trixi
|
olja, pri nas pa zeeeebeeee. Jah, nam je šla centralna, je cel dan zabil v kurilnici, pa še vedno ne dela prav. Še dobro, da ni pretirano mraz zunaj. In ker je v vsaki stvari nekaj dobrega ja, večni optimist- sem izvedela takole mimogrede, da imamo celo za vodo gret električni grelec. Sem ga vprašala, da zakaj pa jaz tega sploh ne vem ,je pa reku, da ga je takrat- ulala let nazaj- kar tako montiral za vsak slučaj in da sploh ne ve, če še dela. No, pa izgleda, da dela, ker voda je topla. Ne me pa vprašat, kako vrti števec od elektrike, ko se takole še malo grejemo z električnim radiatorjem Tako mi danes nismo šli nikamor. Pa še boljše tako. Jaz sem žalostna, bolj pogrešam koga ki je živ, pa nimam nič od...Sem pa prižgala svečko ... ma tako, v spomin. Ah, nisem danes na dobri volji, ampak jutri bo že boljše. Bo treba malo okrog hiše rožce poštimat, čebulice posadit, po še kakšno novo v nakup. Meni je tako všeč spomladi, ko se narava začne prebujat, jaz vsak dan sproti hodim gledat, koliko je že pokukalo iz zemlje. Torej, da zaključim v stilu: bodite v cvetju
|