|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
28.9.2007 19:02:39   
majrim
hanna1...ja,so dnevi, ko človek z mislimi odtava daleč stran...mislim,da marsikomu v življenju ni postlano z rožicami in ravno zaradi takih zgodb moramo živeti polno življenje...včasih se premalo zavemo kaj imamo ob sebi in kako srečne smo...ko človek neki takega prebere res ne more ostat hladen...žal se sedaj ne da ničesar spremenit...naj uživa te trenutke življenja čimbolj v miru in brez skrbiuser posted image
..danes sem mojim strašem omenila,da bi imela še enega otroka,pa ta se samo za glavo prijela...a res mislite,da je tako hudouser posted image ...je pa res, da bi imela verjetno že 40...user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Mamice po 35 letu
28.9.2007 19:31:06   
viator
Majrim, evo jaz sem bila včeraj 42 let stara user posted image ,  moja najmlajša hči pa je 2,5 meseca. Reakcije okolice na nosečnost niso bile ravno pozitivne, z izjemo moža in moje mame..velika večina jih je bila kar šokiranih. En očka me je direkt vprašal: A ste normalni?user posted image user posted image
Ampak meni je super, zdaj morda celo bolj uživam v materinstvu, kot takrat, ko sem bila mlajša. OK, energije je res malo manj...ampak bom že zmogla. Samo da smo zdravi, pa bo že šlo. Tako da kar pogumno!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Mamice po 35 letu
28.9.2007 20:57:16   
trixi
majrim, jaz sem pa ravno te dni vidla mojo sošolko iz OŠ, čaka še eno bebico zdajle novembra, pa eno punčko ima že, pa leta- jauser posted image štirka spredi neuser posted image . Sem ji kar malo foušuser posted image . Ja, zdaj lahko tako pravim, ko je ravno šel tamali malo baterije moji mami "polnit", saj ko ji bo dosti, ga bo pa kar dol poslala.
Ma nič, resno, jaz ne vem, kaj bi, če bi imela samo taveliko, v nedeljo jo pakiramo v Ljubljano, pa kar paše še malo doma otroške družbe.
Joj, vam povem, kako kruto izjavo je dala moja mama, ko sem ji povedala, da bomo imeli še enega dojenčka. Najprej je rekla, da kaj smo čakali toliko časa, potem pa da bo hudo, ko bo ta drugi otrok v puberteti, jaz pa v meni. Se je pa staršem od mojega mešalo od sreče ko smo povedali, so čisto nasprotje, nič jim ni težko, ne varvat, ne se igrat, skoraj že malo preveč. Jah, tako je to.
Na, eko, tavelika je ravno štartala k fantu, pride jutri. Jo bomo pa malo izkoristili, da bo popazila bratca, ker gremo na en RD, čeprav jo sumim, da ga bo popokala k noniuser posted image . Sicer je pa ne obremenjujemo s tem, to jutri je bolj izjema kot pravilo.

čau

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Mamice po 35 letu
28.9.2007 21:50:33   
majrim
viatoruser posted image user posted image malo z zamudo,ampak iz srca...je pa fajn dobit kako vzpodbudno besedouser posted image ...saj zdej nimava zaščite, tako da je vse možno da kej pride...sva rekla,da če bo po naravni poti bo ok...na umetno se mi res ne da več hodit,pa drag štos je touser posted image ...država pa itak nas v letih pišča ob straniuser posted image
trixi...saj,jaz imam dovolj energije še za kakega več...samo,da ni krčev...ker ko je tamala jokala,sem jokala še jaz zraven...bomo videliuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Mamice po 35 letu
28.9.2007 23:41:23   
julci
čer punce
Majrim ti se ne sekitraj,kaj bodo drugi rekli,važno da si vidva želita bebico.Tud midva sva bila na IVF-ICSI.Mislim pa da bi čez čaz poskusla,sam ne verjamem da bi šlo po naravni poti,ampak nikoli ne reci ne.Ne vem če si seznanjena,mislim da ti pripadajo ponovno 4 postopki po rojstvu otroka,pozanimaj se,ker nisem 100%.Nekje sem to zasledila.
Pri nas so bili vsi v sorodstvu po moji strani ful veseli,ko smo sporočli veselo novico.S taščo pa nimamo stikov.

Viator moj poklic je šivilja in neskončno uživam,ko lahko ustvarjam za najmlajše.Zato sem si v nosečnosti po tihem tud želela punčko,čeprav mi ni bilo važno kaj bo.Sva potem 5 dni pred rojstvom zvedela,da bomo dobili malo afnico.
Sinu sem veliko šivala sama,ker sem pač rada vidla da nihče ni imel takšnih cotk,bundic,.......Bratrančeva hčerka me naravnost obožuje,ker ji vedno naredim kaj takšnega ko v ulici nima nobena punca(stare so 6 let)pol se ji pa ful dopade.Sicer pa tud sama ne nosim rada konfekcije,tako da si rajši sama vse sešijem.Sam da je zdaj malo bolj kriza s cajtom.Pa bom že prišla na svoj račun.

Hanna zgodba tvoje mame je ful kruta.Včasih so jih z železno roko vzgajali.Hvalabogu daznamo mi vzgajat drugače,pokažemo ljubezen,da so otroci pomembni,jim damo njihov prav in tud besedo .Včasih pa ni bilo tako.
Zato pa jaz svoja knedla cartlam,pa čeprav pol to znata ful izkoristit.Gda jih boš pa cartlu,če ne zdaj.

Tk tukaj pa midve paseva kravice
user posted image

Ja nč grem v horizontalo,morm jutr zjutr zgoda vstat,ker sem strastni spremljevalec formuleuser posted image user posted image bote mislale da sem mimo,kaj češ bencinski hlapi naredijo svojeuser posted image user posted image



_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 0:00:14   
hanna1
Večer vsem skupajuser posted image user posted image user posted image

Zgleda,da me je res malo luna trkala,da sem se tako razpisala,ampak se kar bolje počutim.Žal mi je,da sem ravno vas izbrala za tarčo svojih izpovedi.Sem pa tako vesela,ker imam
Mres dva zlata sončka.Prej sem imela tako hud glavobol user posted image ,da sem objemala školjko,ker mi je bilo tako slabo,dokler ni lekadol prijel(nikoli več ne čakam do zadnjega-bom takoj vzela tableto,ko mi začne kljuvat po moji tutki).Sine je pazil na malo,ker je jaz še pogledat nisem mogla,Zala pa se je igrala s igračkami v jajčki in še pisnila ni ves čas.Kot bi vedela,da ima mami probleme.Res sta zlata moja sončka user posted image user posted image user posted image -sine ker se lahko zanesem na njega user posted image ,mala se pa itak tako redko joka,ker je tako zaposlena s svojimi rokami,nogami in še igračkami user posted image ,da ne utegne misliti na jok.
majrim,jaz stiskam fige,da vama uspe,ker je tako fajn brati,da imajo današne mamice tudi že v malo bolj zrelih letih toliko veselja z otročki.kar se pa okolice tiče,so pa eni tako zaplankani,da ne znajo razmišljat s svojo glavo,ampak samo ponavljajo za tistimi,ki so ti dejansko favš tvojega zadovoljstva in sreče.
Sedaj so nam še več vredni naši malčki in za sebe osebno vem,da je sedaj moje življenje veliko bolj bogato,kot pri rojstvu prvega otroka.Takrat je bilo čisto samoumevno,da ga imam,zdaj pa je čisto drugače-in vesela sem,da je tako user posted image user posted image .
julci,tvoja Zala je pa res tak cukrček,saj ima take izrazite,lepe očke.a je bil pri kravicah tudi kakšen bikec poleg,da tako radovedno gleda-ali je bil samo fotoaparat tako zanimiv?user posted image user posted image user posted image
Lepo noč vsem skupaj,

Pa-pa



_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 0:01:33   
hanna1
julci,za katere pa navijaš??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 0:14:19   
julci
Hanna večer zgleda da sam medve ne morma spat.Upam da je glavobol minu.
Vem kk je če te migrena muči.

Hvala za sekundni obiskuser posted image .Naši mali je ful zanimiv aparat,prej se lepo smeji,ko pa ga zagleda v moji roki pa naredi ful resno facouser posted image user posted image meni pa žal da ne ujamem njenga lepega nasmeha.

Aja,navijam pa definetivno za ta rdeče,so zakon v formuli.Če bi vedla da Šumi nebo več vozu bi ga lani šla gledat v Imolo.Bom pa drugič šla,sam morem kamerata za na pot dobit,ker moj ni za tašpas.Pa tamalo morem malo okužit s tem bencinomuser posted image ,Mihana sem že,da bomo v večini,pol bo pa mogo zravn jituser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 9:47:18   
hanna1
Dobro jutro vsem skupaj  user posted image

Mi smo danes po jutranjem hranjenju kar familijarno takooooo dolgo spali.Bi morda še dalj,pa nas je telefon ob pol devetih zbudil user posted image .Pa se res bliža jesen,ker mi že spimo zimsko spanje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se tipkamo kasneje,ker zunaj sije sončeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -gremo veeen.

Pa-pa


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 12:26:34   
viator
Tole je pa res čudno uštimano, da je treba plačevat za umetne oploditve.  user posted image Uhhh, to pa res ni pravično.
Majrim, glavno je, da si vidva želita še enega otroka, za ostale, predvsem negativne pripombe se ne zmeni....in veš da poznam kar nekaj primerov, ko jim je v drugo uspelo brez kakršnekoli pomoči!! Najbolj se mi pa dopade zgodba znancev, ki sta dolgo časa poskušala vse živo in ni bilo rezultata. Ko sta se sprijaznila, da bosta pač brez otrok, je znanka zanosila (bila je tudi že čez 40) in dobila sta sinčkauser posted image user posted image .  Tako da je vse možno.

Glede krčev,  se pa strinjam...mi smo žal še kar v tej fazi...tako da komaj čakam, da bo Lara 3 mesece!

Hanna1 - dej no, človek si mora dušo olajšat in ne sme držati stvari v sebi. Je že prav, da si napisala, kar ti je na duši ležalo.
Tele migrene user posted image - to je pa res eno matranje. Jaz jih imam tudi, kar pogoste...tako da bi šla raje še enkrat rodit, kot napad migrene prenašat. Pa še nič pametnega ne smem vzet - samo lekadol, ki mi nič kaj ne pomagauser posted image .

Julci-tvoja Zala je pa luštkana, za pojest. Pa kako super pase kraviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj me pa dol z računalnika podijo....nič moram kuhat, pa pripravit za obiske popoldne...jaz bi pa še kar čvekala...
Lep vikend vsem skupaj!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 18:48:43   
hanna1
Uh,smo bili zunaj,pa je tak mraz,da imam čisto trde prste  
user posted image

Sem pozabila pogledat,če je na Peci sneg.
Čaka me  še kup opravil,samo se nekam ne morem spravit poleg user posted image
Malo vzpodbude bi potrebovalauser posted image user posted image .Se tipkamo.

Pa-pa
 


                        



_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 19:02:36   
hanna1
  julci,ta smiley je pa zate    user posted image   
Da ne boš preveč pridna.


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 20:35:00   
majrim
joj,kako lepo je pridet sem k vamuser posted image ...se kar domačo počutim,pa čeprav sem se vam komaj pridružlauser posted image
julci...kolko pa je star tvoja Zala???...vidiš,naša je ista...ko vidi da primem v roke aparat se neha smejat in samo pozirauser posted image ...sem akr malo jezna nanjouser posted image  ker je ne morem nikakor dobit v tistih najboljših trenutkih...kot da jo začara aparatuser posted image ...šivilja si???uffff,ti zavidam...saj jaz sem včasih tudi full šivala,pol pa sem ratala malo bolj lena...bi lahko zdej pozimi spet kaj poprimla za stroj...user posted image ...sem tudi jaz gledala formulo...trening..me je neža zgodaj vrgla pokonciuser posted image ...ta naš vragec hodi spat ob 18 pa do 19 (to je že redkouser posted image )...in včeraj je ob 24 imela budnico,pol pa eno uro in pol sem jo mogla uspavat..ona se pa smeje samo da jo pogledamuser posted image ...in kako naj ostanem resnauser posted image
hanna1...jaz se vsak dan zahvalim mojemu angelu,da mi je poslal tako čudovito družino...vem,da ne bom nikoli sama ob njihuser posted image ...res smo lahko srečneuser posted image ...joj,ti kar zavidam tvoje spanje...kdaj pa lahko kaj pričakujem,da mi bo spala celo noč ali pa vsaj do 5??brez bujenja??' al so to samo sanje??..kako je pri vas??
joj,pri nobeni ne vidim,kolko so kej stari vaši malčkiuser posted image ...razen hanne1user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Mamice po 35 letu
29.9.2007 23:56:25   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci,ta smiley je pa zate    user posted image   
Da ne boš preveč pridna.


Hanna 
kje sga pa ujagala user posted image user posted image user posted image mi je malo podobenuser posted image .
Midve sva pa dans zjutr ob petih mele žurkouser posted image .Je dobla tak dar čebljanja,ki je ni spustil celo uro.Mojmouser posted image se kr na šiht ni mudilo,ker se ji je smejel take je zganjala.po uri šova je zahtevala svoj priklopni rekvizit in zaspala do pol devete.Pol sva pa sva si vzele športno dopoldne do južne.Včeraj sem se v Velenju  v Baby centru zalubla v eno kapo za maliko.Na žalost user posted image so meli sam 39 velikost,naša pa 42 OG.Ampak js se ne dam,user posted image sem jo dans dobla v Ravnah v Baby centru,za nagrado za mojo vztrajnost pa še šal iste kolekcije.user posted image user posted image Bravo mami,pa zapravla za to celih16eu.Mater so drage kape.user posted image Ampak glavno da bo naša kul.Ko bo suha jo bomslikala,ker ji maksimalno paše.user posted image Tk da zdaj pa lahko sneg pade.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim meni je zdaj že tridni zaporedoma uspelo da je spalaod osme pa do pete zjutr.Sem jo pa dala v spalni žakelj spat,pa zgleda da ji paše.Prej se mi je pa zadnje cajte zbujala na tri ure,od začetka je pa spala do tretje.Probi ji ga dat ponoči gr,mogoče pa ti uspe podaljšat spanje.Naša Zala bo pa 5 stara 4 mesece.Ne moreš verjeti kako hitro čas beži.Midve s Hanno sva pa ble v bolnici cimri.Obe rodile s CR isti dan.Jih bova pa v ponedeljek skupaj slikale pa fotke dale gr.user posted image

Ja nč bo treba it v pančevo.Zgleda da že vse smrčite sam js še ne.user posted image
Se tipkamo jutr.




_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 9:44:33   
julci
Jutro,malora dans je pa prekrasen dan.Tako lepo sonček sije,ve pa očitno šdrnjohateuser posted image user posted image user posted image Aje bla naporna nočuser posted image user posted image user posted image
ja nč sama s sabo pač nebom čvekala.se tipkamo zvečer.

lepo sončno nedeljouser posted image


_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 12:25:32   
KT
Uf je res lepa nedelja - naša frajla pa še kar drnjoha user posted image . Zjutraj je nekaj čivkala ob 8.00, a do takrat, ko se je user posted image  zbudil je že nazaj začorila - zdej jo pa res nimam srca dvignit. Ampak sem si izposlovala izlet popoldan, da bova še mi2 uživali v sončku.

Lepo nedeljo in MAX uživajte! 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 20:41:12   
neli99
ojla šjorice!

tako lepo vas je brati ... mi smo bli spet ene par dni brez telefona (je spet kabel crknu), pa sem bla spet brez interneta.

ko tako berem, me prime da bi blo fino naredit en seznam, kdo smo, kok otročkov in kok stari. smo si tako različne, ene že s pubertetniki pa dojenčki, ene sam z dojenčki ...

me je pa ganila tvoja zgodba, hanna. sej to bo zarad hormonov, pa zaradi tega ker mam sama malega otroka ... me kar stisne ko slišim kako je bilo včasih ... pa mislim da ma še kera kaj takega v svojem arhivu ... ko se jaz spomnim zgodb svoje mame, ko so meli samo 3m porodniške, pol pa delat, o kakem dojenju dlje časa sploh ni blo govora. da ne govorimo o varstvu.

ena je rekla, da si sam to želi, da v drugo ne bi blo krčev ... joj ženske, naš je tulil (ne jokal) non stop tja do pol leta. sploh ne vem kaj mu je blo. meni se je mešalo: dojit, tulil do onemoglosti in sem delala vse živo: voziček, v avto ... vse žive kapljice ... pol mi je pa še pediatrinja rekla, da to bo zato ker sem tako stara in ker sem si zelo želela otroka (da je to pogosto) user posted image .

no pa smo spet noseči. če bo drug toliko jokal ... no ja, jst se psihično že pripravljam. ni hujšega zame kot to. mislim da bom šla preventivno že prej po une kapljice v tržič, ki baje res pomagajo.

sicer pa sem se včeraj prvič po poplavah peljala skozi železnike. to še dooolgo ne bo tako kot je bilo ... ali bolje: nikoli več ne bo tako kot je bilo. sem pa ke je odneslo cele stavbe. samo to vem, da se prej ZD ni videl s ceste, sploh ne vem kaj je bilo tam: grmovje, drevesa, vrtički ...

danes pa smo šli na mini nedeljski družinski izletek. je tako lušno videti sinka, kako navezuje stike z drugimi malčki. so pravi cukrčki tile naši enoletniki.

zdej pa moram dol z računalnika ... se še kaj oglasim in pokomentiram vaše čveke ...

čau. alenka

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 20:50:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

joj,pri nobeni ne vidim,kolko so kej stari vaši malčkiuser posted image ...razen hanne1user posted image


Pri meni se vidi....če se "sprehodiš" po Marogici z miško.. Torej ta starejši je bil aprila 6 let, ta mlajši bo decembra 3 leta.... Mlajših več ne bo....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 21:00:32   
majrim
julci...sej imam tamalo v žaklju,ker se je pokrivala z deko čez glavouser posted image ...no ja,sej sem se navadila na vstajanje ampak utrujena sem pa vseenouser posted image ...se tolažim,da bo kmalu boljšeuser posted image ,pa da to vse spada zraven...
...slike pa kr dejte gor,da malo vidim te naše malčkeuser posted image ..zdej sem vidla,da je KT blizu nas...par dni smo narazenuser posted image
...drugače pa kar naporna nedelja...na kosilu pri mojih starših,vmes je klical svak,da pride na obisk (moj dragi je namreč priseljenec na obalo iz Radečuser posted image ),pol pa še nenapovedano še eni obiski iz Radeč...da se ti zmeša..in kot zanalašč je bla Neža full tečna - tri dni ni kakalauser posted image ...in ko so vsi šli sem jo cartala na obroču pri sebi in je v miru naredila nalogouser posted image ...pol pa kot noč in dan - začela klepetat kot strgan doktro...joj,so smešniuser posted image ...CR ste mele???jojjjjjjjj...kaj pa je šlo narobe??

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 21:40:09   
hanna1
DOBER VEČER(kako so tukaj lepe jesenske barve)user posted image user posted image user posted image

Kako naporno je,če cel dan dirjaš okrog po obiskih,ki si jih obljubil že pred enim letom.Pol pa samo ješ,piješ,pa spet ješ,piješ,...Mimogrede postaneš teleBAJSEK.user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem pri moji nečakinji(je stara 27 let)dobila ležalnik in sedaj Hana tako čeblja noter,je že čisto drugače,kot pa jajčka.Po moje je pa tudi vesela,da je zopet domauser posted image user posted image user posted image ,saj je zelo potrpežljivo prenašala cel dan,ko ni mogla tako prav spat in je šele po poti domov do kraja obnemogla in zaspala user posted image user posted image

Ja, tudi moja Hana spi v spalni vreči in ponavadi spi od desete do pete ure zjutraj,ko se na hitro podojiva in potem spi nekje do osme ure.Je pa enkrat že spala do sedmih.Jaz sem čisto zadovoljna s tem ritmom in takoj vstanem,ko začne malo stokati in se v bistvu sploh ne prebudi popolnoma in jo po dojenju dam takoj nazaj v posteljico in spi naprej.Imam še kar srečo,ker je nikoli niso dosti krči matrali in se nikoli ni jokala ponoči(trkam na les).user posted image user posted image user posted image user posted image za našo pikico.
Sedaj pa bo treba počasi spat,da me julci jutri slučajno ne preseneti v postelji.Pride na kavico z svojo user posted image .

Lahko noč


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 21:44:15   
KT
majrim - pa sta res full blizu najina user posted image . CR pa sem imela zaradi zastopja poroda, odpirala sem se namreč "nula koma jozef" - skratka nič krat nič. Pri svojih 48 kg (tri manj kot pred user posted image ) svoje skoraj 4-kilske frajle nisem uspela spravit na ta svet - so mi morali malo pomagat user posted image . In veš moram priznat, da mi je takoj po porodu ravno to full manjkalo - v porodnišnico sem šla v dobri veri, da grem rodit, no pa se zjutraj zbudim iz narkoze in mi prinesjo mojo malo pikico user posted image  - solze so lile v potokih user posted image  pa še hormoni so naredili svoje. Tako zelo sem si želela doživeti porod in rojstvo moje user posted image , da me je takoj po porodu kar pošteno neslo user posted image . Ampak ker sem že v osnovi izredna pozitivka sem tudi v tem našla pozitvine strani in danes s polnim gasom uživam v novi vlogi user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 21:48:30   
majrim
ja,res je lepo to ozadjeuser posted image ...kar toplo ti naredi pri srcuuser posted image ...ajde,hitro spat hanna,da bom jutri lahko vidla kako slikco...nočko vsem punce!!

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Mamice po 35 letu
30.9.2007 22:26:07   
julci
Hanna jutr prideva definetivno na user posted image .Mi je Miha rekel če je lahko doma,da bi on tud šel.Mi je blo kr žal,da sem povedla da grem k tebi.

MajrimPri nas je do carskega prišlo,ker se nisem odpirala.Meni so namreč  14 dni pred PDP-jem začeli porod sproževat,ker je bila Zala Na UZ težka približno 4000g.Teden dni prej pa okoli 3500g.Zato so rekli da nebi več čakali,ker bi bila še težja.No 5 dan jim je uspelo s  tabletkam sprožit popadke(so bili vsak dan po par ur,pa so se umirli).Za 5 dan pa sem mela napisano kapalno.Popadke pa s kapalno od 5.30 do 19.00,ko so se me usmilili,ker sem mela cel dan popadke na 2 minuti.Kera je mela kapalno bo vedela kakšni so.Odprla sem se pa celih 2 cm.Pa če moj nebi glasa v porodni dvignu nad babico,ki je kr mučkala,da je poklicala zdravnico,sam bože ve kako bi se končalo vse skupaj.Med CR je prišlo do komplikacij pri meni(maternica se mi ni krčla,posledično sem močno krvavela,moj pritisk pa je bil 190/130).Pa sem moji sobni dr.povedla da sem sina tikpred CR rodila,ker se tud nisem odpirala,pa je na viziti posebej opozorila kako je bilo prvič,pa je nihče ni poslušal.Ona se me je tud potem usmilila,ko me je videla v porodni in sem bila 5 minut v operacijski.Pa sem presegla svoj prvi rekord v popadkih(prvič 10ur;drugiča pa 13.5).Najbolj me je pa user posted image ,ko mi pri viziti drug dr. reče da so to pričakovali,da se bo tako končalo.Ta ki mi je delala CR,je rekla,da sploh nebi šlo po naravni poti,ker je mela mala obseg glavce 36.5cm,jaz pa butast porodni kanal.user posted image

Vidim da je tvoj dragi iz Radeč.Moj mož ma tam doli žlahto(teto,pa stare starše je mel,sam so pokojni;mama namreč izvira od tam)Lepi kraji.
Ja nč bo treba pančat,da se jutr nauser posted image ne zaspim.
Vi pa dajte še kakšno fotko gr prilimite,da še vaše sončke spoznamo.

nočko vsem




_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Mamice po 35 letu
1.10.2007 10:28:56   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99


no pa smo spet noseči. če bo drug toliko jokal ... no ja, jst se psihično že pripravljam. ni hujšega zame kot to. mislim da bom šla preventivno že prej po une kapljice v tržič, ki baje res pomagajo.




Neli99 - ČESTITAM!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa res lepa novica....
Joj, ampak tale pediatrinja je pa tudi hecna - take razlage za krče pa še nisem slišala, da ima to zvezo z leti mamiceuser posted image . Meni je pediater na zadnjem sistematskem ( 2 meseca) rekel, da bi bil čudež, če jih naša Lara ne bi imela. V enem mesecu je namreč pridobila 1300g - rodila se je malo bolj lahka (2720), sedaj pa not spravlja manjko...

A ni super, da se spet sonček in bolj toplo, ...včeraj smo bili 2 uri na sprehodu, se prav prileže.

Ja obiski znajo bit kar naporni, sploh za malčke, zame pa tudi ni najboljše kar se pa mene tiče se strinjam z Hanno1- jaz tudi rada jem...user posted image user posted image in posledice so vidne.

Ojej, Julci, si se pa namatrala...user posted image . Ampak so tudi čudni tele dohtarji, da so te kar pustili, sploh če je bilo že prvič podobno.








(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Mamice po 35 letu
1.10.2007 10:39:29   
viator
Sem poskusila Larino sliko nalepit, pa mi ne gre sistemom s copy..paste...sem samo prazen okvir skopirala...user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?