|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 22:58:12   
Magi*
če se zaupa vsaj materi in mati ve kje je, potem to ni babičin, niti tvoj problem. jaz sem imela zelo strogega očeta in sem morala marsikaj skrivati pred njim, ker bi me sicer v klet zaprl, dal gor ključavnico...vse, sam da ne bi šla ven. pa nisem hodila po kakih diskotekah ali kaj podobnega, sem hotela s prijateljicami na sprehod, na pijačko...smo itak živeli v majhnem in odročnem kraju, kjer smo se vsi poznali. sam jaz nisem smela niti nosa ven pomolit. in to še na faksu. na faks, pa dam.

mlajši dve sestri sta smeli že precej več.

danes se temu vsi skupaj smejimo (z očetom vred), takrat pa sem morala biti (no, smo bile, skupaj z mamo) iznajdljiva. no, ker pa situacije itak ne poznamo dovolj dobro, je najbrž brez veze sploh komentirat.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 23:04:23   
ttdr
Kaj vam je, da razmišljate, ali je dovolj stara?? Ali ste vi dovolj stari za predsdnika?? Pa kaj mešate pijančevanje in slabo obnašanje in vero z vsem tem.
Vprašajte se, ali je čustveno dovolj zrela za seks, ali sta s partenrjem povezana tudi na intelektualnem in duhovnem nivoju, kaj bosta storila v primeru nosečnosti?
Brez iskrenih odgovorov na ta vprašanja bo ta izkušnja  samo frustracija, ki jo bosta oba nesla v naslednje razmerje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 0:16:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Meni se zdi najbolj pomembno, da se ti z njim znaš pogovoriti, da lahko starš- otrok relacija se gradi na nekih temeljih zaupanja. Če to zaupanje enkrat prekrši, potem so sigurno neke sankcije.


Sankcije so običajno na obeh straneh user posted image .

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 7:04:31   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

IZVIRNO SPOROČILO: teja.
dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...


Govorijo izkušnje ali t.i. načrt idealne družbe.


Jest se popolnoma strinjam s TEJO.  Danasnji casi niti slucajno niso vec taki kot so bli ko smo bli mi najstniki. Danes imajo spolne odnose ze v 6 razredu, drogo se lahko kupi... Sem zivela v kraju, kjer ni nobene diskoteke, mladi hodijo ven unicujejo grad z grafiti, posedajo po lokaklih in cel vecer pijejo eno pivo, ker dnarja nimajo,..... A je to za vas OK`?

Za vas ki mislite da otroka ni treba imeti na vajetih, je potem ok, ko vam bo otrok sel en dan ven in ga nebo celo noc domov in neboste vedele kaj pocne, s kom se druzi? Mogoce je zapadel v slabo druzbo, mogoce pije kot zolna??? Moji starsi so bili tudi strogi do mene, sem smela hodit ven, ampak vedli so kje sem in imela sem uro gdaj moram priti domov. Vcasih mi to ni pasalo, ampak vesela sem da je bilo to tako. Sploh zdaj ko imam sama otroka me skrbi zanj in bojim se kaksen bo svet v prihodnje.... vse slabsi in slabsi.



nekaj je da ga imaš pod kontrolo da ne zbezlja, nekaj drugega je pa da imaš nekoga na kratkem štriku, da še dihat ne sme brez tvojega dovoljenja




in ti karma me tolk dober poznas da ves katero rec bom jst uporabla aneuser posted image ...bravo,ker se jest ne vem :)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 7:06:38   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: lukec

IZVIRNO SPOROČILO: teja.
dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...


Ampak v današnjih časih in še slabših, ki prihajajo se ti lahko zgodi, da ga boš živela do tridesetega ...


a ves ce bo studiral ali kako drugace mu bom itak da stala ob strani...pa saj to je normalno....hkrati pa ga bom spodbujala in pomagala, da se mora ustalit in osamosvojit...pa nej bo to v zgornjem stuku al pa kje drugje...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 7:12:23   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

teja. pa veš, da lahko zapade otrok v slabo družbo tudi čez dan??? Pa veš, da se da sexsat tudi čez dan????

Majhen preveč idealizirano si to vse predstavljaš...Za moje pojme no! Jaz sem ga dost prežurala, ampak smo se doma dovolj odprto pogovorili vse, tako da sem si sama postavila ene meje. In ti povem, da če ga pa še dovolj prežuraš, vidiš marsikaj, in verjemi mi, da mi bo mljonkrat težje ko bosta ptička sfrčala iz gnezda, ampak vse kar vem da bom naredila, je pogovor. Morala me bosta poslušat, da jima bom predstavila vse grde in slabe vidike takega početja. Potem se bosta pa sama odločala. Če bosta doma, oz.bosta "frčala" v mejah normale, se vračala ob dogovorjenih urah, bosta naredila iz mene najsrečnejšo mamo, v nasprotnem primeru, bom pač žalostna, ampak prepovedovala jima pa ne bom. Sem imela preveč prijateljic, ki so bile doma terorizirane, in vedno se je tistim najbolj zalomilo v življenju.

Kaj bo pa očka naredil pa ne vem?!!user posted image user posted image user posted image Baje ima naša tamala garantiran hausarest do 35.leta, ko bo dobila prve sive lase, pa še nč naredila niuser posted image user posted image user posted image Sej nekak se strinjam z njim, takrat bova vedela, da jo bo mel fant rad tudi ko bo stara in siva, ter da gleda na njeno srce, ne na kaj drugegauser posted image user posted image user posted image
ŠALA!!user posted image




no itak,da en sam ponoc...hehe...ceprav ma noc svojo moc :)

je pa tko..mislim,da ma vsaka familija pod svojo streho nek dolocen red,ki ga morjo vsi spostovat in se ga drzat..tko pac je...in zakaj bi jst zivela in podpirala otroka, ki bi pustu solo in zabluzil v nulo? valga ga bom podpirala in mu nudila vse,ce se bo nekje drzal srednje poti...ne pricakujem da bo mamin celo zivljenje, pricakujem pa,da bo tud on dal kej od sebe...tko pac je...in tud prou treba jim je skakat sred noci okol..pa sej n bojo sam sexal sej je se tisoce drugih strvari...
medtem ko jima bos ti pustila vse, tudi ce te ne bosta ubogala pri meni tega pac ne bo...red je red klinc gleda...

in pa se...jst sem bla tak tip cloveka...mi ne bi blo dvakrat rect,da bi padla v slabo druzbo...pac odvisno od tipa cloveka...in ce je tamal kej po men, je bols mal bolj bit pazljiv in gledat kaj in kako, ceprav jst tega se vedno ne tretiram kot da ga bi mela s tem zategnjenega...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 9:46:56   
BAMBINA_
Predvsem mislim, da gre v tejle zgodbi več stvari narobe. Ena je npr. ta, da mati skupaj s hčero kuje zavezništvo ter skriva stvari in laže očetu. Zelo dober zgled, ni kaj. user posted image In potem v prikrivanje resnice prisili še omo. Jao, jao... user posted image

Kar se pa tiče prenočevanja pri fantu; prepovedovanje v smislu, dokler boš živel pod mojo streho, bo tako kot bom jaz ukazala (japajade, kot, da nismo bili mi nikoli stari 18 let in nevemo, kaj smo pri teh letih razmišljali) po moje ni ravno učinkovito, pa tudi smiselno ne. Važneje je, da se z otrokom usedeš, ter se odkrito pogovoriš o seksu, pomembnosti zaščite in o posledicah neodgovornega ravnanja. Bolj pomembna je torej osveščenost, ker slej ali prej bodo tudi naši otroci seksali... razen če jim damo gor deviške pasove, ključke pa vržemo v prepad user posted image user posted image Pa očitno bi nekatere tudi to storile. Bohnedej, da bi njihovi sinčki odrasli... eh.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 10:05:54   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

prepovedovanje v smislu, dokler boš živel pod mojo streho, bo tako kot bom jaz ukazala (japajade, kot, da nismo bili mi nikoli stari 18 let in nevemo, kaj smo pri teh letih razmišljali) po moje ni ravno učinkovito, pa tudi smiselno ne.


  ja, res ni niti smiselno niti učinkovito ( res dober post, bambina  user posted image  ). Kako že pravijo? Življenje vedno najde pot ( kljub oviram in preprekam - beri prepovedim ).
    In če se nekdo boji, da bo 18 let stara punca zanosila, če bo prespala pri fantu, potem to pomeni samo to, da je nihče od staršev nikoli ni resno poučil o posledicah spolnosti in ustrezni zaščiti pred njimi. En velik minus za starše torej.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 10:32:56   
Anonimen
Jaz sem stara skoraj 20 let. Pri svojem fantu ne spim, ker ni prostora, spi pa on pri meni že od 16ega leta.
In veste zakaj? Moja mama mi je vedno govorila da do 18ega leta noče videt fanta v moji bližini. Eto, ta fant je prišel 2 meseca pred mojim 16im rojstnim dnevom, on je bil star skoraj 20 let in od takrat naprej sva izkoristila vsake 5 minut da sma se lahko videla. NIČ me ni bilo doma, mama mi je postavila uro ko sem morala bit doma(npr. ob devetih) in nisem prišla niti minute prej.
Nekaj mesecev pozneje sma se pa z mamo pogovarjali in me je vprašala zakaj nisem rada doma in takrat sem ji povedala da zato, ker bi rada bila s svojim fantom. V sekundi spremenila svoje mnenje in mi rekla: Potem pa je lahko tukaj! Tega nikoli ne bom pozabila.

Od takrat naprej spi pri meni vsak vikend in še včasih med tednom, vedno sva z mojimi starši, ker nimava želje da bi hodila okrog, skupaj hodimo na morje, na izlete... in se imamo zelo lepo. V kratkem pa se nama bo pridružila še mala beba, če bo sreča sevedauser posted image

Punce zarečenega kruha se največ poje! In ni nujno da pri 16ih ne gre za pravo ljubezen in da ne more trajat, kakor nekateri govorijo. Nama je uspelo.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 10:34:41   
Anonimen
Pozabila sem še dodat da se bo moj fant v kratkem preselil k meniuser posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 11:14:14   
karmy
ma tukaj gre : če jaz nisem smela, tud moj otrok ne bo smel....user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 12:28:27   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ma tukaj gre : če jaz nisem smela, tud moj otrok ne bo smel....user posted image user posted image user posted image user posted image



eh ja....vidim,da si zelo intelektualno usmerjena...ni kej...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 12:41:11   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*
Punce zarečenega kruha se največ poje! In ni nujno da pri 16ih ne gre za pravo ljubezen in da ne more trajat, kakor nekateri govorijo.


Potrebno je upoštevati, da so tu zvečine mlade mamice brez praktičnih izkušenj z najstniki. Tisto o kruhu pa povsem drži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 13:47:58   
Anonimen
Ojej, kaj tisti, ki ste za strogo omejevanje - dokler ne bo v službi in na svojem, ne sme nikamor - mislite, da boste dobro vzgojili svoje otroke? To je še najlažje - prepovedati. Bližnjica do odtujitve z otroki. Boljša in žal za starše težja pot je pogovarjati se z otrokom, ga spoznati, da naučiti zdrave spolnosti, odgovornosti za odločitve, ne pa si zatiskati oči... Ko sem pred 10 leti, glih pri 18 hotela živeti za sebe, kot študentka, je ena lastnica stanovanja rekla mojim staršem, kako me bo držala na kratko, da bom študirala..., ker onadva ne poznata svojih otrok, kaki so, ko so kje sami in sta bila moja dva užaljena - ker sta vedela, kako pridna sem, kako imam razčiščeno, da želim diplomirati... in pri tisti ženski nisem nikoli živela, diplomirala pa v 4 letih. Fant pa je tudi spal pri meni doma pri 18. Prepovedi nimajo smisla, otroka je potrebno naučiti določenih stvari, da bo sam ocenil, kaj je nevarno in slabo zanj. Kar tako držat otroke zaprte do službe pa je neumno - sploh sedaj ko gre veliko mladih v službo po 25. Moji so mi dovolili, da sama sprejemam odločitve in sem bila dolgo doma, če pa bi mi vse prepovedovali, pa sploh na fakulteto ne bi šla, bi šla kam delat, da bi lahko hitro dobila denar in svoje stanovanje. In kaj si potem želite starši? Čistilko ali otroka z diplomo - oba bosta pa seksala, ko si bosta to želela - če ne ponoči, pa pač čez dan, kje v parku. Tako je to.

Pa tudi sicer ne razumem tega, kako nekateri starši ves čas omenjajo denar - ko si boš sam zaslužil... ojej, tako omejeno. Sem ravno letos na morju slišala, kako je en fantek star tam 10 let mamici, ki je kadila, govoril, da mu da cigaret... pa je rekla, da jih bo dobil, ko si jih bo sam zaslužil in zraven preklinjala. Namesto, da bi mu razložila, kako negativne posledice lahko ima kajenje zanj - seveda je to težje, glede na to, da je sama kadila.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 13:53:25   
Anonimen
Jaz se strinjam, da starejši kot si, lažje si izbereš res pravega partnerja. Vendar ne razumem, zakaj nekateri starši mislijo, da bodo oni o tem presojali. Pa zakaj ne bi pustili otroku, da imajo kakšno negativno izkušnjo, saj raziti se s fantom pa res ni nič takega. Uh, sem mislila, koliko napak imata moja starša, ampak sta super v primerjavi s tem, kaj nekateri tu gor pišete. Ni čudno, da toliko krat kdo pobegne od doma. Mladi morajo hoditi ven v najstniških letih, takrat je nek adrenalin v tem, ne pa potem ko začnejo hoditi v službo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 17:39:07   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ma tukaj gre : če jaz nisem smela, tud moj otrok ne bo smel....user posted image user posted image user posted image user posted image



eh ja....vidim,da si zelo intelektualno usmerjena...ni kej...



točno..intelekualno so usmerjeni le tisti, ki bodo meli otroke na štriku, po možnosti prvezane okol drevesauser posted image pa kdo je rekel da to kar sem napisala nate leti?

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 17:45:16   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ma tukaj gre : če jaz nisem smela, tud moj otrok ne bo smel....user posted image user posted image user posted image user posted image



eh ja....vidim,da si zelo intelektualno usmerjena...ni kej...



točno..intelekualno so usmerjeni le tisti, ki bodo meli otroke na štriku, po možnosti prvezane okol drevesauser posted image pa kdo je rekel da to kar sem napisala nate leti?



no lepo,da se ne zapenas z mano :)

in verjem, na striku ne bi mela otroka...ce pa ne pustim vsega boga pa zato ne pomen,da bo revcek za kej prikrajsan :)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 18:48:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

IZVIRNO SPOROČILO: teja.
dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...


Ampak v današnjih časih in še slabših, ki prihajajo se ti lahko zgodi, da ga boš živela do tridesetega ...


a ves ce bo studiral ali kako drugace mu bom itak da stala ob strani...pa saj to je normalno....hkrati pa ga bom spodbujala in pomagala, da se mora ustalit in osamosvojit...pa nej bo to v zgornjem stuku al pa kje drugje...




Na najboljši komentar is spregledala bistvo.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 18:49:30   
Lianna
Malo pretiravajo. Jaz že od 18 leta vsak vikend prespim pri fantu in mi mami nikol ni nič težila. Res pa je da sem ves čas pridno delala srednjo šolo, sedaj pa faks.

Seksata lahka tut v avtu. Ji zato ni treba pri njem prespat.

To lastninjenje otrok mi je itak čist mim.

Sploh pa eni se nimate kej bat, da bodo vaši otroc kdaj hotel pri puncah prespat, če so že zdej hudo navezani na mamice, ker jih preveč v vato zavijate. Pač mamini sinčki. Pol pa vidš 3l starega otroka, ki ne zna sam jest, se oblečt...itd. Pa kr vsak ta drug ima razvojne težave. Dejte otrokom že zdej mal več svobode.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 16.9.2007 19:00:16 >

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 20:41:48   
Pupica
in pa se...jst sem bla tak tip cloveka...mi ne bi blo dvakrat rect,da bi padla v slabo druzbo...pac odvisno od tipa cloveka...in ce je tamal kej po men, je bols mal bolj bit pazljiv in gledat kaj in kako, ceprav jst tega se vedno ne tretiram kot da ga bi mela s tem zategnjenega...



Ej teja sej sem čist tko rekla, da se da tut sexsat sred belega dneva, pa k si omenila še druge stvari, tut te druge stvari, pa slaba družba pride sred belega dneva.

si mi pa dala eno fino iztočnico za naprej, oz.vsaj jaz sme tako bistvo potegnila iz te razpotegnjene teme.

Vsi starši nekak delujemo po principu: Če jaz nisem tudi ti ne boš, oz.pri meni je bilo, če sem jaz lahko potem bom tudi otroke pustila. Jaz bom sicer šla skozi bolj trnovo pot, ker jima bom mogla zaupat, da bosta pridna, ti boš ubrala malo lažjo, in boš preprečila sploh skrenitev s poti na stran pote....O tem se bi dalo razpravljat, samo jaz bom samo rekla, vsaka mama najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka. Tako da mislim, da imava obe prov.Lahko pa se nama kaj zareče, pa se bova čez 15 let spominjali, in rekli, oh kako se je spremenilo vse, a ne?user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 21:25:21   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

in pa se...jst sem bla tak tip cloveka...mi ne bi blo dvakrat rect,da bi padla v slabo druzbo...pac odvisno od tipa cloveka...in ce je tamal kej po men, je bols mal bolj bit pazljiv in gledat kaj in kako, ceprav jst tega se vedno ne tretiram kot da ga bi mela s tem zategnjenega...



Ej teja sej sem čist tko rekla, da se da tut sexsat sred belega dneva, pa k si omenila še druge stvari, tut te druge stvari, pa slaba družba pride sred belega dneva.

si mi pa dala eno fino iztočnico za naprej, oz.vsaj jaz sme tako bistvo potegnila iz te razpotegnjene teme.

Vsi starši nekak delujemo po principu: Če jaz nisem tudi ti ne boš, oz.pri meni je bilo, če sem jaz lahko potem bom tudi otroke pustila. Jaz bom sicer šla skozi bolj trnovo pot, ker jima bom mogla zaupat, da bosta pridna, ti boš ubrala malo lažjo, in boš preprečila sploh skrenitev s poti na stran pote....O tem se bi dalo razpravljat, samo jaz bom samo rekla, vsaka mama najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka. Tako da mislim, da imava obe prov.Lahko pa se nama kaj zareče, pa se bova čez 15 let spominjali, in rekli, oh kako se je spremenilo vse, a ne?user posted image


Ja sam kle bo velika razlika. Tebi bodo otroci zaupal, se pogovarjal s tabo in vedeli da ni vredno zgubiti zaupanja.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
16.9.2007 21:31:59   
Pupica
Lej Lianna tut mogoče se bo moja teorija izkazala za napačno, pa bodo otroci padli v slabo družbo. Ampak to je pač riziko, ki ga mora vsaka mama nosit sama. Jaz pa želim mojim otrokom pokazati, da jim zaupam, tako kot so moji meni. In pri vsaki trapariji, mi je bilo najbolj hudo, da sem izneverila starše, in je nisem ponovila. Ker ko si najstnik, se ti fučka za sebe (ker se sploh ne zavedaš svojega jaza oz.se ga ravno pričenjaš zavedati, pa še ne veškako bi ga opredelil...), ampak neki notranji čut za sočloveka pa ostane. In najmanj kar si želiš je razočarati starše in izneveriti zaupanje. Vsaj pri meni je bilo tako.

Lahko pa se motim, ampak kot sem rekla, to je pač riziko, vsi se namreč lahko kdaj zmotimo, upamo pa lahko, da je to tisto pravo in da nismo v zmoti.user posted image

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 5:16:05   
dory
jst si otroka ne lastim, se manj je mamin sinko...lahko je teoretizirat, ko cloveka sploh ne poznas, se manj tisti,ki se nimajo otrok...

pac jst mam svoja pravila...tudi flancanje o tem,ce jest nisem,tudi ti ne bos...mislim to mi je idiotsko....glede na to,da se zivljenje itak ful spreminja, ima tamal ze zej velik vec od vsega,kot sem mela jst...in tko bo tud v prihodnje...ne gledam samo na materialne stvari...in tud pri vsem smornu ne izpostavljam samo sexa...so tud druge stvari...zaupanje je eno, valda na tem temeljis, ampak da mas zraven odprte oci in otroku ne zaupas slepo, pa sama ne smatram kot za teritoriziranje otroka, se manj prilascanje...matr te so mi butaste...

razumem,ce gre po eni srednji poti, ce vidim,da ima pamet v glavi, ne sam kje drugje, da se ta meja dopuscanja spreminja....tudi zaupanje raste...ce mi bo pa delal ****rije,pa ne vem, kako bom to le samo gledala in zraven filozofirala...od tega nima noben nc...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 5:24:54   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Malo pretiravajo. Jaz že od 18 leta vsak vikend prespim pri fantu in mi mami nikol ni nič težila. Res pa je da sem ves čas pridno delala srednjo šolo, sedaj pa faks.

Seksata lahka tut v avtu. Ji zato ni treba pri njem prespat.

To lastninjenje otrok mi je itak čist mim.

Sploh pa eni se nimate kej bat, da bodo vaši otroc kdaj hotel pri puncah prespat, če so že zdej hudo navezani na mamice, ker jih preveč v vato zavijate. Pač mamini sinčki. Pol pa vidš 3l starega otroka, ki ne zna sam jest, se oblečt...itd. Pa kr vsak ta drug ima razvojne težave. Dejte otrokom že zdej mal več svobode.




super si bodoca pediatrinja....hvala za namig...torej je moj otrok prevec zavit v vato in nima tezav...hvala lepa...ce so do dejanskih motenj prisle tudi vzgojiteljice v vrtcu, potem res ne vem kolk je v vato zavit....pa ga vsi spodbujamo na vse mozen nacine....in res ti svetujem,da se ne vtikas tok...najprej mej sama otroka potem pa pametuj...vse tud ne pise v knjigi ves!!!!! matr me to razpizdi....s tamalim mam delo od rojstva, pobijam se z njegovimi razvojnimi tezavami in vsem kar pase zraven....letala sva po bolnicah, zgleda res zato,ker sem ga prevec zavijala v vato...zgleda sem ga ze razvajala prevec,ko sem bla se noseca in bi od silne mamine ljubzni kmal umrl ane!? misilm taka posplosevanja mi grejo pa tok na zivce....meni otrok skor umre, pol pa ena pametuje,da si ga lastim in ne dopuscam svobode,da je zato tak....

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 7:21:00   
srki
Bolj jo bodo bremzali, bolj bo stremela k temu, da bo večkrat ušla k njemu.

Če se ne znajo okrog tega pogovorit, pa tudi žalostno. Me zanima, kdaj je njen očka prvič postal oče in prvič seksal.

In ja, kaj mislijo, da se seksa samo v postelji in ponoči.

Preveč zategnjeni starši.

In prej ni bilo nič čudno, če so se punce pri 18 poročile, sedaj pa ne sme pri fantu prespat.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?