Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Na tretjem zmenku sva se spravila k stvari in glej ga zlomka, odpove. Meni je pasalo, kar sem mu tudi povedala. Ne da ne bi bila zrajcana, a hotela sem še malo počakati. On pa je po moje zaradi prevelike želje tik pred vstopom odpovedal. Ne poznam ga še dovolj dobro, da bi lahko sodila, kako močno ga je to prizadelo, a zgleda zelo in boji se, da ga zdaj ne bom marala. Pogovorila sva se, a še vedno je prizadet.
Moj dolgoletni partner ni imel zelo velikega, a sem pri vsakem seksu doživela orgazem, človek je pač znal. Moja nova simpatija, moj medvedek, pa ima zelo majhnega. Cca 10 cm v erekciji. Ker je zaradi odpovedi organa zelo prizadet, mu ne morem zdaj začeti še s tem, da naj si kupi tisto reč, ki ste jo priporočili punci, ki je zadnjič pisala o tem problemu. 
sigurno si ga ni zanalašč takega nardil. Ok, smejala se mu ne bi v faco.
Kasneje pa ne vem kak bi se to obneslo. Bi mogla skompenzirat njegovo skromnost. recimo z DUPLO PERFEKTNO verbalno obdelavo moje vagine.