Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
EVO MENE-RAPORT!!!!
,sam mojmu tega ne dotumbaš,to jaz striktno trdim,je bla bogica čist zmedena in prestrašena,tako,da sva se hitro pobrali gor...In katastrofa
,sem trpela lakoto,ker same je ne bi pustila,tudi,če je spala,moja težja polovica me je pa že po pol ure nahrulil,kod hodim,jaz pa sem tako čakala na novo rihto hrane-sem ga poslala v ......in nisem pol šla več dol-on se ga je itak tako nažulil,da je solo tulil v mikrofon "dok palme nišu grane" ....Fajn mu je, pa kaj.Zdaj pa moram hitet,ker je alarm.... 
mali..in je končno ati popizdu in ji zagrozu,da ne gre od mize dokler ne poje....hana pa njemu,da ne bo dobil njene torte
konzervice
in partizanke
...
, 4l
(srečke) nosečke ...
...
teh naših čvekarij.
.
... bom šele decembra 35 ... pa ste tok fest, da sem rekla ne bomo kompliciral, mesec gor al pa dol, pa sem se kar deklarirala za 35. ... sam a ni to lojalnost: še postarala sem se za vas
???mi tudi cel ku RD,pa Miklavž,Božiček...Novo leto
-kje naj vzemem
in da bi se dobro počutila med nami-če prav predvidevam,ti tudi dolgčas ne bo
-jaz sem tako radovedna,da vidim vaše otročke (vi verjetno ne- glede na moje izpade tu gor
)
.
?
!!!!!!
med partizankam.
je pa še za hece.Ah ti moški.Ko majo tekočega spremljevalca
je pa pol sam križ z njimi.Moj takrat eno in isto stvar pove 1000x.Taj bi ga pa rajš noso,ko prenašo.
pridišu do Mežice.
za Nežine 4 mesece-majrim se dons nič ne oglasiš,da bi malo povedala,kako ste praznovali,saj je Neža zdaj že prava damica in z Hano ji želiva predvsem veliko zdravja in čim več prespanih noči
,malo predaha prosim!!!!!