|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 16:37:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 32 mesečnik se zelo pogosto doji-kaj naj?
12.9.2007 11:33:58   
Pikca
Ja jaz tandemsko dojim oz. zdaj se tavelka doji samo še pred spanjem.

Tudi pred prihodom tamalega se je dojila samo pred spanjem, a ko je prišel bratec, je hotela vedno, ko se je dojil on. Tako da, če nočeš tandemsko dojiti, raje povsem prekini že zdaj.

Pri tandamskem je lahko problem, ker starejši zelo verjetno ne bo hotel čakati, da se najprej podoji mlajši. No, pri nas je potem ta mali imel eno dojko, ta velika pa drugo in sta vlekla kar oba naenkrat. Čez čas tavelka ni več tolikokrat zahtevala (ponavadi samo, ko je prišla iz varstva in zvečer) in ni ji bilo preveč všeč, če sem dojila oba, raje se je crkljala sama.

V glavnem, do 3. mes. nam je šlo kar lepo tole tandemsko dojenje, potem pa je mali začel premalo pridobivati na teži in zato sem tevelki omejila dojenje samo še na zvečer pred spanjem (čez dan sem jo zamotila, če pa ni uspelo, pa sva prešteli do 5, ponoči se pa v glavnem ne zbuja, če se pa že zgodi, ji tudi dovolim). Mali nič bolj ne pridobiva, tako, da najbrž ni bilo zaradi tandemskega dojenja...

še te še kaj zanima, kar vprašaj...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?