|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 13:00:03   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

je pa itak splošno znano, da moški imajo Ojdipov kompleks - user posted image


user posted image user posted image user posted image , seveda, ženske pa Elektrin kompleks. Kake veze ima to zdaj z relacijo tašča - snaha, ki je res zelo specifična?

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 13:00:40   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

Bi bilo zelo zanimivo prebirati podobne debate kot so tukaj, sam na straneh, kjer bi tašče pisale.



Res je.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 20:33:40   
jade1
Moja tašča je tudi ok, razen takrat kadar ni user posted image , v takem primeru se je ene 2 dni izogibamo v širokem loku in potem, ko jo mine je spet ok.user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 20:47:50   
suzanamai
Moja VD tašča je super do mene in do otrok, ampak je tak karakter, da nimam nobene želje, da bi visela pri njej. Nima svojega jaza, niti svojega mnenja in take težko spoštujem. Sva pa prijazni ena do druge, kolikor se sploh vidiva.


Pod tole se pa tudi jaz podpišem, krasna tašča ampak kaj ko nima svoje hrbtenice, moj mali pa jo itak obrača že od rojstva.
Moj mož pa ima super taščo, samo škoda ker se tako malo vidimo.

Kaj pa tasti, da ne bi odpirala nove teme, namreč moj tast je živa grooooza. Pa ne osebno do mene ali mojih, ampak do tašče in nasploh podn od karakterja, neizobražen, žaljiv, zahaja v casino-je.... da ne naštevam naprej. Hvalabogu, da je moj možek izpadel ok ob tej kombinaciji.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 20:52:11   
Pupica
Ma sicer svoje muhe in slone, ampak tudi jaz mam svoje slone in muhe. Ona tolerira moje, jaz njene, pa se da živeti.

Itak da me včasih razpizdi, ampak samo človek je. Itak ji tudi jaz valda včasih dvignem pritisk, samo tudi jaz sem samo človek.


No če bi bilo tole pr nas(podčrtano), bi jo jaz kr MAMA klicala. Žal ni, tako da ne spadam v vaš kolektiv snahic z dobrimi taščami. Žal.

Edin kar jaz pogrešam pr moji je ODKRIT pogovor. Če jo kaj moti, da ne nese okol, ampak pove MENI! Ampak žal majo v žlahti to žlahtno napako, da če koga kaj moti ne pove. Pri nas je pa obratno.Če koga kaj moti pove. Lahko si predstavljate kaosuser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 21:06:26   
MamiBom
Moja taščica je krasna ženska. Si pa mislim, da se ji bo ob moji nosečnosti čisto odpulilo in samo upam lahko, da se ne bo preveč vmešavala v vzgojo. Sicer me dovolj spoštuje, vendar bo otroke najbrž razvajala preko vseh meja user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 21:07:48   
koala
Še ena z zlato taščo! Res nimampripomb, res je da ima svoje napake, ampak tudi jaz jih imam. Pri nas se pogovorimo ko kaj ni vredu, pa gre. Živimo v isti hiši, imamo ločena gospodinjstva in spoštukemo zasebnost drug drugega.

Gletd tasta, tudi on je bil zlat, hitro sta me sprejela za svojo in lahko rečem da takšne tašče in taste želim prav vsakemu. Zdaj pa mojega zlatega tasta več ni med nami in prav žal mi je da ne bo mogel spoznati svojega drzgega vnuka/vnukinje. Še večja izguba pa se mi to zdi za mojega nerojenega otročka, ker je bil res izjeman človek.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 21:44:52   
mika
nisem vsega brala....

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Bi človek tudi tukaj rekel, da kar daješ, to dobiš. Jaz se vedno tega držim in nimam nobenih problemov s taščo.


pod tole se podpišem. ne velja samo za tašče, pač pa na splošno v medsebojnih odnosih.......

sigurno so ljudje, ki nam  po karakterju ne ustrezajo, zato se je k temu treba primerno obnašat.
jaz zase vem koga lahko dovolj blizu spustim, koga ne. ženske preveč rade govorimo, preveč povemo.....zato pa potem pride do konfliktnih situacij. zakaj se to moškim ne dogaja( verjetno so tud pri njih izjeme)? 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
3.9.2007 21:46:51   
nity
moja tašča je tud super, če bo tko naprej bo luštn. z njo se štekam bl kt za matko, za mojo tamalo bi dala vse, še preveč user posted image  vsake tok mi gre na user posted image  ampak vrjetn tud jst njej, sam takrat se kak dan ne vidve pa je ok. drgač pa grem k njej vsak dan enkrat če ne večkrat, všeč pa mi je tud, da čeprou je njen sinček edinček,mu ne daje potuhe in mu pove kaj mu gre kdr je treba

_____________________________

Če te moški pošilja k vragu, se ne zaveda, da te pošilja k sebi!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
4.9.2007 23:31:46   
komarka
No, jaz s taščo nimam težav- iz dveh razlogov: ker živi dovolj daleč, da si ne gledava pod prte in ker jo njen sin(moj dragi) prizemlji, kadar kaj blodi.

kljub vsej zadrzanosti, ki je v praksi pri njih pa v pricakovanju vnuka(ki sicer ni njen prvi, ima ze tri) postaja precej posesivn...no upam, da bomo se naprej shajali.

Živeti pa ne bi mogli skupaj. Ima prevec drugacen svoj prav od najinega.



(odgovor članu nity)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
5.9.2007 19:58:29   
Micy
Hoj

No končno tema, kjer lahko povem, kako zelo rada imam jaz svojo taščo.

Moja tašča je zlata, imam jo raje kot lastno mati ( tiste ki me poznate veste zakaj).
Živimo skupaj v isti hiši in imamo isto gospodinjstvo. Pri nas je tako, večinoma kuham jaz ker sem doma že dve leti, ona kuha kadar je doma in ko se ji da. Likave obe ko imava čas in ko se nama da, vse cunje za vse, nikoli nisva ločevali,ali kaj podobnega.
Najino pikico ima zelo rada jo razvaja z kako sladkarijo in podobno, drugače pa je zelo moderna tašča in ve da take vzgoje ki je bila vćasih ni več in se večina stvari strinja z mano in mojim dragim.
Ko sem rodila mi je vse ona pomagala, prala, likala, kuhala vse ni da ni, z razliko od moje mame ki me niti povohala ni. Prišla me je pogledat drugi dan ko sem prišla domov.
Če slučajno zbolim, poskrbi zame kot za lastno hči.
Pomerka vnukinjo ko midva kam skočiva, ali kaj podobnega.
Res jo imam rada.
Ona je zelo veliko pretrpela zaradi svoje tašče in je rekla, da ona raj prej crkne kot pa da bi bila taka,kot je bila njena tašča.
Vtakne se samo tja kjer misli da mogoče rabim nasvet ali pomoč, potem
pa jaz sama presodim ali se strinjam z njo ali ne. Večino se. Vedno skleneva nek kompromis, nikoli v petih letih se nisva grdo pogledali. Skupaj jokave in skupaj se smejeve. Obe imave rade isto osebo in če imam jaz rada njenega sina, zakaj nebi imela rada še nje ,če ima tudi ona mene rada.
Jo zelo spoštujem, ker je mati mojega lubija in ker je vredna spoštovanja. V življenju je marsikaj pretrpela in vem da bi bila zelo žalostna če se midve nebi razumele.
In vikam jo tudi. Oba njo in tasta ki pa je tudi zlati človek. Včasih ima sicer kake muhe in vnukinjo uči kake neumnosti, za katere sva imela že  nekaj konfliktov ampak nikoli se nisva skregala, povedala sem svoje in to drži kot pribito. Kot sem rekla sklepamo kompromise.

TAko javno povem.
atek in mami rada vaju imam ( tako jih namreč kličem)

Želim vam lep večer.

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
5.9.2007 21:10:51   
Anonimen
Moja tašča je tudi zelo v redu. To sem že parkrat povedala, pa bom z veseljem še kdaj.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
5.9.2007 22:03:11   
Anonimen
Jst sem pa v eni Jani (prostovoljno pred poroto) ene sto let nazaj pr frizerju brala eno tako taščo. Ki je jamrala čez snaho. In mi je dalo prekleto mislit.

Mislim, da tudi marsikateri tašči ni ravno z rožicami postlano, ker je tudi marsikatera tamlada precej netolerantna in slepo prepričana v svoj prav. In včasih potencira čist nedolžne stvari. Brez potrebe in brez vzroka, na prvo žogico in brez razmisleka in največkrat zelo lahkomiselno sama zaigra dober odnos s taščo.


Jst bom še enkrat javno in na glas povedala, da zelo pogrešam svojo taščo, ki je danes bivša tašča.
Sva mele svoje finte ampak je bila res fajn tašča in žal mi je, da ji tega nisem povedala do zadnjega dne. Danes vem, da bi ji morala to povedat in to ne enkrat.

Punce, če imate priliko, to svojim taščam povejte - ne boste verjele, kaj pomeni en sam 'hvala, ker si dobra tašča - vsi vici tud niso res' user posted image .

Bivša tašča tebi pa en velik user posted image .


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
5.9.2007 23:58:12   
nejcko
Moja tašča ni ravno najboljša (v določenih pogledih), še zdaleč pa ni slaba (smo nekako na nivoju live and let live), je pa edina, ki jo imam in  zato čisto ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 10:04:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
6.9.2007 10:12:36   
mojčca
Tudi moja "tašča" je super, velikokrat skupaj spijeva kavico, greva po trgovinah, .... Pa tudi oba otročka jo obožujeta, sploh starejša hčerka, ki se pri njej tudi pazi.

Pa tudi, ko sem bila med nosečnostjo več kot mesec dni v bolnici, je popazila starejšo hčerka, če je bilo potrebno, jo je vozila tudi v razvojno ambulanto, da je user posted image  lahko delal tako službeno, kot tudi v naši novi hišici.

Tako da tiste, ki imate tašče kot user posted image , si sploh ne predstavljam in vam jih tudi ne zavidam.



_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: A je razen moje, še kakšna tašča...
6.9.2007 11:52:11   
najina pikica*
ah ja no jst se tut nad mojo taščo nemorem pritoževat je kr znosna,tako kot jst se mi zdi user posted image
(mal heca)glede na to da pride k meni in jaz k njej v copatih,živivmo v isti hiši drug vhod,se zaenkrat kr razumeva nisva še nikoli imeli kakakih neprimernih konfliktov,jasno je da se o vsem glih ne moreva strinjat,sej se še z možem ne user posted image ,si pa poveva če nama kej ne paše.....user posted image
druga zgodba je s tastom,ampak to prišparam za drugo temo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?