stephany
|
Evo, dons je pa še men računalnik nekaj zablokiral in me vrgel ven Pa še Klemen je malo zajokal, pa sem šla malo k njemu, zdaj pa spet spi. No, pa naj nadaljujem. Neli - jaz sem se vseeno kar pazila pri hrani, čeprav so tudi meni rekli, da ni povezave med krči in prehrano mamice. Se mi je mali tako smilil, ko je imel take krče, so pa trajali od starosti treh tednov do 3,5 mesecev. Julči - upam, da bodo Zalo kmalu nehala boleti ušeska. Drugače pa, tudi jaz bi morala pod nujno začet malo migat - a bi še meni zrihtala en CD? Prooosim! Veš, vsak teden rečem, da zdaj bom pa začela delat na sebi, pa spet nič od tega. Obupna sem. Poleg vsega sem pa še kar naprej lačna , sem bila en teden po porodu že na istih kilah, sedaj jih je pa že spet malo več! Majrim - jaz bi tudi čufte, njami, njami. KT - hvala za mnenje. Calpol imam tudi doma, sem ga kupila po prvem cepljenju, pa ga ni bilo treba uporabit. A misliš, da bi bil za zobke tudi dober? Jaz sem mislila, da bi mu ga dala, če bi imel vročino, te pa zaenkrat še ni imel.
|