|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
4.10.2007 21:19:44   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

  


 
...

zdej pa še ostale kej napište, da ne bom sam jst tuki neki težila ...


ojla, no kaj naj napišem? Se keri čveka? Jaz čakam kmetijo, malo bom še pletla vmes, zdej sem si vzela odmor pa malo po RR brskljam.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Mamice po 35 letu
4.10.2007 22:26:40   
hanna1
Joj,jaz pa moram     user posted image zobarja poklicat user posted image ,ker se mi je odlomil en delček zoba ob plombiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Že itak imam tako slabe zobe,da sem zdevala celo premoženje,ker sem hodila privat.Ko sem že tako na kantu,me pa še gipis zajuser posted image .Ni čudno,da zobarji tako dobro služijo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce,kaj delate,ne še it spatuser posted image


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Mamice po 35 letu
4.10.2007 22:29:44   
julci
Punce pozdravček.
sem včeraj napisala  cel romanuser posted image pa je strežnik neki zašteku,tk da sem pihala kouser posted image ,ker mi je vse zbrisalo.
Viator tvoja pupika je prava lepotička.user posted image od naju z Zalo.Neli  tvoj cukrček je pa konkurenca Haniuser posted image Bota čez par let lahk SP odprla.Lepo božaj bušeka.Če ma tvoje dete zdaj okoli 1700g lahko na koncu pričakuješ okoli 4000guser posted image .Pri meni je bilo tako.V 32 tednu okoli 1700g,v 37 tednu okoli 3500g,v 38 tednupa okoli 4000g.Pol so mi pa začeli sproževat,ker so se bali da bi bila še težja,če je pridobivala po 500g na teden.9 dni pred rokom je prikukala na svet s težo 3770g,tako da se niso kaj veliko zmotli.Je zgleda malo z mano vred hujšala,ker sem v 5 dneh šla dol 3 kg,ker sem pač 5 dni jedla bolj za vzorc(večinoma samzajtrk,če sem mela srečo).

Hana nisem se mogla čez dan kaj oglašat,ker se je mama zelo slabo počutla,tako da sem domov prišla samo še spat.Danes so jo odpeljali v bolnico.Tk da držite pesti za mojo mamo,da bo prišlak sebi.Namreč eno leto se že bojuje z rakom.Tako mi je težko pri srcu,da me duši.Morem malo dušo olajšat.Prekleti rak,sem ga že nevemkolkokrat preklela pa še ga bom.Zakaj more glih tam ko je družina složna,ko se mamo radi,si drug drugemu pomagamo,zakaj more glih tam pa bolezen vmes posečt,da ne moremo biti srečni.Kako je usoda kruta.Ko bi vi vedela kako je bila mama srečna,ko je brat dobil sina,pa ko sem še jaz po tolkih letih zanosla.Tk je ponosna na svoje tri zlate vnučke,da se ti srce trga.Upam da jo bodo poštimali,pa da se še kak čudež naredi.

Hana za kavico pa le pokliči.Lahko tud v soboto popoldne,ni problem.




_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Mamice po 35 letu
4.10.2007 22:50:21   
hanna1
julci pozdravljena.Jaz sem imela skoz slab občutek,da je nekaj narobe,samo te nisem hotela direkt spraševat.Boga tvoja mama,kaj mora vse dat skozi,pa tako mlada je še.Ena moja sorodnica,ki je srečno preživela,mi je precej nadzorno opisala,kako grozne so te kemoterapije,zato kaj takega ne privoščim nobenemu.Še dobro,da imaš tako razumevajočega moža in dva zlata sončka,kajti to je zate sedaj zelo hudo.Jaz te prav občudujem,s kakšnim pogumom in voljo vse sprejemaš in res stiskam fige za tvojo mamo,saj si zasluži,da uživa ob tako ljubečih otrocih kot si ti.Malo je takih,ki bi tako predano pomagali staršem v bolezni,ti pa imaš poleg še majhnega dojenčka.Vse,ki tole prebiramo,smo v mislih pri tvoji mami in jaz,ki sem jo osebno spoznala v porodnišnici,vam zagotavljam,da je res krasna mama svoji Maji in svojima vnukoma Mihanu in Zali.Tako da julci,drži se,me smo v mislih stabo in tvojo mamo

Mirno noč


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Mamice po 35 letu
4.10.2007 23:23:47   
julci
Hvala Barbara za te besede,dans sem pa res čist na podno.Mislim da svojo moč črpam sam še pri mojem zlatem možu in otrocih.Najbolj grozno mi je blo zjutr,ko je Miha pozabu povedat moji sestrični,da ga bo dans ata peljal v šolo,ona pa skrbna,pa je zjutr poklicala,prvo sem poštudirala na mamo,da ata kliče.Tk da sem koma čakala da je bla ura devet,da sem ju poklicala.Dans tk ne vem če bom sploh spala,pa še moj je ponoči.Upam da se bova jutr vsaj po telefonu kaj slišale.




_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 8:54:25   
hanna1
user posted image ZA MOJEGA SINA,KI DANES PRAZNUJE 12 ROJSTNI DAN!!!!!!
Blaž,rada te imam,ker si ti moj najstarejši in prvi otrok  user posted image user posted image user posted image .
user posted image PA ZA HANO IN ZALO,KI DANES PRAZNUJETA 4 MESECE

Da bi bili še naprej takšna sončka
julci,cmokni Zalo še v mojem imenu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image





_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 9:42:04   
julci
BLAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA 12.ROJSTNI DANuser posted image user posted image
HANA TEBI PA VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE.user posted image




_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 9:53:46   
hanna1
 user posted image
Julci,sem morala probat
Kako je mama??


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 11:06:23   
natasaom
daaaaaaan!julči držim pesti,da bo tvoja mama zmagala v borbi z rakom.vem kako ti je,moja mama je zgubila borbo pred 12leti!
sam lep dan vam zaželim pa ugasnem rač.ker sem že prav odvisnik ratalauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 14:41:32   
majrim
 
evo...to je pa moja piška kak dan nazaj:)))
julci - tak ti povem...rak je svinjarija in vedi,da jaz se vsak dan vprašam zakaj...moj oče je zbolel v obdobju,ko sem jaz šla v postopek z umetnim...a hvala bogu naju je oba ta nosečnost pol držala gor...zdej pa uživamo vsak dan kot da je edini..in mislim,da vsi skupaj bolj cenima življenje in ljubezen!!!

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 8.10.2007 21:25:31 >


_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 15:11:50   
viator
Živjo punce,

zadnje dni sem full zaposlena - menjamo kuhinjo in letamo po štacunah..in izbiramo...in rišemo..uhhh. Saj bo.

VSE NAJBOLJŠE BLAŽU!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda čestitke tudi Hani in Zali, res sta sončka. user posted image

Joj, Julči - držim pesti za tvojo mamo!!!!!! Srčno si želim, da se bo pozdravila in da bo še dolgo med vami in se veselila svojih vnukov.  Drži se...bodi močna..pošiljam ti en user posted image .

Vidim, da vas kar dosti spremljalo to zahrbtno bolezen pri starših....user posted image
Tudi moja mama se bojuje z njim, zaenkrat dobro kaže..... Je pa to hud šok...Majrim, pri nas je bilo podobno - na isti dan sem zvedela, da sem noseča in da je zbolela mama....zdaj bo kmalu eno leto od tega...je pa tudi njej naša Lara vir energije.

Vse slikice od sončkov so krasne...upam, da bom jutri imela kaj več časa, da se lotim tega podviga tudi jaz in da mi uspe kakšno veliko sliko gor nalimat.

Neli99 - upam, da bo šlo vse v redu na pregledih, pazi nase! Uživaj na morju!!!!!
Glede kave - jaz sem jo pila in jo še - eno, včasih dve na dan...sem kar kofetarica, tako da bi težko brez nje zdržala....
Glede hormonov - pa tudi ni bilo kakih hujših težav, no še malo bolj sem občutljiva, kot ponavadi...
Glede računalnika in nalaganja slik pa razturašuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hanna1 - bom vprašala, kako je s pilatesom in CR-jem. V torek grem spet in se bom pozanimala, obljubim. Je pa hec tale pilates veš...zgleda čisto lahko, ko pa začneš delat...uhhh. Bom kar nekaj časa rabila, da not pridem. Je pa dober za krepitev mišic telesa...tako, da upam, da se mi bo kaj poznalo. No ja...pa še cel kup kil moram dol datuser posted image .


(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 19:08:00   
julci
lep pozdravček

Hana moja mama je danes malenkost boljš na trenutek.Je pa tolko slaba,da ne more hodit.včeraj so jo za neki cajta priklopli na kisik,da je malo prišla k sebi.Danes so ji našli še povišan sladkor.Tk ko da nima že dojst drugih problemov.Grem jutr k njej,upam da bo lepo vreme,da bo Zala lahko ta čas zunaj,ker ni glih fajn da bi šla v bolnico zraven.Je pa v Topiolščici.
Majrim tvoja miška je pa tak srček.Bo mela modre očke.



_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 19:11:56   
neli99
ojla punce user posted image user posted image user posted image

julči drži se. me je pretreslo ... vidim da ti mora bit težko. si me pa spomnila na obdobje nekaj let nazaj (ene 4 mislim da), ko je mojo mami možganska kap in sem jo hodila v bolnico hranit, pa potem doma učila pisat, brat, govort ... takrat me je prvič zadelo, da bodo enkrat šli tut naši starši (pa jst nisem tako navezana na svojo mami ... kako je torej tebi ...).

vsem vašim otrokom in otročkom ki praznujejo: VSENAJBOLJŠE !!!user posted image user posted image user posted image

viator - kakšno kuhno boš mela, a kero gorenjevo al drugo slovensko ... midva sva lani mela ta projekt ... pa nazadnje dala delat (je blo ceneje).

pilates je pa tut mene navdušil ... sam da bi to jst delala doma mam premalo samodiscipline ... sem si kupila knjigico in celo ene dvakrat telovadila po porodu ...user posted image

julči tole s kilažo ....jojjojjojjoj  user posted image  user posted image  user posted image ... jst pa tok vesela, da ta ne bo taka bomba. se pa ja ne bo zgledovala po tvoji zali user posted image  ... no ja, če je sine prišel ven s svojimi 3860g in glavo 38cm ... bo pa ta tut.

sladkorne pa nimam user posted image  ... sem bla pa že čist presrana ... tam so sedele punce, ki so morale dati kri vsako uro trikrat zapored in ves čas nič jest, nič pit ... torej bojo tam visele celo dopoldne. jst pa sem vstala ob 5 pa 15 user posted image  da bi bla ja v LJ ob 7h ... ej pa to je noro!! z gorenjske zjutraj sploh ne moreš v LJ. se zabaše v medvodah, pa na avtocesti pa na brodu, čez gameljne je bla pa cesta zaprta user posted image  jst sploh nimam živcev za ta promet. ... še sreča da sem bila včasih tam doma pa sem šla po eni gozdni, tam k so zdej Strojanovi user posted image  ... mislim da so še spali. user posted image  ... in vmes preklinjala, da nisem vprašala svoje G če ne morem jst to kje drugje opravit, a moram nujno v LJ.

jutri pa gremo na morje!! še sina dam spat, pol pa pakiram ... če bom pridna, vas pa še kaj pozdravim ... drugače pa uživajte, pridno pišita kaj dogaja in se beremo v četrtek ...

user posted image  prihajamo .... končno!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 19:13:43   
majrim
ja julci,bo imela modre...po mami (čeprav ima tudi tat),vsaj nekajuser posted image ...te smem vprašat kje ima mama raka??...ej,samo ne glej črno..ne smeš obupat...misli pozitivno in bodi močna pred njo,ker te ne sme videt na dnu z moralo...zdej ne!!...jaz očeta ne grem več niti obiskat ,ko je v lj,ker ne morem skrit solz...raje ga pokličem in pišem po telefonu...sem taka,da ne morem skrivat svojih čustev...
neli99...uživaj...danes je blo pravo poletno vremeuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 19:16:52   
majrim
user posted image BLAŽ!!!!!!!!!!!!!!...TILE SO ZATE,PA EN POLJUBČEK!!!!!!!!!!!!

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 19:36:28   
hanna1
HVALA LEPA VSEM ZA ČESTITKEuser posted image
Sem se zaprla sem v sobo,ker Hana trenutno spi,mulci pa zganjajo tak kažinuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da samo čakam,kdaj bo pridirjal kakšen sosed z macolouser posted image user posted image .Kok jih razganja,mislim,da bom morala narediti red,ker se blok trese do temeljevuser posted image user posted image user posted image .Šest jih je,pa sem jih poslala na pico,ampak so jo zgleda v luftu pojedli,ker sem jim obljubila čokoladnouser posted image .
groza,moram iti user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:07:39   
viator
Hanna1, še malo zdrži, pa bo konec. Pri nas je tudi pestro in glasno, ko so rojstni dnevi, tako da te čisto razumem.

Neli99 - gledala sem kuhinje od Gorenja (sem se za Formo zagrela), pa od Svee - ampak mislim, da bo kar Forma naša.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre izvide, si si oddahnila, ne?
Upam, da boste imeli čim lepše vreme na morju...

Julci- drži se jutri na obisku...držim pesti, da bo mama kmalu boljša. Če pa rabiš ramo za zjokat, mi smo tu... 

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:29:04   
hanna1
julci,lepo pozdravi jutri mamo tudi od Hane,ker mi jo je enkrat mirkala v porodnišnici,da sem jaz lahko jedla.Verjemi,da jo bodo lepo spravili k sebi,saj jo ravno vi držite pokonci,Me smo s tabo!!!!!

_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:31:51   
viator
 user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 8.10.2007 21:44:30 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:42:28   
viator
!

< Sporočilo je popravil Admin -- 8.10.2007 21:28:25 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:44:41   
hanna1
viator lepa slikca samo malo je velika.Kakšno stran nazaj sem napisala,kako jo lahko pomanjšaš-nalboljše so velikosti 320×240 ali 640×480,pa kljukica v tistem kvadratku poleg mora biti označena.Moram iti,ker hočeuser posted image torto

_____________________________

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 20:50:59   
viator
Ja, ornk prevelika. Sem jo hotela zbrisat, pa ni šlo. Tvoja navodila so super, Hanna1, samo jaz sem ornk smotana in štorasta....ampak bom še poskušala...samo ne danes, sem ga že zadost biksala. 

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 21:09:27   
julci
Najprej hvala za dobre želje za mamo.

Neli lepo da so bili dobri izvidi.Tako še naprej.Kar se deteceve kilaže tiče,moja svakinja je prvič nečakinjo rodila tud s 3900g,zdaj pa je sin mel 4160g,pa je prvič mela vakum,drugič pa pravi da je drugič lažje rodila.saj ni rečeno da bo pri tvoji bebici šlo tako hitro gor.Jaz sem svojga gineka vprašala v 35 tednu,če mi lahko približno pove kolko bo končna teža,glede na morfologijo v 32 tednu.Pa mi je reku,da približno taka kot pri sinu(rojen 2 dni čez PDP:3170g in 51 cm).Ko pa so mi v bolnici delali Uz 5 dni prej pa me je skor kap,ko mi reče okoli 4000g.Sem ga vprašala če se ni zmoto.user posted image Pa se je le malenkost.Ti kr uživi še naprej te zadnje dni.Bom v albumn nalepla slikco,ko me je moj sliku v 30 tednu.Lepo se mej na morju.

Majrim
mama je najprej zbolela za rakom materničnega vratu lani v juniju.Dala je skoz 35 obsevanj in 6 kemoterapij.Vse je bilo vredu do januarja,ko je začela kašljat.V začetku marca je dobla potrjeno da je rak napredoval in naredil zasevke v pljuča,kasneje pa še na rebro.Kemoterapija niprinesla izboljšanja,sedaj pa čaka kdaj bo na vrsti za obsevanje.Upajmo da čimprej.Saj pozitivno mislim kolkor morem,vsi jo spodbujamo.Sam ko pa pride noč ali pa ko si sam pa čustva privrejo na plan.Takrat pa mi ni pomoči.

Hana upam da je pri vas že zatišje,mene še čaka čez dva meseca.Že zdaj dela načrte,koga bo pavabil.

Viator
probi dat malo manjšo povečavo(tako s 420piksli)user posted image Cmokaza malega lepotca.



_____________________________

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996





(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 21:22:01   
majrim
julci...meni ga zdej tudi neki seere tale bris...in moram čez kak mesec nazaj..sem že imela biopsijo,ampak zgleda,da izvidi niso dobriuser posted image ...najraje bi videla,da mi vse vzamejo ven,ker hodim non stop na te biopsije...
...sranje je vse skupaj...vem,ko pade mrak so čustva močna...ampak bo že daj...drži se kolikor lahko!!user posted image ..saj smo me tu,če ti je težko...kar pridi se spovedat!

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Mamice po 35 letu
5.10.2007 21:22:55   
majrim
viator...user posted image user posted image user posted image user posted image ..sem se namučla,da sem pogledala slikouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?