|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 8:24:48   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Malo pretiravajo. Jaz že od 18 leta vsak vikend prespim pri fantu in mi mami nikol ni nič težila. Res pa je da sem ves čas pridno delala srednjo šolo, sedaj pa faks.

Seksata lahka tut v avtu. Ji zato ni treba pri njem prespat.

To lastninjenje otrok mi je itak čist mim.

Sploh pa eni se nimate kej bat, da bodo vaši otroc kdaj hotel pri puncah prespat, če so že zdej hudo navezani na mamice, ker jih preveč v vato zavijate. Pač mamini sinčki. Pol pa vidš 3l starega otroka, ki ne zna sam jest, se oblečt...itd. Pa kr vsak ta drug ima razvojne težave. Dejte otrokom že zdej mal več svobode.




super si bodoca pediatrinja....hvala za namig...torej je moj otrok prevec zavit v vato in nima tezav...hvala lepa...ce so do dejanskih motenj prisle tudi vzgojiteljice v vrtcu, potem res ne vem kolk je v vato zavit....pa ga vsi spodbujamo na vse mozen nacine....in res ti svetujem,da se ne vtikas tok...najprej mej sama otroka potem pa pametuj...vse tud ne pise v knjigi ves!!!!! matr me to razpizdi....s tamalim mam delo od rojstva, pobijam se z njegovimi razvojnimi tezavami in vsem kar pase zraven....letala sva po bolnicah, zgleda res zato,ker sem ga prevec zavijala v vato...zgleda sem ga ze razvajala prevec,ko sem bla se noseca in bi od silne mamine ljubzni kmal umrl ane!? misilm taka posplosevanja mi grejo pa tok na zivce....meni otrok skor umre, pol pa ena pametuje,da si ga lastim in ne dopuscam svobode,da je zato tak....



Kakšno posploševanje? Pa kdo sploh o teb govori? Opisujem kar vidim v kakšni restavraciji, ko pazim otroke, na igriščih itd. Jah res je, nimam svojega otroka, zato pa preživim z drugimi otroki večino svojega prostega časa, ker pač  še delam (sm varuška). Tko da sem si izkušenj nabrala več kot dovolj in mi kakšnih knjig ni potrebno brat.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 8:36:36   
Anonimen
meni se pa ne zdi prav, da se skriva to, da 18-letnica spi pri svojem fantu pred očetom. očitno nimajo odkritega odnosa. verjetno je tudi bila odločitev, da je dekle ponočo pri omi, očetova zamisel...mislim omo postavljat kot neko paznico v zaporu, da bo mela dekel na štriku mi je malo off. najboljše da se oma ne vmešava, pa da jasno pove, da noče več da vnukinja prespi pri njen, pa naj si nekaj zmisli, da npr: mora 30 krat na wc ponoči, da smrči...da je prestara za ahtanje....ipd.

pa da naj še jaz nekaj o vzgoji povem.
mene so moji bremzali in mi prepovedovali stvari do 19. ali 20. leta, takrat sem pa itaq bivšega moža spoznala in šla k njemu.
Bila sem zelo dobra učenka v OŠ odličnjakinja, gimnazijo sem naredila brez težav. ko so bile počitnice (stara sem bila cca. 16 ali 17 let) sem lahko bila zunaj, v domačem kraju, samo do 22.00. Nisem smela z vrstnicami v kak diskač ali na kako žurko.  Če je mel kak fant poslovilnega sem lahko šla le v spremstvu starejših bratov, če sta onadva prej šla domov, ker jima je bilo pač dolgčas, pa seveda meni še ni bilo za domov it, je takoj prišel foter po mene na žurko, mislim too much. Saj ne rečem ušpičila sem ga tudi včasih konkretno, ampak po mojem bi bilo manj takšnih stvari, če bi mi starši bolj zaupali, pa meli odkrit pogovor z mano. ne pa, da so mi samo stavri prepovedovali....tako sem pa iskoristila prvo šanso (sem mislila da bo povsod bolje kot doma) in šla živet k bivšemu možu.
Hočem reči, da je ključ vsega, po mojem mnenju, v pogovoru z otroci, da si zgradimo neko zaupanje, da sami starši pogruntamo in uvidimo, da tudi če gre otrok recimo 16 letnik na kak žur, da se ga ne bo do daske napil in kadil travo....ne smemo meti v glavi vedno samo najbolj črnega scenarija....s tem nič ne koristimo svojim otrokom!!

Pa še zgodba enega mojega znanca, ki je star nekje med 34 in 36. Živi še zmerom v hotelu mama. Ima službo in poleg je še muzikant in hodi igrat na razne gostije in veselice. Včasih pride k mojemu na kak klepet...in če je ura po 22.00 ga kliče njegova mama pa pravi ja kje pa hodiš tako dolgo, zavedaj se da maš jutri službo itd....user posted image  Jaz še nisem videla da bi mel kako punco pri sebi doma, najbrž mu mama ne pustiuser posted image







(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 8:37:33   
mojamura
aja zgornja anonimna sem jaz....ne vem kako mi je ratalo odkljukat check box za anonimnostuser posted image








_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 9:48:42   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Vsekakor mora otrok imeti neke svoje meje. Meni se zdi najbolj pomembno, da se ti z njim znaš pogovoriti, da lahko starš- otrok relacija se gradi na nekih temeljih zaupanja. Če to zaupanje enkrat prekrši, potem so sigurno neke sankcije. Rajši imam, da se z otrokom odkrito pogovorim in mi pove po resnici, pa čeprav to pomeni da bo prespal pri punci, kot pa da se mi laže.


IZVIRNO SPOROČILO: daddy
ja, res ni niti smiselno niti učinkovito ( res dober post, bambina   ). Kako že pravijo? Življenje vedno najde pot ( kljub oviram in preprekam - beri prepovedim ).
   In če se nekdo boji, da bo 18 let stara punca zanosila, če bo prespala pri fantu, potem to pomeni samo to, da je nihče od staršev nikoli ni resno poučil o posledicah spolnosti in ustrezni zaščiti pred njimi. En velik minus za starše torej.

Za vaju....user posted image user posted image user posted image user posted image




Prav smešno mi je pa brati komentarje...dokler bo pod mojo streho...bla, bla, bla, .... glede na to, koliko vas še vedno živi pod streho svojih staršev, na forumu pa same zgodbe, kako se starši vtikujejo, ....user posted image

Eni si otroke preveč lastijo, zaščititi jih pa želijo tako, da jih omejujejo, jim prepovedujejo, user posted image .... Glih taki otroci prej zapadejo v slabo družbo in okolje, kot pa tisti, ki smo imeli s starši odkrit odnos. Nikoli se mi ni bilo potrebno lagati, saj sta mi zaupala in sta razumela moje želje, mojo puberteto, ... mi dala prave smernice in to na lep način, ne pa s prepovedmi, zapovedmi, ....

Če svojih otrok ne boste spoštovali in jim ne boste zaupali, boste res super vzgled, kajti nespoštovanja in nezaupanja se bodo naučili od vas. Potem bo pa itak vse družba kriva...





_____________________________



(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 9:59:00   
piščanc
kasneje ko se bo otrok lahko sam odločal za svoje življenje, kasneje se bo osamosvojil. naučiti ga je treba, da je sam odgovoren za svoja dejanja pa še sprejemati jih mora. ne pa, da mu starši povedo kaj mora delati. ja, v osnovni šoli, kasneje pa mora vedno bolj iskati svoj prav. če se sam uči, bo šel sam tudi ven.

če se lahko odloči kaj bi rad delal v življenju, se lahko odloči tudi kaj drugega. če otroka zapreš in odločaš namesto njega do 18 leta, se bo pač znorel kasneje, posledično odšel od doma kasneje in se osamosvojil kasneje, tudi v slabo družbo lahko pade, ker pač ne zna sam zase odločati in ko enkrat ketna popusti... če se zaveda od majhnega, da imajo njegova dejanja posledice, ki jih bo sam nosil, bo tudi sprejemal svoje odločitve. tako ne bo padel v slabo družbo, ker sam odloča zase. seveda ga je treba voditi, ampak samo voditi, ne pa odločati namesto njega.

in ja, tole je samo teorija. pa tako so vzgajali mene - od konca osnovne šole sem se sama odločala zase - na katero šolo bom šla, kdaj se bom učila in kdaj bom prišla domov. pa nikoli nisem padla v slabo družbo, čeprav smo šli sami otroci na morje pri 15-ih. pa čeprav sem skoraj vsak vikend prišla zjutraj domov, sem šolo normalno delala, brez popravcev... tukaj res ploskam staršem, da so se lahko toliko distancirali, da sem bila svobodna, ker sem dokazala da lahko. kako bo z mojimi otroci, se mi sanja ne, ampak vodilo imam.

oče v tem postu nima pojma koliko ima staro hčerko, škoda pa da je ne pustita samo doma, pa bi fant prišel k njej prespat in bi bilo vse mirno. če bi jo večkrat pustila samo, mogoče sploh ne bi potrebovala fanta za izgovor, za občutek svobode. veliko deklet izbere neprave partnerje ravno zato, da se hitreje osamosvojijo od staršev, po možnosti še v slabi družbi, da res lahko čimbolj znorijo.

sicer pa poglejte ribicoRR - a je ona tud nespametna, zašla v slabo družbo in oh in sploh na poti v pogubo? NE

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 10:04:36   
pety78
Ribica je že čist zafiksana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Pa brez zamere!user posted image




_____________________________



(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 12:26:37   
Anonimen
na hitro sem malo preletela vseh flavz se mi pa ne da brat.

jaz vem da vse temelji na zaupanju. recimo jaz nikoli v življenju nisem imela policijske ure ampak res nikoli. že v osnovni šoli 7 razred če ne prej smo prirejali šolske plese - to je bla prva oblika žuranja. in sem vedno rekla mami imamo ples. ona pa ja super kar pejt pa svojo pamet uporabi. s tem je vso odgovornost prenesla name staro ne vem 12 let. res da so bli to začetki in da je bilo plesa ob 9h če ne prej konec ampak meni je vedno ta stavek odzvanjal v glavi. tako sem vedla da je samo na meni kaj bom iz sebe naredila in vedla sem da ni najbolj fino da jo razočaram. in ta princip se je nadaljeval skozi celo sš pa ne rečem da nisem zabluzila, sem pa ke se ga nasekala pa tut kak joint pokadila ampak nikol pa nisem žurala vsak vikend in do onemoglosti nikol mi niso spiral želodca al pa me rešval iz zapora. še najmanj pa mi je prihajalo na misel da bi poskusila kake trde droge čeprov so bile na dohvat ruke. in celo zanosit mi ni uspelo čeprav sem imela fanta od 15. leta in sexala sva od 16. pri 18. letih je ta isti fant že živel pri meni oz pri nas.

jaz samo upam, da nama bo z možem na podoben način uspelo vzgojiti najine punce. se praqvi na tak način da mi ne bo treba biti policaj do njunega 30 leta ampak da bosta toliko samostojni in s tolčiko zdrave pameti da bo naš odnos lahko temeljil na zaupanju.

tiso da se otrok pri treh zaradi lastninjenja al kaj že ne zna sam oblečt pa sploh ne bom komentirala k je neumno!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 13:43:13   
piščanc
tako kot LARA. nikoli nisem imela določene ure, ampak obveznosti sem se pa držala. pa nikoli nobene večje neumnosti, da bi me morali starši reševati, čeprav se prišla zjturaj domov. pijača OK, droga nikoli, pa je bila zraven mene, še kadim ne. enostavno ne maram izgubiti kontrole.

samo to ni stvar samo do kdaj je nekdo lahko zunaj, to je že celotna vzgoja od začetka šole naprej, pa karakter, pa zvezde in luna.


_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 15:21:08   
dory
samo to ni stvar samo do kdaj je nekdo lahko zunaj, to je že celotna vzgoja od začetka šole naprej, pa karakter, pa zvezde in luna.
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

no amen :)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 19:17:56   
Pupica
jaz samo upam, da nama bo z možem na podoben način uspelo vzgojiti najine punce. se praqvi na tak način da mi ne bo treba biti policaj do njunega 30 leta ampak da bosta toliko samostojni in s tolčiko zdrave pameti da bo naš odnos lahko temeljil na zaupanju.



evo tist prej kot bi sebe brala

s temle pa se totalno strinjam....

drugače pa mislim, da tudi če nekdo ki nima otrok lahko da komentar, kaj bo oz.ne bo dovolil svojim otrokom. Konec koncev je vseen pes ali jih imaš ali ne. Jaz trenutno pri svojih lahko rečem eno ali drugo, kaj me čaka pa ne vem, isto je pri nekom ki ima stare otroke 5 let al pa jih še nima....to so vse povedi na NEKOČ NEKDAJ, KO BO MOJ OTROK....BLA BLA BLA....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 20:28:30   
Anonimen
nikoli nisem imela določene ure, ampak obveznosti sem se pa držala. pa nikoli nobene večje neumnosti, da bi me morali starši reševati, čeprav se prišla zjturaj domov.


Enako, razen tiste, za katero smo se sproti dogovorili.

Najbolj kvalitetne neumnosti sem pa počela pri belem dnevu in pri polni zavesti. No, saj jih še vedno, kadar jih user posted image .

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
17.9.2007 22:05:47   
Akil
No, meni se zdi da 18letno dekle že lahko prespi pri fantu, samo bi bilo lepše če se tega ne bi skrivalo pred očetomuser posted image .   Se mi zdi, da sta ga porinili iz družine. Pa še ubogo staro omo, ki se ji to pomojem zdi totalno nesprejemljivo silita v to.
Kar se pa naprej tiče teme pa sem jaz že zdavnaj rekla, da bom imela kondome v veliki posodi, ki bo vedno polna (tako, da se ne bo videlo, če bo kdo kakšnega vzel)  in na vidnem mestu. Najina vzgoja bi naj temeljila na zaupanju in obojestranskem spoštovanju (jaz tebe, ti mene).  Zaenkrat nama uspeva dobro, kako bo naprej pa nihče ne ve, vse se lahko 10000X obrne. Pravijo, da se zarečenga kruha največ poje.
Upam, da nam bo vsem uspelo vzgojiti otroke v odgovorne mladostnike in mladostnike v samostojne odrasle (kot bi naj bili mi).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 8:12:16   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

Kar se pa naprej tiče teme pa sem jaz že zdavnaj rekla, da bom imela kondome v veliki posodi, ki bo vedno polna (tako, da se ne bo videlo, če bo kdo kakšnega vzel)  in na vidnem mestu.



superuser posted image user posted image  si mi pa dala dobro idejo, glede na to da imam 2 sinauser posted image

thx

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 10:24:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Kljub temu da je polnoletna se zmeraj zivi pri starsih in mora upostevat njihova pravila. A je sploh se dokoncala srednjo solo? Verjetno ni, in kaj bo ce zanosi?? Mogoce se sole nebo naredila do konca..  Mladina je itak neucakana in cimprej v pojstlo, saj to delajo vsi si mislijo.

Jaz dam starsem prov tistim ki branijo puncam da spijo pri svojih fantih. Ko se osamostali, dobi sluzbo, potem naj si isce tudi partnerja in si ubere skupno pot z njim.



No no Smrka, ne posplosuj!!! user posted image  

Meni itak ne pustijo pri njemu prespat (pa ze itak sama od sebe ne bi, ker nima niti svoje sobe, razen, ce bi bil sam doma), greva pa drugo leto skupaj na morje npr.

Mi je pa butasto, da jo mora pazit babica. Ja halo, a ne zna sama it spat? user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 10:31:46   
Anonimen
ja to sem pa pozabila napisat, da more met 18 letnica varuško je pa zame ponaumljanje človeka! pri teh letih ti zakon da pravico da skrbiš sam zase hudič ne pa neka oma??!! kr neki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 11:22:18   
Anonimen
No, vidim sele zdaj, da se me omenja user posted image  

Celo OŠ nisem hodila nikamor brez sosedov, ki so imeli majhne otroke. Ker mi je bilo to fajn. V SŠ sem sla parkrat ven s sosolkami, od zacetka sem mogla bit doma ob 21h, potem ob 22h in potem sem si podaljsala na 23. In tako velja se danes, RAZEN ko sem sla na koncert v Domzale (pa je itak pridel moj fotr po nas) in ko so imeli sosolci zurke za 18 let. Takrat sem prisla domov med polnocjo in 1. Ampak smo se prej dogovorili ali pa med zabavo prek smsov. Je pa res, da ce ne bi imela mojega fanta, bi domov prisla sigurno prej, ker mi ni v uzitek se sprehajat okol nas ponoci (razen s psom). user posted image  Vedo, da ne pijem in ne kadim in da nikoli nisem, se vse kar je bilo alkoholnega, sem poskusila pred njimi (razen viskija, se mi zdiuser posted image  ne vem kaj je bilo namesano v soku) in se vse mi je bilo nagravzno.

Z mojo izbiro mojega fanta jasno niso zadovoljni, ker je starjesi (razlika med nama je enaka kot med mojimi starsi, pa bosta letos 28. leto srecno porocena), ker ima otroka, ker ker ker ... S to razliko, da je pa npr. 25 letna sestra ze par mesecev sama, da je imela v zadnjih 3 letih en kup brezveznih zvez in potem en kup custvenih tezav, da zivi doma, zivijo jo starsi in zdaj ji bodo se placali podiplomca. Za sluzbo pa caka, da ji bo kdo zrihtal kaj. Moje misljenje je itak skregano z njihovim, ker po mojem mnenju si zelis cimprej osamosvojit in ne viset pri tastarih. In tudi prva sluzba najbrz ne bo kr dream job za vse zivljenje. Domov te ne bo prisel noben fant in nobena sluzba iskat.

Pa sem ze skoz pridna, v OŠ skoz odlicna, v SŠ skoz pravdobra, vsako leto boljsa, hodim na gim. Bezigrad ki je dalec od lahke sole itd. Imam visoke cilje, katere zelim doseci ZASE in ne zato, da bodo oni zadovoljni (ker itak nikoli niso). Imam pa tudi predstave, kako bom vzgajala svoje otroke. Dolocena bo ura, povedali bodo kam okvirno grejo in s kom, ce bodo hotli bit do ne vem kdaj ponoc zunaj, jih bo pac eden od naju prisel iskat itd. In raje vidim, da s svojo punco/fantom visi pri meni doma, da se ne potika bohvekje in raje vidim, da mi bo otrok upal povedat, kdo je njegov fant/punca, pa cetudi mi ne bo vsec. Lahko svetujem, lahko pridigam, lahko prepovedujem, ampak morebitne napake bo moral spoznaz sam, jih sam dozivet. Ker "tastari itak samo nakladajo" ...

Aja, se kar se tice spolnosti. Tisti neandertalci, ki pa v DANASNJIH casih nimajo pojma, pa ne vem, a zivijo v jamah? Na vsakem koraku posiljujejo z varno spolnostjo in vsem od 5. razreda dalje. Zdaj je pa samo na teh prepotentnih mulcih, ali jim bo krona z glave dol padla, ce bodo nataknil kondom al ne .. user posted image  To mene ful razjezi, da se totalno neodgovorno spuscajo v spolnost. Ok, ne recem, poci kondom itd in delke zanosi - prav, ni panike, se bomo odlocil, kaj je najboljs za vse .. Ampak brez zascite pa - znajdi se, prej bi razmisljala (oba, ne samo punca!)

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 11:23:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ribica je že čist zafiksana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Pa brez zamere!user posted image





Seveda. user posted image  

No evo, sem tole klobaso brala skor celo uro, namest da bi Minattija brala in esej za slovenscino napisala .. eh ja .. Sej je dez, bom pa doma. Ceprav je shopping z user posted image  bolj zanimiv ..

LP iz priprav na maturo user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.9.2007 11:25:59 >

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 11:39:11   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR


Z mojo izbiro mojega fanta jasno niso zadovoljni, ker je starjesi (razlika med nama je enaka kot med mojimi starsi, pa bosta letos 28. leto srecno porocena), ker ima otroka, ker ker ker ...



LP, Ribica



Nobeni starši niso zadovoljni z fantom, ki si ga njihova punčka izbere. Tudi moji niso bili na začetku, pa se so unesli.  Tudi tvoji se bodo, verjetno.  Ti si pač njuna princeska, verjetno si tudi najmlajša in tako pač je.
Če misliš, da bi kakšnega mlajšega, brez otrok.... podpirala, se močno motiš.  Starši smo pač taki, nihče ni dovolj dober za naše sončke! Koliko si pa stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 11:55:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NENAJANI

Verjamem, da bo moj sin boljši od sosedovega, če že pri 2,5 letih moli zvečer pred spanjem. 


kaj tako zelo trapastega pa že dolgo nisem prebrala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 14:15:47   
Anonimen
Akil, 18 in pol.

Al bina, dobro, da si citirala, tole sem pa zgresila user posted image  In potem bomo se naprej gledali prispevke kako so v zvezkih za matematiko grozni grozni zmajcki in da je ena teta iz Skofje Loke al kje tko zelo povezana z Jezusom, da njen otrok pa prijaznih zmajckov in carovnic ne bo barval. Najbrz revije Zmajcek tudi ne sme brat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
18.9.2007 21:13:39   
lenika
Jaz ne bi tako zelo posploševala. Odvisno je koliko časa je dekle s fantom in kako resna je zveza. Jaz potem (ker sem študirala) do 24. leta ne bi smela spati pri fantu, ker nisem imela službe. Začela sem hodit z njim pri 19. letih in pri 22. sem že občasno prespala pri njem, ker je imel že zgornji štuk zase. Katastrofa, a ne?user posted image  No, pa sem vseno pri 23. končala študij, se zaposlila, nato sva skupaj začela živet, se poročila in imava otroka.

Sem pa drugače kar konzervativna in ne bi pustila npr. hčerke prespat pri fantu, če ga ne bi dobro poznala in če ne bi bila resna zveza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
19.9.2007 7:21:13   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: NENAJANI

Ja dokler bo živel pod mojo streho, dokler bo jedel hrano, ki sem jo jaz kupila bo pač pomoje in nikakor drugače!



Tudi če bo pri 40 še pod tvojo streho?

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
19.9.2007 9:27:56   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Se sicer strinjam da je treba postaviti neka merila, ampak da vidite za posledico nosečnost če 18 letnica prespi pri svojemu fantu pa je malodane smešno.....a se seksa samo ponoči in v primeru da prespiš pri fantu . Seksajo lahko kadarkoli tekom dneva, lahko tudi v vaši hiši ko vas ni doma, v avtu, v naravi, pri njemu doma (pač do ure do katere morajo biti doma), kadarkoli in kjerkoli.......


Delim tvoje mnenje... Ce so odnosti urejeni in vse ostalo stima  (spostovanje, odgovornost, zaupanje, sola in podobno), potem res ne vidim problema. Raje vidim, da je tako, kot pa da se zmenimo, da pride ob treh zjutraj domov, do takrat pa samo razmisljam, kje je in kaj dela. Se mi zdi, da je bolje, da je situacija "odprta", kot pa da se nekaj skrivajo, pa naj bo to podnevi ali pa ponoci. No, to da bi vsak vikend spala pri drugemu pa ne bi pustila, da se razumemo.


< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 19.9.2007 9:34:20 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
19.9.2007 14:22:41   
ronja
Pri 18ih bi bilo bolj verjetno, da bi ona pazila babicouser posted image . Svoji bom gotovo pustila prespat pri fantu pri teh letih, ji bom pa dala kondome sabouser posted image .

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
19.9.2007 15:01:08   
kalbo
Meni se niti ne da brat vse kolobocije, ker mi je nekje pri tejinem postu zaprlo sapo. Jezuskristus, ja kaj si pa predstavljate nekateri pod besedo dom, zapor al kaj?
Rajši usmerite svojo energijo v to, da otroke prišpravite na to, kaj jih čaka v življenju. najbolj pameten nasvet sem dobil od strica. Če piješ žgano, po vsaki spij raje še eno pivo, ker prijemajo z zamikom in lahko hitro spiješ preveč. Po tem receptu nisem padel nikoli okoli, nekaj mojih sošolcev je pa to redno prakticiralo. Pa ne boste verjeli, ravno tisti z rednimi hausaresti.

Moje prvo dekle se je vedno usulo do mrtvega, tako, da sem jo moral nositi po kampu. 19 let je imela, jest pa 16. Njen foter je totalno pošizil, ko jo je dobil piti pivo, tako se ga je pa vedno do mrtvega nasula, če je le bila prilika. Dol se je dala pa tud z vsakim, ki je vsaj malo dišal. Posledica hausaresta, zagotovo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?