|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
3.2.2010 17:36:18   
nmagk
Kot mama in kot vzgojiteljica ti priporočam,če imaš možnost ga imej doma vsaj dva meseca,zaradi viroz,katerih je sedaj največ in pa dobro bo tudi zanj,da bo sodeloval zraven takoj ko prideš iz P,tako se ne bo čutil odrinjenega,ampak pomembnega.To je moj nasvet,pa želim ti srečno in čim lažji porod,no mogoče je že mimo.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Septemberke 2006
4.2.2010 8:20:08   
adrijana.sara
NATAŠI že kaj novosti? No, vsekakor upam, da se ne boš mučila preveč oz. se nisi mučila preveč, če je za vami. Glede ostajanja doma - če gledam iz svojega vidika, mislim, da bo Sara hodila v vrtec oz. če se mi bo zdelo, da rabi biti doma, jo bom pustila doma. Odvisno od mojega počutja in zahtevnosti otroka. Vem, pa da se bom poskusila vsaj prvi mesec čimbolj pazit in čimveč počivat, da ne bo kasneje kakšnih posledic. Tudi tvoje okrevanje je pomembno!

Glede virusov je pa tak tak - lahko ti obiski prinesejo vse kar hočeš (če mene vprašaš so večja nevarnost kot lasten otrok), sam prehladek pa ne bo naredil hujšega in ga najverjetneje novorojenček niti ne bi dobil, sploh če dojiš. Itak paziš, da ne kašlja ali smrka v njega, drugače pa po moje ni hujšega.

Mislim, da je najboljše, da se sproti odločaš kako in kaj, glede na to kako bodo stvari potekale.

Incabinca upam, da bomo kmalu dobili dobre novičke. Verjamem pa, da ni niti najmanj prijetno, ampak vse rabi svoj čas. Tako, da sproščeno in s čim manj psihičnih obremenitev. Držimo pesti!

Mi smo že dopolnili 27. tednov. Kako čas beži, se bo treba začeti pripravljati na novega člana še fizično. Je pa pravi migec, počutje je kar ok, razen nekega pretiravanja ne prenesem, pa to je tako normalno. Tako, da pridejo dnevi, ko sem čisto neuporabna. Pa ni hudega, ker je Sara že tako velika in pridna punca, da ona mene pošlje spat, ona se pa gre igratuser posted image .

Sma pa imeli prejšnji teden sistematski pregled - 98 cm in 14, 5 kg (malo zaokroženo navzgor in s kavbojkami, ter pasomuser posted image ). Drugače pa vse normalno, nekak ji ni bil všeč psiholog in se ji ni zdelo vredno, da bi se veliko pogovarjala z njim (pa res je bil tako zmučkan, nič pravega pristopa in energije), tako da se s takimi ljudmi nasplošno naša babike ne ukvarja preveč in tudi tam je bilo tako. Saj mu je na hitro odgovorila, samo poglabljat se ni hotela.

Lep pozdravček vsem in javite se kaj!



(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   RE: Septemberke 2006
5.2.2010 8:22:23   
pupika
Pozdravljene punce

Natasi kaj si še vedno v enem kosu. Želim ti res lep in nepozaben porod, s čim manj bolečin.
Adrijana ane kako hitro čas beži, joj tis i pa že v 27t, jaz sem v 17t. Če me spomin ne vara boste dobili fantka, kako pa je kaj trebušček, imaš kaj večjega kot pri Sari, moj je tako velik, da ne vem kako še bo, kajti pri Galu nisem imela tako velikega že pri teh tednih, se mi zdi kot, da bi bila že 6 mesecev noseča. Adrijana kako je kaj tvoje počutje.

Tudi pri nas bomo dali Gala, ko bo prišel dojenček v vrtec, le prvih 14 dni bo doma, seveda če bo zdržal, da se malo vsi vpeljemo, drugače pa bo hodil v vrtec. Se spomnim, da so tudi okol Gala najmlajši skakali, pa je bil zdrav, še svakinja je enkrat imela pljučnico, saj se je res pazila, da se ni preveč zadrževala okoli Gala takrat. Drugače pa je , vsaj tako pravijo, v času dojenja otrok zelo zaščiten pri virozah, in res je bilo tako pri nas, dokler se je polno dojil, ni bil bolan, ko smo pa začeli pri 6 mesecih z dodajanjem, pa je že dobil virozo, pa takrat tudi ni bilo neke panike, ker je imel samo virozo, z vstopom v vrtec pa so se začele bolezni.

Aja, da še jaz poročam, no malo bolj pozno, ampak moja NS je mimo in je bila izmerjena 1,0, nosna kost vidna. Ostalih meritev pa ni delal, sem bila prav razočarana, ker pri Galu je takrat G čisto vse merila, še utrip in glavico, pa možgane je pregledla, tokrat pa nič. Za spol sem vprašala, ko sem bila že konec, pa je rekel, da spol pa ugotavljajo pri morfologiji, sem bila prav razočarana, no samo, da je vse v redu.Je pa ta nosečnost čisto drugačna od prve, zjutraj sem bolj bruhala, hrana mi sploh ni pasala, sem se prav silila, da sem kaj spravla vase, medtem ko sem pri Galu lahko ogromno sadja pojedla, tokrat pa banane težko spravim vase.

Incabinca upam, da kmalu zagledate user posted image user posted image in da boste tudi vi kmalu dobili user posted image .

Ostale pa lepo bodite in uživajte

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
   RE: Septemberke 2006
9.2.2010 21:37:14   
adrijana.sara
Čer!

Pupika tako dolg odgovarjam, da bom že 28 teden napolnila user posted image . Full gre hitro. No, ti si pa tako samo 10 tednov za mano. Ne morem verjeti, da sem že v zadnjem trimesečju, full mi je hitro minilo in zdaj se bo treba začet kaj pripravljat. Cotke nazaj domov dobit, mal dodatne garderobe za fantka imam obljubljene. Pa za prve cotke tak ni panike, smo imeli bolj nevtralne, pol za naprej je pa kar naenkrat postalo vse roza. Tako, da bomo zdaj te k sosed dal, ker baje punčko pričakujejo, oni pa k nam, saj imajo od prej fantka user posted image . Voziček še moramo nabavit, pa če se ne morem odločiti kaj bi. Me mikajo trikolesniki oz. večja kolesa, ampak ko sem šla zadnjič gledat malo po trgovinah in kako se to zlaga... me je mal minilo... je bil peg perego kar zakon. Bomo videli, mogoče kakšnega večjega za domov in kakšnega pp za avto. Bomo pa vsekakor kupili na nekaj iz bolhe, se mi zdi, da se res da kupit dobre vozičke za pol cene. Samo zdaj moram malo bolj spremljat.

Pa vi? Greste v nove nakupe? Za spol še sicer ne veste, kaj pa ostale stvari?

Še ostale septembrke!!!! Na plano, pofočkat se malo in poročat kako pa kaj vam dogaja!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Septemberke 2006
10.2.2010 7:16:39   
pupika
Jutro

Adrijana res gre čas kar hitro mimo nas, joj ti si že v zadnjem tromesečju. Kako pa se kaj počutiš in ali imaš tokrat kaj večji trebuh kot pri Sari.Za spol še vedno ne vemo, toda jaz si potihem želim sedaj eno punčko, moški del doma pa enga fantka. Je ravno mož včeraj rekel, da bi bilo po eni strani boljše da bi bil fantek, ker že vse imamo, za punčko pa bi bilo potrebnmo kaj dokupit. Tudi pri nas imamo zaenkrat vse cotke za malo pikico nevtralne barve, tako, d atudi svetlo plavo lahko ponucamo za punčko, voziček imamo še skoraj novi ker se je Gal zelo malo vozičkal, se je bolj nosil na rokah. Imamo pa trikolesnik od hauck-a jaguar, pa je res fajn, le zloži se malo težje, drugače pa po pesku gre, ker imamo pri nas makadam eni kos ceste in je fenomenalen. Upam, da bom kmalu zvedela za spol, da se bo mala bebica hotela razkriti na naslednjem UZ.

Adrijana vi pa imate kar nekaj dela sedaj s tem, jaz imam še vse cunje od Gal-a v kleti pospravljene, je pa res, da je lažje od fantka ponucat za punčko, ker zeleno in rjavo tudi punčka lahko nosi, le roza fantek ne more nosit. Pri nas je Gal full antitalent na roza barvo, še roza bonbonov noče pojest ker je to za punčke in to potem meni daje, ker sem punčka.Mi moramo kupiti samo lupinico ostale stvari pa mislim, da imamo, le potem še kakšne cunje, bom imela kar nekaj dela s tem, da si vse to privlečem iz kleti in da sperem in pripravim vse skupaj.
Kaj si še vedno v službi ali si doma, in kako kaj Sara sprejema da bo dobila bratca. Pri nas je Gal zelo veselel, in komaj čaka da pride ven iz trebuščka. Vedno kadar imam pregled pri G me vpraša, če sem ga že dala ven.

Nataši kako pa je kaj pri vas, kako kaj mala bebica? In ostale kje ste?

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Septemberke 2006
11.2.2010 9:17:23   
adrijana.sara
Pupika sem ti pozabila odgovorit glede trebuščka. Ne morem reči, da imam večjega, imam pa čisto drugačnega. Tak, da ne morem primerjat. Pri Sari sem šle bolj na široko v pasu, tukaj imam pa trebuh naprej, čist v špic, sam od trebušnih mišic ven je bil dolgo, zdaj se je pa že mal razširil. Se mi zdi, da mi je zadnjih 14 dni najbolj zrastel. Se mi pa ni nič kaj hitreje poznal, bi lahko enako obdobje skrivala, če bi želela.

Sicer sem pa že celo nosečnost doma - sem zanosila kar tisti mesec, ko sem nehala v službo hodituser posted image  - mal ironično, vendar resnično. Tako, da nisem niti več iskala, ker porodniško bom tako imela. Sem imela šanso za štriri ure se vrnit, pa je na koncu padla odločitev, da se mi za tri mesece ne splača, pa ves stres, ki je v tem obdobju, pa še veš ne, če bo vse ok in ne pristaneš na bolniški. Sem se priporočala za po porodniški. Ni ga čez kamot, ne?

Sara je pa noro navdušena, skoz carta trebuščka, ga boža, lupčka... pa skoz govori kaj bo David lahko in kaj ne, pa kaj ga mora naučit... prav posrečena je. Glede spola pa jaz pravim, da dobro da ne rabimo sami izbirat, ker se ne bi mogla odločiti. Tako, pa se prilagodiš situaciji.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
   RE: Septemberke 2006
12.2.2010 7:19:50   
pupika
adrijana tole sem tudi jaz slišala, da če nosiš punčko imaš trebuh bolj zaobljen, če pa nosiš fantka, pa imaš trebuh bolj naprej. Se spomnim sem jaz imela takega pri Galu, full naprej, in sem že komaj čakala na koncu kdaj grem rodit. Se mi zdi da imam tokrat tud bolj naprej, če ga jaz pogledam, v ogledalu s etega pše ne opazi, kadar pa sedim ali pa ležim, pa ga imam vse povsod. Pa tokrat so se mi full prsi povečale, medtem ko se mi pri Galu nič niso. Mi je včeraj Gal rekel, da on bi sedaj rajši imel punčko, me je kar presenetil, ker je vedno navijal za fantka. Sem pa včeraj imela pregled in sem zopet slišala srčka, UZ nisem imela in ga imam sedaj 28.3 upam, da takrat tudi izvemo za spol. To imaš pa prav glede spola, hvala bogu da ne zbiramo sami, ker se itak ne bi mogli odločit.

Potem, si že celo nosečnost doma, saj je lepo, sploh na koncu ti paše, meni pa zaenkrat paše da sem še v službi, kako pa bo čez par mesecev, pa bomo vidli, vem, da sem pri Galu doma ostala od 24 tedna, zaradi prometne nesreče, in mije kar pasalo.Sem se pa v tistem času začela kar redit. Saj tokrat tudi hitro grem s kili gor, sem jih pridelala že 5 v teh 4 mesecih.pa samo da bo pikica zdrava.

A ni lepo opazovat, naše male nagajivčke, kako lepo cartajo, božajo, lubčkajo trebušček, Gal je isti, in velikokrat potem pše reče, ko gre spat, lahko noč, dobri spi, še poleg lubčka na trebušček.

Kje pa se ostale septemberke skrivate.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
   RE: Septemberke 2006
12.2.2010 11:47:46   
adrijana.sara
Očitno boma pa zdaj midve klepetali, mogoče se še pa katera pridruži. Jaz imam zaenkrat +7kg, pa to so kao trije od tega meseca. Mi je rekel, da tak pa zdaj tudi ne rabim noter dobivat, če sem bila prej tako pridna - mislim ej, naš ginek. je res občutljiv na kg. Po domači tehnici sem šla gor +6kg, ampak tam sem se pa v zimskih hlačah tehtala in ne v krilu kot ponavadi, pa še zaokroži gor po pol kilograma. Tak, da jaz nimam nič slabe vesti. Pri Sari sem se dosti bolj redila, ampak skoz enakomerno, je pa res, da sem štartala s 5 kg manj in imela na koncu +15kg. Zdaj pa rečmo, da bomo šli nekje okoli +10kg.

Mi pa manjkajo sprehodi, ampak v tem vremenu se mi res ni nekaj preveč za silit. Takrat je bilo pa poletje in je prav pasalo it dvakrat na dan. Tako, da me mal skrbi, če ne bo tokrat težji porod, glede na to, da je dosti manj tako aktivnega gibanja. Na telovadbo v ZD pa ne hodim ravno zaradi teh prehladov in gripe, pa gužve v prostoru nisem začela, zdaj se mi pa tudi ne da. Malo razmišljam, da bi šla na akupunkturo - me je ena zadnjič navdušila, baje je fora v tem, da se pač hitreje odpiraš, to je pa tako najbolj naporn del poroda. Imam še čas, da se odločim. Ti si kaj aktivna?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
   RE: Septemberke 2006
15.2.2010 7:33:07   
pupika
Adrijana jaz nisem nič aktivna tako kot v prvi nosečnosti, mi tudi tokrat primanjkuje energije. Tokrat zaenkrat hodi mož z Galom na sankanje in smučanje, res da se učita smučati kar okoli hiše, ker imamo to možnost, ampak jaz sem čisto brez energije , sicer se je stanje malo izboljšalo ampak vseeno hodim spat ob 8 uri. Naj te nič ne skrbi glede poroda, jaz sem se za 5 cm pri Galu odprla v 1 uri, ob 6h sem prišla v porodnišnico, ki sem bila odprta 5 cm, ob 7 sem bila odprat celih 10 cm. Toda pri meni ni bil najtežji del odpiranje ampak potiskanje, ker ga pač nisem mogla iztisnit, ampak mi je s pomočjo babic uspelo po 4 urah iztiskanja. Pa jaz sem na koncu full spala, tak, da eni takrat še celo priporočajo,da si prihrani vso energijo za porod.

Glede kil, pa se meni ne zdi da si se dosti zredila, saj si že v 29 tednu. Eni Ginekologi res komplicirajo zaradi kil, jaz sem se pri Galu zadnje tri mesece redila po 3 ali 4 kile na mesec, pa mi ginekologinja nikoli ni nič rekla zaradi kil. Tudi tokrat sem se že 5 kil zredila, pa mi nič ni rekla.Moram rečt, da si res pridna glede kil.
Adrijana ti si res že skoraj pri koncu, še dobra dva meseca in pol, pa boste že cartali,čas res tako hitro mine. Kaj ime že imate zbrano, sem nekje zasledila, a Sara kliče malo bebico David.

Lepo bodite in uživajte.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   RE: Septemberke 2006
17.2.2010 16:36:17   
nmagk
Lepo pozdravljene,kako lepo vaju je brat,nostalgija za trebuščkom,me kar stisne ko pomislim,da ga ne bom več mela,no 5x je bilo res dovolj.
Naš mali Gregor je pravi mali falot,jeziček mu teče kot namazan.Včeraj se je igral s Karolinco,ker ji je skoz jemal igračke je mala skoz cmihala,pa mu je šlo na živce in ji je rekel ,,baba zoprna,joj kok ste babe zoprne,,,pol je blo mal tišine pa ji spet reče,,a ja oprosti ti si dojenček zoprni nisi še baba,,ne vem od kod jih pobira,ker tud v vrtcu ni,res ma namazan jezik.Smo bili na smučanju v Avstriji pa se je samo enkrat postavu na smučke,potem pa ni hotel več,je rekel da ne bo nosu teh trdih čevljev in za letos je zaključil,mogoče drugo leto.
Drugače smo ok,mala raste,komaj čakamo poletje,ker se nam ta zima že kar vleče,imamo pasji naraščaj,male shih tzuje,dva smo že prodali imamo še dva,torej dela imam čez glavo.
Mamice uživajte s svojimi sončki,ve nosečkice pa srečno,a je nataši že rodila katera ve?



_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
   RE: Septemberke 2006
18.2.2010 12:24:30   
julam
Halo halo! Tukaj postaja pravi nosečniški forum user posted image ! Ja, mene tudi kar stisne, ko berem nosečke. Ampak tud pri nas še ni čas za novi podvig. Punce, mirkajte se!

Sicer sta bila naša fanta cel čas v vrtcu, ko smo dobili malo user posted image . Kar se pozna, saj je zadnje 2 meseca non stop bolana. Ampak si ne predstavljam, da bi ju imela doma, saj tudi dojenček rabi svojo dozo mamice, pa tud njima bi bilo dolgcajt. No, moje mnenjeuser posted image .

Mi smo bili tud v Avstriji na smučanju. Dopust bi bil sicer super, če ne bi mala zbolela in 4 dni kuhala na 40. Sem imela mami s sabo, ki ne sme smučat in sta se crkljali v app, mi smo pa dilcal. Naš septembrček je čist not padu, 4.dan je poštekal, kako plužit in na koncu se je sam peljal na krožničku in potem počasi zavijal do dol. Seveda je bilo to na poligončku, takemu položnem hribčku za začetnike, ampak važno je, da je dobil samozavest, voljo in veselje. Zdaj se mormo pa še kam v SLO spravit, da ne bo vse pozabil.
Do svoje sestrice je pa zelo nežen, 'materinski'. Če mu kej 'nagaja' pri igri, ji z mirnim glasom dopoveduje, da to pa ni prav, "ti lumpika mala". No, starejši bratec je neki drugega, pravo nasprotje malega. Ampak to je že drugo poglavje.

Pa zgleda, da je naš tamalček rojen za konje. Ful rad jaha, tko nenormalno. Na sedlu sedi kot bi se rodil gor. Medtem ko se vsi otročki oklepajo vajeti, on pokončno sedi, maha, gleda okrog, pozira user posted image . Sem rekla, da dobi konja za 15. RD, če bo še tako.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   RE: Septemberke 2006
20.2.2010 12:00:10   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image

Vsem nosečkam čestitke in lepo nosečnost user posted image  Natasi tebi pa lep porod user posted image

Lani, ko sem jaz rodila sva kupila najmanjše cotke kar jih imajo user posted image  Rodila sem prezgodaj, mali je pa imel 1600g. Zdaj pa mu za doma oblečem vse, tudi roza bodije od vesne, pa kakšno bolj punčkasto majčko, pa saj ga nič ne moti za doma je pa tako vseeno. Nekaj stvari mi je posodila tudi sestrična, ki ima fanta ostalo sva pa kupila.

Glede sramežljivosti se mi pa zdi, da jo je malo minilo, zdaj pove vsakemu kako ji je ime user posted image  Včasih se je pa samo skrila in nič povedala.

Imam eno vprašanje za vas... Vesna je plenice pustila malo pred 2. letom, ampak ponoči ji še vedno ni uspelo, so vaši že vsi ponoči suhi?

Pa lep vikend user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
   RE: Septemberke 2006
20.2.2010 12:03:46   
x_srečka_x
Sem pozabila še napisat glede vrtca.
Vesna je bila pri meni doma skoraj 6 mesecev, je šla kakšen dan vmes v vrtec ko sva imela Fizioterapijo ali pa preglede, čez poletje je bila pa cela dva meseca doma. user posted image Ampak vesna je res zdrava, je bila v 3letih samo 2krat bolna.

LP

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   RE: Septemberke 2006
20.2.2010 20:53:57   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Sem pozabila še napisat glede vrtca.
Vesna je bila pri meni doma skoraj 6 mesecev, je šla kakšen dan vmes v vrtec ko sva imela Fizioterapijo ali pa preglede, čez poletje je bila pa cela dva meseca doma. user posted image Ampak vesna je res zdrava, je bila v 3letih samo 2krat bolna.

LP



srečka, izven teme, ampak a veš, da sva rodili na isti dan, 4.3.09 user posted image user posted image user posted image ! (septembrčka sta pa tud samo 2 dni narazen user posted image )

glede plenic: Naš je suh že skoraj leto, podnevi in ponoči.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   RE: Septemberke 2006
20.2.2010 21:23:36   
adrijana.sara
Vau, je tema spet malo zaživela in je prav prijetno, da je kaj za prebrat.

Mi se že 14 dni borimo s prehladom, vmes je bil en dan z vročin, drug dan pa že ok. Tako, da zaenkrat še nismo šli niti k zdravniku, ker se stanje izboljše, pa je dva dni ok, pa se spet ponovi, ampak nič hujšega. Nosek je ok, kašljamo še pa tudi tega se bomo znebili. Ponoči je malo nadležno, pa smo že tudi nagruntali. Se pa moram pohvalit, da je to zimo prvič "bolana" oz. prehlajena. Tak, da je že 14 dni doma, drug teden smo se pa tudi za počitnice odločili. Zdaj si lahko privoščimo, pa naj bo tako.

Posrečeni so tile naši tri letnik (in pol). Sara je neverjetno cartljiva, pa mislim, da je tudi trebušček delni razlog. Se cartamo kot še nikoli in nam čisto paše. Skoz hodi za mano in mi govori, da me ima rada (full, full, full rada)user posted image . Ne vem kje je pobrala ta full, ampak je postal zelo pogosta beseda.

Javljajte se tako pridno, je res prijetno!user posted image


(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
   RE: Septemberke 2006
21.2.2010 20:07:45   
x_srečka_x
Dober večer user posted image

Naša dva že spita, pa je malo časa user posted image

JULAM, a veš ko sem spet 4. rodila sem rekla če grem še kdaj rodit bom sigurno na 4. user posted image  Drugače v P sem šla 3.3. pa je bil potem CR in nisem imela pojma koliko je bila ura, ko sem se pa zbudila pa vidim da sem rodila 4.3. ob 00.23, se mi je kar posmejalo user posted image  Tudi tebi čestitke pa čeprav čez eno leto user posted image

Adrijana.Sara hitro se pozdravite in lepe počitnice.

Gre pa čas res hitro, se mi zdi kot da bi še včeraj klepetale pri nosečnosti danes so pa res že veliki.user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   RE: Septemberke 2006
21.2.2010 21:36:47   
nmagk
Pri nas se pa že cel teden ubadamo z virozo,bruhanje in driskanje in lih Grega je bil najbolj bogi,je revček mal shujšal same okice so ga.So kar cepal en za drugim,ker nas je tok je lih en teden okol,tako da si sedaj želim samo spanja že cel teden dežuram ponoči.
Moj triletnik se tudi rad cerklja in večkrat poudari "mami ti si moja",pravi crkljivček je.
Nas pa nekako spremlja številka 7,7.8.sva se poročila,moj mož ima 7.5.rd,Karolinca 7.4.,Matic 17.8.,manjka mi samo še 7 na lotuuser posted image

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   RE: Septemberke 2006
22.2.2010 18:47:39   
x_srečka_x
Nmagk eno user posted image  da se hitro pozdravite.
Vesna je tudi čisto prehlajena iz nosa ji teče v potočku, pa bomo še do konca uživali doma user posted image  Tamali je pa skoraj vedno bolan user posted image

Meni pa Vesna reče, če jo kregam, zdej pa nisem več tvoja user posted image  Čez par minut se pa že stiska k meni in pravi da me ima radauser posted image , pa saj točno ve kaj sme in kaj ne, pa včasih zanalašč kaj ušpiči.

Kje pa ste vse ostale punce?

LP in mirno noč user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   RE: Septemberke 2006
26.2.2010 11:13:10   
NATAŠI
pozdravček

uf se pozno oglašam

novička- rodila sem 02.02. punčko Tajo, veliko 52 cm in težko 3790 g... Smo super, Timotej je navdušen in jo skos lubčka, objema in pestva .... je full pridna, so se ji pa že začeli krčki tako da je na večer kar boga ..

takole na hitro, se pa še oglasim user posted image

lepo bodite,

pa-pa

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   RE: Septemberke 2006
26.2.2010 20:12:10   
x_srečka_x
Nataši čestitke in veliko crklanja user posted image  user posted image

Nmagk sem zadnjič pozabila napisat da se vam lahko pridružim imam tudi na 7. Rd user posted image , pa tudi moja sestra in mami imata na 7. user posted image  Zanimiva tale usoda števil in datumov.

Danes je šla Vesna na počitnice k babi in uživa, jutri pa pride domov user posted image
Je bila cel teden doma, ker je bila smrkava, pa smo se malo crkljali user posted image

Možek je pa zdaj priden ker mi montira pomivalni stroj, ko sva go kupila pred enim letom, saj še ne bi bilo tako hudo če nebi bil vodovodar user posted image user posted image

Pa lep večer in javite se kaj user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: Septemberke 2006
28.2.2010 20:52:12   
adrijana.sara
Nataši ISKRENE ČESTITKE za pravo babiko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Super, da si se javila in full dober datum ste ujeli. No, to je pa lepo slišati, da nimate težav s privajanjem na sestrico, bomo videli kaj še nas čaka. Če utegneš se pa seveda priporočamo za kakšno slikico user posted image .

Evo, mi smo se tudi z zdravjem borili 14 dni, za en dan zakuhala, drugače pa najprej nosek, potem kašljanje, po dva dni ok, pa se je vse ponovilo... Tako, da je bila 14 dni iz vrtca, jutri se pa vrača. Sem že mislila, da bo kriza, ker smo doma tako uživali, pa je vseeno vesela. Imama namreč tudi atija doma, ima zvin in je prav prijetno.

Mi pa še dva meseca do novega člana - no, tu nekje. Počutje fenomenalno, tole vreme mi daje dodatno energijo, končno sem se začela spet malo bolj ornk gibat na zraku - mislim, da je bil to glavni problem. Tako, da s takim počutjem bi bila lahko noseča še tudi pet mesecev, če bi bilo treba.user posted image

Ena slikica samo za vas, sicer je malo postrani, pa obrezana... slikala je Sara, glavo sem pa jaz prikrila - je pa od petka (najnovejše kar imam), ko sma šla z dragim spet v opero  in je bilo krasno. Je rekla kolegica - nikoli nisi nosila kiklc, kje šele minici, pa se zdaj poglejuser posted image . Mislim, da bom pogrešala bušije...

user posted image

Upam, da ste zdravi in uživat v prihajajoči pomladi vsaj pol tulk kot jaz.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
   RE: Septemberke 2006
1.3.2010 7:56:38   
pupika
Nataši ISKRENE ČESTITKE ZA PRAVO BABIKO.user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da vam čimprej minejo krči.

Tudi mi smo se prejšnji teden zdravli, Gal je imel laringitis, in je 2 dni ponoči težko dihal, sem že pozabila kako je s tem laringitisom, ker smo imeli sedaj leto dni mir, upam, da ga ne dobi več.Prejšnji teden sva bila doma in se crkljala, je pa komaj čakal, kdaj gre v vrtec. Danes zjutraj pa je bil ves vesel da gre v vrtce.Zgleda je sedaj res taki čas, ko so viroze na udaru.

Adrijana, vauu, tale slikica je pa res lepa, imaš kar mali trebušček, pa tako lep, res si lepa, Upam, da ti bo počutje še naprej tako služlo in boš z energijo na višku.

Tudi pri meni s eje vrnila energija, brce čutimo že kar vsakodnevno, le da nosim tokrat bolj zadaj, ker čutim bolj od zadaj, pri Galu s emi je celi trebuh premikal, ko sem gledala kako brca. pa lahko rečem, d aimam kljub temu že kar velik trebuh. In sedaj smo že v dugi polovici.

Lepo bodite in pozdravite naše triletnike-triletnice.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
   RE: Septemberke 2006
1.3.2010 18:40:50   
nmagk
Natasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za prelepo bejbiko.

Srečka torej nama obema manjka samo še 7 na lotuuser posted image user posted image user posted image

Adrijana čudovita nosečnica si,prav luškan buši imaš.

Naš triletnik je pa danes takoooooo tečen deluje še luna,skoz ga neki moti,enkrat mu je vroče drugič ga zebe,bi šel ven,ko prideva ven bi šel not ....user posted image ,skoz neki tul in govori že cel dan kot bi ga kdo navijal cel teden,groza ,še 1 uro in pol pa gre spat,danes je bil res naporen.
Viroze smo se rešili,pa upam da  se ne vrne.Oddali smo zadnjega našega mladička zato smo malo žalostni,ampak bo že.

Pozdravček vsem.

_____________________________

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
   RE: Septemberke 2006
3.3.2010 14:19:12   
NATAŠI
punce hvala za čestitke user posted image  

no drugače je pa timotej tud prebolel škrlatinko in to v enem mesecu kar dvakrat ??  Groza, tako da je bil v februarju le tri dni v vrtcu.. ta teden je šel pa samo čakam kaj bo prinesel domov

mi bomo morali pa uvesti projekt- spanje v svoji sobi in svoji pojstli... smo vsi štirje v spalnici, timotej pri nama, Taja pa v pojstlci .. tako da če ima katera kakšen fajn nasvet kako naj to vpeljemo se priporočam ... ker sploh noče bit v svoji pojstli in sam.. on je navajen še tako, da gre vedno eden od naju z njim spat... zanimivo bo user posted image

pozdravček

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
   RE: Septemberke 2006
3.3.2010 20:55:56   
x_srečka_x
Nataši, Vesna že od malega spi v svoji postelji, edino zjutraj se pride pockrljat user posted image  

Vesna je tudi prebolela prehlad, zdaj je tudi ona boljše volje.
Sem mislila še vprašat, če ste že vse bile v posvetovalnici pri 3 letih? Pri psihologu smo že bili, v posvetovalnici pa ne. A imajo res tako gužvo user posted image


(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?