Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mi tud mamo toplomer za v uhico.So zadnjič meli akcijo v ,je bil sam 20 eurov,drugač pa je okol 50. 
...sem bla prejšnji vikend v celju,ampak bi blo bolje da ne...s to porodniško res ne moreš nič kupit
...katastrofa...upam,da mi bo "nekoč" uspelo pridet do kika v avstrijo...
...zadnjič sem jedla jabolko,pa je mahala z rokami in me gledala ko nora...pa sem ji dala na usta in je sesala sok
...jaz pa v smeh
povabla,pa da se nevš zastonj v Prevalje pripelala,boš pa združla prijetno s koristnim in opravla še nakup v Kiku,ki ga bomo meli v Prevaljah.
zalavfala malo bolj,da bo naša
mela unikatne stvari.Men se to tk fajn zdi,ker nima tega nihče.Pa ful lahko narediš cart.
za dnar tiskat
Najprej vsem en prav lep pozdrav! Sem spet imela kar precej branja, ste bile pridne čvekice.
še od mene! Julči - a res pride Kika v Prevalje, al se hecaš? Pol se bo pa treba kaj gor k vam pripeljat.A tolk pocen si dobila ušesni termometer!? Za tak denar bi ga pa jaz tudi takoj kupila. Ti zadnjič nisem odgovorila - doma sem bila 5 km od Bora oz. Parona naprej po dolini, sedaj pa stanujem 2 km pred Paronom. Je pa moj ata tudi delal tam skoraj 20 let, pa jaz med počitnicami (med srednjo šolo). Drugače je bil pa danes en tak čudovit dan. Sva bila s Klemnom kar dve uri zunaj in uživala na sončku. Sedaj bom pa malo ure prestavila nazaj, da se bomo zjutraj že po novem zbudili.
pa zimski čas
- kdo vraga se je to zmislu, ta sigurno ni imel otrok, mislm šus u glavo. Pikica ima itak svoj ritem (nujno jo moram naučit na uro gledat
, da še ni čas za afne guncat, ampak ona mi vztrajno domine kaže
. Milijon enih študij je bilo narejenih, da je prestavitev ure čist mimo, ampak ne - cel svet še vedno prestavlja ure, da bi prihranli tisto milijoninko energije, to da jo za ostale neumnosti cele oceane stran zmečemo, pa nobenga ne zanima. Uf, sem se morala mal skašljat, ampak me res vsako jesen in pomlad ta neumnost čist iz tira vrže. Jest sploh nimam problemov glede spanja, ker komot tud sredi dneva v stoje začorim. Najboljš, da si eno
. BTW sem začela tale post pisat ob 5.00 po novi uri, vmes pa našo frajlo zabavala. Ja sej, zdaj ona seveda lepo pančka
.
oglaša.
pri 36.ih,zdaj jih imam 38.Drugega pa verjetno ne bo.No,zarečenega kruha se največ poje,tako,da ne bom nič trdila.Ampak trenutno mi malo zdravje spet nagaja.
....
... sej mi še nekako, ampak tele male štručke ... bomo videli kdaj bojo dojeli, pa čim manj zgodnjega zbujanja vsem.
.
konzervice
in partizanke
...
(srečke) nosečke ...
...
in tamali gledata Stan in Olio ( a sem prav napisala?), malo sem prišla pošpegat kaj se tu gor dogaja. Ha, telenovela na RR