prišli enkrat načrtno. Za soboto ne morem nič reči, ker se nam en rojstni dan obeta, pa še ni sigurno ali petek ali sobota in če bo petek bomo verjetno prespali. Bom pa vsekakor imela v mislih, ker je to full lepa gesta in tudi pri nas se bo našla kakšna knjiga.

Čestitke za poslano magistrsko nalogo in upam, da bo to kmalu za tabo. Veš, da sem tudi jaz končno diplomsko poslal v pregled, v sredo grem pa na govorilne pogledat kaj me še čaka. Mi pa zdaj dela že tik tak, če hočem to prej zrihtat.

Upam, da ne bo to leto preveč virzo pri vseh, sam temparature res ne pomagajo. Sara je pa včeraj prvič ostala skoraj čist brez glasu, smo bili na kopanju v Laškem in ker ne zna biti tiho, pa vsa voda, pa glasno govorjenje... tak, da je imela zvečer čisto malo vročine in kašljanje, samo se ni nič poslabšalo. Sma se pa vseeno danes noter zadržali, ker je tako pihalo. Po moje je bila samo utrujenost in preobremenjenost. Šest ur v vodi je tudi mal preveč, pa kaj če ju nisem ven dobila, men je pa tudi pasalo na ležaniku brat.

nmagk user posted image  brihtne glava tile naši malčki, ne? Vsak dan presenečajo, sem rekla, da si bom začela pisat kaj vse izjavi, ker potem tak pozabim.

A pri vas v vrtcih vaši malčki že berejo za Palčka bralčka (al nekaj takega), naša je čisto noter padla in se hoče vsako knjigico naučiti pripovedovati. Tako, da zdaj res ogromno beremo in pripovedujemo. Upam, da ji bo to ostalo.


(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Septemberke 2006
24.11.2009 14:02:42   
NATAŠI
pozdravček

no kako ste kaj.. zdravje?

mi smo imeli prejšnji teden oz. kar 10 dni angino in je dobil ospen, zdaj je v vrtcu pa bomo vidl kolk dolg bo ostal

meni se v trebuščku dogaja na polno... brcike sem, brcike tja... luštno je user posted image . zdaj imava "problemček" z imeni. ... o kolk je težko ... imate kaj predlogov, za fantka in punčko... kar povejte bo dobrodošlo user posted image

ali že opravljate miklavževe nakupe? Midva sva šla včeraj že malo tako da se ne gužvamo zadnje dni

adrijana pri nas nimajo nič Palčka bralčka... škoda, ker bi bilo prav fino. tudi naš obožuje knjigice

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Septemberke 2006
24.11.2009 16:36:53   
nmagk
Pri nas v vrtcu imamo že dolgo bralčka palčka začeli so pri tavečjih sedaj pa imajo to tudi mlajši,zelo zanimivo sploh za tiste otroke,ki imajo radi knjige.

Mi smo pa danes uspešno izvedli obisk zobozdravnika,samo ni šlo brez štosov,zraven je moral seveda dedi,ker Gregor brez njega nikamor.V čakalnici je skoz nekaj čeblal in ko sem mu rekla če je loh malo tiho je rekel,da ima usta za govort,potem pride ena mamica s fantkom se usede in da torbico na stol zraven dedija,pride naša goflja in reče,,a si vidu dedi eni daajejo tobice na stole jst pa nimam ke sedet,,,groza a zraven polno stolov frej,dedi se je smejal meni je blo pa kar malo nerodno,ta naš triletnik sploh ne zna bit tiho in ne vem kje jih pobira,mislim take fore.No bil je priden in dobil eno zvezdico,na koncu je reku dediju naj reče zobarju,da naj že neha kopat po njegovih zobeh,a ja pa še to ne bo več hodu k temu zobarju,ker mu je rekel da ne sme več jest bonbonov,A so vaši tud tok gofljasti,tale naš prekaša vse,saj so bili ostali tud samo ne tok kot tale naš,a je kaj na letniku 2006.user posted image user posted image

Pozdravček vsem,posebno nosečkicam.lp

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Septemberke 2006
26.11.2009 13:15:52   
NATAŠI
nmagk sem se pa nasmejala vašemu triletniku user posted image  user posted image  user posted image , mala faca, ni kaj ... a niso fletni in kako si razlagajo stvari... 
Tudi naš je fejst zgovoren in poštudira že marsikaj.. in včasih nas spravi v nerodno situacijo, smeha polno user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Septemberke 2006
27.11.2009 10:45:01   
julam
žižauser posted image user posted image user posted image tebe pa usoda res ne špara. Madonca, saj ste komaj dobro očeta pokopali, pa se je že mami poslovila. Nimam besed! Upam, da bo sedaj sreča na tvoji strani, saj si že dovolj pretrpela! user posted image user posted image user posted image


Nosečki, vama pa iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image Želim pa vama lepo in čim manj naporno nosečnost, pa brez kakšnih bolezni, ko so ravno za vsakim vogalom! Čuvajta se!!!

Ja, mene tud stisne, ko pomislim na user posted image . Mi za 1x še nismo rekli ta zadnje, ampak do 2011 sigurno ne bom s trebuhom okrog capljala, ker najprej faks user posted image .


Ja, naši škrati rastejo. Naš septembrček ima pa eno strašno strašno smotano fazo (+ karakterno lastnost - v kombinaciji dobitna kombinacija). Zelo mu je namreč nerodno. Ampak to tako, da sploh ne prenese, da ga kdo pogleda. Prideva ven iz bloka in bože ne daj, da je kdo pred vhodom. Takoj začne jokat in mižat in meni med noge lezt. In podobno v vsaki situaciji - na igrišči, na obisku, v vrtcu... OK, najprej mi je bil bogi bogi, zdej mi je pa tečen. res, tako dolgo se vleče, da mi je že prav smotano. Še kdo user posted image ?

Iz tega razloga mi ga je čist BV prijavit k psihologu, ker se mi zdi škoda časa in vse energije in kombinacij za varstvo in...., da mi bo tam take zganjal. Ko sva imela pregled vida, je edino tako šlo, da mi je na uho govoril slikice, jaz sem pa posredovala. Mislim, halo????


Sicer je pa OK, rad poje, pleše, riše, bere, kuha, zdaj smo vspostavili dnevni red: pospraviti posteljo zjutraj, krožnik z mize v korito, čevlje, umazano perilo v košek, igrače za sabo... za 1x nimam pripomb. pa za sestrico res lepo poskrbi, kot bi imel 10 let.

alarm..

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Septemberke 2006
29.11.2009 14:15:04   
yennika
hej babike...ste se pa razpisaleeeeeeeeee...super ste!!!

se vidi da so zdaj kar dolgi zimski večeri!sem včeraj po dolgem času prišla nazaj sem in bila prijetno presenečena, sem misla, da je vse skup zamrlo!!sem pa tud jaz pridna, sem oddlala specialistično in čakam od komisije odgovor al ja al ne:-)saj bo, do maja bi rada nekako končala, ko grem spet nazaj v službo...


mi smo super, sicer kot ostali vrtičkarji tud skoz nekaj prehlajeni...oba mulčka, saj skoz glave skup tiščita in temu se pač ne mormo izognit, kajne?saj bo, pol pomladi:-)

naš ta mali je tud že čez polovičko, proti sedmici pičimo in res je fajn.zdaj sploh, ko jemo že vse + joškolino seveda...čestitke nosečkam, da bo z vami in otročiči vse dobro!!!!

žiža...eh nimam besedeuser posted image ....drži se!!!user posted image user posted image user posted image sem imela podobno zgodbo...najprej oče, tri mesece za njim taščica...pravijo, da se bolečina čez sedem let spremeni-boš videla kako, mi smo dali ravno to obdobje čez!!!

kako lahk najdem katero na fb??



toliko.....uživajte.....lp


_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Septemberke 2006
29.11.2009 16:58:49   
yennika
...moja dva pamža...

user posted image

_____________________________

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!


Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?